עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by WarNet,

ממש מוזר... http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3 1.6 מתוך 10 !!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  2. היי חברי הפורום, אני חובב מושבע של משחקי התגנבויות, טקטיקה, תכנון ומחשבה מאחורי משחקיות וחוויה של משחקים - בעצם המשחק ראשון ששיחקתי שהייתי קטן, היה המשחק המדובר Hitman: Codname 47, ביניהם ספלינסטר סל, ועוד'. אז לפני יומיים, שיחררו סרטון חדש על המשחק Gameplay למשחק Hitman 5, נהניתי לראותו, אגב הסרטון באורך 12 דק': http://youtu.be/NWf3dPKYf1E תהנו

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. http://www.gamespot.com/e3/e3story.html?sid=6149725 פשוט מדהים :o זה משחק שהולך למכר הרבה מאוד XBOX 360 .

• 17 תגובות
    • 978 צפיות
  4. משחק טוב עם גרפיקה טובה. התחלתי לשחק בו שבוע שעבר ונתקעתי.... אז בבקשה צ'יטים או קישורים לאתרים ששם אפשר למצוא צ'יטים למשחק. כל העוזרים יבורכו...

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  5. שתי השחקניות המרכזיות בשוק הקונסולות חושפות אילו משחקים יקבלו חינם אין כסף כל המנויים אל שירותי האונליין שלהן בחודש הקרובלכתבה

6. הפרק השלישי בסדרה המצליחה של From Software וגם התואם מבית קאפקום, Dragons Dogma, מקבלים דרישות חומרתיות רשמיות לגירסאות ה-PC אם אתם אוהבים משחקים מאתגרים ומלאים במפלצות, החודשים הקרובים אמורים להיות חיוביים מאוד בשבילכם עםDragon's Dogma: Dark Arisen, משחק ההרפתקאות-פעולה של קאפקום שנוחת סוף סוף במחשבים האישיים לאחר כשלוש שנות בלעדיות בקונסולות, ובעיקר עםDark Souls 3 שמבטיח לספק אקשן מאתגר ומלוטש יותר מאי פעם. האם המערכת שלכם תוכל להתמודד עם הצמד-חמד הזה? התשובות לפניכם. על מנת להפעיל את Dragon's Dogma, שמיועד להתחיל להימכר דרך פלטפורמת הסטים ב-15 בינואר, תזדקקו לכל הפחות למערכת מבוססת חלונות ויסטה או מערכת חלונות עדכנית יותר (אין ציון אודות הדרישה לגירסת 64 ביט,…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  7. המותג החדש הראשון שיצרה בליזארד מזה עשור וחצי אל מול גירסת ה-MOBA למשחקי Borderlands: שני כותרי פעולה מקוונים מעניינים מאוד נכנסים לשלבי בדיקה סגורים, ואתם מוזמנים להיכנס ולצפות לכתבה: http://hwzone.co.il/ראש-בראש-מבחני-בטא-לשני-משחקי-פעולה-מוב/

8. מהדורת ה-Definitive Edition של משחק האסטרטגיה הקלאסי הושקה רשמית עם כמות עצומה של תוכן וותיק וטרי, מראה נאה ושיפורים חשובים למנגנוני המשחקיות שהופכים אותה לטובה משמעותית מהנסיון הקודם של מיקרוסופט בתחום לכתבה

9. לאחר ארבעה חודשים שבהם לא נמכר בשל בעיות טכניות קשות בהשקה, הפרק המסכם בסדרת Arkham בדרכו חזרה אל פלטפורמת ה-Steam. האם השחקנים יסלחו על שגיאות העבר? לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-המבחן-arkham-knight-חוזר-אל-המחשבים-האישיים-ב/

10. רוצים להתנסות במי ידיכם (ועיניכם) במשחק החדש והמדובר של יוביסופט, לפני שהוא מושק במחיר מלא? ביום שישי הקרוב תהיה לכם הזדמנות חודש מרץ מסתמן כמו חודש חם במיוחד לחובבי המשחקים ב-PC, עם השקות צפויות לכותרים כמו Far Cry Primal, היטמן השישי, Need for Speed – וגם The Division של יוביסופט. משחק הפעולה השאפתני בעל האלמנטים שהושאלו היישר מעולם משחקי התפקידים וה-MMORPG סיים לאחרונה בדיקות בטא סגורות, עם לא מעט פערים אך גם שלל מחמאות שבאו לאחר שנוצרה תחושה כללית כי יהיה זה עוד כותר של המפיצה הצרפתית שייראה לבסוף כמו צל של האופן בו הוצג בתחילת הדרך – וכעת, אולי כדי לחזק עוד יותר את הבטחון במשחק, ביוביסופט מתכננים לתת לכולם הזדמנות להתנסות בו, במסגרת בטא פתוחה. רו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Rondh,

חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!

12. מבצע סוף הקיץ בחנות המשחקים המקוונת נמצא ביומו האחרון בהחלט, אז החלטנו לקנח עם עוד עשרה מחירי מבצע קורצים בהחלט שיספקו לכם זמן איכות בתקופת החגים לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-לפני-שנגמר-עוד-עשרה-מבצעי-משחקים-מע/

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by R0ck,

8) אגב, הניק המחודש שלי הוא -=V3l0citY=- וזה בגלל איזה אדמין 'רמד בשם יובל, שגנב לי את הניק האיכותי שלי ויש לו די כוח בקהילת קאונטר הישראלית, So.... He forced me to.... :-\

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני לא מוצא את ההגדרות במשחק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by ohadzamir,

שלום! יש לי בעיה, התקנתי את RED ALERT 2 ו - YURI'S REVENEGR מדיסק מקורי וגם מלא מקורי כאשר ניסיתי להפעיל אותו (GAME.EXE, YURI.EXE) הוא הראה מסך שחור (כאילו הוא מפעיל) ואז חזר לוינדוס אני משתמש בוינדוס XP והמשחק אמור לעבוד בגירסת וינדוס זו (הוא כבר עבד) כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך (בדקתי בתוכנה הזאת של הDIRECTX ולא היו בעיות ) אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים יותר לכרטיס מסך (REDEON 9600 PRO) , עשיתי גם אתחול לכונן C (המשחק מותקן בD) וזה לא עוזר!!! לעוד מישהו זה קרה??? מה אפשר לעשות כדי להפעיל??? עזרו לי!!!!!!!! תודה! אוהד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Electric Boom,

לא יודע למה... ג'יבריש אומר מין ריבועים כאלו במקום כיתוב ולא אנשוי לשחק ככה(כל השאר סבבה,הכרטיס שלי בOC מאסיבי עכשיו(רק עד ה15 ),יציב כמו סלע...). אולי DIRECTX?... לא מוצא סיבה. עזרה!

17. Started by Shadowman,

יש לי בעיה עם הבהירות של המסך, זה לא מפריע לי כי בווינדוס העליתי את הבהירות, אבל במשחקים כמו NFS MW אני רואה קצת חשוך משהוא מכיר אולי תוכנה להעלות את הבהירות של המשחקים ידנית כשאין אופציה כזאת במשחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. יש לי את הכרטיס 6800GT ומחיפוש ראיתי שלא רק לי יש את הבעיה הזאת אז מישהו אמר לו להוריד את ה-Patch 1.3. פתחתי נושא חדש כדי לשאול אם כדאי להוריד את זה או שאולי יצא פאץ' יותר חדש???? תודה לעוזרים ואם אפשר קישור לפאץ' אז זה יהיה מצוין!!!! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  19. חבילה חדשה הושקה לרגל צאתו של העיבוד הקולנועי עבור המותג המצליח מבית Ubisoft, ומציעה לכם להיזכר או להשלים פערים בכל הנוגע לעלילות המתנקשים ההיסטוריים לכתבה

20. מעוניינים להעשיר את מאגר הגיימינג שלכם לרגל החג? תוכלו לעשות זאת עכשיו עם מחירים קורצים מאוד לכתבה

21. הפרק החדש בסדרה המצליחה של Ubisoft מבטיח להעניק לנו מגוון גדול מאי פעם של נשקים, שיטות ואמצעים לחיסול האויבים לכתבה

22. אהלן.. אני לא יודע האם זה הפורום המתאים, אבל אשמח אם תוכלו להעביר את הדיון לפורום הנדרש. קניתי GamePad רוטט ל-PC (כמו של PS2). התקנתי את הדרייבר.. בהגדרות של הדרייבר יש לי את האופציה לבדיקה של הרטט.. והכל מקונפג מצויין. וגם במשחקים עצמם (DMC4 נגיד), יש את האופציה של הרטט.. סימנתי אותה כ-ON. אבל בכל אופן, אין לי שום רטט ב-GamePad. איך למעשה אני כן יכול להפעיל את מצב הרטט במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nadav1379,

אני רוצה את המוזיקה של NFSU ואני לא יודע איך לקחת את זה מהתיקיה זה לא מוצא לי את זה או שזה כן מוצא ואני לא יודע איך לפתוח את השירים זה נותן לי סמלים לבנים כאלה אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את המוזיקה אני יודע לו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אחרי שקניתי SA גיליתי שההרגשה הרבה יותר כייפית כשאתה קונה את המשחק המקורי....לכן הייתי רוצה לקבל ממכם המלצה למשחקים שווים שכדי לקנות שיהיה בהם מולטיפלייר ושלא יהיה משחקי אסטרטגיה, כי אני שונא. תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

אני רוצה לבטל אני הסינק באנריל (הראשון, כן, יש עדיין אנשים שמשחקים בזה). מישהוא יודע איך? הוא לא מגיד לפקודות שאני נותן לו מהדריורים. תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים