עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by danield51,

אהלן חברה אני צריך עזרה במשחק הפכתי לערפד ואז מישהו אמר לי ללכת למכשפה שיודעת איך להכין תרופה לערפדות דיברתי איתה והיא ביקשה ממני 5 grand soul gem איך אני משיג אותם\קונה אותם\מכין אותם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הורדתי את ההתקנה של המישחק (הדמו) כשאני בא להתקין זה נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  3. ראשית נציין שKOT9 מותקן אצלי, אולי זה קשור. ברגע שאני מבקש את הקווסט שיתן לי המלצה לגילדת הקוסמים אי אפשר לקנות יותר קסמים בעיר הזאת. לדוגמא בANVIL אפשר לקנות קסמים מהקוסמים וכל טוב ויפה. אבל ברגע שאני מקבל את הקווסט שיעניק לי המלצה וגם אחרי שאני מסיים אותו אי אפשר לקנות יותר קסמים - האייקון לא מופיע יותר. וזה המצב בכל הערים. מישהו נתקל בזה ויכול לעזור? קצת קשה לשחק קוסם בלי קסמים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

אני קונה מחשב חדש ואיתו אני רוצה לקנות גם ג'וויסטיק (אשמח אם תעזרו לי גם בבחירת ג'וייסטיק ראוי), איזה משחק מחשב אתם ממליצים לתעופה? לא חייב להיות קרב אבל גם קרב יתקבל. תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by or2077,

שלום כמו שהבנתי ב30 לאוקטובר יוצא Need For Speed Pro Street ואני רוצה לדעת אם הוא ירוץ על המחשב שלי... על הגדרות נמוכות.. אין לי מחשב מדהים אבל בכל זאת: מעבד פנטיום 4 2.80 MHZ לוח אם Intel Eatonville D915GEV כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GS 256 MB זיכרון 512MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) אין בעיה של מקום בהארד דיסק...

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by .nimiking.,

מישהו כבר שיחק ויודע אם כדאי להתקין כי רק אתמול מחקתי את המשחק ואת ההתקנה =\

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. מישהו יודע אולי אם אפשר לעשות שהמשחק יהיה בעזרת כפתורי המספרים עם החצים, ולא רק עם אלה של החצים? פעם אפשר היה, אבל בפיפ"א הזה ה-Numpad משמש לקבוע טקטיקות וכאלה... זה אפשרי לדעתכם? מקווה שהבנתם, תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by Mortar,

http://redorchestramod.gameservers.net/ אחד המודים הבולטים לUT2K4... היום אמורה לצאת הגירסא החדשה 3.1 בגרסה האחרונה (3) הם שילבו טנקים ועוד כמה נשקים ועכשיו התמיכה בטנקים וכלי רכב הרבה יותר מתקדמת ומושקעת... בכל אופן המשחק הזה הוא אחד היותר ריאליסטים מבין משחקי הFPS ומלחמת העולם השנייה בפרט, אני אישית ממליץ לכל מי שיש לו UT2k4 לנסות אותו. אתם מוזמנים להתרשם מהTRAILER באתר.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

איך זה שמישהו,נגיד שמוליק,יכול להיכנס לכל סרבר עם אנריל לא מקורי אך רק גיימר הם יודעים שלשמוליק יש סי די קי לא מקורי?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by IlanF,

מישהו יודע איזה כלים אני צריך כדי ליצור נשק חדש? או לפחות לשנות אחד קיים?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by IGk,

רציתי לדעת העם הוא כמו rainbow six Lockdown או יותר דומה rainbow six 3 Raven Shield ויותר טקטי ועם שווה לקנות אותו? (אני שחקתי את הסדרות הראשונות של RAINBOW SIX ועכשיו AA וBF-2)

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מבטל את שתי הסרטים בכניסה למישחק C&C Zero את ה EA games ואת הסרט.(איזה קבצים צריך למחוק) כאילו שזה יגיע ישר ל-LOADING.

14. מוכרים בסטים את שלושת משחקי הקול אוף דיוטי במחיר מדהים (חח בטח...) של 39.90$ (Call of Duty, Call of Duty® 2, Call of Duty: United Offensive) האם החבילה הזאת שווה את המחיר? http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=222&cc=IL

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by Shavoigen,

אהלן,אני מחפש דריברים ל8800GT WIN XP למשחקים (ואת הדריבר שמשפר את קריסיס) מה יהיה הכי טוב להוריד?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. Started by tront,

השאלה בכותרת! ????????

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by The Man123,

יש לי את המשחק באטלפילד 2142 (בלי אונליין) אבל אני אל יודע איך מתחילים לשחק במשחק יחיד אז מישהו בבקשה מוכן להגיד לי איך משחקים במשחק יחיד אני ממש רוצה לשחק אבל זה ממש מסובך בשבילי אז בבקשה תסבירו לי בפירוט !! איך משחקים במשחק יחיד...!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by elad76,

שמתי תהגדרות על מקסימום 1024 רק עם AA2X ובלי SOFT SHDOWS..עובד חלק אין בעיות.. לאחר שבדקתי את הצללים בפעולת SOFT SHDOWS וללא פעולתם(צללים רגילים)הופתעתי לגלות שהם נראים אותו דבר:מה שאומר שהSOFT מופעל מעצמו גם שאני שם רק צללים רגילים,הוכחה נוספץ היא שהFPS לא השתנה. SOFT SHDOWS מופעל SOFT SHDOWS מכובה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  19. יש לי גויסטיק ומקלדת ואני יכול לשחק בניהם לשנות להם את המקשים אבל זה לא עושה מסך מפוצל אלא או שאני נגד המחשב עם בגויסטיק או עם המקלדת אז איך אני משחק נגד חבר שיהיה מסך מפוצל?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. היי, אני משחק ב-NBA06 כבר כמה זמן ורציתי להתחיל הכול מהתחלה, לכן מחקתי את השמירות שלי שיש בתקיה של המשחק בתוך התקיה של השמירות. רק הבעיה שבתוך התקיה יש עוד כמה תקיות בשם- couch וכאלה... רק שכמו טיפש מחכתי גם את כל התקיות שיש בתוך התקיה של השמירות ועכשיו המשחק לא פועל לי ואני בטוח שזאת הבעיה. לכן אני חיב ממש דחוף ( אני מת להמשיך לשחק ) שלמי שיש את המשחק ( או יכול לברר לי בדרך כלשהיא ) שיגיד לי איזה תיקיות יש בתוך התקיית שמירות של המשחק ( מה השם שלהן ) כדי שאני איצור אותן בעצמי ואז אני אוכל לשחק. נ.ב לפני שאתם תאמרו לי להתקין מחדש, אז אני צריך לומר שאיבדתי את הדיסק

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. כתובת האתר: http://pirates.bethsoft.com/main.html השאלה שלי אם מישהו מכיר את המשחק הזה. אם כן אז הייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו, והאם הוא דומה לגוטיק ו Morrowind שמאוד אהבתי. תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by irav,

טוב אאז אחי הקטן משחק ברימן 3 והוא נטקע איפה שהוא עכשיו גם אני לא מצליח לעבור אתזה פעם הצלחתי עכשיו לא :lol: אז בקשה תעשרו לי: צריך לתת יריה על הסמל של היד הזה וצריך איכשהו לבוא בסיבוב|(והחץ שבתמונה הוא מהמשחק לא ממני)! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by Vidati,

המשחק שוחרר בדקות האחרונות.. המשחק שוקל קרוב ל8GB. כמה חיכתי למשחק הזה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by 007,

תנו לי באן בבקשה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים