עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eladsh,

יש לחבר שלי מחשב נייד Acer Extensa 5200 זה המפרט: מעבד Mobile Intel Celeron M, 1866 MHz זיכרון kingston 1525 MB דיסק קשיח 64.8 GB (34.4 GB free) כרטיס מסך Mobile Intel® 945 Express Chipset Family (256 MB) מערכת הפעלה Microsoft Windows Vista Home Edition והוא מעוניין במשחקים בסגנון של max payne,half life,far cry,halo בקיצור יריות מגוף ראשון(FPS) אם אפשר שתעשו רשימה של המשחקים שהוא יכול להחזיק על HIGH ומשחקים שהוא יכול להחזיק על MEDIUM אבל תעשו את זה בנפרד בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  2. זה לא משחק ישן, הייתי בטוח ששיחקתי בדמו שלו כבר לפני שנהף זה מתחיל בחוץ כזה ואז נכנסים למערה?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by mooosa,

CSS לא עולה. זה מעלה לי את מסך הטעינה: אחרי זה המסך נהיה שחור, ואז חוזר לאיך שזה היה בהתחלה. בלי מסך טעינה, רק ה-steam דלוק. ניסיתי כבר למחוק את css ולהתקין שוב אבל זה עדיין זה לא עובד... בבקשה תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by N.S,

הורדתי אדמין מוד וכשאני בא להתקין הוא אומר שיש לי בעיה עם די אל אל . אם לי משהו יש מותקן על המחשב...אז בבקשה שלח לי את הקבצים המותכנים באי סי קיו . או אם למישהו אחר יש פתרון בבקשה תעזרו לי . ICQ:161371997

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by athi,

מה תאריך היציאה של Crysis אל תגידו לי באיזה ריבעון תגידו באיזה חודש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. יש לי בעיה בעיההההההההההההההההההההההה יש לי קרתי מדריך על יצירת סקינים וכתוב לי שם Open the AvP2 project file. Locate Skins/Characters in the Textures tab and select the skin you want to edit (.DTX). מה אני צריך לעשות אני מצתי איזה משהו בתיקית avp2 אבל הוא ריק אני צריך למצוא משהו שיש בוא את הסקינים עם משהו לא ידע על זה ורוצה את זה ועם יגלה איך ומה עושים אז זה האתר (קודם תורידו את התוכנה ואת העידכון יש שם קישור שניקרא AvP2 tools מוביל אותכם לאתר שממנו תוכלו להוריד את התוכנה) http://www.planetquake.com/skindom/tutorials/avp2edit/index.shtml

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. Started by iyehuda,

חיפשתי ולא מצאתי כולל באתר של alky

8. שחקן חובב מירוצים נתקל במפתיע ב'דמות' של חברו, שנפטר לפני כשנה, ואף זכה להתחרות מולו בעולם הדיגיטלי של הכותר הטרי לכתבה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. יש לי בעיה עם הקאונטר סטרייק. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו, והוא עובד יופי בסביבת הוינדאוס. אבל לא עובד בכלל במשחק עצמו. ניסתי לבדוק אותו דרך ההלף לייף (יש אייקון מיוחד לכך), ושם הוא גם עובד. אין לי מושג מה הבעיה. למישהו יש? אנא עזרו לאדם במצוקה..........

10. Started by jenia1989,

הבעיה שלי הוא שאני לא יודע איך להוריד משחקים חדשים+מלאים אני מקווה שתעזרו לי icq 346468469

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. היה לי ונמחק לי בטעות , ואני לא זוכר את השם

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by QQQ,

אז ככה... יש לי מקורי אבל אין לי כוח כל פעם להכניס את הדיסק (נשמע קצת שקרי, אבל סמכו עליי) והורדתי קראק כדי שאני לא אצטרך להכניס דיסק אבל עכשיו המשחק לא עובד בכלל. מישהו יכול להעלות לי לראפידשאר בבקשה את הקבצים "BF2.exe" ואת "CoreDLL.dll" (הקבצים המקוריים, לא קראק.) מקווה שזה מותר...

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. מישהו יודע מה הכתבות של השרתים שלהם? אם אני יבקש מהספק אינטרנט שלי חיבור מהיר יותר אליהם יש מצב שהמשחק יעבוד עם פחות לאגים?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by mx5,

אני באמצע המשחק ועושה ESC ואין אפשרות לשמור... מישהו יודע איך שומרים?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/demos/callofduty/CodUO_SP_Demo.zip לא יודע אם נתנו את זה כבר אבל הינה לכם לינקים להורדה של הדמו של המשחק החדש ההמשך של קול אוף דיוטי אני מוריד עכשיו

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. זה אפשרי בכלל? בדמו..

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. Started by AB,

מישהו יודע מה המטרה במשחק ואיך עוברים שלבים????

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by Stingray,

איזה משחק אסטרטגיה עכשווי (חדש),יכול לעבוד על המחשב העגלתי הזה: AMD Barton 2500 512MB RAM Geforce 6600GT תודה מראש

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by Bam65,

הורדתי טורנט של כול הסדרה של CALL OF DUTY מי BLACKCATS וכרגיל כמו כול הטורנטים שלהם ירד על 250KB + כול הדרך... עכשיו הבעיה שמתיי שאני עושה EXTRACT לקבצים אני מקבל קובץ UHA של המשחקים :s05:. ניסיתי לפתוח אותו עם כול תוכנה שידוע לי עליה בלי הצלחה.. מישהו יודע איך לפתוח תקובץ הזה? זה פעם ראשונה שאני נתקל בקובץ כזה מבלאק קאטס.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. אני במשחק והכל פועל מצוין ואני לא מצליח לירות = \ אחרי שחזרתי שנתיים בזמן לאימונים ואני מגיע לאימוני מטרה ואני לא יכול לירות למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by The Dom,

נכנסתי למשחק ואז יצאתי ממנו כדי להחליף מצב ב x-fi למצב של משחקים ונכנסתי שוב-אין צליל... מחוץ למשחק יש... איך אני מסדר?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by Shadowman,

? מה אתם אומרים עליו? שיחקתי בו כמה דקות די היסתבכתי.....

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by barash,

יש לי משחק שהוא בקובץ bin ואני רוצה ליצרוב אותו אין בעיה עד קן הבעיה שcrak של המשחק מחוץ לקובץ bin אז איך אני צורב אותם ביחד לאותו דיסק? תודה :s05:

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. Started by 246810,

האם המשחק NBA יכול לפעול לי במחשב נייד של LG מדגם E310 עפ כרטיס מסךMG 8200

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. Started by Ym92,

http://www.crysisdemo.com :s07:בידיוק שנשארו שעות ספורות, דחו (נכתב ממחשב DELL מסדרת XPS מהמיטה בן דודתי קיבל לכבוד תחילת הלימודים באוניברסיטה וילד המחשבים של המשפחה נדרש להתקין מע' הפעלה)

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.