עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by CreativeX,

אני תקוע כבר די הרבה זמן במשימה בגן החיות, שיש איש בתוך מבנה סגור, ואין לי מושג איך להגיע למשימה הזאת, כי אי אפשר להיכנס לשם. אמרו לי כמה פעמים שצריך לעצבן את הפיל, ואז הוא ירוץ וישבור את הדלת, אבל אין לי מושג איך לעצבן אותו, הוא פשוט לא מתעצבן. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

ישנה המשימה שצריך לחלץ משאית עם אחד הרכיבים של הפצצת טיבריום נוזלי אני מגיע אלייה עם הקומנדו ומגיע לבסיס אבל שם טובחים בי ואי לא מצליח לשמור על הבסיס ובטח לא לחלץ את המשאית דרך הבסיס שלהם כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  3. שלום לכולם שיחקתי במשחק 4 חודשים ואני התחלתי ללמוד כרגע וממש אין לי זמן לחיות אפילו ואני רוצה למכור אותו. (לא כאן בפורום אז בבקשה לא לנעול) אני רוצה למכור אותו ב-Ebay . עכשיו הבעיה היא שהאקאונט שלי הוקפא וכל המידע ששמרתי על הדמויות נמחק בטעות איומה. משהו מכיר איזושהי דרך להשיג את המידע הזה מחדש בלי להרשם לעוד חודש משחק ? רציתי לצלם גם תמונות של הדמויות והחפצים .... ו.. רציתי לדעת בכמה נראה לכם ניתן למכור 2 דמויות lvl60 ו lvl58 סתם שתהיה לי פרספקטיבה. אני בדקתי שם באייביי והם מפציצים במחירים האנשים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by aero,

שלום לכולם החלטתי לחזור למשחק ועכשיו אני בבעיה יש לי את המשחק מוקרי לחלוטין הגירסא האמריקאית....אני בא להתקין ואחד הדיסקים לא פועל אני לא יכול להתקין את המשחק ראית אצל חבר שהוריד את הגירסת ניסיון שזה הוריד לו את כל הקבצים האם ניתן להוריד את הטריאל ורסיון ולהכניס את האקונט שלי? וגם גם יש בעיה הגירסא הניסיונית היא אירופאית ואילו שלי אמריקאית אז אני לא יודע אם זה יפעל בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  5. שלום לכם, הקלאן שלי בקאונטר סטרייק מארגן גביע רציני בעל הקבוצות הטובות במדינה. אנחנו מחפשים עזרה בתחום של מישהו שיממן לנו פרסים. עכשיו אני מדבר על חנויות וכדומה או אפילו אנשיפ פרטיים ובתמורה אנחנו נפרסם אותכם/חנותכם או אתרכם בגביע/באתרנו/במירק בתמורה שתממנו לנו פרסים צנועים לחמשת השחקנים של הקבוצה המנצחת. אנחנו מחפשים דברים צנועים וכמובן שאיך שהו יהיו קשורים למחשבים אולי איזה רכיב קטן או משהו כזה. אנא צרו עימי קשר ב- neemancu@netvision.net.il או פשוט דברו איתי פה יהיה הכי טוב. תודה

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  6. שלום לכולם, בימים האחרונים התקנתי כמה מודים במשחק, וזה פשוט משפר את החוויה בהמון. עכשיו אני רוצה לנסות וליצור מודים משלי. הבעיה, אין לי מושג איך עושים את זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, או לתת לי קישור למדריך בעניין. אני מעוניין בעיקר ליצור מכוניות וחלקים חדשים למפה. תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by redti,

אני רוצה לשחק עם חברים בDIRECT CONNECT איך עושים את זה? צריך להוריד משהו? זה יהיה רק אחד על אחד או יותר? ???

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by gtf,

הגעתי למקום שיש שם משהו שאפשר לסובב אבל לא קורה כלום. הנה תמונה מהמקום שאני נמצא בו: http://img176.imageshack.us/img176/6513/prince7ip.jpg אם מישהוא מזהה ויודע מה צריך לעשות בבקשה שיגיד לי.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by peralon,

אני תקוע בחלק שצריך לכוון את השעור לאיזה שעה..(אני חושב) רק שאני לא יודע לאיזה שעה צריך ( אחרי שמתכופפים בקומה השלישית לקחת את המפתח ואז איזה ילדה יוצאת מחדר ובועטת במפתח ובורחת ) יש מן חידה כזאת אבל לא הבנתי מה צריך לעשות גם כתוב על הקיר ליד השעון "Henry mildred scott" אין לי מושג מה זה אומר אשמח לקבל עזרה.. אני תקוע בחלק הזה כבר כמה שבועות

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by iftah1,

מה אני עושה שוולצ'ר מפיל דברים? אני מנסה לירות על הדברים קורים אבל אני לא מספיק והם נופלים. שמישהו יעזור לי!! בקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

11. התחלתי לא מזמן לשחק בו ונתקעתי במשימה השניה =\ שיוצאים למרפסת ורואים את הטבח הזה פותח חלון אז ניסיתי מליון דברים וכל הזמן שאני מגיע לאמצע הצינור בדרך לחלון זה עושה לי mission failure מה אני צריך לעשות כדי להגיד לחלון בלי שזה יפסול אותי ??????

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  12. יש לי את המשחק המקורי והכל קונטר סטריק סקור יהני זה בא עם האל ליף 2 ומורידים מהסטיימ בכל אופן אני מניח שאתם יודעים את זה כבר ואני לא מחדש לכם כלום לבעיה שלי אני לא שומע סאונד במשחק ..זו הבעיה בעצם אין שום סאונד לא בתפריט ולא בכלום.... ועוד שאלה קטנה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042363,00.html#n מאיפה אפשר להורייד את העידכון של התאורה הדנמית .. אבל עזבו את זה בצד ... , קודם כל שאני ישמע משהו :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by chubakon,

שלום לכולם, התקנתי את הדמו ואני לא מצליח להתחבר למשחק בשום מצב, כל הזמן הוא מנסה להתחבר לשרת ואומר לי "server time out" . איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

אך מגיעים לכנסיה להתוודות הכל חסום שם

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. שלום לכולם אתם חייבים לעזור לי, לפני חודשיים בערך שיחקתי נגד חבר שלי בפיפא 07 ברשת והכל היה בסדר גמור מאז פירמטתי את המחשב וגם הוספתי ראוטר של EDIMAX ועכשיו אנחנו מנסים לשחק המשחק פשוט לא מתחבר לו אין ראוטר והוא זה שמארח מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by n9555,

הפאצ' לפי מה שהבנתי עולה אחרי 20+++ דקות.... פעם ראיתי מישהו בפורום שזירז את התהליך איכשהו.... 1) האם באמת זה לוקח הרבה זמן או שיש בעיה בפאצ'? 2)אם הפאצ' בסדר איך אני יזרז את התהליך?

17. Started by thegame998,

חבר שלי רוצה לפתוח שרת ביתי ואני לא יודע איך בדיוק (לא יודע איך מוצאים host) מישהו יכול להסביר איך פותחים שרת ביתי בבקשה?

18. Started by ofeky1,

יש לי קובץ rar שבתוכו יש איזה 66 קבצים ואני לא יודע מה עושים איתם!! משהו יכול לעזור??

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. שלום! יש לי פלייסטיישן 2 ואני רוצה לדעת לדוגמה אם יש לי משחק לפלייסטייישן 2 ואני צורב אותו על דיסק DVD איך אני צורב אותו רגיל כמו דיסק DVD רגיל או שצריך משהו מיוחד בצריבה כדי שזה יעבוד לי על הקונסולה ודרך אגב יש לה צ'יפ של צרובים אני מתכוון בעיקר למשחק שהורדתי מהאינטרנט ??

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. היי! אני רוצה לצרוב כמה משחקי של פלייסטיישן 2 , אבל אין לי ציפ'......מה שכן יש לי גישה לצורב די וי די, אז אולי מישהו יודע אם זה עוזר לי במשהו ואיך אני עושה את זה... 8) בבקשה אני ממש צריך עזרה 156947054

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  21. אני רוצה לקנות תמישחק Blacklight Tango Down נרשמתי ובחרתי תמישחק Blacklight Tango Down זה מבקש פרטים ונתקעתי במיקוד לא יודע מה לרשום שם הכל מרא לי שגוי ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by User_Name,

איך אני יכול להוסיף למשחק עוד תמונות שמייצגות את הדמות שלי? אני מתכוון לתמונה שבוחרים לדמות במהלך בניית הדמות. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by fleshbone,

אני מחפש DEMO של משחקים שירצו לבד - כלומר שהמשחק ישוחק בעצמו במין לופ שחוזר על עצמו, מאיפה ניתן להשיג DEMO שכזה ??

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. רק לציין שקניתי את המשחק כדי שהוא ירוץ בלי בעיות אבל תמיד כל הבעיות הכי מוזרות קורות במחשב שלי אחרי 4-5 פעמים שהמשחק רץ כיביתי את המחשב הלכתי חזרתי הדלקתי באתי לשחק הכנסתי תדיסק לחצתי על האייקון של המשחק הסמן של העכבר נהיה שעון חול ל2 שניות וזהוווו שום דבר לא קורה רק לציין שהתקנתי את הערכת שירות 1 של מיקרוסופט עדכנתי את הדרייור של הכרטיס מסך ומחקתי והתקנתי מחדש את המשחק 3 פעמים וכל פעם אותו סיפור.... ודרך אגב המחשב שלי הוא כזה שלא תחשבו שזו בעיית חומרה כי בדקתי אם יש התנגשויות... פנטיום 4 1700 ג'י פורס 3 TI 200 256 RDRAM דיסק קשיח של וסטראן 40 ג'יגה 7200 RPM

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by B@LENO,

שלום לכולם קיבלתי את המשחק המלא מקורי SimCity 4 Deluxe שני דיסקים ויש לו הרבה באגים אז אמרו לי להתקין עידכונים אז ניכנסתי לאתר http://simcity.ea.com/update/ והאתר סורק את המחשב לבדוק איזה גירסה ומעדכן אוטומטית את המשחק ניכסתי אליו וזה עידכן לי את המשחק לגירסה של 1.1.610.0 ואחר כך ניכנסתי עוד פעם לאתר והוא אמר שיש גירסה חדש של 1.1.638.0 אז הוא מוריד והוא רשם שהעידכון סיים ואחר כך שאני ניכנס למשחק הוא מראה שהוא לא שינה גירסה ונשאר עם 1.1.610.0 ושאני ניכנס שוב לאתר הוא אומר שאותרה גירסה 610 האם יש פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים