עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום כשאני מתקין את המשחק, הוא בודק לי את המערכת וכותב את הודאת השגיאה כפי שבתמונה. לא הבנתי מה ההודאה, ומה אני אמור לעשות עם זה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. Started by fish,

מאיפה ניתן להוריד safe mode למוסט וונטד?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. Started by RGod,

חיפשתי ולא מוצא למשחק PATCH עידכון ,יש לי את הגירסה 1.0 ,מישהו מכיר איזה אתר ? אא כן לא הרבה מכירים את המשחק ,אז כן זה אחד המשחקים הכי מוצלחים שיש לדעתי ,משלב הרבה דברים ,הייתה פה ביקורת באתר לזכרוני על SPACE RANGERS 2 ,קיצר תעזרו

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by redti,

מישהו פה שיחק ב coop של resident evil 5 דרך עם ההמאצ'י ? אני לא מצליח..כל פעם שאני מנסה להצטרף למשחק שחבר פותח או שאני פותח זה נכשל , זה רושם "the game session has been canceld"

5. Started by CRT,

אני לא בטוח לגבי אם זה הפורום הנכון, אם אני טעיתי תעבירו בבקשה. אז ככה המערכת שלי מופיע במפרט מחשב.. המחשב ממש לא חדש אבל עומד בכל הדרישות מינימום אפילו מעל. דריברים חדשים 9.4 האחרון שיצא, מערכת הפעלה XP SP3... אין תוכנות שרצות ברקע מיותרות. והמשחק פשוט זורק FPS מ30 ל5 ולפעמים נתקע לכמה שניות... כל שאר המשחקים עובדים די חלק... FALLOUT 3 על מדיום עובד סבבה.. אפילו GOTHIC 3 שדורש מערכת חזקה על מקסימום נותן לי 25FPS בממוצע.... במה יכולה להיות הבעיה שאני לא מזהה??? אגב כמעט ואין אבדל בין LOW וHIGH כשאני עושה במשחק... רזולוציה שהגדרתי 1280*720 בשביל לא להעמיס על הכרטיס מסך... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום שיחקתי במשחק הזה לא יודע למה אבל האבתי אותו כי זה מעביר לי את הזמן בטירוף והייתי רמה 43 ואיזה מישהו פרץ לי :'(ולקח לי הכול הוריד אותי הרבה רמות הרס לי את השחקן לגמרי והשתמש לי בדברים שאי אפשר להשיג במשחק הבקשה שלי זה אם יש מישהו ששיחק והפסיק ולא צריך את השחקן שלו אז אני מבקש שיביא לי בבקשה כי אין לי כוח שוב להתחיל מאפס תודה רבה לכול העוזרים :)

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by David Ell,

שלום לכולם, כרגע יש עדכון חדש, קיימת בעיה של התחברות ל-BL זה אומר שהסיסמה לא טובה, וזה קורה גם במשחקים אחרים ששם אי אפשר לשחק ברשת. לא להילחץ

8. Started by zuppa,

שלום לכולם אני תקוע בשלב של המשחק (אגב משחק פצצה) בו אני אמור להציל את השבוי במחנה של הויאטנמים. כל פעם שאני מתקרב ,זוחל, יורה באקדח עם המשתיק - מחסלים אותו ואני מתחיל מהתחלה.... איך אני אמור לשחרר את השבוי ? עזרה, עזרה, עזרה - ובמהירות תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. משחקי אסטרטגיה, משחקי פעולה וגם כאלה שמשלבים בין השניים מוצעים במחירי מבצע קורצים ממש עכשיו לכתבה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by aldema,

כל פעם שאני מנסה להתחבר במולטיפלייר לשרת בבאטלפיד הוא מגיע לאמצע הטעינה ואז יוצא.. מה אני אמור לעשות ואיך אני יכול לתקן את זה??? ד"א למישהו יש קוד שהחייל ירוץ בלי הפסקות??

11. Started by stone cold,

רק שלא יגידו שאני מלכלך רק על סוני ומיקרוסופט- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9599 אני אישית מאמין שגם אם זה נכון יפתרו תבעיה מהר אבל זה בכל מיקרה שמועה מענינת

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by 9raviv9,

כשאני מתחבר לתוכנה ולוחץ על המשחק BATTLEFIELD 2 (משחק מקורי) אני מקבל את ההודעה הבאה ולא יכול לשחק.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. בשלב הראשון אחרי שמשחקים עם גאנדלף, נותנים לי לבחור את ארגורן,גימלי או זה שיורה תחיצים..עכשיו לא משנה מי מהם אני יבחר הוא נותן לי בכלל את סאם, שלא אמור לשחק בכלל בקטע עם השדים (שארגורן מביא את החרב אל שר השדים הזה) זה קרה לעוד מישהו? כי זה נראה ממש מטומטם

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by irav,

טוב אאז אחי הקטן משחק ברימן 3 והוא נטקע איפה שהוא עכשיו גם אני לא מצליח לעבור אתזה פעם הצלחתי עכשיו לא :lol: אז בקשה תעשרו לי: צריך לתת יריה על הסמל של היד הזה וצריך איכשהו לבוא בסיבוב|(והחץ שבתמונה הוא מהמשחק לא ממני)! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by liav12,

יש איזשהם תוספות להורדה למשחק? מפה חדשה מכוניות אופנועים וכו'...?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by nore0,

שיניתי לאופציה FIT TEXTURES IN VIDEO MEMORY ועלתה לי הודעה שהמשחק קרס החזרתי למה שהיה שיחקתי וחטפתי ריסט כמה פעמים ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. אחרי שאני לוחץ על login בתחילת המחשק המחשב נתקע על "connecting to the servers". מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. לאחר הפסקה של מספר שבועות אנחנו מקבלים אוסף משחקים מוזל חדש, הפעם עם שישה כותרים במחיר שמתחיל מדולר בודד ויותר מ-13 כותרים וחבילות תוכן בעבור 15 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-ה-humble-bundle-חוזר-ובגדול-עם-חבילת-משחקים-ש/

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by RoyShefy,

שיחקתי במישחק במשך בערך 3 חודשים יום יום... לא רציתי להיפרד ממנו כבר הייתי בסוף המשחק ופשוט התחלתי לחיות בתוכו המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו בחיי אני חייב לצין... רק בבעיה אחת ניתקלתי... אני לא יודע איך אני מחליף בין השחקנים שלי.. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת כי הם עולים רמות ובוחרים קסמים איך שהם רוצים... ונגיד יש לי שחקן עם קריזמה עד השמיים אבל אני לא יכול לשחק איתו כה"דברן" שידבר עם אנשים וישיג את מבוקשו במקום זה אני משחק עם הOGRE הבריון שלי שגם היא התגלה כאינטילגנט יחסית כן יש לי אוגר מחונן.... אז למישהו יש מושג איך להעביר בין השחקים??

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by RS4,

רציתי להזמין משחק מהאתר PLAY ASIA עכשיו איך אני אמרו להזמין? צריך להרשם קודם? יש פה מישהו שניסה תזה כבר זה בטוח? תוך כמה זמן זה מגיע לפה וכמה עולה משלוח? אני מקבל תזה בדואר רשום?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by EviL.Dexter,

מי שמעונין לשחק איתי באינטרנט Need For Speed Underground שיכנס אלי לאייסיקיו: 172206889 תודה! :-*

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by ForresT,

טוב,נכנסתי למשחק ואני בוחר בקמפיין חדש הבעיה שזה לא מגיב!אני לוחץ ולא קורה כלום..כנ"ל בחלק מהדברים האחרים,אני לוחץ על הVIDEO ולא מופיע שום מסך. מישהו יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. Started by Mortar,

http://redorchestramod.gameservers.net/ אחד המודים הבולטים לUT2K4... היום אמורה לצאת הגירסא החדשה 3.1 בגרסה האחרונה (3) הם שילבו טנקים ועוד כמה נשקים ועכשיו התמיכה בטנקים וכלי רכב הרבה יותר מתקדמת ומושקעת... בכל אופן המשחק הזה הוא אחד היותר ריאליסטים מבין משחקי הFPS ומלחמת העולם השנייה בפרט, אני אישית ממליץ לכל מי שיש לו UT2k4 לנסות אותו. אתם מוזמנים להתרשם מהTRAILER באתר.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by lowlow1001,

אם אפשר בעיברית (ההסבר לא הCHEAT) וכן שיחקתי קצת בלי צ'יטים קשה לי מדי קורה לא עכשיו בא לי לעבור כמה מסכים בקלות המשחק הזה טוען המון זמן ושנפסלים מתחילים בתחילת השלב אבל הוא פשוט נראה מדהים וגם הCUTSEEN יפים ומושקעים זהו בא לי להמשיך עם העלילה בלי להתאמץ בתודה מראש האיש שסיים את MONTEZUMA REVENGE את כל 9 השלבים עם 10 כובעים הנקודות התאפסו לפחות פעמיים (הנקודות הגיעו עד 1000000 ופסילה כל 10000 ) שזה לא דבר פשוט בכלל במיוחד שאין SAVE

25. Started by DGZYoutube,

http://www.youtube.com/watch?v=a5LqntlWj-cתיהנו

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.