עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה אני כבר לאדע מה לשחק אפשר המלצות למשקים נורמליים? בעיקר ירייות,הרפתקאות מלחמה אבל לא תפקידים ואסטרטגיה תודה מראש ד"א משחק שיעבוד על 6600GT 1024 RAM

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. Started by prince8900,

קניתי מחשב והתחלתי לשחק במשחק, בהתחלה הוא עבד בצורה מקוטעת מעין slow motion הורדתי את הפאטץ האחרון וזה עזר מעט אבל עכשיו המשחק לא תמיד עולה לי ולפעמים הוא עולה ואחרי 20 דקות של משחק הוא זורק אותי. עד עכשיו הופיעו לי שתי הודעות לגבי זה. ההודעה הראשונה: InteractionMaster Transient.InteractionMaster0 ( Function Engine.InteractionMaster.Process_KeyEvent:0062) Runaway loop detected (over 1000000 iterations ההודעה השנייה: Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program: Cell Double Agent\SCDA-Offline\system\SplinterCell4.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more informati…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. על ה-Shaders אפשר ללחוץ אבל על שאר האפשרויות אי אפשר http://img161.imageshack.us/img161/7809/fxaf3.jpg ושמתי את זה על Custom Settings

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by GNU,

לפני שאני מבצע פירמוט למחשב אני רוצה לשמור את השמירות של המשחק HL2 שלי. לפי מה שהבנתי את התיקיה הבאה צריך לגבות: C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\User\Half-Life 2\hl2\SAVE נכון? (השם משתמש הוחלף ב USER) ואח"כ בהתקנת המשחק בחלק של הרישום צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שנרשמתי בפעם הראשונה שהתקנתי? (ד"א המשחק מקורי).

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. מי היו המשתפרות הגדולות באיכות בשנה החולפת, מי התדרדרו משמעותית בדירוג ומה הפער העצום שהצליחה לפתוח ענקית הטכנולוגיה בראש הדירוג? התשובות בידינולכתבה

6. שלום לכולם קניתי לאחרונה כ.מסך חדש 8800GT ומאז הורדתי מס' משחקים וכולם עובדים מצויין פרט לבעיה אחת שנתקלתי בה גם בCrysis וגם בAssassin's Creed בזמן ה tutorial בשני המשחקים אני מקבל ריבוע ריק או אייקון במקום המקש לביצוע הפעולה וכך נוצר מצב שאני לא יכול לדעת באילו מקשים אני צריך להשתמש. במקרה של Crysis כבר ניחשתי את המקשים אבל הבעיה חזרה על עצמה גם בה בAssassin's Creed צילום מסך http://img95.imageshack.us/my.php?image=24126856uu5.jpg אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. זה לא משחק ישן, הייתי בטוח ששיחקתי בדמו שלו כבר לפני שנהף זה מתחיל בחוץ כזה ואז נכנסים למערה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by N.S,

הורדתי אדמין מוד וכשאני בא להתקין הוא אומר שיש לי בעיה עם די אל אל . אם לי משהו יש מותקן על המחשב...אז בבקשה שלח לי את הקבצים המותכנים באי סי קיו . או אם למישהו אחר יש פתרון בבקשה תעזרו לי . ICQ:161371997

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by iyehuda,

חיפשתי ולא מצאתי כולל באתר של alky

10. שלום לכולם החלטתי להתקין שוב את המשחק CNC 3 [היה לי אותו לפניכן על הXP] ושאני מתקין ההתקנה פשוט מתה... אני מחכה איזה 20 דקות והיא לא זזה... והיא מגיבה והכל מישהו יכול לעזור לי? תודה נפתרה הבעיה: הפתרון... לכבות ולהדליק את המחשב, להוציא ולהכניס את הדיסק

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. גרסה 1.0 מלאה בבאגים. עברו כמעט 4 חודשים מאז יציאת המשחק לשוק, אם לא יותר.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני חדש בכל הקטע של המודים לHL אני סיימתי ממש הרגע את המוד ROCK 24 - ממש קצר אבל מוד יפה ואני רוצה למחוק אותו איך מוחקים את המודים ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. Started by adirnasri,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Stunt Gp הורדתי את כל החלקים ועכשיו שאני מחלץ את זה זה אומר לי את הדבר הבא http://www.siz.co.il/up.php?file=jyqmzrod3uzw.jpg מה צריך לעשות ? האם יש משהו לעשות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. בואו לגלות מהם המבצעים המשתלמים והמעניינים ביותר בפלטפורמת הגיימינג הגדולה מכולן בסוף השבוע הנוכחי לכתבה

15. The Witcher מגיע לחנויות באירופה ב26 לחודש - 4 ימים לפני ארה"ב. http://www.gamespot.com/news/6181303.html?tag=latestnews;title;3 אני מת לראות את המנוע הגרפי של המשחק. להזכירכם - הם משתמשים באותו מנוע שNWN2 משתמש בו, ולא בהצלחה יתרה אני חייב לציין. בקיצור, השוואה בינהם היא בלתי נמנעת.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by ForresT,

splinter cell double agent.. שלב 3(שלב אחד אחרי שברחתי מהכלא) הוא מביא אותי למחבוא שלו,אני נכנס למבוך הזה לוקח את מה שבכספת.. עולה למעלה עושה את מה שצריך לעשות בגג,אחרי זה יורד לחדר שבו נמצאת האישה,מתגנב,לוקח את התיקיה ואז המשימה האחרונה שנשארה היא משהו עם הSERVER.. אני לא יודע מה לעשות.. תודה מראש

17. Started by --Adidas,

המפרט : פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון 1950pro בעיקר אני מתחבר לfps

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by GAI2003,

שלום חברים, רכשתי את המשחק Tiger Woods PGA TOUR 2005 הוא אחלה אני מאוד אוהב אותו. יש לי רק בעייה אחת שאני אשמח אם תעזרו לי בה: הבעייה היא... כאשר אני משחק עם שחקן יריב (נגד המחשב) במכת הפתיחה היריב מעיף את הכדור ממש גבוה וממש רחוק, וכשאני נותן מכה אני מעיף את הכדור נמוך מאוד ולא כלכך רחוק... השאלה היא האם ישנו איזה מקש שמאפשר לי להגדיר לשחקן שלי כיצד להעיף את הכדור - גבוה ורחוק או נמוך וקרוב, מקווה שהבנתם... אשמח לקבל פתרון לבעייה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by koby058,

המשחק נטען ונכבה בסוף הטעינה

20. Started by gigi,

שלום התקנתי את המשחק Need for Speed Most Wanted ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו אז זה אומר לי להכניס את הדיסק הנכון והכנסית את הדיסק ה-1 מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לעשות? איזה דיסק להכניס?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אז ככה התקנתי את המשחק ושאני בא להפעיל אותו הוא רושם לי תבעיה הבאה מצרוף תמונה: מה זה הבעיה הזאת!?תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. או שזה בכלל לסתם מירוצים רנדומאליים?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by QQQ,

אז ככה... יש לי מקורי אבל אין לי כוח כל פעם להכניס את הדיסק (נשמע קצת שקרי, אבל סמכו עליי) והורדתי קראק כדי שאני לא אצטרך להכניס דיסק אבל עכשיו המשחק לא עובד בכלל. מישהו יכול להעלות לי לראפידשאר בבקשה את הקבצים "BF2.exe" ואת "CoreDLL.dll" (הקבצים המקוריים, לא קראק.) מקווה שזה מותר...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. מישהו יודע אך אני מעלה רזלוציה בבקשה !!?!זה כל כך מגעיל

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/demos/callofduty/CodUO_SP_Demo.zip לא יודע אם נתנו את זה כבר אבל הינה לכם לינקים להורדה של הדמו של המשחק החדש ההמשך של קול אוף דיוטי אני מוריד עכשיו

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.