עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by puuma,

שלום יש לי בעיה עם האופציה של השמירה במשחק. אני לוחץ על שמירה וזה לא נותן לי אפשרות לשמור... אולי חסר לי קובץ או שזה יכול היות באג? אם מישהו יכול לעזור תודה :s05:

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by Mr King,

שלום לכולם, יש לי בעיה במשחק Kane & Lynch Dead Men, כל איזה 40 שניות העכבר משתגע ואני לא יכול לשלוט ככה על השחקן הוא זז לי לשניה ומשנה לי את הזוית . זה בעיה מוכרת? זה לא קרה לי בשום משחק ששיחקתי .. אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. יש לי את המשחק far cry מעודכן לגריסא הכי חדשה 1.32 זה דיי מרגיז אני גם ככה פרמטתי את המחשב ונמחק לי המשחקים השמורים אני מתחיל הכל מתחלה בכיף אבל אני רוצה את כל הנשקים לא למות וכו' ונסיון אחרי נסיון חיפוש אחרי חיפוש הדפסה אחרי הדפסה עקבתי אחרי ההוראות ופשוט לא מצליח !

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. טוב שיחקתי במשחק הזה כבר 4 פעמים ועכשיו יש לי חשק שוב פעם לשחק בו... העיניין הוא שבפעם הראשונה כששיחקתי בו יצרתי ערפד מדהים עם כוחות חזקים במיוחד... אבל לא סיימתי את המשחק כי הוא ניתקע לי לפני הסוף... ובפעמים האחרות יצאו לי ערפדים בינוניים כאלה... לא משהו מהמם... איך אני יוצר את הערפד הכי חזק עם הכוחות הכי משוכללים שאפשר? ואגב... לא קשור.. אבל למישהו יש מושג עם יש שמועות או משהו לגבי תיכנון למשחק המשך?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

Battlestations: Midway, נורא אהבתי את הדמו, אז בא לי לקנות אותו האם הוא יגיע לישראל?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by nnfyrbsnss,

שלום, התקנתי במחשב שלי את המשחק Bioshock והכל עבד כמו שצריך, נאלצתי לפרמט, לאחר הפירמוט המשחק לא עולה, ניסיתי התקנה מחדש, התקנתי את הDirectx של אוגוסט התקנתי דרייברים 162.22, 163.44, ועדיין אותה שגיאה התקנתי דרייברים ללוח אם, כרטיס קול, לא עולה מה עושים? מערכת הפעלה : Windows vista hp 64bit, המפרט שמימין תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by yagodin,

קליפ גיימפליי שמראה איך פישר נימלט מהכלא . http://youtube.com/watch?v=cmyBk0rVAUw

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by evy,

אני יחסית ממש בהתחלה של המשחק,שיצאתי מהכלא דרך צינור הביוב אל העולם הפתוח.. עכשיו לאן אני צריך להמשיך?? אין לי מושג לאן ללכת..

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  9. ושמי שמחפש מידע על המישחק לא צריך להתחיל לדפדף בכל הדפים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by --Adidas,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ועכשיו תיראו את מה שמופיע לי http://img62.imageshack.us/img62/8650/69486651dl7.png תעזרו לי בבקשה אני מה זה רוצה לשחק במשחק

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by kobibo,

האם כדאי להוריד את המשחק צלף מרינס 2 שנמצא באתר ? איך הגרפיקה ? הקושי ? וכו' פשוט לא בא לי להוריד אותו סתם למרות שאני דיי אוהב את המשחקים האלו , המשחק הראשון היה גרוע לחלוטין ותוך מס' דקות של משחק הסרתי אותו . אז אולי עדיין דיי מוקדם אך מי שכבר הוריד והתקין אותו אודה לו על חוות דעתו . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. הלכתי לבאג, הוצאתי 25 ש"ח וקניתי את העותק האחרון של Far Cry ששכב שם. באתי הביתה, הכנסתי לכונן ה- DVD ו... כלום! Windows מתעקשת שלא הכנסתי כלום לכונן. WTF? הוצאתי והכנסתי שוב, כנ"ל. בדקתי עם נרו, גם לא רואה שום דבר. נו, לפעמים משהו נתקע. איתחלתי את המחשב וניסיתי שוב. גורנישט. הכנסתי DVD אחר לאותו כונן, עובד שיגעון. לקחתי את ה- DVD לעבודה, הכנסתי לכונן שיש שם, עובד בלי בעיה. מה זה יכול להיות? מערכת הפעלה XP Pro SP2 עם כל העידכונים, כונן Nec 3550.

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  13. אחרי חשיפה שלא ממש הרשימה את המעריצים הוותיקים, סרטון חדש מנסה להוכיח ש-Quake Champions יהיה יורש ראוי בהחלט עבור סדרת המשחקים לכתבה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by kobibo,

כמה נשקים חמים יש במשחק החדש? לפי מה שאני רואה מדובר בכ 4 סוגים בסה"כ. במשחקים לפחות הראשון והשני היו דיי הרבה סוגים של נשקים חמים.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  15. כל פעם שאני משחק בוורקרפט 3 אחרי זמן קצר של 20 דקות פחות או יותר הוא סוגר לי את המשחק וכותב לי את השגיאה הבאה: http://img302.imageshack.us/my.php?image=fatalerror8kg.jpg מה אני עושה?????????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by tombraider,

שלום, האם משהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות שמירה בכל מקום בשלב של המשחק במקום ה CHEACKPOINT המעצבן הזה ??

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. למי שמוכן לשלוח לי אז לאייסיקיו:153199151 תודה מראש פשוט אין לי ראש להתחיל שוב

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by The Dom,

יש לי דיסק מקורי עם סידיקי מקורי! התחלתי להתקין את המשחק ובאמצע ההתקנה הופיעה לי ההודעה הבאה: בכול מקרה כשכבר לא יכלתי לעשות כלום, יצאתי מההתקנה עם ההודעה שההתקנה לא הושלמה, אך הסמל של STEAM ו CSS בכול זאת הופיע לי בדסקטופ. כמובן סטים פעל ועידכן- אבל כשנכנסתי לתיקייה של STEAM APPS ראיתי שמלא תיקיות חסרות. רק רציתי לשים את כול המפות שהיו לי בתיקיית המפות לפני שפירמטתי את המחשב (פירמטתי ואז ניסיתי להתקין). ז"א- הייתה לי תיקיית מפות - גיביתי אותה- פירמטתי- ניסיתי להתקין- הודעת שגיאה באמצע ההתקנה- מלא תיקיות חסרות- לא יכול לשים את המפות. בבקשה- עזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by chobo,

שלום לכולם, אנא עזרתכם , הורדתי משחק (Monkeys) שבא בקובץ - cue ו- bin . איך אני יכול להפעיל משחק זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by amit27,

התקנתי את המשחק, אבל למה כשאני רוצה לרשום את השם שלי כדי שישמר הפרופיל אז הוא רושם לי save failed, בגלל זה אני לא יכול להתחיל לשחק. יש לי 7600 gt

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. Started by IlanF,

עבודה של 10 דקות... היה לי משעמם... http://stage6.divx.com/user/IlanF/video/1436968/G-Mod:-I-call-it----The-Deleter! מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by Axel Foley,

כאשר אני מנסה להכנס להגדרות שליטה בתוך המשחק (ג'ויסטיק/מקלדת) אני מקבל הודעת שגיאה והמשחק נסגר. הבעיה לא נפתרה גם אחרי התקנה מחדש של המשחק. תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. ניסיתי להכניס תמונה, דרך המשחק הלכתי לקובץ JPEG ועשיתי OK זה לא העלה לי את התמונה למשחק למרות שבאפשרויות של הספריים התמונה נראית לעין... יש שיטה שונה להעלות ספריי??

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. אם למישהו יש בבקשה שיביא לי..כי אין... חיפשתי בE מיול ובעוד כמה מקומות...ואין...גם על ה"דיסק" אין..!...

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.