משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
היי! רציתי לשאול - אם אני קונה את הCD KEY מהאתר הזה: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.html אני מסודר או שיש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חברה קניתי את BF2 ומישחק באינטרנט פועל אבל ה SP לא,אני לוחץ START והוא יוצא לווינדוס מה הבעיה? [זה גירסת DVD]
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק באנגלית דרך CJS ואני בחלון שמציג לי את הקוד קבלתי קוד כזה: xxx-xxx-xxx-xxx אני ניסיתי להפעיל אותו דרך origin אבל הוא לא מקבל אותו. לפי הדוגמה ב-origin זה צריך להראות כך: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx איך אני מפעיל את הקוד? עדכון: הצלחתי, יש להפעיל את הקוד דרך האתר amd4u תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט : E6600 ASUS P5K DELUXE ASUS 8800GTX 3G RAM VISTA 64BIT כשאני מפעיל את המשחק אני רואה בקטן את האייקון של המשחק ואז נהיה מסף שחור ולא קורה כלום ושאני מסתכל ב-TASK MANAGER אני רואה שרשום ליד השם של המשחק NOT RESPONDING.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחיר מלא! נגיד שאני רוצה להתשתמש בCD-KEY בעת התקנת המשחק לא דרך Steam או אם אני אשכח את הSteam דולק בבית שלי וארצה לשחק בבית של חבר עם הCDKEY שלי... למשל. תאירו את עיניי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע או משהו כזה נכנסתי לאתר EBAY וחיפשתי כל מיני מוצרים... לא עבר הרבה זמן עד שמצאתי את הדבר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3038728307#ebayphotohosting ונחשו מה?! זכיתי בGAMECUBE עם שלוש שלטים מקוריים של נינטנדו שאחד מהם הוא אלחוטי.... 5 משחקים מעולים שלכל אחד מהם יש ממוצע ביקורות של יותר מ 90!!!(חוץ ממריו שעומד על 85) שתי כרטיסי זיכרון מקוריים.... וכדי להוסיף זיגוג לעוגה ( ;D ) גם כבל S-VIDEO! החבילה כבר נשלחה אליי ותגיע תוך 10 ימי עבודה! אני יודע זהכל משומש אבל יש לי עבר עם EBAY ולכל מוכר יש מוניטין שהוא צובר ממכירות קודמות ולמוכר שאני קניתי ממנו יש מוניטין של 100% מעולה! מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך שאני לוחץ על האייקון של המשחק עלמנת להפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה והוא והחלון של המשחק נסגר. אני עובד עם ויסטה 64 ביט
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תראו אני מכניס את הדיסק מפעיל את ההתקנה ואני מכניס את הסריאל עושה נקסט ואז מאשר את ההצהרות האלה ואז הוא יוצא מההתקנה ויש חלון קטן שהוא כותב אין דיירקטס 9c במחשב שלך...ויש לי בדוק אפילו התקנתי מהדיסק שקיבלתי איתו בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום,היום קניתי את המשחק הזה ברשת באג אבל כאשר אני בא להתקין את המשחק יש את ההודעה הבאה: http://img230.imageshack.us/img230/4101/65951574hc2.jpg ועשיתי ניקוי טמפורי ד''א הבעיה נפתרה. עי'' נקיטת הדבר הבא: GO to C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime and del 0701 folder
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
קניתי GRAN TURISMO 4 ובחוברת ההסברים אין אנגלית אז אני לא יודע כלום על המשחק :-X :-\ חיפשתי יש כמה שפות אבל אין אנגלית ואני לא מבין איך לשחק :'(
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החבילה הבסיסית, מהחנות השכונתית, 220 ש"ח (העטיפה בעברית). 5 דיסקים + עלון עם המקשים וכמובן הCD-Key שמודבק שם. אני אמור לקבל עוד משהו ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי היום את Half Life מקורי ב-100 שקל, הורדתי והתקנתי את ה-Counter Strike 1.5 Mod Full מהאינטרנט וגם הורדתי והתקנתי עדכון ל-Half Life לכרסא הכי חדשה. בנוסף, התקנתי גם את The All Seeing Eye. אחרי כל ההתקנות, הפעלתי את ה"עין" וניסיתי להיכנס לשרת. כשלחצתי על סרבר מסוים פעמיים, המשחק כאילו עלה ואז פתאום לפני שאפילו עשיתי משהו אני מקבל הודעת שגיאה: Could not load library D:\Sierra\Half-Life\cstrike\cl_dlls\client.dll. אין לי מושג למה זה קורה!! בנוסף כשנכנסתי ל-HL עצמו בלי ה"עין" וניסיתי לעשות משחק Multiplayer הוא כתב לי שהגרסא של ה-HL שלי לא מעודכנת והאם להיכנס לאינטרנט ולחפש עדכונים. לחצתי כן והוא חיפש עדכונים וכתב לי שהגרסא שלי הכי מעודכנת ויצא מהמשחק. וככה כל …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי Joypad של חברת (TI (Technology Innovasion, ויש לי כמה שאלות. הבקר משחק בכלליות כמו הבקר של הPS2 ,אותם כפתורים והוא רוטט. התקנתי את הדרייבר לרטט, ואיפשרתי את הFeedback Force במשחק Wolverins Revenge, אך הרטט לא עובד... אוף... חיפשתי דרייבר עדכני לא מצאתי.. אם מישהו ימצא אני מאוד אשמח. חיפשתי גם עידכון למשחק ולא מצאתי... יש בכלל? ועוד שאלה, האם גוט'יק 2 תומך בבקרי משחק? כי לא ראיתי אופציה לזה במשחק ??? ודווקא נראה לי מאוד כיף לשחק עם שלט במשחק כזה. האם Morrowind תומך בבקרי משחק? כי אני מעוניין לקנות את המשחק וזה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
-
יש לי איזה 10 משחקים צרובים שלקחתי מחברים שלי והם פועלים ממש טוב, וכשאני מנסה לצרוב אחד מהם או משחק שהורדתי (The Warriors), הפלייסטיישן לא מזהה אותם. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי את המשחק מקורי מהקופסא אבל יש בעיה. כשאני מתקין את המשחק אז הוא רוצה שאני אתקין דרך הסטים, ובסטים זה מנתב לי את ההתקנה בכונן C, ואין לי מקום מספיק בכונן C. איך לעזאזל אני מתקין בכונן אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מאלה של הילדים הקטנים קראש שפיכות דמים פעולה אקשן ומרוצים (מרוצי רחוב)
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני גם שיחקתי בדמו אבל בדמו זה לא היה כזה נורא, לא היו דרופים בתחילת המפה וגם לא היו תקיעות בתוך המשחק. ואני משחק על אותם הגדרות כמו ששיחקתי דמו - 1280X960 AntiAliasing 2X והכל על High. יש לכם מושג מזה יכול להיות, והאם יצא פאטץ בקרוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה עד עכשיו שיחקתי בדמו אז קניתי את המשחק ואחרי שהתקנתי הכל עולה טוב ואחרי שאני כותב את שם המשמתש וסיסמה הוא מאושר לי אבל אחרי זה אני לא יכול להמשיך כי לא כתוב לי השם משתמש מה אני עושה ? הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה לי את הגרסא הפירטית, רציתי לשחק באינטרנט ולא יכלתי. אז קניתי אתמול ואתם יודעים מה ? כיף לשחק באינטרנט וגם ההרגשה השתנתה קצת. תמיד הורדתי משחקים והיו לי נקיפות מצפון בגלל זה, אבל אחרי שקניתי את GENERALS ההרגשה השתפרה. שמוליק אגב (ילדה בת 10 מארצות הברית ניצחה אותי היום - איזה פדיחות)
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי ברגיסטרי אבל לא מצאתי,ובגוגל כול מה שמצאתי זה טרויינים
-
חברים אני יוצא פה נוב לגמרי, אבל אני שואל ברצינות, התקנתי את CS:GO, האם להתקין גם את השאר? יש למישהו מדריך טוב בשבילי למתחילים?
-
- 10 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי המון שאלות... אחרי ההתקנה אני צריך להרשם נכון? יופי... עכשיו כשאני נכנס לאתר ונרשם שם... כמה זה עולה לי לחודש? האם זה הוראת קבע כל חודש הסכום שיורד? למי אני פונה כדי לבטל את התשלום אם זה כל חודש יורד לי? האם יש נציגים של בליזארד בארץ? יש שרתים ישראלים שלהם אני יכול לשלם? בבקשה מי שיכול לענות לי על השאלות האלו אני מאוד ישמח תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-