עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כרגע רכשתי bf3 premuim ב battlelog מה עושים עכשיו? אני מנסה דרך origin או דרך ה battlelog אני לא רואה כלום איזה התראה או משהו נרשמתי לשם וגם קיבלתי קבלה ב paypal אבל אני לא מבין מאיפה אני מתקין את המשחק ונכנס אליו בבקשה עזרה :-\

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. לאחר שאני מתקין את WOW במחשב החדש להלן מיספר שאלות 1. איך אני מתקין את כל הפאטשים שהורדו ? במהלך השנה? האם אצטרך להורידם שוב ??? 2. ברגע שאני ניכנס עם הסיסמא והמשתמש לאינטרנט>>למישחק זה מזהה אותי רגיל נכון? אפילו שזה מחשב חדש? מאוד דואג מהעיניין הזה>>> שהאבד את כל הדמות ומה שבניתי תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. מה קורה לפני חצי שעה התחלתי לשחק במשחקקקקקקק משחקקקק ממש יפהההה גרפיקה בכלל לא רעה המשחקיות ממש טובההההההה להתחלה יחסיתתתת, אהבתי תקטעים שאתה מתגנב חונק הורגגג קופץ, מטפס וכו''..... עכשיו אני בקטע הזה בשלב הראשון שרק שאתה יורד מהמטוס עכשייוו הגעתי לקטע שאתה צריך לנטרל תפצצה הזאת מה עושים יש לי מלאאא מספרים מופיעים לי ולמטה יש לי XXXX אקסיםםםםם כאלה הרבהה מה עושיםםםםם איך אני מפענח תקודדדד תעזרו לי בזה בבקשה... ועוד משהו תראו זה ההגדרות של המשחק אצלי בוידיאו יענו תגידו לי עם זה על הכי גבוה או אפשר לעשות עוד אפקטים ואגב עשית על הרזלוציה הכי גבוה: http://tinypic.com/view/?pic=2l9729i זה הכי גבוה? יענו זה הגרפיקה הכי גבוה או שאפשר לעשות אפקטים יותר טובים וכאלההה תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תוסף חדש עבור בקרי ה-DualShock 4 הפופולריים יוסיף לו שימושיות מעניינת - בחלקו האחורי לכתבה

5. Started by 3emi,

http://youtu.be/ZKK74Wh-J10 http://www.reddit.com/r/Steam/comments/2xxi5e/portal_3_confirmed_in_development_for_vr/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dennis14,

אני משחק במשחק הזה כבר חצי שנה ונהנה מאד אבל הבעיה הגדולה ביותר של המשחק היא שהוא קל בטירוף והמחשב לא מהווה יריב ראוי, אני משחק ב - WORLD CLASS עם 10 דקות מחצית כל משחק, ולא הפסדתי מעולם, כל משחק נגמר ב 8-2 לטובתי בדר"כ והשיא שלי הוא 18-0. ראיתי ב - CHALLENGES שאפשר לפתוח רמת קושי חמישית (ב - TOTAL FOOTBALLER'S CHALLENGE) אבל בשביל לעשות זאת צריך להשלים הרבה אתגרים ואין לי כוח לזה, אני אשמח מישהו יוכל להביא לי איזה קובץ שיפתח לי את רמת הקושי הזאת. נ"ב: מי שרוצה לשחק נגדי דרך IP גם מוזמן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by spiidx117,

אהלן מכיוון שמת לי האקס בוקס לפני כמה שבועות, ובזמן הקרוב אקנה טלוויזיה חדשה לחדר, החלטתי שזה רעיון טוב לנצל את השלטים של ה 360 למשחקי סינגל או COOP עם חברים במחשב. 1. האם הרסיבר הזה יעשה את העבודה? http://www.amazon.com/Xbox-Wireless-Gaming-Receiver-Windows-Pc/dp/B000HZFCT2 2. אם יש לי שני שלטים וארצה לשחק משחק CO-OP עם חבר, אצטרך לקנות שני רסיברים או שהרסיבר קולט עד 4 שלטים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Tomerico,

זה עדיין בגדר חשיבה אבל זה נראה לי יכול להיות מאד מגניב המשחק בסגנון FPS (פעולה למאותגרים באנגלית ובקיצורים) המשחק יהיה בכאילו לפני אלפי שנים בעולם פנטזיה ובמקום לבחור T/CT אתה בוחר אלף/גמד/קוסם/גנב... הנשקים הם חרב קשת ופיגיון הקטע של הקוסם אוליי יהיה מסובך מידי בשביל FPS מהיר אבל נניך גנב שיכול להתגנב מאחוריי דמויות בשקט ולתקוף אותו מאחור עם פגיון לאלף תהיה קשת ובגלל יכולת הראייה המצוינת של האלף יהיה לא אחוזים גבועים לפגוע הגמד יהיה חזק מה אתם אומרים?

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by stone cold,

לא היה לי הרבה זמן לשחק אבל בשעתים שכן שיחקתי לא כל כך אהבתי תמוזיקה אז החלטתי להחליף חלק מהקבצים של המוזיקה במוזיקה של ZELDA וSTAR WARS מה אתם חושבים יפעל? סך הכל הקבצים בMP3 עריכה-הצלחתי להחליף תמוזיקה במסך פתיחה בSTAR WARS פשוט החלפתי תקובץ-tes4title בקובץ של שיר של MP3 של STAR WARS ושיניתי תשם של הקובץ STAR WARS לtes4title בעיקרון אני הולך לישמוע קובץ קובץ של Oblivion ולהחליף לפי סיגנון המוזיקה בקבצים מתאימים של מישחקים אחרים בעיקר של ZELDA וליצור שילוב חלומי של מישחק מצוין כמו Oblivion אם מוזיקה הרבה יותר טובה של מישחקים אחרים אתם מוזמנים לנסות את זה רק תישמרו גיבוים ותיזכרו תתיקיה של הקבצים המוחלפים + =

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ? מה אתם חושבים על הרעיון? (שחקני CS כמובן). אני פשוט אישית לא כ"כ אוהב קלאנים (למרות שיכלתי להצטרף להרבה אבל אני מסרב כל פעם (צנוע אני)). אבל לעשות קלאן של הפורום יכול להיות נחמד, לא חייב להיות רשמי... אגב, השם הברור לקלאן הזה יהיה [HWZ] ;D

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. סקר שכל משתמש יוכל להשתתף פעם אחת בלבד :smoke: ותהיה זכות הצבעה רק למשתמשים שרשומים מתחילת אפריל :AR15: :AR15: :AR15: וזאת כדי למנוע פתיחת חשבונות מנויים פיקטיביים, והצבעה שקרית, ובכך לגרום להטיית התוצאות... :nono: אפשר לבחור בין 2 סקרים: : או שכל בוחר יבחר בקומיקס הכי יפה ;D ;D או שכל בוחר יתן ציון בנפרד לכל קומיקס מה אתם אומרים ???

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by HaVoC_850,

לאט יותר עם מכונות יריה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

רציתי לדעת איך איעבוד אצלי פוסטל 2? (ראו מפרט)

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי חללית שקניתי ב 33,500 ויש לה 4 תותחים של יריאות רגילות שתים אל הכנפיים שתיים בצד. השם שלא זה משהו כמו CORSAIR אני לא בטוח אולי קרוסידר. תותח גדול למלא,תותח גדול למטה,טילים,ו20 שיחזורים של מגן ושל חיים. רציתי לדעת אם כדי לימכור אותו ולכחת את זה שיש לשותפה שלי Judi (היה לי כזה) אבל זה הדרך היחידה להשיג כסף. (כי כימעת בכל הכוכבים יורים עלי ואין לי מושג איך להשיג כסף)

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. רציתי לדעת למה שחברה מוציאה משחק היא מוציאה אתו קודם ל-PLAYSTATION אח"כ ל-XBOX ורק אח"כ ל-PC

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  17. אז ככה.. רציתי להגיד תודה ענקית לאתר HWZONE על הזכיה, תמשיכו להיות עינייניים ומקוריים, האתר מספר 1 בארץ. תודה למנהל rngkay שדאג וליווה את קבלת הזכייה באופן מסור, אני חושב שאתה עושה עבודה נפלאה באתר. תודה לכל המנהלים שתמכו ותומכים כל יום, עוזרים וקשובים לבעיות של חברי הפורום. תודה לכל מי שהצביע..בלעדיכם לא הייתי זוכה ואני מוקיר לכם תודה ענקית. תודה לכל שאר המשתתפים על הפרגון ועל ההשתתפות, באמת שהיו סיפורים מרתקים ומצחיקים כאחד. התחרות: http://hwzone.co.il/community/threads/526548-%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A1%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A1-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-MSI-GD65 שלב ההצבעות וההכרזה על הזכיי…

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. הי,יש לי משחק לסוני פלייסטישן אחד שעלה 300 שח והוא נשרט (או נסרט או איך שלא כובתים את זה) וחבר שלי אמר לי שאם אתה תצרוב תמשחק מחדש הוא יפעל לך.. אז אני רוצה לפחות לנסות אבל אני לא יודע איך,אפשר עזרה בבקשה? ורק שתדעו שאני לא הולך לתת את את המשחק למישהו,פשוט חבל לי על 300 שח!!!! תודה!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. *נמחק -וארז*

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by navk2,

יש לי רצפה ורודה במשחק COUNTER STRIKE SOURCE ואני כמעט בטוח שזה לא ארטפיק בגלל ש: 1.זה רק במשחק הזה 2. זה תמיד היה (רק עכשיו התחיל לעצבן אותי) 3. לפעמים שאני מפעיל את המשחק אין את זה 4.אם אני משנה הגדרות למעלה ולמטה זה לפעמים מיסתדר,בעיקר טקסטורות ומודולים. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Albetron,

פשוט קיבלתי הרגשה שכמעט כל המפות של 3 מרגישות לי כמו מחנה אימונים מת מבחינת עיצוב מראה ועיצוב טקטי..משהו מלאכותי במיוחד במפות שיצאו עם המשחק עצמו ולא משתייכות לפרימיום חוץ מAK ששיעמם אותי מהרגע הראשון למוות, אין גיוון במראה ואין גיוון טקטי. מרגיש שסתם בזבזתי על המשחק הזה מלא כסף וזמן

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. (בגלל התלבושות אבל לא רק) שלומי סרנגה - מקום אחר

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  23. חשבתי שהיום הזה לעולם לא יגיע. Supreme Commander, משחק המתוכנן ע"י כריס טיילור, שעבד בזמנו ב-Cavedog Entertainment, בית היוצר של משחק האסטרטגיה המעולה Total Anninhiltion, מיועד להיות היורש הרוחני של אותו משחק מהפכני. נקווה שיצא בקרוב. ל-Q&A ועוד תמונות - קישור

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Albetron,

אני משתמש במחשב שמריץ על 45 FPS את 4 על ההגדרות המקסימליות וBFH לא זז על ההגדרות המינימליות בכלל

• 10 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים