משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT DWARF PRIEST 60 "משוכלל" בEBAY ב1722 שקל, הבחור שמכרתי לו WOW שלח לי בדואר SC: CT בחינם בגלל שהייתי נחמד והוא קיבל אותו עם הנייד שלו של ALIENWARE. סתם שאלתי אותו בפוקס אם יש לו, אמרתי מה יש להפסיד.... פתאום הוא אומר לי שיש לו ואין לו מה לעשות בו כי הוא לא אוהב את הג'אנר הזה וזה עוד ארוז ויושב אצלו במדף כמה חודשים, אז הוא שלח, והגיע לי שלשום, פשוט משחק הירואי ! סיימתי את הראשון, ההרחבה והשני, כל הסדרה פשוט מדהימה ! כמה חיכיתי למשחק הזה שניייייייייים, אני ממליץ לכולם לקנות אותו ולהנות ממנו ברשת, איזה כיף זה, יש 2 מצבי רשת, אחד זה שאתה ועוד מישהו מהעולם עושים MISSIONS מול המחשב ועוזרים אחד לשני לדוגמא לטפס עם חבלים (אחד תופס למעלה השני מטפס וכ…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי מין בעיה כזאתי שכל פעם שאני נלחם באיזה מישהו ואני בורח לחדר אחר ואז חוזר, לפעמים הם נבלעים לתוך הקיר ואני לא יכול לראות אותם או להרוג אותם,אני רק רואה נקודה אדומה בקיר יש למישהו מושג מה לעשות?
-
שלום יש לי שלושה מחשבים בבית שיש בניהם רשת אפשר להעביר וקבצים ולגלוש באינטרנט מכולם אבל שאני רוצה לשחק פיפא ברשת אז אפשר רק בין שניים מהם יש מחשב אחד שאני מנסה לשחק איתו וכל הזמן המשחק מתנתק מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום ,עד לפני כמה זמן סיפרתי לכם שקניתי את המשחק. אכשיו אני תקוע בו בשלב השני של ה FBI , אכשיו את מי צריך להרוג בשלב, כי עם אני הורג את ה FBI אז כתוב GAME OVER. ועם אני הורג את המחבלים העלה לא קורה כלום, אבל גם הFBI יורים עליי! בקיצור את מי צריך להרוג? תודה -THANKS LaZy-©BoY*
-
מה דרישות המערכת של המשחק Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הפאטץ', אחרי כמה רגעי Loading, כתוב שפאטץ' לא מזהה שהמשחק מותקן אצלי, ואני צריך להתקין בשביל לעדכן אותו (???). ראיתי שלעוד הרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אך לא מצאתי לה פתרון.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אם למישהו יש בבקשה שיביא לי..כי אין... חיפשתי בE מיול ובעוד כמה מקומות...ואין...גם על ה"דיסק" אין..!...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה אותו אחד שיש ל-PC או שעשו כל מיני שינויים כמו ב-Far Cry Instincts
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
המשחק הותקן והותקן פאטץ' 1.1 אבך נראה כאילו הוא לא מתקן את מה שהוא אמור לתקן.... הגרסה שמופיעה במשחק היא 1.0, האם זה מה שצריך להיות? ניסיתי להתקין שוב פאטץ' והוא אומר לי שהוא כבר מופיע... בכלל, קניתי את המשחק במחשבה שהוא יהיה קפיצת מדרגה אחרי rome וההרחבות שלו אבל הוא מרגיש הרבה פחות טוב... אולי זה אני... עוד מישהו מרגיש את זה? אני אומנם די בהתחלה, אבל, במילה אחת.... אכזבה....
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום! אני תקוע פה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Tomb2.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Tomb1.jpg דרך אגב, מישהו מצא מדריך WALKTHROUGH למשחק? חיפשתי ב GAMEFAQS וגם ב IGN ולא ממש מצאתי :-\ תודה!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה הפתעה.. כרגיל blizzard לא עומדים בלוחות הזמנים שלהם. http://www.gamespot.com/news/6160380.html?tag=lastword;link
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... המון זמן לא הייתי בעסק חח ורציתי לקבל כמה המלצות למשחקי פעולה חדשים! עם גראפיקה טובה... משהו בסיגנון Half-Life 2 ,FAR CRY ,Call of Duty תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
המשחק החדש מבית יוצרי Dark Souls מצליח להתעלות גם על הציפיות הגדולות ביותר ממנו, כך נדמהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי את המשחק (הכל מקורי, הכל תקין) אבל אני לא מצליך להריץ את המשחק מהאייקון שעל הדסקטופ, רק אחרי שאני מכניס את הדיסק והאוטורן פועל ואני נכנס דרכו, לוקח שעה עד שאני נכנס למשחק, ואחרי שאני נכנס, הכיתוב מטושטש ונראה כאילו איכות התמונה ירודה ואחרי שבוחרים דמות והמשחק אמור להתחיל לפעול, מופיעה הודעת שגיאה שלא מאפשרת להמשיך לשחק. אני חושד בכרטיס המסך (ATI R9800Pro של Sapphire). אם מישהו נתקל בבעיה, או מזהה אותה ויכול להמליץ לי על פיתרון, אני אשמח. מיכאל. * אני משתמש בוינדוס XP. אם זה משנה משהו.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המשחק עף בחזרה לווינדוס במקרה הטוב, ומאתחל את המחשב במקרה הרע... וגם אי אפשר להעלות משחק ששמרתי (עף החוצה). המחשב מספיק חזק והדרייברים מעודכנים. ממה שהספקתי לשחק די נהניתי, ואפילו התקנתי את heroes 3 המצוין שוב. מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? האם ידוע על עידכון לדמו שאמור לצאת בקרוב (יש לי את גירסת 0.9)?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ועכשיו תיראו את מה שמופיע לי http://img62.imageshack.us/img62/8650/69486651dl7.png תעזרו לי בבקשה אני מה זה רוצה לשחק במשחק
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קרה לכם שבאמצע המשחק יצא לDESKTOP עם הודעת שגיאה? הנה הפיתרון: כפתור ימני על המחשב שלי מאפיינים \ properties הולכים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced לוחצים על "הגדרות" \ Settings באופציה של "בביצועים" \ Performance עוברים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced והולכים ל"זיכרון ווירטואלי" \ Virtual memory ולוחצים על "שנה" \ Change משנים את ה"זיכרון המקסימלי" \ Maximum size ל1500 או 1000 לוחצים על Set,ואז OK וזהו המשחק לא יצא יותר *אגב אפילו מחשבים עם 256 RAM יכולים לשחק במשחק הנפלא הזה ללא בעיות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה שאומר שהם כנראה ישלבו את המערכת הזו גם בSC2 http://www.tgdaily.com/content/view/32660/98/
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אני בטוח שרוקסטאר כבר יכולה להוציא תמשחק אז למה היא מחכה שנה אחרי שהמשחק יוצא לפלייסטשן ואז מוציאה אותו למחשב כבר לא יהיה חשק לשחק בזה (יהיה אבל המשחק כאילו יחשב בעיני ישן)
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אוקיי אני קודם כל יפרט את ההגדרות של המחשב שלי ואחרי זה את הבעיה. מעבד: Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz לוח אם: GIGABYTE GA-SINXP1394 (GA-8SQ800 Ultra2) זיכרונות: GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual תוספת של עוד שני כרטיסי זיכרון של 256 (סה"כ 1024) כונן קשיח: Western Digital 7200RPM 8 MB Special Version. כרטיס מסך: Gigabyte ATi Radeon 9800 Pro פלוס ההגדרות הכי חדשות לכרטיס מסך. זהו זה בעצם מה שחשוב. הבעיה היא שמתי שאני משחק ה FPS שלי הוא 20-30 ומתי שיש יותר מתי אנשים או רימונים שעושים נזק לאזור הכל בכלל מתחיל להיות מקוטע. אני משחק על ההגדרות הכי טובות שאפשריות ועל רזולוציה של 1024X768. המחשב לפי ההגדרות האלו אמור להפעיל את המשחק בתורה הטובה ביותר שרק אפשר. תודה רבה לכל …
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אני משחק לי להנאתי בshogun: total war וכול פעם מחדש, בשלב מסויים במשחק (בד"כ משמ בהתחלה, לפעמים רק אחרי כמה תורות) מתקבלת לי ההודעת שגיאה "debugger detected - please close it down and restart" עכשיו זה shogun:TW Gold edition אני משתמש בwin XP home ובחיי שאני לא מפעיל שום debugger מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזה משחק ישן, אבל זו פעם ראשונה שיוצא לי לשחק בו אך לצערי אני נתקל בבעיה לשחק בו עם ה-GAME-PAD שלי יש לי RUMBLEPAD2 של LOGITECH והמשחק אינו מזהה אותו באתר הרשמי של UBISOFT הם לא מציעים שום פיתרון האם למישהוא יש בעיה כמוני? ומצא דרך לתקן אותה ?? אשמח מאוד הבעיה טופלה - אין צורך להגיב!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תשמעו, אני בתור גולשת פה בפורום רוצה להביע דעה. תראו אני נכנסתי פה לקקהילה לפני חודש והיו אנשים שעזרו לי בקשר לקניית מחשב. מאז הבנתי שיש פה אנשים מקצועים ונבונים. בעקבות קניית המחשב החדש - נכנסתי לפורום משחקים - ומשחקים הוא התחביב שאני אוהבת. בהתחלה שאלתי מתי יוצא המשחק "ביושוק" לTL , נעלו לי את האשכול. אח"כ שמתי כתבה מענינית מגיימר - והאשכול נמחק. אח"כ שאלתי על דרישות מערכת לקרסיס- נעלו. אח"כ שאלתי בפורום עם הגרסה ששוחרה לביושוק תקינה. - כמובן , תענו שזה לא בסדר ונעלו. אמרתי , לעזעזל!? מה זה החוקים האלו? אמרתי, אוקיי אולי משו בי לא בסדר. חזרתי כמה עמודים אחורה - וראיתי כמעט כל נושא שני ננעל - נכנסתי אליו וראיתי ס"כ אנשים תמימים ששאלו שאלות כמו "מה הדרישות מערכת של..." או…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-