משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/demos/callofduty/CodUO_SP_Demo.zip לא יודע אם נתנו את זה כבר אבל הינה לכם לינקים להורדה של הדמו של המשחק החדש ההמשך של קול אוף דיוטי אני מוריד עכשיו
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני כבר בקטע שאני צריך לסדר מחדש את הכפר וכבר בניתי להם בתים ועכשיו הוא כותב לי: " create 3 diciplne builders" - אז איך עושים את זה?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
המפרט שלי: P4 2.4 ג'יפורס 6600 1024 RAM. והמשחק זוחל!!!! אפילו על ההגדרות הכי נמוכות המשחק זוחל, והוא גם תופס 99 אחוז מהמעבד. אני לא מבין את זה. גם בטעינות התמונה נורא מטושטשת ופגומה. ומשחקים אחרים רצים לי חלק. בקשה אחים שלי תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי סקריפט של קאונטר סטרייק סורס שכותב cover me reloading כל פעם שטוענים...עכשיו איך אני מתקין אותו? אםאני לא טועה צריך לעות "העתק הדבק" לאיזשהוא קובץ של הגדרות או שצריך לשמור את הפקודות האלה כקובץ בnotepad...מישהו יכול לעזור לי בבקשה? הינה הסקריפט alias +reloadScript "+reload; coverme; say_team Reloading, cover me" alias reloadOFF "" alias teamChat "bind r reloadOFF; messagemode2" alias pubChat "bind r reloadOFF; messagemode" alias +enter "+attack" alias -enter "-attack; bind r +reloadScript" bind "r" "+reloadScript" bind "Enter" "+enter" bind "u" "teamChat" bind "y" pubChat" ועוד משהו מישהו יודע איפה אני יכול למצוא, או יכול להביא לי סקריפט שכל פעם ש…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הגירסה 1.33 אז ככה פעם שיחקתי ופתאום קרס לי המשחק היהאיזה חלון של המשחק שאמר שהמשחק קרס ומאכשיו אני לא יכול לשחק עם DINAMIK KIGHTS ולפני שהמשחק קרס היתי יכול .היו רואים איך שהאנשים מזיעים את כל החפצים,מה זה יכול להיות ?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ArmA Armed Assault וכשאני רוצה להיכנס למשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה שלח/אל תשלח. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
החזרתי את וינדוס אקס פי 64 אחרי שימוש בויסטה. אני צריך להתקין את קרייסיס בשנית מישהו יודע היכן נמצאת התקיה עם השמירות?.. לא בא לי לשחק מההתחלה תודה! ??...
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני היתקנתי מייפל לא מיזמן ובהתחלה הכול פעל טוב ואחרי כמה ימים הוא כבר לא ניכנס לי למייפל זה נעצר בכונקט מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני משחק בשרתים בחו"ל בפינג שנע באיזור ה-100 ובשרת של warzone בסביבות ה-30. הבעיה היא שכל כמה דקות הפינג קופץ ל-600 -700 וחוזר למטה אחרי כמה שניות. הבעיה היא שאם הפינג לא חוזר מהר למטה ה-ADMIN זורק אותי מהשרת וזה במילים עדינות מצב מסריח יש לי חיבור של בזק (ADSL) אם זה קשור למשהו. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המבאסת הזאת. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הורדתי את המחשק BULLY גרסת אך אחרי הצריבה כשאני מכניס את המשק הLOADINGS מאוד ארוכים ולא נסבלים ולפעמים המשחק נותן אזהרה וומר שצריך להכניס בחזרה את הדיסק ולאחרונה גם נתקע לי לגמרי, שמעתי שצריך לצרוב אותו באופן מיוחד מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רציתי לדעת אים אפשר להפעיל מישחקים של מגאסון או מגהדרייב על ה playstation2
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק ב-multiplayer ? הכוונה היא שיש לי רשת ביתית ואנחנו רוצים לשחק יחד... ולא קשור לשרתים בחול וכאלה... תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בשלב בראשון היגעתי עד למחשב נייד שם ואנני יודע לאן הולכים מישם ???
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 8.5 ג'יגה dvd+r יש לי משחק של 5 ג'יגה לפליסטיישן 2 תמיד אני צורב עם dvd -r , האם ה + גם טוב למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה מה שצריך לעשות: Unzip into C:\Documents and Settings\[insert Name Here]\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps\ בתיקיה של C&C יש גם MAPS וגם MAPS PREVIEWS ניסיתי לשים את המפות בשניהם והם לא מופיעות במשחק מה עושים??? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ויש משחקים שבה אני משתמש בלחצן של הגלגלת בתור עוד כפתור ( RAINBOWSIX VEGAS למשל) במשחק הנ"ל הכפתור של הגלגלת הוא כניסה למצב של כוונת, עכשיו כל פעם שאני לוחץ על זה הזווית צפיה זזה.. נניח הסתכלתי למקום מסוים ברגע שלחצתי על הגלגלת זה הפעיל לי את הכוונת וזז 30 מעלות שמאלה נגיד (סתם זרקתי מספר אבל זה מה שקורה בערך). מישהו יודע איך אפשר לסדר זאת? תודה מראש. עריכה בדקתי את זה שוב וזה קורה רק בRAINBOW SIX... אז אני מניח שזאת לא בעיה בהגדרות של העכבר ואני מניח שלכן גם עכשיו צריך להעביר את ההודעה לפורום משחקים לא?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
Command & Conquer 3 Tiberium Wars עשיתי שמירה שנייה לפני שאני עובר את השלב גראונד זירו וכל פעם שאני עובר את השלב הוא לא ממשיך לי למקום אחר במפה אלא פשוט יוצא לי לתפריט הראשי בלי השמירה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הכוונה ל 9800Pro 9600XT וכולללל השאר (גם 5900XT ועוד)... מישהו יודע מתי? אלא אם כבר יצאו ומישהו יוכל לתת לי לינק....תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קחרי סאגה ארוכה של לגרום למשחק לעבוד אחרי שקניתי אותו ב direct 2 drive מגיע הפרק הבא - הלייב עדכן את עצמו לגרסה 3 (אני חושב..) ועכשיו הוא בכלל לא עולה עם המשחק מה שאומר שכל הסייבים שלי נמחקו ויש לי אפשרות רק למשחק חדש יש דרך לגרום ללייב שוב לעלות?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני חושב שקוראים לו NBA Live Street (אני לא מתכוון ל-NBA Street 3 שלקונסולות) זה מוד ????????????????????????????????????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בהתקנה זה מבקש ממני לעשות משתמש און ליין ובלי זה אני לא יכול להמשיך להתקין ושם זה רוצה ממני registration key ו pre order code מה לעשות ? =[
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיות בשני משחקים... בhl2- התחלתי לשחק לפני כמה ימים והגעתי למחסן שהמורד המתחזה לחייזר הכניס אותי לשם... משם הצלחתי לקפוץ מהחלון.... והגעתי לאולם גדול עם הרבה חייזרים ששומרים... מה עלי לעשות משם?? :s05: ובteam fortress 2: יש לי בעיה שכל כמה דקות המשחק נתקע ומופיעה הודעת שגיאה... ההודעה מדברת על משהו בזיכרון.... יש למשהו פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ב- HL2 מי שהוריד את הקובץ של 2 הג'יגה צריך את העדכון או לא ? מה נסגר? הכוונה לעדכון של שגרפיקה יותר טובה ומשחקי רשת שניתנים להורדה בליונטוורק האם אפשר להוריד את זה לגירסה של הראר של ה- 2 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני יחסית ממש בהתחלה של המשחק,שיצאתי מהכלא דרך צינור הביוב אל העולם הפתוח.. עכשיו לאן אני צריך להמשיך?? אין לי מושג לאן ללכת..
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-