עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tamir2,

שלום לכולם! רציתי לדעת..מי הקלאן(קבוצה) הכי טובה?? שמעתי ש sk הם הקבוצה הכי טובה נכון.? עם לא אז מי.?? וגם למישהו יש סרטון של sk או קבוצה אחרת טובה?? יאני שהם תותחים!..

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. ניסיתי להכניס תמונה, דרך המשחק הלכתי לקובץ JPEG ועשיתי OK זה לא העלה לי את התמונה למשחק למרות שבאפשרויות של הספריים התמונה נראית לעין... יש שיטה שונה להעלות ספריי??

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by comablack,

למה שאני מעביר בsettings ל shader 3.0 אוטומטית ה aa הופך ל disabled

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. Started by chap123,

אלה נתוני החומרה במחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 3000+ 64bit כרטיס מסך: Nvidia GeForce FX5500 זיכרון: 1 Gb לוח אם: Abit KV8-MAX3 - 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394 הארד דיסק:32EVA0 WD 120 Gb מתאם אודיו: Realtek ALC658 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller windows xp home service pack 2 האם לפי נתוני החומרה האלה אוכל להריץ את המשחק?.. כי מה שקורה כרגע זה שהמשחק כאילו בא לעלות ואז הוא יוצא בחזרה לשולחן העבודה. חשבתי שמדובר בקראק אז הורדתי קראק והוא בכלל מעלה לי דוח שגיאות בעניין הפעלת המשחק.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  5. Started by fc2,

שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F חלונות ויסטה הבעייה היא שהוא נתקע הרבה.... אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים ??

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by gibm,

שלום לכולם. האמת היא שאף פעם לא הייתי (וכנראה לא אהיה) גיימר ממש אבל פעם הייתי משחק ומאוד אהבתי - בעיקר משחקי אסטרטגיה (רד אלרט וכו'). בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם מעבד 6750 וכרטיס וידאו 3850. אני מתכוון להתקיו ויסטה על המחשב שמחובר לטלויזיית lcd 40 fhd. אשמח מאוד לקבל המלצות למשחקים בעיקר אסטרטגיה ויריות ודווקא מעט יותר ישנים (הם בטח יהיו זולים יותר) שירוצו טוב על המפרט שלי . דרך אגב - האם קיימת בויסטא תאימות לאחור ויכולת להריץ משחקים שנבנו ל-XP? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. היוצרים של משחק הבאטמן הנודע לשמצה החליטו לוותר עליו באופן באופן מלא, כך נראה, והודיעו על ביטול התוכנית לגירסאות מחשב אישי נוספות קיוויתם לכך שגירסאות ה-OS X והלינוקס של Batman: Arkham Knight, משחק הפעולה שהושק בשנה שעברה, יהיו קצת יותר יציבות ואיכותיות מזו לה זכו הגיימרים שמתבססים על חלונות (ושהפכה מאז לדוגמה חיה של איך לא משיקים משחק)? לצערנו – זה כבר לא יקרה. במפיצה Warner Bros. Interactive Entertainment הודיעו רשמית על ביטול התוכנית ליצור גירסאות של המשחק לשתי מערכות ההפעלה השולחניות – וביקשו מכל הצרכנים אשר ביצעו רכישה מוקדמת של המשחק לפלטפורמות אלו דרך Steam לדרוש החזר לכספם. ההודעה המצערת בפלטפורמת ה-Steam, והתגובות של המשתמשים שאומרות את הכל …

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. טוב שיחקתי במשחק הזה כבר 4 פעמים ועכשיו יש לי חשק שוב פעם לשחק בו... העיניין הוא שבפעם הראשונה כששיחקתי בו יצרתי ערפד מדהים עם כוחות חזקים במיוחד... אבל לא סיימתי את המשחק כי הוא ניתקע לי לפני הסוף... ובפעמים האחרות יצאו לי ערפדים בינוניים כאלה... לא משהו מהמם... איך אני יוצר את הערפד הכי חזק עם הכוחות הכי משוכללים שאפשר? ואגב... לא קשור.. אבל למישהו יש מושג עם יש שמועות או משהו לגבי תיכנון למשחק המשך?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג אם הולכת לצאת גירסה של FIFA STREET למחשב?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by ccc,

הגעתי לקטע שאני צריך להכין להלנה רומנסקי את הקוקטייל שלה שעוזר לה לשיר, כדי שהיא תוכל לבוא איתי חזרה לרומן ולשיר בשבילו כדי שאני אקח חזרה את הידיים של אוסקר. עכשיו, יש לי את הדבש, לימון, בקבוק וודקה, כוס, וכל מה שצריך שם.. אבל אין לי מושג איך להכין את הקוקטייל הזה, יש רק מעין דף כזה שאומר שתו X זה משקה מסויים ותו Y זה משקה אחר... אני לא מחפש תשובה, אם אפשר רק להגיד לי אם הכל נמצא בדף הזה ורק צריך לחשוב, או שאני צריך לדבר עם מישהו (ג'ורג' לפי מה שהבנתי) כדי לדעת את המתכון ... תודה ! שוב, בלי תשובות בינתיים חחח

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by 9raviv9,

אני משחק דרך STEAM ושאני בא לשחק ולוחץ LOAD GAME הוא אומר לי שאין לי שמירות והכל ריק. אני בודק בתיקיה של ה-SAVE ב-STEAM ושם היא מלאה,עשיתי ריסט למחשב וגם זה לא עוזר.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. וגם בגוגל. תעשו טובה חברה שימו כאן להורדה תודה . אפילו ב GamersHell אין.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אל תצחקו עלי בבקשה,באמת שאלה תמימה. הכוונה שלי בשאלה האם לאחר שהתקנתי משחק מסויים במחשב אני צריך להכניס כל פעם את ה cd/dvd לכונן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by sxtomer,

יש לי שאלה ובקשה אני מתחיל עם השאלה שאלה: העם השרתים ניכנסים עם המשחק ? בקשה לא אז משהו יכול לתת לי בבקשה כמה שרתים?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. יוני 2024 מביא עמו מספר כותרים מצופים ומגוונים שיכולים לרגש כל חובב משחקיםלכתבה

16. שלום. כבר הרבה זמן אני חושב על שדרוג שבעצם המטרה היחידה של השדרוג היא רק כדי שמשחקים יפעלו אצלי בצורה טובה. אבל גם חשבתי שלמה לי באמת להוציא הרבה כסף ולעשות שדרוג ממש רציני אם המשחקים עובדים אצלי ככה ככה ואני לא כזה גיימר רציני שחייב תגרפיקה הכי טובה כאילו אם אני משחק במשחק של שנת 2006 על אפשרויות גרפיקה בינוניות כמו ב-2004 אז זה בסדר מבחינתי. השאלה שלי היא האם אני חייב שדרוג על מנת לשחק במשחקים כמו: NBA Live 2006, Fifa soccer 2006, Hitman blood money, Scarface, Lotr battle of middle earth, need for speed underground 2........ המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Pentium 4 2.4 pga448 זכרון - 512ram כרטיס מסך - geforce fx5200 128mb. תודה לכל מי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by דניאל52,

אני בא להתקין את המשחק וזה כותב שאני צריך להתקין את DIRECTX 9.0C למרות שיש לי אותו הכי חדש וזה לא מביא לי להמשיך :XX מה זה? יש לי X1800XT

18. Started by lielb16,

שלום לכולם!! יש ברשותי GAME PAD מסוג Logitech Precision , זהו GAME PAD נחמד שעושה את העבודה כמו שצריך, אך יש לי בעיה קטנה שצצה בחודש האחרון והיא שהשלט מגיב לאחר זמן רב יחסית . אני נוהג לשחק איתו רק פיפא ובמהלך המשחק (בעיקר ברשת) ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהו עובר זמן מה יחסית ארוך עד אשר מתבצעת הפעולה המתבקשת, יש לציין כי זה נגרם גם במשחק יחיד. הדבר הזה גורם לי לתסכול רב וחשבתי שאולי מישהו מכם ינסה למצוא לי פתרון - אולי אפשר לעדכן אותו, או לשנות את הגדרותיו בלוח הבקרה(ששם לא מצאתי כלום) בקיצר אני אובד עצות...

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by stone cold,

רק שלא יגידו שאני מלכלך רק על סוני ומיקרוסופט- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9599 אני אישית מאמין שגם אם זה נכון יפתרו תבעיה מהר אבל זה בכל מיקרה שמועה מענינת

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. מה קורה? אז הנה עוד סרטון שהעלתי הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=oFaYBv-g5ZE אם נהנתם אני אודה לכם אם תעשו לייק תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by asichen,

לכל משחק שאני נכנס אני רואה במסך למעלה שורה שחורה וכל המשחק קצת למעטה יותר... ניסיתי לשנות לרזולומיה שלי את המשחק וזה גם לא עוזר.... יש לי gforce 4 mx440 128 mb ו windows xp profesional תעזרו לי בקשה....

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by johnwoo,

האם הוא יכלול את כל משחקי HL2?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by sharon669,

מישהו מזהה את המשחק הזה? מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451734,00.html תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by davidcohen,

טוב אז השאלה שלי זה אם אפשר לבטל את העייפות של השחקנים ? תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. כמו בכותרת, הפעלתי תמשחק וזה מה שכתוב /= ! המפרט שלי בחתימה . תודה מראש =) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים