עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by saint,

אני צריך cs??? תודה מראששש :jump:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nucleo,

שלום לכולם, אז אמנם זה לא MW2 אבל אני מקווה שתהיה היענות (: המשחק ביושוק 2 יצא לרכישה מוקדמת בסטים כאשר ארבעה רישיונות עולים 33.75$ דולר כ"א במקום 45 ברכישה מוקמת ו50 ברכישה רגילה כלומר 125 שקל למשחק ביושוק 2 ובנוסף מקבלים גם עותק של ביושוק הראשון אני והמשתמש asafgolan מחפשים עוד שני אנשים שיקנו איתנו את המשחק הכוונה שלי היא לקנות בעצמי את המשחק מסטים ולשלוח את המשחקים (ביושוק 1+2) לכל מי שהעביר אליי תשלום איך נעביר את הכסף נוכל לסגור בינינו ברגע שנדע שיש לנו ארבע אנשים אני מבין שיש פה בעיה של יושר שכן אתם לא מכירים אותי ואני לא אתכם לכן אני מציע למי שרוצה ומוכן לבוא אליי הביתה ולראות את ההזמנה מתבצעת ואותי שולח לחשבונו את המשחקים כמובן שאני גם פתוח להצעות אחרות …

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המשחק XCOM (הראשון). בסטים ובהאמבל סטור אני רואה שהוא עולה 50 דולר לגרסא של enemy unknown פלוס הDLC של enemy within. אבל באתר של G2A מוכרים את גרסאת הCOMPLETE PACK ב9 דולר https://www.g2a.com/xcom-enemy-unknown-complete-steam-cd-key-global.html שהיא כוללת גם את משחק הבסיס, גם את הDLC של enemy within וגם עוד DLCים קטנים. השאלה שלי היא קודם כל אם בטוח לקנות משם? מראים שם מוכרים עם כמה עשרות אלפי מכירות חיוביות (לא יודע כמה זה אמין). אני מקבל קוד התקנה לסטים נכון? איך אני מקבל את הקוד? אחרי שאני מפעיל את הקוד זה נהיה משחק סטים לכל דבר לא? לא יהיו עליו הגבלות מוזרות או לא יודע מה...? תוך כמה זמן בדרך…

• 13 תגובות
    • 8.7k צפיות
  4. Started by nitro_6,

היי רציתי לדעת אם אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי כשאני קונה מהחנויות האלה או שכרטיס מקומי יספיק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by saphisto,

שלום, רציתי לדעת אם מתוכננת קנייה כזאת בפורום היות ואנחנו חודש וקצת מצאת המשחק אשמח לדעת, תודה

• 37 תגובות
    • 11.8k צפיות
  6. טוב,עכשיו כש-BF2142 קרוב מתמיד,ואחרי שהתנסיתי בדמו והשתכנעתי,אני סבור שאני אקנה את המשחק השלם... מכיוון ואני מקווה שאני לא היחיד שחושב ככה,חשבתי לתומי לעשות קנייה קבוצתית דרך אחת מחנויות המשחקים בארץ [פריק או אולגיימס] בזמנו,כאשר Unreal tournament 2004 יצא,אירגנו דרך אתר GAMER ו-VGAMES קנייה קבוצתית שהכילה בסביבות ה-40 איש...ככה יצא ששילמנו מחיר נמוך בהרבה [המחיר המקורי היה 230,אנחנו שילמנו 175+קיבלנו פאד לעכבר של UT במתנה] באופן עקרוני-הייתי פונה לאתר עם קהילה יותר ייעודית לעניין [כדוגמאת קהילת BATTLEFIELD בגיימר],אבל מבדיקה קצרה אפשר להשתכנע ש-90% מהקהילה לא מעוניינים בכלל לקנות את המשחק [בייחוד קהילת גיימר,שהם ממש נגד BF2142],לכן חשבתי שאולי אפשר לארגן את כל העסק דרך א…

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם, עכשיו רק שמתי לב שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה (עריכה) - בעיקרון אני רוצה לקנות משחק. מצטער אם טעיתי בפורום. אני מעוניין לבצע קנייה ראשונית מהאתר ShopTo (ובכלל מחו"ל). בגלל שזו קנייה ראשונית וקראתי באינטרנט על דבר כזה שניקרא VISA נטען שקונים מהדואר. השאלה שלי האם זה אפשרי להישתמש בויזה נטען באתר ShopTo ? במיוחד כשזו קנייה ראשונית? כשראיתי את אחד השלבים מצאתי שרשום שמה את הקטע הבא: "Until you complete two orders your billing address will also be used as your delivery address." אם כך, הם לא מתכוונים לכך שהכתובת שבעצם מופיעה על הכרטיס אשראי ב2 ההזמנות הראשונות היא הכתובת שאלייה תועבר החבילה? אם הבנתי נכון VISA נטען הוא אנונימי אז אני משער שלא יופיע שמה הכתובת (אף …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Sango,

אהלן, אני רוצה סוף סוף לקנות 2 עותקים של המשחק אחד לי ואחד לחבר. איך הכי כדאי לעשות את זה? דרך האתר של BLIZZARD או חנות פה בארץ כמו זהhttp://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=starcraft2pc&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=92&aff=Kama〈=he או לנסות לחפש יד שנייה ??? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by MATTAN,

היי מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות Ps2 או xbox במחיר של עד 800 ש"ח אפשר חנויות גם מהארץ וגם מחו"ל,אבל עדיפ מהארץ תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Or94,

האם יש חנות בארץ שמוכרת את המשחק כבר במחיר סביר של 200 שקל? אם כן תנו לי בבקשה לינק לאתר. לPCGAMES המשחק עדיין לא הגיע. האם הוא אמור להגיע לשם בזמן הקרוב?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by valleyzz,

איפה הכי משתלם/זול לקנות את המשחק ? כמה גרסאות/הרחבות יש למשחק ואיזה לקנות ?

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by etay93,

שלום לכולם רציתי להתנסות ב bf3 במולטי ותכננתי לקנות ה bf3 premium , עד שקלטתי שהוא לא כולל את המשחק הבסיסי. השאלה היא אם אני קונה כרגע רק את הבסיסי יש מספיק אנשים ושרתים שמשחקים בבסיסי או שכולם כבר בהרחבות ?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by blackhawk,

היי חבר'ה, אז הגיע המחשב החדש . אשמח להכוונה מכם לגבי קנייה של המשחק. הלכתי לאיבוד פה בכל הדיונים . איפה אפשר לקנות? מישו פה מוכר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by KF,

שלום אני מעוניין לקנות cdkey למשחק מסויים מהאתר www.ultimatumgamekeys.co.il יש למישהו ניסיון איתם? אמינים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by OhayoNB,

היי, לא הבנתי את זה כל כך .. אם אני קונה דרך סטים ואם אני קונה דרך יו פליי זה שתי דברים שונים ? אני לא יוכל לשחק עם אנשים שקנו מיו פליי אם אני קונה מסטים או שאיך זה הולך ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by soprno,

למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג עותק?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  17. Started by sashakrik,

שלום, אני רוצה לקנות גרסת הורדה של המשחק Pro Evolution Soccer 2012 אם מישהו ראה אתר שמוכר אני אשמח לקישור תודה !

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by tomersbar,

חבר שלי רוצה לקנות PS2 בגרסה הקטנה והחדשה. לאחר חיפוש קצר בזאפ, הוא ראה כי אפשר לקנות את הקונסולה בכ- 1000 שקל. החנויות שבהם הוא שוקל לקנות הם Sollan ו- enjoystick. 1. האם אפשר להשיג את הקונסולה במחיר יותר טוב בארץ? 2. מה דעתכם על החנויות הנ"ל,האם הם אמינות? אולי אתם יכולים להמליץ על חנויות אחרות... תודה :s05:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Shbd,

טוב מקווה שזה קשור לכאן, אני צריך אתר של חנות בחו"ל שמוכרת ps2 עם משלוחים לארץ ואני רוצה לדעת האם זה משתלם ...

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לקנות את Wolfenstien אבל לא מצאתי אותו בסטים ואז בדקתי באוריגין למרות ששיערתי שהוא לא יהיה שם וגם שם הוא היה חסר איך אני קונה את המשחק DRM FREE,עותק פיזי,או פשוט תוכנה כמו סטים רק שאיננה מוכרת?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Or94,

אחרי ששאלתי באשכול הרשמי של המשחק ולא ענו לי אני אשאל פה: רציתי לקנות את הLIMITED EDITION מPCGAMES אבל נגמר להם המלאי. איזה חנות מוכרת את הLIMITED EDITION בערך ב250-260 שקל (אין לי בעיה עם משלוח) ויש להם במלאי? אני מחפש חנויות בישראל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Or94,

אני רוצה להזמין את באטפלפילד 3 או ללכת לקנות אותו בחיפה. אני מחפש חנות שיש בה מלאי ושעושה משלוחים. באיזה חנות בארץ אפשר למצוא את המחיר הכי זול?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by oren11,

הנה אתר שמצאתי גם את החבילת הרחבה כדאי לקנות מכאן ? או שכדאי רק את המשחק עצמו בלי ה LE ? http://www.offgamers.com/Battlefield/battlefield-3-global/battlefield-3-global-cd-key-c-5997-12705-12706.ogm

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג.

25. Started by R3dJoKeR,

מה הסיכונים שיש בקניית דרך פרוקסי חלק מהאנשים המליצו לי וחלק לא אמרו לי שאם יש בעייה במשחק אין לי למי לפנות ועוד *אם אני יקנה זה יהיה דרך ויזה נטען

• 9 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים