משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
עבודה של 10 דקות... היה לי משעמם... http://stage6.divx.com/user/IlanF/video/1436968/G-Mod:-I-call-it----The-Deleter! מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האי סי קיו שלי: 212589902
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום התקנתי את MOH ואני לא מוצא את ההגדרות של הפילטרים וכל זה...אפשר לשנות רק את הרזולוציה ואת הטקסטורות...מישהו יודע איפה שאר ההגדרות? תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לכם פה חבילה גדולה של סקינים של נשקים דמויות והרבה תוספות ושינויים למשחק בשביל שימחיש לכם כמה שיותר את המציאות . כל הסקינים של הנשקים פה מותאמים לנשקים שיש לנו בצה"ל,רובי צלפים,אקדחים,רימונים,נק"ל-(נשק קל),הוראות,ועוד הרבה.. יש פה דמויות של חיילי צה"ל עם שיפצורים והשאר (CT),ויש לכם חבילה של מחבלים בכל מיני סוגים של לבוש שאותם תוכלו לגוון במשחק ,כמו חמאס והשאר (T) .. בנוסף לזה יש פה כוונות צלפים ,רקעים,קונפיג'ים,מאוס פיקס-משפר את הדיוק של העכבר לhead shots,ועוד... http://rapidshare.com/files/12053498/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT_IDF_S_peR_.rar.html לינק רזרבי http://rapidshare.com/files/12053541/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רק מי שיודע תשובה ודאית שיענה תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם מה צריך לדעת לפני שמתקינים את CRISIS ? על אילו הגדרות אני צריך לעבוד כדי שהמשחק ירוץ הכי טוב שיש ? והאם יש עדכונים כלשהם שצריך להוריד ולהתקין (אני מדבר על החלק הראשון של המשחק) תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הסרט האחרון שבFar Cry (זה שאחרי שגומרים את המשחק) נתקע לי בקטע אחרי שג'ק מזריק לאישתו את החיסון ורואים את האנייה שטה. אם יש מישהו שראה את זה (ואני בטוח שיש): מה קורה אחר כך בסרט (אני מניח שלא הרבה, אבל בכל זאת)?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, הורדתי את החבילת הרחבה, התקנתי אותה, אבל כשאני מגיע לקנות מכוניות חדשות אני לא מוצא את המכוניות שהורדתי... צריך למצוא שוב סוכנויות רכבים? או שהרכבים אמורים להיות ישירות בסוכנויות הרגילות?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן חברה... אני מחפש לי איזה "תוספת" שתאפשר לי לשחק ברשת עם עוד מישהו שאני מכיר באותו המטוס. עכשיו זה לא משנה לי אם זה יהיה FLIGHT SIMULATOR X או שזה יהיה FLIGHT SIMULATOR 2004. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להשיג cd key מקורי ב80 שקל השאלה שלי זה אם אתם יודעים מאיפה להשיג ,למה לא באלי להשקיע 200 שקל על משחק מחשב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אז ככה המיפרט שלי הוא e8400 p5ql-e zotac 9800gtx+ wd 500gb 4gb ram ocz nzxt tempest corsiar 550wtt ושאני פעיל קרייסיס ווארהד על הגדרות gamer עם רזולוציה 1280X1024 עם בלי AA אני מקבל בין 60 fps אבל שאני מסובב את המסך זז ויורה זה יורד ל35-40 fps זה בסדר? זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, התקנתי במחשב שלי את המשחק Bioshock והכל עבד כמו שצריך, נאלצתי לפרמט, לאחר הפירמוט המשחק לא עולה, ניסיתי התקנה מחדש, התקנתי את הDirectx של אוגוסט התקנתי דרייברים 162.22, 163.44, ועדיין אותה שגיאה התקנתי דרייברים ללוח אם, כרטיס קול, לא עולה מה עושים? מערכת הפעלה : Windows vista hp 64bit, המפרט שמימין תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי אותו וכשאני מתחיל לשחק יש מסך שחור ושומעים רק סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
משחקי אסטרטגיה, משחקי פעולה וגם כאלה שמשלבים בין השניים מוצעים במחירי מבצע קורצים ממש עכשיו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
hi ,i am a new player to oblivion i did one quest in town that got me few items now they have red hand over them and i cant sell them now i am guessing that this stole items and i need to go some where to sell them where can i sell them or should i just drop them ? i all so like to ask about enchant weapon use or chargs i find one and his power run out i tryed in magic and spell shops but cant find how to recharg it ...? well hope one of u can help me thx:) p.s sorry for the bad english i cant type in hebrew on this pc
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
טוב יש לי בעייה אחרת עכשיו(עוד פעם ארר)!!!! כשאני משחק במשחקים וזה זה כמעט תמיד יוצא לי פתאום מהמשחק לווינודס אני בטוח שזה לא בעייה בווינודס או בתוכנות!! מה יכול להיות מקור התופעה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
צריך את המלצתכם למשחקים שיעבדו עם שלט של XBOX לפי סי אני לא אוהב לשחק עם המקלדת והעכבר המחשב שלי יריץ כמעט כל משחק על הגדרות מקסמיליות תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! ממישהו מכיר את הפורטים של המשחק פיפא 2007 או דרך לפתוח את הפורטים של המשחק בלי לדעת אותם?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
במהלך ההורדה כמעט בסוף מופיעה הודעה שגיאה: FEATURE TRANSFER ERROR הבעיה היא עם הקובץ DATA.CAB חייב עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תיראו...המשחק מותקן לי על כונן עם ויסטה אבל שיחקתי בו על הכונן של הxp (שם הוא לא מותקן...),עכשיו אני רוצה להעביר את השמירות לכונן השני כדי להמשיך לשחק ממנו אבל אין לי מושג איפה הם נשמרו כי אין לי בכונן הזה תיקיה של המשחק והם גם לא במסמכים שלי(וגם לא בתיקיה של המשחק בויסטה-offline\saves עם אני לא טועה...לשם אני אמור להעביר את השמירות שאני רוצה כן?) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום מה מצב לכבוד B&W 2 שיצא ולכבוד זה שאין לי אותו התקנתי את המשחק הראשון בסדרה הבעיה היא שהמשחק לא עולה ולא עובד למרות שזה מקורי ולמרות שלפני חצי שנה זה כן עבד על המחשב מה אני יכול לעשות תודה נ.ב צום קל למי שצם
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני משחק ב-RAINBOW SIX VEGAS והייתי רוצה לארגן משחקים משותפים ביחד, עכשיו כל מי שיש לו את המשחק ומעוניין לשחק אנא צרו איתי קשר בפרטי, או פה. אם תרצו נוכל לארגן אפילו קלאן, דרך אגב אני לא מהנובים ואני מחפש שחקנים יחסית טובים, אני מתכוון מעל הממוצע, אני יגדיר את זה ככה: מישהו שה-SCORE שלו מעל 1.5 KDR למי שלא יודע מה זה אומר אז KILL/DEATH RATIO שזה אומר כמה אנשים הרגת בסיבוב לעומת כמה מתת. מקווה לתגובות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-