עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי אני מעוניין במשחקים טובים שעובדים על ויסטה, אני בעקר אוהב משחקי מירוצים, יש היום משחקים מכות אחד על אחד? אני מעוניין בגרפיקה טובה... וכל המלצה על משחק טוב תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by johnwoo,

האם הוא יכלול את כל משחקי HL2?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by gidon90,

שלום אני זקוק לכמה עצות...אם אפשר 1. מארה"ב WORLD OF WARCRAFT-לאחרונה קיבלתי את המשחק ועכשיו אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק ( וכמה שאפשר לא יקר) בכדי .להריץ את המשחק. האם תוכל להמליץ לי על מספר חנויות רציניות שהן אמינות ולא יקרות ודבר אחרון אם אתם מכירים את המשחק (שכרגע הוא היחידי אצלי, אני לא מתכוון להיכנס למשחקים כבדים יותר) איזה מפרט הייתם ממליצים לי ???? שוב אני לא חושב שאני צריך משהו מפלצתי ויקר המינימום כדי שהמשחק ירוץ מעולה. 2.כרגע אני משחק אותו על לפטופ HP 8000 שהוא נחשב מאד חזקת האיטרנט הוא אלחוטי מה לדעתכם הסיבה לזה שהמשחק עובד דייי לאט??????? (לכן אני רוצה לעבור למחשב נייח) תודה רבה לכם על כל עזרה שהיא.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  4. געתי למשימה השניה שצריך לירות על חביות ואז על איזה רכב ואני לא מצליח ברכב לא הבנתי איפה לירות ? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. האם הכרטיס מאוד חלש? מפרט בצד.. הכל על LOW בלי פילטרים ובלי כלום וממש המשחק זז לאט הוא מאוד כבד?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  6. האי סי קיו שלי: 212589902

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה אני כבר לאדע מה לשחק אפשר המלצות למשקים נורמליים? בעיקר ירייות,הרפתקאות מלחמה אבל לא תפקידים ואסטרטגיה תודה מראש ד"א משחק שיעבוד על 6600GT 1024 RAM

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. מישהו נתקל בבעיה הזו? בשביל לחסוך שאלות: המשחק מקורי והפאץ' מעודכן (1.35) תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. רק מי שיודע תשובה ודאית שיענה תודה

10. שלום יש לי בעיה בניד פור ספיד התקנתי אותו ואחרי זה אני מפעיל אותו מהקראק ולא עובד לי המשחק הוא ניכנס לקטע של מסך שחור שניה ויוצא לי ישאר מימנו מישו יודע מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך nvidia riva tnt 2 ! תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. יש לי בעיה בעיההההההההההההההההההההההה יש לי קרתי מדריך על יצירת סקינים וכתוב לי שם Open the AvP2 project file. Locate Skins/Characters in the Textures tab and select the skin you want to edit (.DTX). מה אני צריך לעשות אני מצתי איזה משהו בתיקית avp2 אבל הוא ריק אני צריך למצוא משהו שיש בוא את הסקינים עם משהו לא ידע על זה ורוצה את זה ועם יגלה איך ומה עושים אז זה האתר (קודם תורידו את התוכנה ואת העידכון יש שם קישור שניקרא AvP2 tools מוביל אותכם לאתר שממנו תוכלו להוריד את התוכנה) http://www.planetquake.com/skindom/tutorials/avp2edit/index.shtml

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

שלום, התחלתי לשחק HL2 ונתקלתי בבעיות בשמירות שלי. כאשר אני מנסה לפתוח את השמירה, אני מקבל הודעה שיש בעיה בזיכרון, ואז המשחק נתקע. אני בשלב עם האיש הזה שנותן את הSHOTGUN אם זה עוזר. יש לציין שנתקלתי בבעיה הזו רק בשלב הזה, מכיוון שלשני שהגעתי לשלב הזה הצלחתי לםתוח את השמירות. עכשיו אני לא יכול לפתוח אפילו שמירה אחת. יש למישהו פתרון לבעיה? תודה, אופיר.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. שלום לכולם החלטתי להתקין שוב את המשחק CNC 3 [היה לי אותו לפניכן על הXP] ושאני מתקין ההתקנה פשוט מתה... אני מחכה איזה 20 דקות והיא לא זזה... והיא מגיבה והכל מישהו יכול לעזור לי? תודה נפתרה הבעיה: הפתרון... לכבות ולהדליק את המחשב, להוציא ולהכניס את הדיסק

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני חדש בכל הקטע של המודים לHL אני סיימתי ממש הרגע את המוד ROCK 24 - ממש קצר אבל מוד יפה ואני רוצה למחוק אותו איך מוחקים את המודים ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines: .resolution ( 1280.000000 1024.000000 ) .resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 ) Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well: .bMarketingWhenExit 0 .bLoadSaveEnable 1 .bMenusExtrasActivo 1 Their use is quite self explanatory. Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. לפני חודש מישהו אמר שעובדים עליו ... מישהו יודע אם הוא יצא כבר ? או מתי הוא יצא ?

17. Started by dj_horse,

שלום! לאחר התקנת המשחק הופיעה לי השגיאה הבאה{מצורף קובץ}. האם מישהו יודע מה העניין עם זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. Started by shnozlid,

מה אני יכול לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. The Witcher מגיע לחנויות באירופה ב26 לחודש - 4 ימים לפני ארה"ב. http://www.gamespot.com/news/6181303.html?tag=latestnews;title;3 אני מת לראות את המנוע הגרפי של המשחק. להזכירכם - הם משתמשים באותו מנוע שNWN2 משתמש בו, ולא בהצלחה יתרה אני חייב לציין. בקיצור, השוואה בינהם היא בלתי נמנעת.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by redti,

אהלן.. לפני הרבה זמן פורסם פה משחק חינמי באינטרנט .. משחק מירוצים מציאותי עם גרפיקה חמודה שיש באוטו קלאצ' הילוכים והכל עובד אמיתי שוקל איזה 150 מגה ככה אולי פחות.. זה לא דמו משחק מלא שנועד לשחק רק אונליין אני מחפש אותו להוריד שוב.. יש לו אתר מיוחד משלו

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. צריך את המלצתכם למשחקים שיעבדו עם שלט של XBOX לפי סי אני לא אוהב לשחק עם המקלדת והעכבר המחשב שלי יריץ כמעט כל משחק על הגדרות מקסמיליות תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by talisman,

כבר כמה חודשים טובים לא שיחקתי במשחקים ולא התעדכנתי. אני אשמח אם תעדכנו אותי במשחקי הפעולה הכי טובים כרגע.. תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by gn,

הורדתי את המשחק אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות שם ספינות ועוד כל מיני מסוקים, מישהו יודע? :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by kill_b7,

אם מישהו מעוניין לשחק במשחק הזה דרך הרשת(בחיבור ישיר)אז שישאיר כאן הודעה/ישלח לי הודעה לפרטים. מומלץ להתקין את הROSTER המעודכן מפה: http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=file&id=1207

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. אני חיפשתי בחנויות בארץ אבל נדה יש אולי חנויות נוספות באינטרנאט אולי גם מהעולם אבל שמקבלות כרטיס אשראי ישראלי

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים