משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
סיימתי את gta: san andreas (כן.. באיחור של כמה שנים.... אין הרבה זמן לשחק כשאת הסטודנט ) יש טעם לשחק גם ב vice city?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
זה מה שצריך לעשות: Unzip into C:\Documents and Settings\[insert Name Here]\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps\ בתיקיה של C&C יש גם MAPS וגם MAPS PREVIEWS ניסיתי לשים את המפות בשניהם והם לא מופיעות במשחק מה עושים??? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המלצה למשחק פעולה לא משנה ישן או חדש.. שיהיה בסגנון far cry או HL תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התחלתי לשחק טיפה במשחק(שעה+-) ואני חייב לציין שמודבר במשחק כיפי אחרי שמבינים את הרעיון (אני התחלתי להבין מערכת הקרבות קלה צריכים למצוא קבוצות קטנות של אויבים בהתחלה ואז לעבור לגדולים) את הסרטון בהתחלה העברתי כך שאני לא בדיוק יודע מה העלילה ומה רמתה.. אבל הבנתי שאמשחקים סוכני nsa שונים (אני חושב שזה אותו אירגון של סם פישר) העיקרון הוא לחסל כנופיות וטלהר את העיר על אזוריה השונים מכל מיני מרעין בישין... קיצר תנסו ותחוו דעה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתגע כברר.. יש למישהו מושג איך עושים בתחרות הטבעות את התרגילים שבהם זורקים את הכדור על הקרש (או על הדברים שמצידי המגרש) ? הצלחתי לעשות את זה רק בפלייסטיישן אבל במחשב אני לא מצליח למרות שאני רואה כל הזמן שהמחשב עושה את זה... דוגמא: לזרוק את הכדור על הקרש ולרוץ ולהטביע לפני שהכדור נוחת על הרצפה. ועוד דוגמא למשהו שאני רוצה ולא מצליח לעשות: לנגוח את הכדור או לבעוט בכדור ואז להטביע... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
באתר pcgames מוכרים את המשחק הראשון ב-50¤ ואת השני ב-89¤ עכשיו את החבילה של שני המשחקים ביחד הם מוכרים ב-185¤ מישהו יודע מה מיוחד בחבילה של שני המשחקים ביחד? או שאני פשוט משלם עוד 46¤ בשביל אריזה יפה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9700Pro של HERCULES, אני משחק בMERCEDES BENZ משחק מרוצים כאשר אני עושה לפרוש מהמירוץ יש מסך כחול (המסך של XP מתי שיש בעיה במשהו) ולא כתוב כלום! פשוט אי אפשר לעשות כלום מלבד ריסטרט. מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק בוורקרפט 3 אחרי זמן קצר של 20 דקות פחות או יותר הוא סוגר לי את המשחק וכותב לי את השגיאה הבאה: http://img302.imageshack.us/my.php?image=fatalerror8kg.jpg מה אני עושה?????????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי! אחרי הרבה זמן שFEAR שכב לי על המדף, החלטתי שעם סיום הלימודים הגיע הזמן להתקין ולשחק בו. אני רוצה להפעיל את אופציית הEAXHD, שנתמכת ע"י כרטיס הקול שלי (2ZS), אך אי אפשר להפעילה (מצורפת תמונה). המשחק מקורי כמובן ומעודכן לגרסאתו האחרונה (1.06) וכך גם הדרייברים של כרטיס הקול. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות שם ספינות ועוד כל מיני מסוקים, מישהו יודע? :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי כי זה נראה בלתי אפשרי.. אני בקושי עובר את המרוץ עם הטרקטורונים אבל השלה עם המשאיות שולט.. אפשר להפוך שם משאיות ודברים כאלה http://img404.imageshack.us/img404/2964/idrtdrtdrttd0.jpg http://img520.imageshack.us/img520/8383/dirtjs7.jpg
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, אבל למה כשאני רוצה לרשום את השם שלי כדי שישמר הפרופיל אז הוא רושם לי save failed, בגלל זה אני לא יכול להתחיל לשחק. יש לי 7600 gt
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם האופציה של השמירה במשחק. אני לוחץ על שמירה וזה לא נותן לי אפשרות לשמור... אולי חסר לי קובץ או שזה יכול היות באג? אם מישהו יכול לעזור תודה :s05:
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מאז העדכון רק בעיות, המשחק פשוט יוצא לשולחן העבודה, או קופא, או פשוט ניתקע. ולפעמים עושה מסך כחול. עדכנתי את הדרייברים, את הפאנק באסטר. אין לי כבר מושג מה לעשות. עוד משהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעלת SM1.1 או 2.0 וכשאני שם 2.0 יש אפשרות להפעיל עוד אפשרויות אבל הanti aliasing נהיה DISABLE וכשאני שם 1.1 אז הanti aliasing פועל ואפשר לשים אותו על הכי גבוה. למה זה לא נותן גם SM2 וגם ANTI ALIASING? ואם כבר מדברים אז מה כדאי לי לשים: SM1.1 עם anti aliasing או SM2 בלי?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/32351.html Release Date: June 03, 2008 לדעתי ניראה נחמד מאוד אבל הרבה מאוד משחקים שיוצאים במקביל לסרטים בסופו של דבר נכשלים :-\
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי את המשחק far cry מעודכן לגריסא הכי חדשה 1.32 זה דיי מרגיז אני גם ככה פרמטתי את המחשב ונמחק לי המשחקים השמורים אני מתחיל הכל מתחלה בכיף אבל אני רוצה את כל הנשקים לא למות וכו' ונסיון אחרי נסיון חיפוש אחרי חיפוש הדפסה אחרי הדפסה עקבתי אחרי ההוראות ופשוט לא מצליח !
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני משחק בLAN מול אח שלי במחשב השני. זה די מהנה אך לאחר זמן זה כבר נהיה משעמם כי המפות גדולות מדיי בשביל אחד על אחד... רציתי לדעת אם אפשר [כמו בקואנטר סטרייק] להוסיף בוטים למשחק שיהיה יותר מעניין. תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים שיצאו וייצאו בקרוב שתומכים בסאונד דולבי דיגיטל AC3?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הגעתי לקטע שאני צריך להכין להלנה רומנסקי את הקוקטייל שלה שעוזר לה לשיר, כדי שהיא תוכל לבוא איתי חזרה לרומן ולשיר בשבילו כדי שאני אקח חזרה את הידיים של אוסקר. עכשיו, יש לי את הדבש, לימון, בקבוק וודקה, כוס, וכל מה שצריך שם.. אבל אין לי מושג איך להכין את הקוקטייל הזה, יש רק מעין דף כזה שאומר שתו X זה משקה מסויים ותו Y זה משקה אחר... אני לא מחפש תשובה, אם אפשר רק להגיד לי אם הכל נמצא בדף הזה ורק צריך לחשוב, או שאני צריך לדבר עם מישהו (ג'ורג' לפי מה שהבנתי) כדי לדעת את המתכון ... תודה ! שוב, בלי תשובות בינתיים חחח
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כותרת אומרת הכל...יש כזה משחק שאפשר חופשי לשחק משחקי קלפים ברשת מול אנשים?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם זה נכון? לפי Gamespot המשחק אמור לצאת מחר, 3 בפבואר 2009?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני משחק ut יש לי עכבר לייזר מיקרוסופט 6000 מה כדאי לשים באופציות הנוספות תודה מראש וחג שמייח
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-