משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני חיפשתי באינטרנט באלפי אתרי קודים בישביל מקס פיין 2 וכל פעם שאני מוצא הוא כותב לי להפעיל את המשחק במצב developer mode ! בקומנד פרמטר. מישהוא מוכן להגיד לי איך אני מוצא את הקומנד פרמטר או את הדבלופיר מודי??? באף אתר לא כתבו! ואני ישמח אם מישהוא מכיר דרך לעשות קודים בלי דווילפר מוד
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהפעלתי את הגלגל שיניים הענק הזה מה עושים?. http://img142.imageshack.us/img142/8371/screenshot0003wd7.jpg יש איזה 5 דרכים ואת כולם כבר עברתי מה זה השטויות האלה שיעשו דרך אחת וזה הגיוני לחזור אחורה כל מה שעברתי או שיש דרך חדשה? פה זה אחרי שהורגים תמפלצת אז צריך לטפס ואז הדרך מובילה למקום שהייתי בו כבר והמפלצות שהרגתי מופיעות מחדש (איזה פלא) http://img82.imageshack.us/img82/4976/screenshot0001mr0.jpg
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה ששמעתי שיש להרבה אנשים תקיעות ב-GTA IV כל שניה וזה ממש מציק אמרו לי להוריד פא'ץ הורדתי אותו ועדיין זה לא משנה אפילו ניסיתי להוריד את ההגדרות של הגרפיקה וזה לא מסתדר למרות שזה לא נראה לי הבבעיה כי יש לי מעבד i5760 כרטיס מסך ג'יפורס 250GT וזיכרון 4 ג'יגה. אולי תוכלו לעזור לי ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד עכשיו שיחקתי במשחק שהיה לו ציט והיום עשו לו עידכון למשחק והציט לא עובד יותר.. נשבע שאני לא יודע מה לעשות המשחק הזה חלק חשוב מהחיים שלי. מי שיודע מה אפשר לעשות שירשום פה או בהודעה פרטית. אולי איך לבטל את העידכון או משהו אני לא מבין בזה.. בבקשה! תעזרו!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .... מאיפה אני יכול להשיג קראק למשחק need for speed most wanted ?? ובבקשה תביאו לינקים .... זה מאוד חשוב !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי פיפא 2007 ויש לי ראוטר אבל אני מנתק אותו כדי לשחק בצורה פשוטה במולטיפלייר בלי להסתבך אז עכשיו יש לי אינטרנט יחיד רגיל במחשב וכל פעם שמישהו מביא לי את האייפי שלו או שאני מביא לו את שלי הפיפא אומר לי שההתחברות נכשלה וגם שיש לי ראוטר אני לא מצליח לשחק עם אף אחדד מישהו יכול להביא לי מדריך ולא מהאתר gamer מדריך טוב שיסביר לי טוב איך לשחק מול מישהו בלי שיעשה לי conection failed
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי אנשים הגעתי לשלב 14 בfar cry קוראים לשלב boat אז ככה, עליתי על הספינה הגדולה ושמתי את הפצצה עליה ועכשיו מגיע עליי מסוק עם איש בפנים שיורה עליי הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להרוג אותו, אז רציתי שתתנו לי טיפים איך להרוג אותו, איפה להסתתר? עם איזה נשק?... הנה תמונה מהשלב: אה ועוד שאלה, זה השלב האחרון במשחק ואם לא אז עוד כמה נשאר לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחפש קודים וטריינרים למשחק הנ"ל ואני אל מוצא כלום אני תקוע במשימה בחלל אני הרגתי כבר את כולם אבל אני לא מוצא חליפת חלל איפה זה אולי אתם יודעים :-\
-
שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי גם את המשחק GTA3 וכול פעם שאני משחק אז אני מגיע להרבה משימות ואז די נמאס אני רוצה לעוף מהמחשב אז אני שומר ואחרי זה כשאני בא לשחק שוב אני בא לעלות את ה- SAVE שלי אז הוא רושם לי את ההודעה הזאת שתמצאו בלינק הזה: www.Grovas4u.d2g.com/1.htm בבקשה עזרו לי, אם יש לך איזה פאטץ לזה או בעיה דומה או כזאת ויש לכם פתרון אנא שלחו לי לאי מייל או תחזרו לי כאן בהודעה מספר ICQ: 81609884 אי מייל: Grovas4u@hotmail.co.il בתודה רועי !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני וחבר רוצים לשחק אחד נגד השני, אז אני פותח חדר ושם מסויים, והוא לא מופיע ברשימם החדרים אצל החבר. אנחנו מנסים דרך דיירקט איי פי, גם לא הולך. לשנינו יש את הגרסאות הכי מעודכנות. הכיצד זה הגיוני? (אנחנו גם לא רואים את אותם השרתים בליסט שאנחנו מקבלים). למישהו יש מושג איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי את המשחק Hitman Contracts המקורי בשני דיסקים התקנתי הכול טוב ויפה ושאני לוחץ פעמיים זה מראה מסך שחור ואחריי כמה שניות הוא מראה לי הודעת שגיאה מישהו יודע למה? יש לי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו האם זה קשור לדרייבר או למשהו אחר העלתי תמונה למטה שמראה את הודעת השגיאה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון שאני משחק Battlefield יש לי בעיה של פינג גבוה. זאת אומרת שלפני הבעיה אני הייתי מתחבר לדוגמא לשרתים באירופה בפינג של 40-90 ועכשיו שאני מתחבר לשרתים באירופה יש לי פינג בממוצע של 200-800 וזה גורם לי להרבה לאגים ולבעיות חיבור לשרת. אני לא יודע מה לעשות ואיך לפתור את זה. יש לי אינטרנט של בזק 12 מגה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את הגוד מוד ואני פותח סרבר ואני יכול להשתמש בכל הפקודות הכל כמו שצריך (קרדיט לשוער של GLOZER המבין יבין - לא משנה...) הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות פקודה אחת פעמיים ברציפות לדוגמה SLAP ... אני מצליח לתת למישהו SLAP אבל אם אני רוצה לתת לו עוד פעם הוא כותב לי שאי אפשר כרגע... זה קורה לי בהרבה פקודות... איך מסדרים את זה? פקודה או משהו?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי!, אני צריך את הקובץ רג'יסטרי של FROZEN THRONE לאחר ההתקנה, כמובן שיהיה את זה רק למי שהמשחק מותקן אצלו... כדי להוציא את הקובץ RUN->REGEDIT->find->"blizzard" אחרי שמוצאים פשוט ללחוץ ימני על התיקיה של בליזארד מצד שמאל, וEXPORT לשמור קובץ ולעלות לאתר. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://img55.imageshack.us/img55/1770/15mw.jpg נתקעתי בשלב הזה כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!! :-\ מה עושים אחרי שאתה מקבל את הדבר הזה ששולט בחרקים ;D
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב הזה שתופסים אותם המאפיה במגרש גרוטאות ואז מביאים את אישתו והבת שלו והורגים את האשה ואז זורקים את הילדה לבור ואז מגיע טרקטור ענקי כזה שמנסה לדרוס את הילדה ואז יש הוראה שצריך לירות בנהג ואני יורה בחלון ובשמשה הקידמית והנהג לו מת ואז בסיבוב השני הוא דורס את הילדה והכל מתחיל מחדש ואין לי מושג איך לעבור את השלב הזה. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן לכולם, הורדתי לאחותי הקטנה את המשחק מאיזשהו בלוג. חשבתי שהוא יהיה כבר מפוצח או שלפחות אני אקבל את הקרק בפנים. הוא היה על ISO. חילצתי אותו עם Isobuster והוא מבקש ממני להכניס את הדיסק... יש למישהו דרך לעקוף את זה ? איזה המלצה על אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו קרק של זה או משהו ? תודה מראש לעונים ושבת שלום, רוסטר.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הורדתי את המוד הזה בגרסא 1.3.5 והמשחק עובד על 20fps למרות שיש לי מחשב די חזק: 2500k באוברקלוק ל4.5ghz ו6950 באוברקלוק ל1030/1460. ואני עוד משחק על רזולוציה 1280x1024 (מסך זמני) ובכל זאת הביצועים כאלה גרועים.. ראיתי ביוטיוב שאנשים עם מחשבים דומים לשלי מריצים את המוד הזה יפה מאוד גם על 1920x1080 למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה עושים נגד שחקן שחוסם את הרמפה לבסיס שלו ובונה מאחורי זה 3 RAX? לא הצלחתי לעשות סקאוט בזמן לבסיס שלו ולא הצלחתי לראות את הציז הזה... יש הצעות חוץ מלשלוח סקאוט מוקדם יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לשחק נגד אחרים באינטרנט..? מה צריך להוריד..?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
צריך שם של מישהו באזור ב"ש שמטפל ב PS2, מישהו מכיר? המכשיר הפסיק לקרוא (גם דיסקים אורגינליים), כן קורא מוסיקה, ללא קשר למדיה עצמה. תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את המשחק גלישה הזה ושיחק בו.. אם אתם יכולים להסביר לי איך עוברים את השלבים האלה בהתחלה שמתאמנים בתוך אולם כזה של גלים... ויש 0 מתוך 1 וצריך להשלים את זה... אני לא מצליח לעשות את זה 1 מתוך 1 חייב לדעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
לא השתמשתי בחשבון שלי הרבה זמן ושכחתי את הסיסמה. לצערי בכדי לחדש סיסמה צריך לזכור את הנתונים הפרטיים שהזנת... זה היה מזמן ואני לא זוכר. בכדי לפתוח Ticket אני צריך להתחבר לאתר שלהם. בקיצור, טימטום גמור. מישהו יודע איך אפשר ליצור איתם קשר בכדי לשחזר את הסיסמה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק (הכל מקורי, הכל תקין) אבל אני לא מצליך להריץ את המשחק מהאייקון שעל הדסקטופ, רק אחרי שאני מכניס את הדיסק והאוטורן פועל ואני נכנס דרכו, לוקח שעה עד שאני נכנס למשחק, ואחרי שאני נכנס, הכיתוב מטושטש ונראה כאילו איכות התמונה ירודה ואחרי שבוחרים דמות והמשחק אמור להתחיל לפעול, מופיעה הודעת שגיאה שלא מאפשרת להמשיך לשחק. אני חושד בכרטיס המסך (ATI R9800Pro של Sapphire). אם מישהו נתקל בבעיה, או מזהה אותה ויכול להמליץ לי על פיתרון, אני אשמח. מיכאל. * אני משתמש בוינדוס XP. אם זה משנה משהו.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בשלב הראשון במשימה הראשונה אחד המטרות היא: secure The I-Mac 10 לא הבנתי מה צריך לעשות בזה חיפשית בכל השלב לא מצאתי כלום עשיתי הכל חוץ מזה אין לי מושג מה צריך לעשות בזה וזה דופק אותי אני לא יכול לעבור שלב
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-