משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני משחק ut יש לי עכבר לייזר מיקרוסופט 6000 מה כדאי לשים באופציות הנוספות תודה מראש וחג שמייח
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אולי שאלה מטומטמת. אם המשחק הוא ברשת, והוא בתשלום, אז איך זה שהוא נמכר בחנויות?... או מה שיש בחנויות זה בלי הרשת? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום! הבנתי שיש קצת בעיות חוקיות עם העניין הזה אז... תודה מראש לכל מי שיעזור לי, חן. ---- ההודעה נערכה ע"י אחראי הפורום ----
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי איזה דיון רישמי או משהו שיכול לעזור לי. אולי אתם תעזרו לי (וואי אני מרגיש מסכן היום חחחחח, פתחתי שלושה דיונים :). לא נורא, אני וחברים שלי חורשים עליו בלי הפסקה, אבל מתישהו נמאס מהמפות ,ולפעמים כשאני נכנס לסתם סרברים (לא מה שאני פותח), אני רואה מפות אחרות בכלל ,יש לי את הגירסא האחרונ נראה לי 1.08 ,יש אפשרות להוריד ,להוסיף ,לקנות לשנות משהו בשביל לקבל את כל המפות שיש להם? כי אני נשחק רק באיזה 10 מפות רגילות שבאות עם הגירסה. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני צריך להתקין את מערכת הXP שלי מחדש והתקדמתי די יפה במשחק DIRT, כמובן אני מעונין לשמור על מצב המשחק שלי (מדובר בהמון שעות משחק עד עכשיו). בדקתי את ההתקנה (שנמצאת בכונן בו אין שום מערכת הפעלה) על מערכת הVISTA שמותקנת אצלי על מחיצה ניפרדת והמישחק התחיל ממצב של חדש ללא שום PROFILE וללא ההישגים שהשגתי עד עכשיו, אני חושש שזה מה שיקרה כשאתקין מחדש את מערכת הXP. כדאי לציין שבזמן ההתקנה הגדרתי את ספריית שמירת המשחק (SAVE) בתוך המחיצה שבה מותקן המישחק אבל זה לא עזר במיקרה של הVISTA. כיצד אני שומר על מצב המישחק שלי לאחר התקנת מערכת ההפעלה מחדש ? (ובלי שום קשר, למיקרה שאפספס משהו -חוץ משמירת הFAVORITS, דואר, סיסמאות לאתרים - יש עוד משהו ששכחתי שצריך לגבות לפני התקנה מחדש של הXP?)
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום, קטע מוזר, כשאני עולה לשחק CS-S מול שרתים ישראלים הפינג שלי גבוה לרמות בעייתיות - אני מדבר על 300 במינימום ויותר בין 400 ל 500. אם אני יוצא ל command prompt ועושה פינג לשרת אני מקבל זמנים מעולים אפילו ממוצע של 20ms במקרה אחד. ככה שאני מניח שמדובר בהגדרות במשחק עצמו ולאו דווקא הגדרות של windows. החברה שמשחקים מולי מקבלים פינגים טובים אבל הם עסוקים יותר מדי בהרג בשביל לעזור לי (ואני מבין אותם) ככה שאני פונה כאן לעזרתם (בין משחק למשחק) ולעזרתכם. אני עובד על windows XP, מחובר ב ADSL 1.5, בלי נתב, המשחק עצמו סוחב לא רע על המחשב ולא היו לי קטעים של נפילה חדה ב- FPS. אני מודה לכולם. (אגב, שקלתי לאיזה פורום זה שייך בגלל הנושא אבל בגלל שמתוך windows הפינג תקין, הנחתי שזה ית…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני משחק במשחק , LINEAGE2 ורציתי לשאול איך אפשר לפתוח את המשחק בתוך חלון ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי המשחק התגלגל לידי לפני שבועיים בערך וממש אהבתי. יש פה עוד מישהו שמשחק בו ויכול לספר לי על העלילה או יותר נכון על כל ההתפצלויות האפשרויות שלה כי זה ניראה אינסופי תום
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בטוטריאל מוסבר שצריך ללחוץ על המקש "J" להחזיק לחיצה ואז כשהnose של הגלשן בקצה הגל אז צריך לעזוב.. אבל זה לא מצליח לי.. שמתי לב גם שהמקשים שהמשחק מסביר עליהם זה לא אותם מקשים שאתה משחק איתם.. למשל אם אומרים שמתרוממים על הגלשן עם הכפתור "F" במשחק זה בכלל "D" וכן הלאה.. אז מישהו יודע איך אני עושה AERIALS ??? בבקשה תעזרו לי.. אה וגם אני לא מצליח להיכנס לכיוון המקשים דרך ה-OPTION.. מה הבעיה ? בתודה בנצי :-\
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
החברה היפנית שמוכרת בעיקר תודות למותג של סוניק הקיפוד (וגם סדרת משחקי Yakuza) עומדת להפוך לבעלת הבית החדשה של Rovio הפינית - שהביאו לחיינו את Angry Birds לכתבה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם המשחק שב-analayzing system הוא לא מזהה את ה-directx שלי שהוא 9.0c והוא מזהה 9.0 וגם אם אני מתקין מחדש זה לא עוזר וגם הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי . אגב פעם הוא זיהה והכל עבד .תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי כי זה נראה בלתי אפשרי.. אני בקושי עובר את המרוץ עם הטרקטורונים אבל השלה עם המשאיות שולט.. אפשר להפוך שם משאיות ודברים כאלה http://img404.imageshack.us/img404/2964/idrtdrtdrttd0.jpg http://img520.imageshack.us/img520/8383/dirtjs7.jpg
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :]
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
חברת Nvidia מחייה את מסיבות ה-LAN ומארחת את GeForce LAN 50: חגיגת משחקים של 50 שעות ב-4 ערים שונות ברחבי העולםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב מעל לדרישות של המשחק ושאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה עד שאני נכנס למסלול כלשהו ואז אני לא רואה את הרוכב רק את הטרקטורון ואת שאר הטרקטורונים אני רואה בצבע חום כזה בלי צבע בכלל אני גם לא רואה את הרוכבים שעליהם מה יכולה להיות הבעיה ??????? תודהה!!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במשחק Kane & Lynch Dead Men, כל איזה 40 שניות העכבר משתגע ואני לא יכול לשלוט ככה על השחקן הוא זז לי לשניה ומשנה לי את הזוית . זה בעיה מוכרת? זה לא קרה לי בשום משחק ששיחקתי .. אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ואין לי מוסיקה אני לא שומע מוסיקה מה אפשר לעשות? לא שומעים בכלל שמתי על הכי גבוה ולא שומעים תעזרו בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות PSP ויש לי כמה שאלות קודם... מה ההבדל בין החבילות sony psp 1000k sony psp 1004k sony psp 1006k ? מה התפקיד של כרטיס הזיכרון במכשיר? והאם זה באמת משנה אם אני אקנה את הכרטיס הזה שהוא לא בהכרח של סאנדיסק אבל חמישית מהמחיר שסוני מציעים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=1870&CAT=50&SCAT=269&b=refzap תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שאני קונה DS ואני רוצה שתציעו לי משחק אחד שבאמת יקח לי מלא זמן לעבור אותו, או משחק שאפשר לשחק שוב ושוב... (כמו משחקי מרוצים טובים, WORMS וכאלה, אתם יודעים, שמחזיקים מלא זמן) תודה, ואם אפשר אז מהאתר הזה http://www.mediagame.co.il/category.asp?id=151 תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה משחק 1.60 והוא עובד הכול טוב חוץ במשחק אצמו הוא נתקעה כאילו המחשב חלש מדי או שאין מספיק זכרון (לא יודעה את הסיבה) System: Microsoft Windown XP professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz 1.70GHz, (512)(256) 768 of RAM ATI RADEON 9600 SEries ATI RADEO 9600 Series Secondary
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני משחק ב-CSS וזה עושה לי כל מיני קווים מוזרים על הרקע, כמה דקות אחרי שאני משחק בנוסף לזה כל פעם שאני נכנס למשחק זה מאפס לי את ההגדרות של הגרפיקה, חשבתי זה בגלל הפירמוט שעשיתי לוינדוס כאשר ה-CSS היה בכונן D ועשיתי רק ל-C ואז חשבתי שזה בגלל זה ובעקבות זה מחקתי את את הקונטר סטרייק (זאת אומרת כל מה שיש בסטים) ואחרי שהתקנתי פעם נוספת זה ממשיך לי בבעיה, האם אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב אז ככה לי ולחבר שלי יש תמשחק AOE 3 בקיצור אנחנו מנסים לשחק ברשת אבל לשתינו החיבור אינטרנט במחשב קבוע ובגלל זה אנחנו לא מצליחים לשחק ביחד בדקתי תאייפי שלו ושלי וזה אותו הדבר עכשיו התקנתי תשמחק במחשב השני שלי האאיפי שונה בספרה אחת אך עדיין קבוע ואי אפשר לשחק יש לכם מושג מה עושים יש איזה תוכנה שמסדרת את זה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חייבת להיות דרך לבטל את זה לא ?? (WIN XP דריברים הכי חדשים + גירסת משחק 1.2 על כרטיס X800GT). תודה מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תישמעו אתמול והיום שיחקתי כול היום שזה בערך 10 שעות,בSTAT שלי כתוב ששיחקתי רק 9 דקות ואין לי מדליות,במישחק קיבלתי כ 10 מדליות אבל שום דבר לא מופיע והפרוגרס שלי זה רק 2 אחוז. :s05: