עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אז ככה יש לי כמה משחקים אחד מהם זה פיפא 2006 והשני זה true crime streets new york עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 128 מעודכן לדרייבר הכי חדש זכרון 780 מחשב פנטיום 4 2800 מגה הרץ עכשיו אני לא מבין למה המשחקים האלה מזייפים לי הולכים לי בפלאשים[קירטועים] האם זה מהארד דיסק שלי למה הוא עושה המון רעשים שאני נכנס למשחק או לדף אינטנרט וכל זה או שזה הכרטיס מסך עשה את שלו עכשיו אם זה הכרטיס מסך יש לי 350 שקל מה אתם ממליצים לי לקנות משהו טוב יותר מאף אקס?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. Started by dino,

אני תקוע באיזה מקום במשימה Gasoline Alley, הגעתי למחסן\מוסך שמתקיפים אותי מלא אנשים אני הורג את כולם ואז במפה מסומן לי להגיע לאיזה מקום, אני הולך לשם אבל אני לא יודע מה לעשות, צרפתי תמונה של המקום, אז מי שיכול לעזור לי.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. אני ניסיתי להירשם למשחק מהאתר וזה רושם לי שהוא לא מזהה את האזור .. זאת אומרת שאי אפשר להירשם מארץ ישראל .. מישהו יכול לעשות לי משתמש ? או להגיד לי איך אפשר לפתוח משתמש ? בבקשה תעזרו לי .. !!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by Bam65,

כול פעם שאני טוען משחק, העולם עצמו עולה, אבל כול השאר תקוע. (אויבים, עלילה וכ'ו) יש לי אפשרות לזוז בחופשיות, אבל כול הדברים האחרים תקועים במקום כמו אבן. יש איזה פיתרון לבעייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Stingray,

איזה משחק אסטרטגיה עכשווי (חדש),יכול לעבוד על המחשב העגלתי הזה: AMD Barton 2500 512MB RAM Geforce 6600GT תודה מראש

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by Bam65,

הורדתי טורנט של כול הסדרה של CALL OF DUTY מי BLACKCATS וכרגיל כמו כול הטורנטים שלהם ירד על 250KB + כול הדרך... עכשיו הבעיה שמתיי שאני עושה EXTRACT לקבצים אני מקבל קובץ UHA של המשחקים :s05:. ניסיתי לפתוח אותו עם כול תוכנה שידוע לי עליה בלי הצלחה.. מישהו יודע איך לפתוח תקובץ הזה? זה פעם ראשונה שאני נתקל בקובץ כזה מבלאק קאטס.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  7. כמו בכותרת, הפעלתי תמשחק וזה מה שכתוב /= ! המפרט שלי בחתימה . תודה מראש =) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  8. אני צריך אינפורמציה על מה זה הפטצים האלה בדיוק? יעני זה למי שיש את המשחק המלא והפטצ מתקן כל מיני בעיות או מוסיף דברים? או מה??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. על ה-Shaders אפשר ללחוץ אבל על שאר האפשרויות אי אפשר http://img161.imageshack.us/img161/7809/fxaf3.jpg ושמתי את זה על Custom Settings

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  10. המפיצה Square Enix מחלקת לשחקנים את המשחק Omikron: The Nomad Soul אשר נוצר בסיועו של הזמר האגדי אשר נפטר לפני כשבוע אחרי Consortium, להלן עוד משחק שמחולק באופן חינמי לגמרי לכל מי שחפץ בכך – אם כי הפעם בנסיבות שונות לגמרי. דייויד בואי, אשר נפרט לאחר מאבק במחלת הסרטן בשבוע שעבר, היה לא רק זמר גדול ושחקן קולנוע מוערך – הוא גם חיבב משחקי וידאו, ועזר ליצור אחד אי שם בסוף המילניום הקודם. המשחק המדובר נקרא Omikron: The Nomad Souls, והוא נוצר בידי סטודיו Quantic Dream הצרפתי – אותו אחד שהביא לנו גם את Indigo Prophecy, Heavy Rain ו-Beyond: Two Souls. בואי סייע בעיצוב עולם המשחק הסוריאליסטי, כתב שירים עבור פס הקול שלו ואפילו מופיע בו בגירסה וירטואלית ובסיסית של עצמו. …

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by David_Beckham,

עוד פעם נדחה .. הוא היה אמור להגיע אלינו בספטמבר .. אבל כנראה שיגיע בסוף אוקטובר .. מה אתם חושבים על המשחק . ? משו חזק הולך להיות אה.. מעניין מה הדרישות שיהיו לו לא נראה לי גבהות במיוחד כמו לCRYSIS או משו בסגנון אני מקווה לטוב ..

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by talisman,

היי אני מחפש משחקי פעולה שיהיו חדשים יחסית .... תודה למי שייעזור

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by yoyo_shir,

האם אפשר לשחק בUnreal Tournament 2004 בלי לשחק ברשת (משימות רגילות) ? או שזה רק ברשת ואין אפשרות לשחק רגיל? תודה, שיר.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  14. זה לא משחק ישן, הייתי בטוח ששיחקתי בדמו שלו כבר לפני שנהף זה מתחיל בחוץ כזה ואז נכנסים למערה?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by athi,

מה תאריך היציאה של Crysis אל תגידו לי באיזה ריבעון תגידו באיזה חודש

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by Bingo,

הורדתי COD2 מאימיול הייתי בטוח הוא באנגלית כשהתחלתי להתקין גיליתי שהוא באיטלקית יש אפשרות לשנות את השפה בתוך המשחק או שאני צריך להוריד מחדש?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by Ym92,

http://www.crysisdemo.com :s07:בידיוק שנשארו שעות ספורות, דחו (נכתב ממחשב DELL מסדרת XPS מהמיטה בן דודתי קיבל לכבוד תחילת הלימודים באוניברסיטה וילד המחשבים של המשפחה נדרש להתקין מע' הפעלה)

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. שלום אני משחק כבר קרוב לשנה במשחק אסטרטגיה שלפי דעתי הוא הטוב ביותר שיצא אי פעם ונקרא Supreme Ruler 2010 ועכשיו לעיניננו בעת עידכון המשחק לאחר העידכון היחידות ודמויות נוספות מופיעות לי כריבוע לבן קראתי על כך והבנתי שכנראה החברה גרמה לכך שלמי שאין גירסאה אורגינלית זה קורה או משהו שכזה ואם רוצים לפתור את התקלה יוצרים קשר עם החברה במייל ואז הם אומרים לך מה לעשות אך מכיוון שהסיסמא שלי לא בדיוק אורגינלית אני לא יכול לעשות זאת השאלה היא האם משהו נתקל בבעיה זאתי והאם ידוע לו כיצד לפתור זאת

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. ^^^ :-\

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. יש לי בעיה עם הקאונטר סטרייק. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו, והוא עובד יופי בסביבת הוינדאוס. אבל לא עובד בכלל במשחק עצמו. ניסתי לבדוק אותו דרך ההלף לייף (יש אייקון מיוחד לכך), ושם הוא גם עובד. אין לי מושג מה הבעיה. למישהו יש? אנא עזרו לאדם במצוקה..........

21. Started by bluemail,

נתקעתי בקטע השני שאני צריך ליצור יחסים דיפלומטים עם 5 אזורים איך אני גורם לזה ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. Started by adirnasri,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Stunt Gp הורדתי את כל החלקים ועכשיו שאני מחלץ את זה זה אומר לי את הדבר הבא http://www.siz.co.il/up.php?file=jyqmzrod3uzw.jpg מה צריך לעשות ? האם יש משהו לעשות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by ForresT,

splinter cell double agent.. שלב 3(שלב אחד אחרי שברחתי מהכלא) הוא מביא אותי למחבוא שלו,אני נכנס למבוך הזה לוקח את מה שבכספת.. עולה למעלה עושה את מה שצריך לעשות בגג,אחרי זה יורד לחדר שבו נמצאת האישה,מתגנב,לוקח את התיקיה ואז המשימה האחרונה שנשארה היא משהו עם הSERVER.. אני לא יודע מה לעשות.. תודה מראש

24. Started by יהונתן,

היי יש לי בעיה במשחק סימס 2,התקנתי את המשחק סימס 2 ואחרי ההתקנה אני מנסה להעלות את המשחק ומיד עולה לי מסך כחול ומאתחל לי את המחשב... לפעמים זה פשוט נתקע וזהו...יש לי מחשב חזק ואין סיבה שלא יעלה משחק מ2004. אשמח לעזרה... יהונתן.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by jenia1989,

הבעיה שלי הוא שאני לא יודע איך להוריד משחקים חדשים+מלאים אני מקווה שתעזרו לי icq 346468469

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים