עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by evy,

פיצלתי את המשחק לדיסקים כמו שהיה מוסבר בסטים וזה פיצל את המשחק ל4 דיסקים שהראשון הוא מן קובץ הפעלה כזה של ההתקנה, עכשיו כל מה שצריך לעשות זה לצרוב את ה4 קבים האלו רגיל או שיש עוד משהו?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by SmurFin,

ומה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120133414759&rd=1&rd=1 Euro Force booster pack Armored Fury booster pack ומה אלה ?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  3. שלום לכולם כבר המון זמן שאני מחפש מישחק איגרוף למחשב ולא מוצא, פעם היו מישחקים יפים של איגרוף והיום כל המישחקים של איגרוף יוצאים אך ורק לקונסוליות השאלה שלי אליכם הי העם מישהו יודע למה????? בתודה מראש לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  4. שלום קניתי את sapphire radeon 9600xt מזמן,ובתוך הקופסא קיבלתי את הפתק שאומר שקיבלתי את האלף לייף 2 ומצורף גם הקוד הסריאלי... איך אני מוריד את המשחק ומאיפה בדיוק?ואיפה אני שם את הקוד?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ^^ כל המשחקים מקוריים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by Sman,

[glow=yellow,2,300]אז ככה, משחק ברמת קושי גבוהה יחסית, מבחינת גראפיקה, הייתי נותן 4.5 מתוך 5 , לא יצא לי לשחק בו הרבה אבל עושה רושם שהוא יהייה הצלחה לא קטנה, מזכיר את Half life במידה מסויימת, אבל עם יותר אקשן, ישנה אופציה לשחק ברשת, (רואים שזו הפעם הראשונה שאני מביע דעה על משחק ) ובקיצור, תקנו........אההה תורידו[/glow]

7. איבדתי קייס עם משחקים- שאחד מהם היה סטראקראפט, ואני רוצה להשיג אותו שוב- ולא משנה לי באיזה דרך (לא מצאתי משהו טוב באימיול)... מכיוון שלא קניתי משחקים ב8 השנים האחרונות (ראה מפרט מחשב בצד...), אני לא יודע איפה כדאי (רצוי משהו בארץ... לא נראה לי שיהייה הבדל במחיר). אני מעוניין לקבל הצעות למקומות אמינים וזולים\ משתלמים שבהם ניתן להשיג את המשחק... תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ואם כן איזה גירסה ומאיפה אנ מוריד. תודה.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני התקנתי את הרמקול במחשב אם אני מדבר אני יכול לישמוע את עצמי! אבל איך אני עושה שיהיה גם ב-Counter-Strike איך? ??? תודה מיראש! ;D

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. בוקר טוב, יש לי כמה מחשבים, ושימושו העקרי של אחד מהם הוא משחקים. (אני זו שמשחקת אצלינו בבית ואשמח לחוות דעת מחברים מנוסים). אני חסידה של מע"הפ X32 ועליהם אני מעדיפה להתקין משחקים. במהלך הזמן האחרון שמתי לב שמשחקים חדשים ממליצים על יותר מ2GB של RAM וחשבתי לעצמי שאולי הגיע הזמן לעבור למע"הפ X64. - זכור לי מהעבר הלא רחוק (4-3-5 שנים) שתמיד היו משחקים שהראו בעיות עם מע"הפ מבוססות X64. זו אחת הסיבות בגללן מעולם לא התקנתי על המחשב הנ"ל מע"הפ X64. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש מבוסס I5K. הכותר האחרון ששיחקתי בו היה BF3, שבמהלכו חוויתי המון בעיות (קריסות, גימגומים, תקיעות). אני יודעת שמשתמשים בכל רחבי הגלובוס חוו את אותו הדבר אם בגלל הדרייברים או אם בגלל חומרה ממומהרת או כל סיבה אחר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת כמה יעלה לי לפתוח סרברים למשחקים כמו החברה LSRV כמה יעלה לי מחשב? איזה אינטרנט צריך של כמה מגה ? כמה משחקים אני יכול לפתוח על מחשב אחד בו-זמנית?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by ohad5g,

שלום לכולם ! אני משחק בשרת north america שלפי דעתי בשרת הכי טוב למרות לפעמים יש קצת לגים אני מחפש אנשים מlvl 30 .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Time_Is_Money,

היי, אני מעוניין לבנות שרת משחקים ל- BF2. במטרה לשחק עם ישראלים בפינגים שפויים. יש לי מחשב מיותר הכולל: 2500+ עם 1GB זיכרון.ו- 80GB הרדיסק. שיוקדש רק למשחקים. איך פותחים את שרת לשחקים ברשת ואיזה חיבור מספיק (פס רוחב)? האם המחשב מספיק חזק בשביל להיות שרת ל- BF2 ? מה עדיף לינוקס או וינדוס? איך מפרסמים אותו בקהילה? אני חייב להגיד שאני רציני בעניין , ולמחשב (שרת בעתיד) יש לוח-אם שתומך בשני מעבדים. אם צריך אני מוכן לשדרג לשניים/להוסיף זיכרון רק תסבירו איך לעשות את זה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by *NightMare,

שמעתי עליו הרבה אבל לא שיחקתי בחיים... מה הוא? איך הוא? לאיזה משחקים הוא דומה?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  15. אנשים קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעתי איך הוא יעבוד על המחשב שלי אם שווה בכלל לקנות אותו המפרט בצד תודה לעוזרים :]

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by TheReaper,

טוב משעמם לי מCSS וכל שאר המשחקים בסדרה ושמעתי שBF2 ממש ממש טוב אבל יש לי כמה שאלות 1. כמה הוא עולה? 2.כמה סוגי נשקים יש (יותר מCSS למשל?) 3.אם יש אפשרות לקנות רק CDKEY בפחות כסף ואם זה שווה בכלל 4. האם יש רכבים 5. כמה שרתים עם פינג טוב (מתחת ל150) יש? 6. האם זה שווה בכלל?

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by bbking,

תודה לעוזרים

18. Started by avi2014,

לאחי יש השבוע יומהולדת ולכן אני רוצה להפתיע אותו עם Playstation2 עכשיו אני מעוניין במכשיר עם צ'יפ טוב אבל לא במחיר מטורף...ראיתי כמה חנויות עם מיליארד סוגים של צ'יפים ואני כבר לא יודע מה לעשות... ככה שהתקציב שלי הוא 1200-1300 כולל צ'יפ טוב.תודה!

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  19. האם המשחק לבד הוא כיף עבור אחד שמאוד נהנה מ SimCity 4 ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות בוקס עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. 1.מה עדיף מאמריקה או אירופה? 2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ? 3.איזה צ'יפ הכי טוב היום? מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES) אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זה אם יש מישהו שמוכר אני מעוניין לקנות כל מי שיכול לעזור או שמוכר בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פה תודה מראש על התשובות

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות בוקס עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. 1.מה עדיף מאמריקה או אירופה? 2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ? 3.איזה צ'יפ הכי טוב היום? מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES) אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זה כל מי שיכול לעזור בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פה תודה מראש על התשובות

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. האם הלינק הבא בטוח: http://www.ebay.com/itm/Battlefield-3-CD-Key-RU-Orign-NEW-/200725844848?pt=Video_Games_Games&hash=item2ebc315370 ואם כן, מה אני אמור לעשות לאחר הרכישה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ns,

סתם אני לא קונה אני מוריד מ-kazaa אבל עדיין אני צריך איזו עצה. משחק טוב ושהיה ברשת. משהו דומה ל-counter strike אבל אחר! ואם אפשר גם המלצה על משחק מרוצים או מכוניות. אוקיי תודה :2gunsfiring_v1:

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by Vidati,

שלום לכולם, בעידן שלנו רובינו לא קונים את המשחקים שלנו (גם אני) אבל אספתי קצת כסף ואני רוצה לקנות משחק פעולה גוף ראשון או שלישי... אני לא ממש אוהב את כל התפקידים למינהם.. אז אל תציאו WOW וכאלה... מרוצים לא ניראה לי שיש והסטרטגיה אני לא ממש מתחבר, מה שנשאר זה פעולה... מה שחשוב לי זה המולטי בעיקר... אז חשבתי COD 4 אבל שיחקתי בו גם ברשת (לא חוקי) ובהתחלה אהבתי אבל אחרי שמסיימים את הרמות כבר לא כיף... אז אולי CRYSIS זה משחק ממש טוב שאני משחק בו עד היום בסינגל ובזמנו מאוד אהבתי את המולטיבטא. אז מה אתם אומרים על CRYSIS? ואל תגידו לי שיש שרתים פרוצים, כי אני קונה משחק לא רק בגלל המולטי אלה גם בשביל לעודד את המפתחים, כמובן שזה טיפה בים אבל לפחות אני יוצא בסדר בעיניין, אח…

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות את המשחק WARROCK אבל הוא לא נמכר בארץ. מה אתם מציעים לי לעשות? יש איזה חברה שיכולה להזמין אותו?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים