עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by angelos21,

קרה למישהו כבר שאתם משחקים כמה דקות ואז פתאום המשחק קופא ונתקע???? אני לא מבין מה הבעיה!! הורדתי את הפאטץ' 1.1 וגם את 1.2 וזה עדיין קורה!! זה קרה לי גם בכרטיס הקודם וגם בכרטיס החדש!!! ולא קורה במשחקים אחרים!! יש למישהו פתרון בבקשה??!!

2. Started by Fkl0ster,

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג את המשחק המדהים הזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%91%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%9c-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449 ההוכחות נראות חותכות למדי... וככל הנראה הדבר נעשה ללא רשות ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by mMmSaK,

שלום לכולם מה מצב? לא הבנתי את הקטע של ה CO OP. אז כמה שאלות: מזה? מזה נותן לי? איך נכנסים לאונליין בכלל איך משתמשים? בקיצור הכל על הדבר הזה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  6. היי.. עברה שנה בערך מאז הפעם האחרונה ששיחקתי. עכשיו אני משודרג עם 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך חדש וחזק. מחפש המלצות למשחקי פעולה ואסטרטגיה (עדיף פעולה) שייצאו בשנה האחרונה. אשמח אם תציינו בהמלצה שלכם אם המשחק מצטיין בסינגל או במולטי. טנקס

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קיבלתי אותו רק לפני יומיים , וכל מה שיש לי להגיד זה ווווווווואאאאאאוווו!!!!!! (דרך אגב אהבתם את הפוסטל הראשון ?)

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  8. נא לא להפוך אשכול זה לאשכול warez/בקשת לינקים וכו'... ! שמועות על הדלפת המנוע הטכנולוגי של המשחק המצופה כ"כ HALF-LIFE 2 (זה שהודגם ב-E3), רצות ברשת בשעות האחרונות. איזו דרמה ! הייתכן? מקורות: http://www.warp2search.net/article.php?sid=12322 http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=gaminggeneral&Number=2268544&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by rroonnii,

http://store.steampowered.com/app/201700/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by GameGems,

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות משחק כדורגל חדש למחשב בשבל לשחק איתו בשלט של ה-XBXO360 שלי. אז מה המשחק הכי טוב שיש של כדורגל?? כמובן שהיה עם גרפיקה כמה שיותר טובה, שיהיה אפשר לעשות בו הרבה תרגילים כמו ב-NBA וכאלה. גם שיהיה בו הרבה אופציות כמו להקים קבוצה, אימונים וכאלה. מחכה להצעות

• 52 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by Negative,

הי חברה! התחלתי לערוך לפני שלושה ימים, אשמח אם תסתכלו קצת על הסרטונים ותתנו לי הערות, תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לשחק את Gran Tourismo 2 על המשחב שלי, מכיוון ואין לי PSX... האם זה אפשרי, כאילו אני מאמין שיש אימולטורים, השאלה אם הם טובים ? והאם מחשב כמו שלי יוכל להריץ את המשחק כמו שצריך ? מי שהתנסה בעסק הזה מוזמן להגיב...

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by miaoo673,

TBS מודרני (היו טנקים, מטוסים, ונראה לי שגם ספינות) יצא בסביבות 1994-95 המשחק עצמו היה 2D למעט הקרבות שהוצגו בסרטוני 3D מוכר למישהו?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by Oris1221,

שלום לאחרונה רכשתי gta v דרך האינטרנט כאני מריץ את המשחק יש דרופים חמורים שגורמים למשחק לקרטע לפעמים במצבי לחץ גם כשאני מריץ את הbenchmark המשחק על 60 fps ויורד לפעמים במהירות ב20 fps והמשחק בכלל לא יציב האם יש איזה דריבר שמסדר את זה? אני מריץ את המשחק על r9 290 msi האם יש איזה פאץ או משהו שאני צריך לעדכן? אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש

• 30 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. Started by tomer84,

איזה משחקים אתם ממליצים למפרט הזה intel core 15 2300 כרטיס מסך: nividia gtx 520 זיכרון 6 gb ram תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

BF 1942 המוד החדש Desert Combat מה הוא עושה\מוסיף? שמעתי שיצא מוד בשם זה והוא שוקל 300 ומשהו MB האם אפשר לתת הסבר קצר לגבי המוד וגם לינק להורדה? תודה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  18. אני מקבל עוד כמה ימים את המחשב החדש. ורציתי לשאול איזה משחקים כבדים (וטובים) שווה להתקין בו? (אני כבר משחק ב OBLIVION ו C&C3)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by erezo,

הצלחתי להתקין את המשחק על המחשב שלי, אך הוא פועל בצורה מקוטעת לחלוטין, כאילו שלמחשב שלי אין כוח בשבילו. המפרט של המחשב: מעבד i5-2500 3.3Ghz עם 4 ליבות, כרטיס מסך ATI Radeon 5770 1GB, זכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 1TB WD, מערכת הפעלה windows 7 x64 כשאני משנה הגדרות גרפיקה במשחק הוא לא נותן לי לשמור אותן וכותב באדום video card out of memory ומבקש ממני לבטל את השינויים, ההגדרות הן על מקסימום טקסטורה וכד', רק אם אני עורך את קובץ graphics.xml אני מצליח לשנות הגדרות. מה צריך לעשות כדי לשפר את ההרצה של המשחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול להביא לי את ה Patch החדש של C&C:GENERALS? (1.6).

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by אוריפ,

היי! אחרי הרבה זמן שFEAR שכב לי על המדף, החלטתי שעם סיום הלימודים הגיע הזמן להתקין ולשחק בו. אני רוצה להפעיל את אופציית הEAXHD, שנתמכת ע"י כרטיס הקול שלי (2ZS), אך אי אפשר להפעילה (מצורפת תמונה). המשחק מקורי כמובן ומעודכן לגרסאתו האחרונה (1.06) וכך גם הדרייברים של כרטיס הקול. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by kokimoki,

שלום , רכשתי הגה+ דוושת של חברת LOGITECH בבדיקה בלוח הבקרה הבקר של ההגה והדוושות עובד והכל בסדר , אם אני נכנס לכל משחק מכוניות לדוגמא NEED FOR SPEED ההגה עובד ומזיז את הרכב אבל הדוושות אף פעם לא מגיבות . מה בדיוק צריך לעשות כדי שההגה וגם הדוושות יעבדו כמו שצריך מישהו יודע במקרה ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by coorva,

שלום האם המישחק הזה יצא או אמור לצאת למחשב האישי? תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by nadavshefer,

שלום אני די חדש במשחק יש לי שאלה אני יודע שיש אפשרות של שרת דיבור רק אני לא יודע בדיוק איך להכנס לכאלה שרתים אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  25. שלום ובוקר טוב.... לאחרונה התקנתי את המשחק AOE3. ובעיה דיי מציקה שנתקלתי בה היא שבכל פעם שאני שומר את המשחק לוקח בערך 3-4 דקות בשביל שהשמירה תתבצע. המחשב שלי סביר (<--) ואני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות, הכל בערך על מדיום. זה עוצר את זרימת המשחק וגורם לי לשמור פחות....יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.