משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי כאשר אני משחק במשחק SH3 אני נמצא במפה של בית החולים,כאשר אני נכנס בדלת ספציפית המשחק קורס וקופצת לי הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי חדל מלעבוד ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש... מישהו נתקל עם התופעה הזאת? ***הדרייבר הוא 93.71*** הבעיה נרשמת בעוד משחק שנקרא THE HOUSE OF THE DEAD 3
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום שלום חבר שלי הביא לי מלא משחקים ישנים. משום מה כולם בפורמט *.D64 ..... מישהו מכיר איך פותחים/משתמשים בהם ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לכם פה חבילה גדולה של סקינים של נשקים דמויות והרבה תוספות ושינויים למשחק בשביל שימחיש לכם כמה שיותר את המציאות . כל הסקינים של הנשקים פה מותאמים לנשקים שיש לנו בצה"ל,רובי צלפים,אקדחים,רימונים,נק"ל-(נשק קל),הוראות,ועוד הרבה.. יש פה דמויות של חיילי צה"ל עם שיפצורים והשאר (CT),ויש לכם חבילה של מחבלים בכל מיני סוגים של לבוש שאותם תוכלו לגוון במשחק ,כמו חמאס והשאר (T) .. בנוסף לזה יש פה כוונות צלפים ,רקעים,קונפיג'ים,מאוס פיקס-משפר את הדיוק של העכבר לhead shots,ועוד... http://rapidshare.com/files/12053498/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT_IDF_S_peR_.rar.html לינק רזרבי http://rapidshare.com/files/12053541/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפעמים יש שרתים שיש להם סיסמא. ואני רוצה להרשם לכת איזשהי. ראיתי שיש תנינים וכו'. בקיצור, איך אני נרשם או משיג סיסמא לשרתים? אני חייב את זה כי בשרתים פומביים יש מלא RADARIM וAIMBOT. וזה ממש באסה לשחק נגדם. עיצות אנשים. בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שתי השחקניות המרכזיות בשוק הקונסולות חושפות אילו משחקים יקבלו חינם אין כסף כל המנויים אל שירותי האונליין שלהן בחודש הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט: מעבד: 3000+ AMD כרטיס מסך: 7800GT זיכרון: 1GB סינגל צ'נל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בניד פור ספיד התקנתי אותו ואחרי זה אני מפעיל אותו מהקראק ולא עובד לי המשחק הוא ניכנס לקטע של מסך שחור שניה ויוצא לי ישאר מימנו מישו יודע מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך nvidia riva tnt 2 ! תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה כ.מסך חדש 8800GT ומאז הורדתי מס' משחקים וכולם עובדים מצויין פרט לבעיה אחת שנתקלתי בה גם בCrysis וגם בAssassin's Creed בזמן ה tutorial בשני המשחקים אני מקבל ריבוע ריק או אייקון במקום המקש לביצוע הפעולה וכך נוצר מצב שאני לא יכול לדעת באילו מקשים אני צריך להשתמש. במקרה של Crysis כבר ניחשתי את המקשים אבל הבעיה חזרה על עצמה גם בה בAssassin's Creed צילום מסך http://img95.imageshack.us/my.php?image=24126856uu5.jpg אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הורדתי אדמין מוד וכשאני בא להתקין הוא אומר שיש לי בעיה עם די אל אל . אם לי משהו יש מותקן על המחשב...אז בבקשה שלח לי את הקבצים המותכנים באי סי קיו . או אם למישהו אחר יש פתרון בבקשה תעזרו לי . ICQ:161371997
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיההההההההההההההההההההההה יש לי קרתי מדריך על יצירת סקינים וכתוב לי שם Open the AvP2 project file. Locate Skins/Characters in the Textures tab and select the skin you want to edit (.DTX). מה אני צריך לעשות אני מצתי איזה משהו בתיקית avp2 אבל הוא ריק אני צריך למצוא משהו שיש בוא את הסקינים עם משהו לא ידע על זה ורוצה את זה ועם יגלה איך ומה עושים אז זה האתר (קודם תורידו את התוכנה ואת העידכון יש שם קישור שניקרא AvP2 tools מוביל אותכם לאתר שממנו תוכלו להוריד את התוכנה) http://www.planetquake.com/skindom/tutorials/avp2edit/index.shtml
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הורדתי COD2 מאימיול הייתי בטוח הוא באנגלית כשהתחלתי להתקין גיליתי שהוא באיטלקית יש אפשרות לשנות את השפה בתוך המשחק או שאני צריך להוריד מחדש?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להשיג cd key מקורי ב80 שקל השאלה שלי זה אם אתם יודעים מאיפה להשיג ,למה לא באלי להשקיע 200 שקל על משחק מחשב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בס"ד שלום שמי TZ ויש לי בעיה ב בטל-פילד ,המשחק היה מותקן ונמחק בצורה לא נכונה וכך נגרמה בעיה שהוא חו7שב שהוא מותקן. ניסיתי להעיף אותו דרך ה"REG" והוא נותן לי להתקין אותו ,אבל תהליך ההתקנה "הולך מהר מאוד" ולא מתקין כלום אם יש למישהו איזו עיצה בשבלי(תוכנה טובה ל"REG")תודה TZ
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ישר מהQUAKECON 2007 נאמרו הדברים הבאים: "First up, Hollenshead revised the release date of Quake Wars: Enemy Territories. Instead of "when it's done," the game is now set for October 2. However, Hollenshead did not say if the date would apply to the console editions of the game, and he only showed the regular and collector's edition PC boxes in his presentation."
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השלב הזה מעצבן איך אני מצליח לעבור אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה, אני לא מצליח לראות את המקשים שלי בקרייסיס כאילו במקום להראות לי מה זה FIRE RELOAD וכד' הוא פשוט מראה לי ריבוע ריק כנראה בעייה של פונטים או משהו כזה? אני על ויסטה 64 בכ"א. תודה מראש למי שיודע או יוכל לתת כיוון כלשהוא. אבי.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
התחלתי לפני כמה ימים לשחק קוסמת, כרגע אני פחות או יותר באמצע ה- mage guild ואני רוצה להיצטרף לבית כלשהו. העיניין הוא ש ה-בית לקוסמים הוא ללא ספק Telvanni, אבל הבנתי שהשילוב הזה (mage guild/Telvanni) יגרום לי לבעיות בהמשך. האם זה ככה? ואם כן, מה יהיה עדיף, Hlaalu/Redoran?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך FIND A WAY OUT OF THE REPLICA TRAINING ARENA משו כזה אני הרגתי את כל החיילים האלה, ואז אני לא מצליח למצוא שום יציאה מהמקום הזה.. ניסיתי איכשהו להיכנס לדברים האלה שמהם הם יצאו חחח אבל לא הצלחתי ממש...
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק.. אבל כשאני מעלה אותו.. אז לא רואים תמונה... וזה בכל רזיולוציה.. מה הבעיה ?? ואיך פותרים אותה??
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
קניתי מסך רחב (206BW) אבל אני לא מצליח למצוא משחק שתומך בזה טוב, CS:S תומך וזה סבבה אבל ניסיתי משחקים אחרים למשל FEAR והוא לא תומך במסך רחב וגם לא ברזולוציות.. שבעייתיות למסך רחב.. אשמח לקבל עזרה במציאת משחקים למסך רחב..
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק והכל... ואז ראיתי ארנב ואחרי זה גם צבי והרגתי את שניהם, אבל השאלה היא מה עושים עכשיו אחרי שהרגתי... ניסיתי לבדוק באפשרויות אבל לא מצאתי משהו כמו להרים גופה....? ??? ? אני בטוח שצריך איכשהו להרים את הגופה או לעשות משהו כזה.... זה לא הגיוני שפשוט הורגים וממשיכים כאילו כלום נכון?!?! תודה לעוזרים..... ;D (בבקשה לא להפוך את הנושא לדעתכם על המשחק, פשוט לענות על השאלה)
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
בשלב שצריך להציל את dog company מהאמבוש ואחר כך להגן על השיירה ולכבוש את הכביש...אני לא מצליח להגן על השיירה ולכבוש את הכביש יש המון טנקים גרמנים והם קורעים אותי...ולא משתלם לבנות מפעל טנקים כי זה לוקח שנה וגם צריך הרבה משאבים וגם ככה אין הרבה...איך לעזאזל עוברים את זה?? אני לא מאמין שאני תקוע בשלב 3 כולה :-X
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיצא שר הטבעות החדש, השאלה שלי היא האם צריך את battle for middle earth 2 בשביל שאפשר יהיה להתקין אותו? Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-