משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
א(ס)-סלאם עליכום, במשחק הנ"ל, אם למשל מוסיפים לרכב ספוילר, ובמקום למשל, כמה תוספים ממתכת, לחבר חלקים מקארבון, האם תהיה לזה השפעה על הביצועים כמו במציאות, או שזה נטו למראה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התקנתי את ההרחבה החדשה למשחק טיטאן קווסט אבל כשהתחלתי לשחק בה משום מה אני מתחיל מחדש את טיטאן קווסט עצמו ולא את הקמפיין החדש של ההרחבה! יש לכם מושג למה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אחרי שהתקנתי MORROWIND וBLOOD MOON נכנסתי למשחק והוא היה בדיוק כמו MORROWIND האם זה באמת ככה והשיפורים והתוספות הם בתוך MORROWIND או שלא הפעלתי את זה בצורה הנכונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק נגד המחשב במשחק הזה? גם ללא סידיקי מקורי.?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים את המשחק. כרגע אני משחק נגד בוטים. רציתי להבין מדוע אני מוגבל בכמות החיילות שאני יכול לבנות(100)? והאם יש דרך לעקוף את זה בצורה פשוטה'?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי קודם כל אני חדש בפורום שמי ניר ואני בן 18 עוד חודש אני תקוע במשחק בשלב A VINTAGE YEAR כאשר כבר הרגתי את הבן ואת האבא( את האבא הרגתי בעזרת סכין ואת הבן באגרופים), את האבא העפתי מהמרפסת ואת הבן שמתי בתוך מקפיא שהיה בחדר שלו. הגעתי לאיזור של המטוס ואני לא יודע מה לעשות, עליתי גם במעלית והגעתי לחדר מוזר של כימיקלים, וגם שם הרגתי את כל האנשים. מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לעשות עם המטוס? איך אני עולה עליו? תודה לעוזרים עריכה: עברתי שלב הייתי צריך לירות בהוא
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלם לכולם במידה ואני קונה מסטים משחק אני מקבל הורדה חד פעמית שלו? או שאני יכול לסיים את המשחק למחוק אותו ולאחר מכן להוריד אותו שוב?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי שאלה... בנוגע לאימון האחרון בקטגוריה הראשונה השם של האימון הוא MOUT זה האימון של הלוחמה בשטח בנוי אני מתחיל מחוץ לחדר והמדריך אומר לי לזרוק פנימה רימון פלאש ואז להיכנס ולירות ב-3 המטרות ולעבור דרך הדלת שיש בפנים..... עד כאן הכל טוב ויפה הבעיה מתחילה שאני מנסה לעשות את זה .... אני זורק את הרימון, נכנס לחדר, מרסס את האמא של המטרות ו... כלום פשוט לא קורה כלום הדלת עדיין נעולה ואני פשוט לא יכול להמשיך הלאה.... ??? מישהו יודעמה אני לא עושה נכון ואיך לגרום לדלת הזאת להיפתח??? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חברה שאלה שתמיד סיקרנה אותי אז החלטתי לשתף אותכם.. האם יש אפשרות לגבות משחקים לפני שמפרמטים את המחשב ואם כן מה עדיף לגבות או להתקין מחדש?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי את witcher 2 ל Xbox האם מדובר בגרסה המורחבת כמו בכותר הקודם ? אני משער שהיא תגיע אחרי תקופה ל pc
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק הנ"ל ושמעתי שיש בו כל מיני באגים. השאלה שלי היא האם דרך המשחק אפשר לעשות UPDATE וזה מתקן\מתקין את הפאצים לכל הבאגים שיש בו או שצריך לעשות את זה לבד.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים אני מקווה שאמצע כאן מישהו שיידע להסביר לי "תופעה מסתורית" שאני רואה במערכת הדירוג של StarCraft2 כאמור... כפי שידוע מדי יום הBonus Pool במשחק מתמלא במספר נקודות (18?) עוד ידוע שהמערכת מנסה תמיד להגיע למצב בו כל השחקנים מנצחים 50% מהזמן כאשר המנצח בקרב מסוים מקבל מספר נקודות וכן אותו מספר נקודות מה-bonus pool אלא אם אין שם מספיק ואז מקבלים מה שיש והpool מתרוקן. באופן דומה המפסיד ירוקן את הpool שלו ורק אז ירדו נקודות מהניקוד. אם חושבים קצת על כל זה מגיעים למסכנה ששחקן המשחק לפחות משחק אחד ביום אמור לצפות שהנקודות שהbonus pool שלו צובר אמורות להיווסף לניקוד הכללי מדי יום (בממוצע) וזהו פחות או יותר (שוב, הנחה היא שמנצחים בחצי מהקרבות ו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח לגבי אם זה הפורום הנכון, אם אני טעיתי תעבירו בבקשה. אז ככה המערכת שלי מופיע במפרט מחשב.. המחשב ממש לא חדש אבל עומד בכל הדרישות מינימום אפילו מעל. דריברים חדשים 9.4 האחרון שיצא, מערכת הפעלה XP SP3... אין תוכנות שרצות ברקע מיותרות. והמשחק פשוט זורק FPS מ30 ל5 ולפעמים נתקע לכמה שניות... כל שאר המשחקים עובדים די חלק... FALLOUT 3 על מדיום עובד סבבה.. אפילו GOTHIC 3 שדורש מערכת חזקה על מקסימום נותן לי 25FPS בממוצע.... במה יכולה להיות הבעיה שאני לא מזהה??? אגב כמעט ואין אבדל בין LOW וHIGH כשאני עושה במשחק... רזולוציה שהגדרתי 1280*720 בשביל לא להעמיס על הכרטיס מסך... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את לחצני לוח המקשים במשחק. למה זה צריך להיות כזה מסובך? עזרה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
עליתי רמה במשחק ועכשיו ניתנת לי ההזדמנות לבחור סוג של לוחם, או יותר נכון לבחור את דרך הלחימה שלי. מה לבחור? מה הכי טוב? בבקשה לפרט על היכולות של דרכי הלחימה השונות! ד"א, המשחק מאוד מאוד מזכיר את דיאבלו 2, (שמממש ממש אהבתי, פשוט חרשתי) ועל פי מה שאני זוכר הכי אהבתי את הדמות שיכולה להחיות יצורים כדי שיעזרו בלחימה, מי מבין היכולות הבאות מסוגלת לעשות זאת? היכולות: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Defense, Nature,Hunting, Rogue תודה!
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש משחק בנייה כמו City Life או Sims City 4 שהולך לצאת? (חוץ מ-City Life World Edition כי זאת הרחבה)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 667MHZ INTEL E6300 1.86GHZ איזה משחקים אתם ממליצים לי לשחק?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מה המשחק האחרון בסדרה שיצא כלומר במספרים 1 עד 5 אני זוכר שהיה את החמישי אם אני לא טועה יצא מאז יותר חדש?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מישו יכול לעזור? לא עובד לי הסימס 2? הורדתי את כל הסרייה.. ניכנסתי זה הראה את המקדמה ואחר כך יצא עם הערה בלי מילים!! מבחינת המחשב- יש לי מחשב שיכול לעמוד בנתוני המשחק
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
כשאני מעדכן גרסת משחק (במקרה שלי pillars of eternity, אבל לא נראה לי שזה משנה) אני צריך לעדכן שלב אחרי שלב או שאפשר לקפוץ ישר לעדכון האחרון? כרגע יש לי את גרסת שתיים בערך והכי עדכנית זה 3.05 ויש עוד הרבה שלבים בדרך. אני יכול פשוט להוריד את העדכון האחרון ולהתקין אותו או שאני צריך למצוא כל עדכון שיצא ולהתקין אותו קודם? ובנוגע לDLC - גם הם צריכים עדכון או שזה חד פעמי ולא משנה מתי אני מתקין? זה משפיע/מושפע איכשהו מעדכון הגירסאות? תודה רבה!! נ.ב. אחלה משחק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפי הכותרת אתם יודעים שאני רוצה להגיע לקורס הצלפים במשחק AA. אני גמרתי את הקורס הראשון של הM-16A1 עם יותר מ30 פגיעות, וקיבלתי כזאת מדליה שאומרת שאני צלף או משהו...ובכל זאת לא נפתח לי האימון של הצליפות. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני לא מבין את זה, נכנסתי להגדרות של המקשים, ויש שם סיבוך אחד גדול. איך אני לעזאזל משנה מקשים? אני חייב לציין שיש שם כמה מקשים שרשומים בתור - B5, B6, B7 , וכו'. משום מה גם, אני רואה בכניסה למשחק בכלל מן שלט כזה, וחשבתי לעצמי שזה בכלל בקר לשלט ולא למקלדת ואולי צריך לשנות בהגדרות. אני לא ממש יודע, הורדתי במיוחד למחשב קובץ שבמפורש היה כתוב שהוא למחשב ולא לקונסולה זו או אחרת, ויכול להיות שבאמת הסיבה היא שזה לקונסולה. אנא תקנו אותי, אני צריך עזרה בנוסף. בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שאני חיי קצת בדיליי, אבל רק לפני כמה ימים התחלתי לשחק ב-COH. בשלב הרביעי כמדומני, כשצריך לחלץ את dog company, יש לי בעיה קטנה. כמובן שהרגתי את כל הנאצים בסביבה, והשתלטתי על האיזור הזה. אבל מסיבה כלשהי עדיין רשום לי בצד שלא השלמתי את המשימה, והם נשארים בתוך המבנים. מה אני צריך לעשות כדי "לחלץ" אותם? תודה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, התעצבנתי לגלות שהמשחק Darksiders לPC זה פורט מחורבן מהX360 (לא ידעתי, קניתי דרך humble bundle). ניסיתי לשחק עם שלט של PS2 שמחובר עם מתאם USB למחשב אבל המצלמה פונה אל השמיים ולא משה משם. הדרך היחידה לשחק זה עם עכבר ומקלדת. יש דרך בכל זאת להפעיל את זה עם שלט PS2 שמחובר עם USB? ואם לא, האם יש שולטים תואמי X360 למחשב בזול או שאני חייב לקנות את השלט של מיקרוסופט שמתאים לX360 וPC (אני מתכנן לקנות X360 יום אחד אבל לא בקרוב וזה עדיין יקר לאללה)? מבדיקה קצרה כאן וכאן (קישור מKSP במקור) נראה שהשלטים המזוייפים הם על הפרצוף ולא שווים את החיסכון. אז מה לעשות? לקנות בKSP\IVORY שלט מקורי ולקוות שהוא באמת מקורי או שיש פתרון. ועוד שאלה, יש לי עכשיו חלונות 8 מותקן ואני יודע שקיימ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-