עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Hd4870X2 Q9550 Crosair 4gb Ep45-extreme\ Thermaltake QFAN 650W windows vista 64bit למה ניתקע תמיד??(ה FPS נמוך) מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by motir,

שלום, אני מחפש המלצות למשחקי פלטפורמה, סטייל Wonder Boy של ה-286 הישן והזכור לטוב. משחקים כמו Mario, אבל עם גרפיקה מעולה ואקשן טוב, כמובן ל-PC בלבד. אשמח על כל הצעה תודה, מוטי

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. Started by puuma,

שלום יש לי בעיה עם האופציה של השמירה במשחק. אני לוחץ על שמירה וזה לא נותן לי אפשרות לשמור... אולי חסר לי קובץ או שזה יכול היות באג? אם מישהו יכול לעזור תודה :s05:

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by Big_White,

מאז העדכון רק בעיות, המשחק פשוט יוצא לשולחן העבודה, או קופא, או פשוט ניתקע. ולפעמים עושה מסך כחול. עדכנתי את הדרייברים, את הפאנק באסטר. אין לי כבר מושג מה לעשות. עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by Roy.T,

זה מה שצריך לעשות: Unzip into C:\Documents and Settings\[insert Name Here]\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps\ בתיקיה של C&C יש גם MAPS וגם MAPS PREVIEWS ניסיתי לשים את המפות בשניהם והם לא מופיעות במשחק מה עושים??? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by evy,

חבר'ה,אני צריך שתעזרו לי למצוא את המיקום של השמירה במשחק...כדי שאוכל להחליף אותה באחרת,כי נמחקו לי השמירות.. ולפני שאתם מתחילים להשתגע,אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי...וגם בדיון של המשחק התייאשתי מרוב דפים... אז בבקשה..

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by galCool,

המלצה למשחק פעולה לא משנה ישן או חדש.. שיהיה בסגנון far cry או HL תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

לא משנה הסתדרתי (:

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. למי שלא יודע Tokyo Game Show היא תערוכת המישחקים שעד השנה היתה השניה בגודלה והתערוכה תתחיל עוד בערך חודש http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Game_Show בכל מיקרה אחרי שנינטנדו חשפה את רוב המידע החשוב על הWII בE3 ומיקרוסופט כבר כימאת שנה בשוק אם ה360 והרבה מאוד מידע ידוע על הPS3 מה כבר יהיה לחברות להציג השנה?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  10. אני משחק בLAN מול אח שלי במחשב השני. זה די מהנה אך לאחר זמן זה כבר נהיה משעמם כי המפות גדולות מדיי בשביל אחד על אחד... רציתי לדעת אם אפשר [כמו בקואנטר סטרייק] להוסיף בוטים למשחק שיהיה יותר מעניין. תודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. Started by RonCohen,

המשחק לא זז לי הוא בקושי זז זה בעיה במשחק או בחומרה (מפרט בצד) המחשב מריץ AC Brotherhood Crysis COD....

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. טוב שיחקתי במשחק הזה כבר 4 פעמים ועכשיו יש לי חשק שוב פעם לשחק בו... העיניין הוא שבפעם הראשונה כששיחקתי בו יצרתי ערפד מדהים עם כוחות חזקים במיוחד... אבל לא סיימתי את המשחק כי הוא ניתקע לי לפני הסוף... ובפעמים האחרות יצאו לי ערפדים בינוניים כאלה... לא משהו מהמם... איך אני יוצר את הערפד הכי חזק עם הכוחות הכי משוכללים שאפשר? ואגב... לא קשור.. אבל למישהו יש מושג עם יש שמועות או משהו לגבי תיכנון למשחק המשך?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by Hitman_47,

היתקנתי את המישחק אחרי ההוראות שב NAFO ועדין לא עובד ורושם לי את ההודעה הזאת מישהו יכול לעזור לי ?!? [attachment deleted by admin]

14. Started by shimon23,

חיפשתי במשחק ולא מצאתי איך אני יכול לקנות שחקנים של קבוצה אחרת, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by haim652,

רציתי לקנות את המשחק ורציתי לדעת עם אני יכול לקנות אותו פה בחנות בארץ. כאילו לא קניה דרך האינטרנט. ורציתי לדעת עוד משהו, עם אני קונה את המשחק פה בחנות, אני גם מקבל CD KEY לאון ליין? (אני בכלל יוכל לשחק באון ליין?)

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by --Adidas,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ועכשיו תיראו את מה שמופיע לי http://img62.imageshack.us/img62/8650/69486651dl7.png תעזרו לי בבקשה אני מה זה רוצה לשחק במשחק

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by yonatan.mendelson,

בלי RTX, אבל עם הרבה בונוסים מודרניים אחרים: משחק הפעולה האגדי משנת 1996 זוכה למהדורה מעודכנת משלו שזמינה לרכישה כבר עכשיולכתבה

18. הלכתי לבאג, הוצאתי 25 ש"ח וקניתי את העותק האחרון של Far Cry ששכב שם. באתי הביתה, הכנסתי לכונן ה- DVD ו... כלום! Windows מתעקשת שלא הכנסתי כלום לכונן. WTF? הוצאתי והכנסתי שוב, כנ"ל. בדקתי עם נרו, גם לא רואה שום דבר. נו, לפעמים משהו נתקע. איתחלתי את המחשב וניסיתי שוב. גורנישט. הכנסתי DVD אחר לאותו כונן, עובד שיגעון. לקחתי את ה- DVD לעבודה, הכנסתי לכונן שיש שם, עובד בלי בעיה. מה זה יכול להיות? מערכת הפעלה XP Pro SP2 עם כל העידכונים, כונן Nec 3550.

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  19. אחרי חשיפה שלא ממש הרשימה את המעריצים הוותיקים, סרטון חדש מנסה להוכיח ש-Quake Champions יהיה יורש ראוי בהחלט עבור סדרת המשחקים לכתבה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. יש המלצות למשחקי אסטרטגיה?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. http://www.gamespot.com/news/6156976.html?action=convert&click=latestnews&tag=latestnews;title;3 :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by אוריפ,

היי! אחרי הרבה זמן שFEAR שכב לי על המדף, החלטתי שעם סיום הלימודים הגיע הזמן להתקין ולשחק בו. אני רוצה להפעיל את אופציית הEAXHD, שנתמכת ע"י כרטיס הקול שלי (2ZS), אך אי אפשר להפעילה (מצורפת תמונה). המשחק מקורי כמובן ומעודכן לגרסאתו האחרונה (1.06) וכך גם הדרייברים של כרטיס הקול. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. משחקי Metal Gear Solid המוקדמים ומשחקים קלאסיים ממותגי Contra ו-Castlevania זמינים כעת עבור מחשבים אישיים מודרניים, תודות לשיתוף פעולה מבורך בין החברה היפנית לחנות ה-GOGלכתבה

24. Started by POPSTAR,

http://www.gamevideos.com/video/id/5233#

25. Started by johnwoo,

האם הוא יכלול את כל משחקי HL2?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.