משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
http://img374.imageshack.us/img374/9502/pop320051219224049587ja.jpg אני לא מצליח להגיע אליו משום מקום מה אניצריך לעשות?תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק- rainbow 6: lockdown ואני לא יודע למה אבל אני שומע הכול בסדר חוץ מאת עצמי, אני לא שומע את הנשקים שלי כאשר אני יורה בהם או זורק רימון וכאלה. רק אחרי כמה זמן ששיחקתי ( חשבתי שאולי הבעיה היא בשלב או משהו כזה ) אז שמתי לב ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש את הקול של הנשקים שלי, אין לי מושג למה זה ככה ואולי אני חושב שהמשחק חושב שיש ל רמקולים 5.1 או משהוא כזה אבל בכלל יש לי 2.1. גם בדקתי את ה-setting של ה-audio של המשחק ולא נראה לי שיש שם בעיה. ושוב אני חוזר שחוץ מאת עצמי אני שומע הכול מצוין. מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי DELL 2007WFP, ומסתבר שהרבה משחקים לא מתאימים לו (ברזולוציות שלהם אין רזולוציה רחבה) מה לעשות? עשיתי חיפוש בפורום והגעתי לזה http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=1739&highlight=mvp+2005 עשיתי מה שכתוב שם, אבל לא השתנו הרזולוציות יש לכם המלצה מה לעשות? מבאס לקנות כזה מסך ולראות בקטן / מתוח את המשחקים.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד קבצים שיהפכו את זה לאנגלית?? הכל באיטלקית: גם הסאונד גם הממשק וקשה ככה להבין מה רוצים ממני שמה תעזרו לי איפה יש פאטצ' או משהו כזה שיהפוך לי לאנגלית הכל תודה :-[
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הורדתי דרך emule את המשחק... championship maneger 01/02...והמשחק לא כל כך עובד..אני זוכר שיש משהו עם crack אבל אני לא זוכר בדיוק מה.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד...!!!!!... בתודה מראש..BAMIA5
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אולי זה נשמע קצת דפוק אבל אני לא מצליח לשמור במשחק הזה...ואני עכשיו בתוכו..מישהו יכול להיגד לי איך שומרים!?.. תודהה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
נוסטלגיה!! אני חייב להתקין את המשחק הזה! מישהו שהתקין את המשחק אולי יוכל לתת לי הסבר או מדריך בבקשה? מצאתי בגוגל כמה מדריכים, אבל הם מסובכים!!!! וגם מיועדים לXP בכלל... אני זוכר שניסיתי פעם והתייאשתי, אולי הפעם אני אצליח בעזרתכם..
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הגעתי לקטע שבו אני צריך להיכנס לחדר הנעול במלון... השגתי את הערכה לפריצת מנעולים,אבל אני לא יודע כמה צריך להכניס למנעול ובאיזה סדר לכוון אותם מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה והתקין את התוספות הללו - האם יש טעם להתקין אותם? האם משפרים משמעותית את חווית המשחק? האם ניתן להסתפק רק בהתקנת ה- patch 1.9? תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ניסיתי לשחק לפני זמן מה ב-Collin Mcrea Rally, אבל חשבתי שהמשחק הוא יותר מדי "סימולטורי" אז מחקתי אותו. ועכשיו אני משחק ב-Xpand Rally, ושוב, למרות שאני משחק ברמת משחק "ארקייד", המשחק פשוט קשה לי, עברתי את ה-2-3 מסלולים הראשונים במקום ראשון, ושוב זה יותר מדי קשה. אז אם אפשר כמה המלצות איך להצליח במשחקים האלה. אני זוכר ששיחקתי ב-Mobile 1 Rally Championship, וממש נהנתי, ועוד שיחקתי בו כשהייתי בן 10 אז לא יכול להיות שהוא כזה מסובך... אז אם אפשר גם המלצות למשחקים יותר ארקיידים, שיהיו יותר פשוטים, למשל עדיין לא שיחקתי ב-Richard Burns Rally, איך הוא ? ד"א (לא ממש אכפת לי לשחק במשחקים קצת ישנים...)
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את הפאצ' אופשיין פיילס לpro evolution soccer 6 תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
סיימתי ת'משחק בפעם החמישית או השישית ואני צריך איזשהו צ'יט: יש את הצ'יט הזה שCJ יכול לירות מהמכונית כמו החברי כנופיה שלו. חיפשתי ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
שלום . התקנתי את המשחק HITMAN2 לאח הקטן של חברה שלי . וקשה לו לשחק אז אמרתי לו שאני יביא לו ציטים חיפשתי באינטרנט ומצאתי ציטים שכותבים בקונסול, אבל אני לא מצליח לפתוח את הקונסול ראיתי שצריך לשנות משהו בקבצים של המשחק ולכתוב EnableConsole 1 אבל זה גם לא פותח את הקונסול . ושם טרינרים לא פועלים אז איך אני יכול להפעיל לו את הציטים . תודה מראש ?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום הביאו לי משחק צרוב ואני צריך בשבילו קראק המשחק זה house of dead 3 חיפשתי ולא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך קובץ מהתיקייה \Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32 בשם Crysis.exe כן כן,הוא נמחק לי אל תגידו לי לבקש באשכול הראשי :
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו קובץ שמירה של MANHUNT אחרי שניפתחו כל הקטעים של הבונוסים?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. פירמטתי את המחשב והלך גם המשחק לצערי וההיתי בערך כ- 50 עד 55 אחוז של המשחק אם יש מישהו קרוב לאחוזי המשחק הללו ויכול לעלות לי את הקובץ אני מאוד יודה לו כי לא מצאתי שום קובץ באינטנט של שמירות. תודה רבה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
מישו יכול לשים קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו תדמו של bioshock?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך לפרוץ לאיזשהו בית, אבל נגמרו לי הLOCKPICS. יש לי את הכישוף שפותח מנעולים ברמה הכי קלה, אבל זה מנעול ברמה קלה... איך אני יכול ללמוד איזשהו כישוף או משהו בשביל שאני יוכל לפרוץ את המנעול?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה קורה אחים שלי בקיצור יש לי דיאבלו 2 עם סידיקיי מקורי והכל התקנתי תפאצ' 1.11B ועכשיו אני צריך קראק כי זה לא מזהה תדיסק אני צריך Diablo Battle Chest For PC תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך קראק למשחק Alliance Future Combat אם מישהו יכול בבקשה להביא לי קראק טוב אנהי ממש יודה לו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק ולפי מה שהבנתי הרוב המוחלט (לפחות כאן בפורום) מאוד אוהבים את המשחק והכל... למרות שרואים שהמשחק מושקע מאוד (לפי סרטון הפתיחה , והתחלת המשחק) : לא הבנתי מה העלילה של המשחק? מה המטרות שלי? וגם אם אפשר טיפים קצת שאתם יכולים לתת לי (איזה דמות לבחור, האם להרכיב דמות וכו') משהו יכול לענות לי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-