משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מעוניינים להתנסות בכמה כותרים מומלצים שככל הנראה לא ידעתם על קיומם? עכשיו יש לכם הזדמנות טובה לעשות זאת במחיר מבצע חנות ה-GOG, מבית החברה שהביאה לנו את משחקי The Witcher, מציעה כעת מספר כותרים שכוללים חקר והרפתקאות ונבחרו כמומלצים בידי צוות העובדים של הפלטפורמה, במחירים מוזלים שאמורים לקרוץ לכל מי שמעוניינים להתנסות בחווית גיימינג לא שגרתית. בין הכותרים הזמינים ניתן למצוא את משחק האסטרטגיה בתורות הטרי והייחודי Renowned Explorers: International Society שמוצע בעבור 14 דולר, משחק האסטרטגיה-הרפתקאות המשובח 80 Days שמספר את סיפור המסע של פיליאס פוג ונמכר ב-6 דולר, משחקי התפקידים הייחודיים Evoland ו-Evoland 2 שלוקחים את השחקן לנסיעה במנהרת הזמן של הז'אנר וזמינים במחיר…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש ברשותי GAME PAD מסוג Logitech Precision , זהו GAME PAD נחמד שעושה את העבודה כמו שצריך, אך יש לי בעיה קטנה שצצה בחודש האחרון והיא שהשלט מגיב לאחר זמן רב יחסית . אני נוהג לשחק איתו רק פיפא ובמהלך המשחק (בעיקר ברשת) ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהו עובר זמן מה יחסית ארוך עד אשר מתבצעת הפעולה המתבקשת, יש לציין כי זה נגרם גם במשחק יחיד. הדבר הזה גורם לי לתסכול רב וחשבתי שאולי מישהו מכם ינסה למצוא לי פתרון - אולי אפשר לעדכן אותו, או לשנות את הגדרותיו בלוח הבקרה(ששם לא מצאתי כלום) בקיצר אני אובד עצות...
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הכתבות של השרתים שלהם? אם אני יבקש מהספק אינטרנט שלי חיבור מהיר יותר אליהם יש מצב שהמשחק יעבוד עם פחות לאגים?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/demos/callofduty/CodUO_SP_Demo.zip לא יודע אם נתנו את זה כבר אבל הינה לכם לינקים להורדה של הדמו של המשחק החדש ההמשך של קול אוף דיוטי אני מוריד עכשיו
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני תקוע במשימה שאני צריך להוציא מישהו החוצה,כול פעם שאני מיתקרב עליו הוא בורח מרחק מסויים,אני צריך להכניס אותו למעלית כזאת כדאי שהוא יאאלה לחללית שלהוא ואני יהרוג אותו ויקח איזהשהו רמז שהחביאו לו בחללית,אבל הוא לא עושה כלום לא עולה במעלית או ברכב פשוט כלום?!@?@! מה עושים כבר 3 שעות אני מנסה לעבור את השלב המעיק הזה!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ראיתי שה NFSMW לא סחב אצל כמה וכמה מהאנשים... אצלי הוא עובד בגרפיקה הכי גבוהה אבל בלי shadow ברגע שאני עושה shadow זה מתחיל לעבוד עם תקיעות... דרייבר חדש אמור לפתור ת'בעיה? ומה זה פילטרים , אולי זה גם אמור לעזור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך קודים לפתיחת כל הרכבים במשחקים האלו ואם אפשר אל תתנו לי אתרים כי אני די מסתבך באינטרנט אלא תביאו את הקודים עצמם . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא מוצא את תקית השמירות של Need for Speed Underground 2 חיפשתי בכל מקום על ההרדיסק בבקשה עזרה אני חייב לפרמט תודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה זה ההודעה הזאת שעולה לי כשאני מנסה להפעיל את ההאלף לייף 2: http://www.cya.co.il/up02/05/10/16/half.JPG הוא כאילו עושה שאפשר רק לקנות את המשחק ולא לשחק בו... מה זה בכלל STEAM??? כל פעם שאני מריץ את המשחק הוא מראה לי אפשרויות רכישה של משחקים ואז נגיד אני הולך ללשונית MY GAMES והוא מראה לי שהמשחק הוא כאילו DEMO.... מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
משהו מאד מוזר קורה פה סיימתי 2 משימות ב-ACT1 (בשניה בסוף עולים על מסוק) ובאופן מאד מוזר לא מופיע לי ACR2 ואין לי עוד אף משימה מה זה הדבר הזה?!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רק מי שיודע תשובה ודאית שיענה תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, שווה משהו? Gameplay Trailer http://www.gametrailers.com/player/48230.html PREVIEW http://www.gametrailers.com/player/45267.html
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, הורדתי לפני יומיים AMERICA'S ARMY ואמרו לי שצריך לעשות אימונים לפני שמשחקים ברשת. התקנתי את המשחק והתחלתי לעשות את האימונים עשיתי את האימון הראשון שצריך לצלוף בעמדות גוף של בן אדם ושגמרתי אות האימון, המחשב כתב לי שאני מוסמך ולמטה יש לי או לעשות שוב פעם או לשמור ועוד משהו אני לא זוכר. עשיתי לו שישמור והוא לא גומר לשמור מעל חצי שעה השארתי אותו שישמור והמחשב פשוט לא גומר. בבקשה תענו לי מה הבעיה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק לאחר סצנות הקומיקס, במשחק או בקטעי הסרטים הקצרים שלו, הסאונד מוזר לחלוטין, או שחלק מהאפקטים מושמעים בfast motion או שיש כל מיני תיקים וקליקים ברקע, כל שנייה. ואם אני רואה סצנת קומיקס עד הסוף, איך שמתחיל המשחק עצמו - קורס היישום. ניסיתי לעדכן את המשחק. ככל הנראה הבעייה החלה מאז שעידכנתי לדרייברים החדשים של nvidia 175.16 אשמח לרעיונות, תודה מראש!.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לשחק HL2 ונתקלתי בבעיות בשמירות שלי. כאשר אני מנסה לפתוח את השמירה, אני מקבל הודעה שיש בעיה בזיכרון, ואז המשחק נתקע. אני בשלב עם האיש הזה שנותן את הSHOTGUN אם זה עוזר. יש לציין שנתקלתי בבעיה הזו רק בשלב הזה, מכיוון שלשני שהגעתי לשלב הזה הצלחתי לםתוח את השמירות. עכשיו אני לא יכול לפתוח אפילו שמירה אחת. יש למישהו פתרון לבעיה? תודה, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
מה להתקין ? far_cry_v1.4_cumulative.exe 03-Oct-2006 15:20 181M או far_cry_v1.4_standalone.exe 03-Oct-2006 15:21 124M http://patches.ubi.com/far_cry/
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
עברתי כבר את שלושת הבוסים הראשונים אני שולט בשלושת האזורים ובחלק מהאזור הרביעי ועדיין לא נפתחו לי מלא מכוניות המכונית הכי יקרה שיש לי בינתיים זה השברולט קורבט איך אני פותח את שאר המכוניות?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לימחוק את המשחק Doom3 מהמחשב שלי אך יש בעייה, ליפני זמן מה הייתה לי בעייה במחשב ונאלצתי לפרמט אותו, ליפני הפירמוט גיביתי את כל הקבצים שהיו לי ואחריי הפירמוט העתקתי אותם בחזרה, כולל את אלו של Doom3. עכשיו שאני מפעיל את המשחק המשחק עולה והכל עובד יופי, אבל שאני רוצה לימחוק אותו, כניראה שהוא לא אוהב את הרעיון ומסרב להימחק, אין בירשותי כרגע את הדיסק אז חיפשתי בתיקייה של המשחק קובץ Uninstall ולא מצאתי ולאחר מיכן חיפשתי בתיקיית Doom שנימצאת ב: Start --> All programs והקובץ Uninstall נימצא שם אך אינו מגיב כשאני לוחץ עליו. בבקשה אמרו לי איזה עוד דרכים יש כדי לימחוק את המשחק הזה (אולי מאתר החברה יש קובץ קטן שעושה את העבודה?) האם זה יהיה רע אם אני פשוט יעשה Sif…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
קרה לכם שבאמצע המשחק יצא לDESKTOP עם הודעת שגיאה? הנה הפיתרון: כפתור ימני על המחשב שלי מאפיינים \ properties הולכים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced לוחצים על "הגדרות" \ Settings באופציה של "בביצועים" \ Performance עוברים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced והולכים ל"זיכרון ווירטואלי" \ Virtual memory ולוחצים על "שנה" \ Change משנים את ה"זיכרון המקסימלי" \ Maximum size ל1500 או 1000 לוחצים על Set,ואז OK וזהו המשחק לא יצא יותר *אגב אפילו מחשבים עם 256 RAM יכולים לשחק במשחק הנפלא הזה ללא בעיות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
במשחק Alone in the dark 5 אני מגיע לקטע שאתה מתרסק עם המכונית/מונית ואז יש לי הודעה של הווינדוס (vista 64bit) שיש בעיה במשחק והווינדוס סוגר אותו. ניסיתי להתחיל מהפרק הבא אבל זה עושה לי את זה בכל מקרה.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הרזולוציה הכי גבוהה שמפיעה לי 1024 על 768 ? איך משנים ליותר אני עובד עם 1360על 768 עשיתי עידכון וזה עדיין
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המטרה במשחק ואיך עוברים שלבים????
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איזה משחק אסטרטגיה עכשווי (חדש),יכול לעבוד על המחשב העגלתי הזה: AMD Barton 2500 512MB RAM Geforce 6600GT תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-