עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ido147,

מהוא המועד האחרון להרשמה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by snaek212,

האם יש דרך לצפות בשחקן אחר תוך כדי המשחק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by oded15,

מישהו יודע מתי יוצא gta sun andreas למחשב בארצות הברית?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by CZSDF,

יש למשיהו מושג על CALL OF DUTY 7 תמונות הוא משהו ועל BF 3

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by שמואלל,

שלום אני לא מצליח לעבור את המסימה הסודית בשלב 3 שצריך להרוג 5 אנשים בקפיצה איך עושים זאת תודה רבה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by tombraider,

שלום, האם משהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות שמירה בכל מקום בשלב של המשחק במקום ה CHEACKPOINT המעצבן הזה ??

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by hitman47,

נשאר לי עוד הרבה ? http://img335.imageshack.us/img335/5708/cod2qx8.jpg

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by or98765,

ראיתי סרטונים ביוטיוב ש4 שחקנים משחקים ביחד בsurvival mode כשאני משחק עם חברים אני לא מצליח לשחק יותר מ2 איך אפשר לשחק 4 שחקנים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

יש לי בעיה במשחק, יש לי קצת כסף, בקושי תחמושת וקצת מזרקים של חיים ואני מתקדם בעולם ותמיד מופיעים מלא מוטנטים או RAIDERS ותמיד הורגים אותי, אני כבר לא יודע מה לעשות, לחלק מהם יש מיני גן ורובים ממש חזקים ואני רק בהתחלה של המשחק. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by Shoko,

יש אותו גם למחשב או שזה כותר רק לפלייסטיישן ?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. Started by שחר רצאבי,

כמה שאלות - 1. מה העלילה של המשחק? לא הבנתי ממש - ועוד משהו - יש המשך של העלילה מהמשחק הראשון לשני? אם כן - אם מישהו יכול לכתוב לי את העלילה 2. מה זה CINEMATICS? זה סרטונים כאלה של העלילה לא? למה יש לי רק סרטון אחד? המשך יבוא... ;D

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לשחק במשחק רשת (פלאש או משהו פשוט שאפשר גם להוריד) בco-op או אחד על אחד ברשת משני מחשבים שונים האם אתם מכירים משחקים כאלה? שאלה נוספת וחשובה - אני רוצה לשחק באבל טראבל (המשחק פשוט ממכר) באופן הזה, האם יש דרך או יש משחק דומה ומקביל שנותן אופציית משחק ברשת?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by cb,

שלום, מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי בדיוק כמה פרקים יש ל Tales Of Monkey Island ואת השמות שלהם?(כל פרק ואת השם שלו) ניסיתי לחפש בגוגל ולא הצלחתי בדיוק.. זה יעזור לי ממש. תודה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. שלום. אני מתלבט אם להתקין על המחשב החדש שלי את ה-Windows XP או את ה-Vista. למה? בגלל שאני אשחק בהרבה משחקים ואני לא יודע אם הם ירצו על הויסטה, ז"א אם הם יתמכו בו. מה דעתכם? המחשב החדש יוכל להריץ בוודאות עם מפרט כזה את המשחקים הכי חדשים. אני בינתיים חושב שאתקין XP. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם מתקיים השנה תערוכת E3 כרגיל? באתר של התערוכה מציינים שהכל כרגיל: http://www.e3expo.com/ לא אמרו שנה שעברה שלא יהיו יותר תערוכות E3? או שאני טועה לחלוטין? אני מקווה שתהיה תערוכה השנה, כי זה השבוע הכי כייפי ומעניין שיש בכל השנה. בימים של התערוכה אני דבוק למסך של המחשב ורק מחכה לראות ולקרוא את כל המידע שמשתחרר

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את המשחק ואשמח לדעת מהיכן הכי כדאי לרכוש את המשחק? מכל הבחינות (מחיר, שירות, וכו') תודה.

17. שאלה : אפשר לשחק HL2: Episode One בלי המשחק HALF LIFE 2 ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. Started by Macbi _Men,

שלום אני יחסית חדש באתר.. אני לא בטוח שזה בידיוק מתאים לפה או לחומרה.. אז סליחה מראש.. ועכשיו העיקר.. : יש לי כרטיס מסך רידון 9800 פרו של MSI .. והורדתי את המשחק .. הדמו הבעיה היא שהמשחק לא עובד ממש חלק.. גם על גרפיקה פחות טובה.. אז השאלה שלי מה ההגדרות הממומלצות שאני יכול להשים שהמשחק יהיה ברפיקה טובה ויעבוד טוב.. או אם כדאי לעשות אוור קלוק לכרטיס .. ? תודה לעוזרים.. ויום טוב..!

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by אביעד,

מי שיוגע מתי היה ת'משחק gta 4 !! מי שיודע שירשום לי !!!! תודה !

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by Xpand3D,

שמעו יום הולדתי קרב !! ואני רוצה את חבילת הסילבר של hl2 אני לא בטוח בקשר לקניה עם הכרטיס אשראי העם זה בטוח ? תהנו אתם !!!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by Tiger,

היי כולם! הייתי מעוניין לקנות 2 משחקים ורציתי לדעת אילו משחקים הם הכי טובים כמשחקים ברשת ? ובנוסף רציתי לדעת אילו משחקים אתם משחקים הכי הרבה מממשחקי היריות .. בתודה טייגר

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by Shay17,

תגידו יש את המשחק בלייד למחשב ? או רק לקונסולות ...

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by mickl_kl,

כרגע הגרפיקה עומדת על High. האם קיימת דרך לשנות את רמת הגרפיקה במשחק Crysis ל Very high למרות שהמשחק עצמו לא מאפשר את האופציה הזאת ? האם יש דרך בכל זאת לעקוף את זה ? כרטיס מסך gtx 260 192SP, מעבד Q9550.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by Shual,

שלום, אני רוצה לקנות את המשחקים BF 3+4. איפה הכי בטוח וזול לקנות אותם? וגם, אם אני יעשה PRE OEDER זה יותר זול או משהו? עוד כמה זמן אפשר יהיה לעשות PRE OEDER? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שאלה | אפשר לעשות פיצול מסכים ב-COD במחשב? אפשר לשחק שני אנשים על אותו המסך כמו בקונסולות ?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים