עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מה להתקין ? far_cry_v1.4_cumulative.exe 03-Oct-2006 15:20 181M או far_cry_v1.4_standalone.exe 03-Oct-2006 15:21 124M http://patches.ubi.com/far_cry/

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by ZorD,

שלום, בכוונתי לימחוק את המשחק Doom3 מהמחשב שלי אך יש בעייה, ליפני זמן מה הייתה לי בעייה במחשב ונאלצתי לפרמט אותו, ליפני הפירמוט גיביתי את כל הקבצים שהיו לי ואחריי הפירמוט העתקתי אותם בחזרה, כולל את אלו של Doom3. עכשיו שאני מפעיל את המשחק המשחק עולה והכל עובד יופי, אבל שאני רוצה לימחוק אותו, כניראה שהוא לא אוהב את הרעיון ומסרב להימחק, אין בירשותי כרגע את הדיסק אז חיפשתי בתיקייה של המשחק קובץ Uninstall ולא מצאתי ולאחר מיכן חיפשתי בתיקיית Doom שנימצאת ב: Start --> All programs והקובץ Uninstall נימצא שם אך אינו מגיב כשאני לוחץ עליו. בבקשה אמרו לי איזה עוד דרכים יש כדי לימחוק את המשחק הזה (אולי מאתר החברה יש קובץ קטן שעושה את העבודה?) האם זה יהיה רע אם אני פשוט יעשה Sif…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  3. אצלי זה על ההכי גבוה.. אבל זה עדין לא מרחק גדול =\ זה מעצבן.. יש איזה קובץ INI שאפשר לערוך או איזה מוד שאפשר להתקין כדי לשפר את הגרפיקה? כמו שיש הרבה דברים לאובליויון..

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי התלחלתי היום לשחק בNBA2005 והלחצנים בכלל לא נוחים, אז ניסיתי לשנות אותם. ניכנסתי להגדרות לחצנים שיניתי מה שרציתי ושמרתי, אני בא לשחק וזה עובד עדיין על הלחצנים הישנים מה אני עושה?, אני כבר מישתגע! תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. Started by kikkler,

התחלתי לפני כמה ימים לשחק קוסמת, כרגע אני פחות או יותר באמצע ה- mage guild ואני רוצה להיצטרף לבית כלשהו. העיניין הוא ש ה-בית לקוסמים הוא ללא ספק Telvanni, אבל הבנתי שהשילוב הזה (mage guild/Telvanni) יגרום לי לבעיות בהמשך. האם זה ככה? ואם כן, מה יהיה עדיף, Hlaalu/Redoran?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. מעוניינים להתנסות בכמה כותרים מומלצים שככל הנראה לא ידעתם על קיומם? עכשיו יש לכם הזדמנות טובה לעשות זאת במחיר מבצע חנות ה-GOG, מבית החברה שהביאה לנו את משחקי The Witcher, מציעה כעת מספר כותרים שכוללים חקר והרפתקאות ונבחרו כמומלצים בידי צוות העובדים של הפלטפורמה, במחירים מוזלים שאמורים לקרוץ לכל מי שמעוניינים להתנסות בחווית גיימינג לא שגרתית. בין הכותרים הזמינים ניתן למצוא את משחק האסטרטגיה בתורות הטרי והייחודי Renowned Explorers: International Society שמוצע בעבור 14 דולר, משחק האסטרטגיה-הרפתקאות המשובח 80 Days שמספר את סיפור המסע של פיליאס פוג ונמכר ב-6 דולר, משחקי התפקידים הייחודיים Evoland ו-Evoland 2 שלוקחים את השחקן לנסיעה במנהרת הזמן של הז'אנר וזמינים במחיר…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by lielb16,

שלום לכולם!! יש ברשותי GAME PAD מסוג Logitech Precision , זהו GAME PAD נחמד שעושה את העבודה כמו שצריך, אך יש לי בעיה קטנה שצצה בחודש האחרון והיא שהשלט מגיב לאחר זמן רב יחסית . אני נוהג לשחק איתו רק פיפא ובמהלך המשחק (בעיקר ברשת) ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהו עובר זמן מה יחסית ארוך עד אשר מתבצעת הפעולה המתבקשת, יש לציין כי זה נגרם גם במשחק יחיד. הדבר הזה גורם לי לתסכול רב וחשבתי שאולי מישהו מכם ינסה למצוא לי פתרון - אולי אפשר לעדכן אותו, או לשנות את הגדרותיו בלוח הבקרה(ששם לא מצאתי כלום) בקיצר אני אובד עצות...

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by D135,

במשחק Alone in the dark 5 אני מגיע לקטע שאתה מתרסק עם המכונית/מונית ואז יש לי הודעה של הווינדוס (vista 64bit) שיש בעיה במשחק והווינדוס סוגר אותו. ניסיתי להתחיל מהפרק הבא אבל זה עושה לי את זה בכל מקרה.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by ESC,

התקנתי את המשחק.. אבל כשאני מעלה אותו.. אז לא רואים תמונה... וזה בכל רזיולוציה.. מה הבעיה ?? ואיך פותרים אותה??

10. Started by shake7,

למישהו יש? המפרט של המחשב שאני מחפש להתקין עליו הוא כזה : פנטיום 4, 1.8GHZ 224 MB של ראם, כ. מסך של SIS עם 32MB כן, אני יודע, לא משהו.. גם ככה אני בקושי נמצא עליו :\ למישהו יש המלצה על משחק שיעבוד עליו טוב? תודה :]

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by asichen,

לכל משחק שאני נכנס אני רואה במסך למעלה שורה שחורה וכל המשחק קצת למעטה יותר... ניסיתי לשנות לרזולומיה שלי את המשחק וזה גם לא עוזר.... יש לי gforce 4 mx440 128 mb ו windows xp profesional תעזרו לי בקשה....

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. תכננתם לנסות את כותר התפקידים המוערך שהושק בשנה שעברה וחיכיתם להזדמנות עם המחיר הנכון? כעת תוכלו לעשות זאת באופן חופשי וללא הגבלה דרך שירותי ה-EA Play וה-Xbox Game Passלכתבה

13. Started by henson,

קניתי את המשחק Pro Evolution Soccer 2009 ואני עושה קרירה של שחקן אחד ועברתי עונה שלמה ואני רוצה להכנס לשמירה שלי וזה עושה לי דוח שגיאות (אל תשלח ) מי שיכול לעזור לי בבקשה דחוףףף :{

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by royk50,

תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by sharon669,

מישהו מזהה את המשחק הזה? מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451734,00.html תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. אני צריך אינפורמציה על מה זה הפטצים האלה בדיוק? יעני זה למי שיש את המשחק המלא והפטצ מתקן כל מיני בעיות או מוסיף דברים? או מה??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by sniper434,

יש לכם פה חבילה גדולה של סקינים של נשקים דמויות והרבה תוספות ושינויים למשחק בשביל שימחיש לכם כמה שיותר את המציאות . כל הסקינים של הנשקים פה מותאמים לנשקים שיש לנו בצה"ל,רובי צלפים,אקדחים,רימונים,נק"ל-(נשק קל),הוראות,ועוד הרבה.. יש פה דמויות של חיילי צה"ל עם שיפצורים והשאר (CT),ויש לכם חבילה של מחבלים בכל מיני סוגים של לבוש שאותם תוכלו לגוון במשחק ,כמו חמאס והשאר (T) .. בנוסף לזה יש פה כוונות צלפים ,רקעים,קונפיג'ים,מאוס פיקס-משפר את הדיוק של העכבר לhead shots,ועוד... http://rapidshare.com/files/12053498/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT_IDF_S_peR_.rar.html לינק רזרבי http://rapidshare.com/files/12053541/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. משהו מאד מוזר קורה פה סיימתי 2 משימות ב-ACT1 (בשניה בסוף עולים על מסוק) ובאופן מאד מוזר לא מופיע לי ACR2 ואין לי עוד אף משימה מה זה הדבר הזה?!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by TimoTy,

טוב קניתי את beyond divinity ואיבדתי את הדיסק אז בשביל להפעיל את המשחק אני צריך לעשות את הדבר הבא::: you need to dissable all IDE cd/dvd drives. Pulling out the power connectors will do. איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Salwaby,

איך עושים את זה ? לא צריך HDR מעדיף AA ... (מחשב שני) תודה. נ.ב : אני זוכר שהיה דיון כזה פעם, רק שהחיפוש לא מצא כלום .. אז פתחתי חדש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. כשאני נכנס למשחק לאחר סצנות הקומיקס, במשחק או בקטעי הסרטים הקצרים שלו, הסאונד מוזר לחלוטין, או שחלק מהאפקטים מושמעים בfast motion או שיש כל מיני תיקים וקליקים ברקע, כל שנייה. ואם אני רואה סצנת קומיקס עד הסוף, איך שמתחיל המשחק עצמו - קורס היישום. ניסיתי לעדכן את המשחק. ככל הנראה הבעייה החלה מאז שעידכנתי לדרייברים החדשים של nvidia 175.16 אשמח לרעיונות, תודה מראש!.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. דיווחים ברשת, הסדרה הבלתי נגמרת של יוביסופט לא תושק עם כותר מרכזי השנה, לראשונה מאז Assassins Creed 2. הכיוון עבור 2017? מצרים התעייפתם מסדרת משחקי הפעולה-התגנבות בעולם פתוח הנודעת Assassin's Creed? אם להאמין לדיווחים עדכניים שמגיעים מ-kotaku, 4chan ו-neogaf, השנה נקבל סוף סוף מנוחה מעלילותיהם של מתנקשי העל ההיסטוריים. בערך. לפי המידע שקיים כרגע, ביוביסופט החליטו לשנות במקצת את הגישה לסדרה המובילה שלהם אחרי קבלת הפנים הפושרת יחסית לשלושת הכותרים המרכזיים האחרונים (Unity, Rogue ו-Syndicate), כשהכותר הבא בסדרה עתיד להתרחש במצרים, עם עולם פתוח רחב ידיים וציר התפתחות משמעותי לדמות 'בסגנון The Witcher', ועם מערכת קרבות משודרגת עם דגש מירבי על חופש פעולה. ה…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. אהלן. קניתי את Borderlands2 לאחרונה (מבצע אחרון של סוף השבוע) בהתחלה התלבטתי אם לקנות את המשחק כי אין לי הרבה חברים (ישראלים) בSTEAM שמשחקים במשחק ובמחשבה שעם אנשים שאני לא מכיר (שסתם יצטרפו) תהיה לי בעיה לשחק (ככה גם אמרו לי בפורומים אחרים). נחשו מה? הצטרפו כמה ארופאיים והיה מאוד כיף לשחק איתם. אחד אפילו לימד אותי הכל על המשחק והיה מאוד סבלני. ואז מצאתי מישהו (ישראלי) ברשימת החברים שלי שקנה גם את המשחק במבצע והתחיל לשחק. הצאתי לו לשחק ביחד. ונחשו מה? ההפך הגמור מאלה ששיחקתי איתם בחול. חפצים? לוקח הכל. אולי כשהמצפון מתחיל לנגן אצלו פעם ב- משאיר לי קופסא עם כמה דולרים. חפצים? על כולם E E E E E ואני מוצא רק ארגזים רקים אם אני מתעקב קצת באיזו פינה והוא רץ קדימה. לשחק בצוות? …

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

שלום, התחלתי לשחק HL2 ונתקלתי בבעיות בשמירות שלי. כאשר אני מנסה לפתוח את השמירה, אני מקבל הודעה שיש בעיה בזיכרון, ואז המשחק נתקע. אני בשלב עם האיש הזה שנותן את הSHOTGUN אם זה עוזר. יש לציין שנתקלתי בבעיה הזו רק בשלב הזה, מכיוון שלשני שהגעתי לשלב הזה הצלחתי לםתוח את השמירות. עכשיו אני לא יכול לפתוח אפילו שמירה אחת. יש למישהו פתרון לבעיה? תודה, אופיר.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.