עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני ניסיתי להירשם למשחק מהאתר וזה רושם לי שהוא לא מזהה את האזור .. זאת אומרת שאי אפשר להירשם מארץ ישראל .. מישהו יכול לעשות לי משתמש ? או להגיד לי איך אפשר לפתוח משתמש ? בבקשה תעזרו לי .. !!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. אם אני לא טועה gamespot עושים בנצ'ים לכרטיסי מסך על כל משחק אבל אני לא מוצא את זה באתר. אם מישהו יוכל להדריך או להביא קישור בכיוון (לא משנה המשחק) אשמח. תודה.

3. Started by extra,

ההתקנה מגיעה ל-11% ונתקעת בקובץ ! TRACKS\STREAML5RA.BUN. הוא לא מצליח להעביר אותו מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Supreme ruler 2010 משחק האסטרטגיה !!! שלום לכולם לאחר העידכון של המשחק כל היחידות והמבנים מופעים לי כקוביות לבנות ניסיתי להתקין מחדש את המשחק ולאחר העידכון זה שוב קורה וניסיתי גם עידכונים של דרייברים אבל כלום לא עוזר נתקלתי בעוד מקרים כאלה לאנשים אחרים מישהו אולי מכיר את המשחק ויכול לעזור לי?? :s05:

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. אני צריך אינפורמציה על מה זה הפטצים האלה בדיוק? יעני זה למי שיש את המשחק המלא והפטצ מתקן כל מיני בעיות או מוסיף דברים? או מה??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by Shizel,

כאשר אני לוחץ על איקון המשחק הוא מופעל משמיעה קולות אבל מראה משך שחור מה עושים ??? חשוב לציין ב AMD של אחי זה עובד

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by it_gr,

איפה נמצאות כל השמירות שאני שומר? אני שואל בגלל שקניתי מחשב חדש והתקנתי את הWIC אבל יש איזה בעיה עם המחשב וצריך לפרמט, ולא בא לי להתחיל את כל הקמפיין מחדש. האם יש דרך למצוא את השמירות שלי ולהעלות אותם על דיסק, דיסק און קי וכדומה? תודה לעוזרים עריכה: לא משנה כבר הסתדרתי... אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by totah,

למישהו יש מידע מתי בערך יצא המשחק?. השנה?, שנה הבאה?.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ok i got radeon 9800 pro and my pc speed is 1.2 ghz (i think intel)!!1. so if i put evreything on high will it work fast or slow cuse i got only 1.2 ghz? oh i meen the game prince of persia:sends off time!(like this?)1

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  10. הבנתי שזו מין טרילוגיה של 3 משחקים ו-WARHEAD היה רק הרחבה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. סדרת האימה תנסה להיוולד מחדש בקרוב, ותדרוש מכם חומרה סבירה יחסית בכדי להנות (או לסבול) מכך לכתבה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. דיווחים ברשת, הסדרה הבלתי נגמרת של יוביסופט לא תושק עם כותר מרכזי השנה, לראשונה מאז Assassins Creed 2. הכיוון עבור 2017? מצרים התעייפתם מסדרת משחקי הפעולה-התגנבות בעולם פתוח הנודעת Assassin's Creed? אם להאמין לדיווחים עדכניים שמגיעים מ-kotaku, 4chan ו-neogaf, השנה נקבל סוף סוף מנוחה מעלילותיהם של מתנקשי העל ההיסטוריים. בערך. לפי המידע שקיים כרגע, ביוביסופט החליטו לשנות במקצת את הגישה לסדרה המובילה שלהם אחרי קבלת הפנים הפושרת יחסית לשלושת הכותרים המרכזיים האחרונים (Unity, Rogue ו-Syndicate), כשהכותר הבא בסדרה עתיד להתרחש במצרים, עם עולם פתוח רחב ידיים וציר התפתחות משמעותי לדמות 'בסגנון The Witcher', ועם מערכת קרבות משודרגת עם דגש מירבי על חופש פעולה. ה…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by 246810,

האם המשחק NBA יכול לפעול לי במחשב נייד של LG מדגם E310 עפ כרטיס מסךMG 8200

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. Started by xXaXdXaXrXx,

אני משחק במישחק יומיים אחרי יום אחד פיתאום המישחק טססססססססס הכול זז מהר כזה ואי אפשר לעשות כלום מה צריך לעשות תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש והכול ויש לי ויסטה איך אני יכול להפעיל את מצב האולטרה באפקטים שמעתי שצריך לעשות את זה לא בתוך המישחק מישהוא יכול בבקשה להסביר לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  16. WarCraft 3 התקנתי את המשחק הנ"ל ראיתי את הסרטון בהתחלה אך כאשר ניסיתי לשחק במשחק התמונות והרקעים לא עלו צילומי המסך מצ"ב :saint: :AR15: :asthanos:

17. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מאיפה אוספים את המשאב שנקרא IRON?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by יהונתן,

היי יש לי בעיה במשחק סימס 2,התקנתי את המשחק סימס 2 ואחרי ההתקנה אני מנסה להעלות את המשחק ומיד עולה לי מסך כחול ומאתחל לי את המחשב... לפעמים זה פשוט נתקע וזהו...יש לי מחשב חזק ואין סיבה שלא יעלה משחק מ2004. אשמח לעזרה... יהונתן.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.eidosinteractive.com/gss/legacy/shellshock/main.html הוא שווה משהו? כדי לי לקנות אותו ב-199 ש"ח בבאג? הוא נראה טוב או שזה נראה גרוע אם רקע דהוי סטייל שנות ה-60 כאילו שזה מצלומם כאילו ממצלמה של איזה כתב שם...

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי התלחלתי היום לשחק בNBA2005 והלחצנים בכלל לא נוחים, אז ניסיתי לשנות אותם. ניכנסתי להגדרות לחצנים שיניתי מה שרציתי ושמרתי, אני בא לשחק וזה עובד עדיין על הלחצנים הישנים מה אני עושה?, אני כבר מישתגע! תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. אני מתכוון לשם של המשחק שמופיע בסרטון אחרי assasion creed

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. אני חיפשתי בחנויות בארץ אבל נדה יש אולי חנויות נוספות באינטרנאט אולי גם מהעולם אבל שמקבלות כרטיס אשראי ישראלי

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by CrossFire,

חבר שלי אמר לי שאם הכרטיס מסך שלי אינו תומך ב-DirectX10 אז Crysis לא יעבוד לי על הכי High או שלא יהיו כמה אפקטים (למשל: שאתה עובר דרך השיחים אז הם זזים), זה נכון? הכרטיס מסך שלי הוא X1900XT עריכה: צריך מפרט? הרי זה נראה לי שקשור רק לכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by chenrp,

קיבלתי הזמנה לCLAN אבל אני עדיין לא מצליח לשחק CW. האם אני צריך SERVER כדי לשחק CW? לפעמים עושים CW ואז צריך סיסמא. מאיפה אני משיג סיסמא?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.