משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום אני זקוק לכמה עצות...אם אפשר 1. מארה"ב WORLD OF WARCRAFT-לאחרונה קיבלתי את המשחק ועכשיו אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק ( וכמה שאפשר לא יקר) בכדי .להריץ את המשחק. האם תוכל להמליץ לי על מספר חנויות רציניות שהן אמינות ולא יקרות ודבר אחרון אם אתם מכירים את המשחק (שכרגע הוא היחידי אצלי, אני לא מתכוון להיכנס למשחקים כבדים יותר) איזה מפרט הייתם ממליצים לי ???? שוב אני לא חושב שאני צריך משהו מפלצתי ויקר המינימום כדי שהמשחק ירוץ מעולה. 2.כרגע אני משחק אותו על לפטופ HP 8000 שהוא נחשב מאד חזקת האיטרנט הוא אלחוטי מה לדעתכם הסיבה לזה שהמשחק עובד דייי לאט??????? (לכן אני רוצה לעבור למחשב נייח) תודה רבה לכם על כל עזרה שהיא.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האי סי קיו שלי: 212589902
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הורדתי טורנט של כול הסדרה של CALL OF DUTY מי BLACKCATS וכרגיל כמו כול הטורנטים שלהם ירד על 250KB + כול הדרך... עכשיו הבעיה שמתיי שאני עושה EXTRACT לקבצים אני מקבל קובץ UHA של המשחקים :s05:. ניסיתי לפתוח אותו עם כול תוכנה שידוע לי עליה בלי הצלחה.. מישהו יודע איך לפתוח תקובץ הזה? זה פעם ראשונה שאני נתקל בקובץ כזה מבלאק קאטס.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני צריך אינפורמציה על מה זה הפטצים האלה בדיוק? יעני זה למי שיש את המשחק המלא והפטצ מתקן כל מיני בעיות או מוסיף דברים? או מה??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רק בשביל ידע כללי, אני מריץ את המשחק עם Radeon 9000 PRO עם ViewSonic P220F גודל 21 אינץ'. התחלתי את המשחק, והוא כולו חשוך כמו לא יודע מה.... כל הזמן אני עם הפנס וגם זה בקושי עוזר... נכסתי להגדרות, שיחקתי עם הGamma ("כתוב שצריך להזיז את המד עד שרואים את ה3 שורות של הטקסט, שמתי על הכי בהיר ועדיין לא רואים כלום) ניסיתי גם לשחק עם ההגדרות של המסך, לא עוזר... אגב, ראיתי שהכי בהיר לעשות זה שהgamma תיהיה על 1.6, אז בטח יש פקודה בקונסול שאפשר לקבוע איתה בהירות יותר גבוהה, או שאני טועה? תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב: מה הפקודה שאיתה קובעים את הMax FPS? tnx ahead.....
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי כאשר אני משחק במשחק SH3 אני נמצא במפה של בית החולים,כאשר אני נכנס בדלת ספציפית המשחק קורס וקופצת לי הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי חדל מלעבוד ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש... מישהו נתקל עם התופעה הזאת? ***הדרייבר הוא 93.71*** הבעיה נרשמת בעוד משחק שנקרא THE HOUSE OF THE DEAD 3
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי אני מחפש משחקי פעולה שיהיו חדשים יחסית .... תודה למי שייעזור
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זה אותו אחד שיש ל-PC או שעשו כל מיני שינויים כמו ב-Far Cry Instincts
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
רק מי שיודע תשובה ודאית שיענה תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, שווה משהו? Gameplay Trailer http://www.gametrailers.com/player/48230.html PREVIEW http://www.gametrailers.com/player/45267.html
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה תאריך היציאה של Crysis אל תגידו לי באיזה ריבעון תגידו באיזה חודש
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן. קניתי את Borderlands2 לאחרונה (מבצע אחרון של סוף השבוע) בהתחלה התלבטתי אם לקנות את המשחק כי אין לי הרבה חברים (ישראלים) בSTEAM שמשחקים במשחק ובמחשבה שעם אנשים שאני לא מכיר (שסתם יצטרפו) תהיה לי בעיה לשחק (ככה גם אמרו לי בפורומים אחרים). נחשו מה? הצטרפו כמה ארופאיים והיה מאוד כיף לשחק איתם. אחד אפילו לימד אותי הכל על המשחק והיה מאוד סבלני. ואז מצאתי מישהו (ישראלי) ברשימת החברים שלי שקנה גם את המשחק במבצע והתחיל לשחק. הצאתי לו לשחק ביחד. ונחשו מה? ההפך הגמור מאלה ששיחקתי איתם בחול. חפצים? לוקח הכל. אולי כשהמצפון מתחיל לנגן אצלו פעם ב- משאיר לי קופסא עם כמה דולרים. חפצים? על כולם E E E E E ואני מוצא רק ארגזים רקים אם אני מתעקב קצת באיזו פינה והוא רץ קדימה. לשחק בצוות? …
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיההההההההההההההההההההההה יש לי קרתי מדריך על יצירת סקינים וכתוב לי שם Open the AvP2 project file. Locate Skins/Characters in the Textures tab and select the skin you want to edit (.DTX). מה אני צריך לעשות אני מצתי איזה משהו בתיקית avp2 אבל הוא ריק אני צריך למצוא משהו שיש בוא את הסקינים עם משהו לא ידע על זה ורוצה את זה ועם יגלה איך ומה עושים אז זה האתר (קודם תורידו את התוכנה ואת העידכון יש שם קישור שניקרא AvP2 tools מוביל אותכם לאתר שממנו תוכלו להוריד את התוכנה) http://www.planetquake.com/skindom/tutorials/avp2edit/index.shtml
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
האם המשחק NBA יכול לפעול לי במחשב נייד של LG מדגם E310 עפ כרטיס מסךMG 8200
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקי פעולה. בcrysis כמובן אני אשחק וגםבCOD 4, אבל מה אחר כך? שמעתי שlost planet טוב מאוד, האם זה נכון? מפרט: P4 3 GHZ 1.5 RAM 8600 GTS (זה היה אמור להיות הכרטיס שלי, אבל החליפו לי אותו במשו ממש דומה של ATI, אז אני חושב שהביצועים יהיו אותו דבר) תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקאונטר סטרייק. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו, והוא עובד יופי בסביבת הוינדאוס. אבל לא עובד בכלל במשחק עצמו. ניסתי לבדוק אותו דרך ההלף לייף (יש אייקון מיוחד לכך), ושם הוא גם עובד. אין לי מושג מה הבעיה. למישהו יש? אנא עזרו לאדם במצוקה..........
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
נתקעתי בקטע השני שאני צריך ליצור יחסים דיפלומטים עם 5 אזורים איך אני גורם לזה ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני משחק דרך STEAM ושאני בא לשחק ולוחץ LOAD GAME הוא אומר לי שאין לי שמירות והכל ריק. אני בודק בתיקיה של ה-SAVE ב-STEAM ושם היא מלאה,עשיתי ריסט למחשב וגם זה לא עוזר.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לימחוק את המשחק Doom3 מהמחשב שלי אך יש בעייה, ליפני זמן מה הייתה לי בעייה במחשב ונאלצתי לפרמט אותו, ליפני הפירמוט גיביתי את כל הקבצים שהיו לי ואחריי הפירמוט העתקתי אותם בחזרה, כולל את אלו של Doom3. עכשיו שאני מפעיל את המשחק המשחק עולה והכל עובד יופי, אבל שאני רוצה לימחוק אותו, כניראה שהוא לא אוהב את הרעיון ומסרב להימחק, אין בירשותי כרגע את הדיסק אז חיפשתי בתיקייה של המשחק קובץ Uninstall ולא מצאתי ולאחר מיכן חיפשתי בתיקיית Doom שנימצאת ב: Start --> All programs והקובץ Uninstall נימצא שם אך אינו מגיב כשאני לוחץ עליו. בבקשה אמרו לי איזה עוד דרכים יש כדי לימחוק את המשחק הזה (אולי מאתר החברה יש קובץ קטן שעושה את העבודה?) האם זה יהיה רע אם אני פשוט יעשה Sif…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
צריך את המלצתכם למשחקים שיעבדו עם שלט של XBOX לפי סי אני לא אוהב לשחק עם המקלדת והעכבר המחשב שלי יריץ כמעט כל משחק על הגדרות מקסמיליות תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים טובים לא שיחקתי במשחקים ולא התעדכנתי. אני אשמח אם תעדכנו אותי במשחקי הפעולה הכי טובים כרגע.. תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התחלתי לפני כמה ימים לשחק קוסמת, כרגע אני פחות או יותר באמצע ה- mage guild ואני רוצה להיצטרף לבית כלשהו. העיניין הוא ש ה-בית לקוסמים הוא ללא ספק Telvanni, אבל הבנתי שהשילוב הזה (mage guild/Telvanni) יגרום לי לבעיות בהמשך. האם זה ככה? ואם כן, מה יהיה עדיף, Hlaalu/Redoran?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מעוניינים להתנסות בכמה כותרים מומלצים שככל הנראה לא ידעתם על קיומם? עכשיו יש לכם הזדמנות טובה לעשות זאת במחיר מבצע חנות ה-GOG, מבית החברה שהביאה לנו את משחקי The Witcher, מציעה כעת מספר כותרים שכוללים חקר והרפתקאות ונבחרו כמומלצים בידי צוות העובדים של הפלטפורמה, במחירים מוזלים שאמורים לקרוץ לכל מי שמעוניינים להתנסות בחווית גיימינג לא שגרתית. בין הכותרים הזמינים ניתן למצוא את משחק האסטרטגיה בתורות הטרי והייחודי Renowned Explorers: International Society שמוצע בעבור 14 דולר, משחק האסטרטגיה-הרפתקאות המשובח 80 Days שמספר את סיפור המסע של פיליאס פוג ונמכר ב-6 דולר, משחקי התפקידים הייחודיים Evoland ו-Evoland 2 שלוקחים את השחקן לנסיעה במנהרת הזמן של הז'אנר וזמינים במחיר…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש ברשותי GAME PAD מסוג Logitech Precision , זהו GAME PAD נחמד שעושה את העבודה כמו שצריך, אך יש לי בעיה קטנה שצצה בחודש האחרון והיא שהשלט מגיב לאחר זמן רב יחסית . אני נוהג לשחק איתו רק פיפא ובמהלך המשחק (בעיקר ברשת) ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהו עובר זמן מה יחסית ארוך עד אשר מתבצעת הפעולה המתבקשת, יש לציין כי זה נגרם גם במשחק יחיד. הדבר הזה גורם לי לתסכול רב וחשבתי שאולי מישהו מכם ינסה למצוא לי פתרון - אולי אפשר לעדכן אותו, או לשנות את הגדרותיו בלוח הבקרה(ששם לא מצאתי כלום) בקיצר אני אובד עצות...
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מיואש כבר !!! אני מסתובב שם איזה 3 שעות כבר ולא מצליח לפתור את זה. אני בשלב שמופיע בתמונה (וואנאום הזה לקח אותי לאיזה בית ...) OK הבנתי שצריך למצוא 4 רמזים...אני מוצא 3... ולא יודע איפה האחרון! (מצאתי בעליית גג, מצאתי במרתף ומצאתי בשירותים האלה בחדר...איפה יש עוד אחד?) יש את החדר מצד ימין שלא מצאתי בו כלום, זה צריך להיות שם?! תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-