משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני רוצה לדעת עוד על הקונסולה הזאת כמו האופציות שקיימות בה האם יש בHD האם אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים וכו' ומה המחיר שלה בארץ / בחו"ל תודה רבה..! והאם אפשר להוריד משחקים מהאינטרנט ולצרוב אותם לדיסק / להפעיל אותם מהHD של הXBOX
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה עולה הצ'יפ שנותן לי להפעיל משחקים צרובים ושמעתי שיש מלא סוגים של צ'יפים לגרסה הדקה אני מדגיש לא לרגילה אז מה הכי טוב ומה המחיר שלו אני מחפש משהו גם לא יקר ואיכותי אז תעזרו לי תודה !
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אמרו לי שיש משחק כזה של CSI אז בבקשה אם מישהו יכול להביא לי מדיע עליו להגיד לי אם הוא משחק טוב או לא איזה סוג משחק הוא (גוף ראשון וכו') להביא תמונות דרישות מערכת וכול מה שצריך כדי שאני ידע אם כדאי לי להוריד אותו או לא בבקשה תעזרו לי !!!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש למישהו את המספר הסידורי של UT2003
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, יש עכשיו ריבוי משחקים אונליין שהם בחינם או שדורשים תשלום חודשי אני יודע על משחקים כמו wow, rift ועוד כמה שדורשים תשלום חודשי רציתי לדעת באיזה אתר יש את כל המשחקים אונליין שדורשים תשלום חודשי כי נגיד אני רוצה לקנות את Heroes of Newerth זה תשלום חודשי? מה לגבי warhammer: age of reckoning? ומה עם שר הטבעות החדש שעומד לצאת? אני אשמח למקורות מידע
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מקורות מידע (אתרים) שעושים סקירות על מישחקים או מביאים מידע עליו (תאריך יציאה אולי איזה כמה תמונות וביקורות) תודה. שיהיה בעיברית\אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אח שלי בן 7 ובניתי לו מחשב: Pentium 3 450MHZ 256 MB כ. מסך 32 MB של נוידיה לא זוכר איזה דגם. איזה משחקים יש? משחקים שיעבדו כל מיני
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 256 זיכרון וג'יפורס 4 MX תמליצו לי על משחקים יפים וחדשים שיכולים לעבוד בו נ.ב המונדיאל יפעל במחשב?
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בסגנון של רד אלרט כזה, "מה קרה בגלל שרצחו את היטלר..". משהו שיגרום לי לחשוב.....
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים (: ברשותי כרטיס מסך חדש ומפלצתי (: ברצוני לשחק במשחק מירוצי מכוניות בעל הגרפיקה האיכותית והחזקה ביותר. באיזה משחק עליי לשחק? כמו כן, משחקים מז'אנר אחר כך בעלי גרפיקה חזקה יתקבלו בברכה גם הם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
תוכלו לתת לי משחקי רשת כמו GUNZ,XIAH,MU שהם בחינם ואפשר להוריד אותם דרך האתר שלהם אבל אל תביאו לי משחקים שדורשים כמו DOOM 3 או QUAKE 4
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חיפשתי משחקים 8 bit מסוג NES ולא מצאתי... אני צריך הורדות של משחקים כאלה... מי שימצא אתר שיש בו משחקים מהסוג הזה זה יעזור לי מאוד... וגם אם אתם מוצאים משחקים בודדים זה טוב רק תכתבו לינקים.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB אני רוצה כמה משחקים בגרפיקה מעולה לנסות אותו.. עדיפות למירוצים ופעולה... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
2 סגנונות.. אבל שיהיו באיכות טובה ולא ענתיקה.. הראשון סימולטורי טיסה אבל סימולטורים של קרב ולא סתם טיסה.. השני משחקי מרוץ מכוניות אבל עם נשקים.. יענו שלמכוניות יש נשקים ואתה שולט בהם.. אם מכירים משחק מתאים אשמח לשם שלו..
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש משחקים כמו MU אם מישהו מכיר משחקים טובים ונחמדים כאלו אז שיביא פה קישור תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ,לא מזמן קיבלתי את השלט של XBOX 360 שהזמנתי מחו"ל ואני משחק איתו במחשב. יש לי בנוסף מכשיר שהוא מחבר שלט של PS1/2 למחשב ואני משתמש בו לשלט של PS1 שיש לי. יש לי את הדברים האלה כי אני רוצה לשחק במחשב משחקי חרבות וכאלה מגוף III ולרוע מזלי אין הרבה כאלה. אז אני אשמח אם משהוא יכול להמליץ לי על משחקים שמתאימים לשחק איתם בגיימפאדים ( בעיקר כאלה שגם יצאו לקונסולות ) למחשב כמובן, ואני אשמח עוד יותר אם תמליצו לי על משחקים שאפשר לשחק איתם עם גיימפאד לשני שחקנים נ.ב אל תמליצו לי על DEVIL MAY CRY3, ONIMUSHA 3 ו- CHAOS LEGION כי יש לי אותם ( חוץ מ-D.M.C3 ושהוא יצא אני אקנה ). גם אל תציאו לי משחקי ירויות גוף I כמו FEAR ו-COD כי זה לא מתאים ועדיף לשחק בהם עם מקלדת ועכבר. ואל ת…
-
- 49 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
בבקשה תביאו לי סידיקיס פועלים או אתר עם סידיקיס לקאונטר זה דחוף
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
צריך סרברים ישראלים ל: counter strike: 1.6 counter strike: condition zero לא מקורי(לא בשבילי...) תודה למי שימצא!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי SERIAL NUM ל SIMS UNLEASHED :s05: תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
משהו יכל להביא לי לינק לעדכונים ופאצ'ים ל pes08 שמסדר את החולצות ועוד בעיות .כי האתר pes israel לא תקין
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
התקנתי את הפאטץ' 1.40BETA אבל קיימים שם רק שרתים של BF2142 עצמו והחיבור אליהם נוראי PING בסביבות 130 כאשר כל רגע אני מתנתק מהם והשרתים עצמם גם נופלים, הקיצר בלאגן שלם ואני רוצה לחזור ל-1.25 האם יש דרך קלה יותר מהתקנה מחדש של המשחק והפאטצ' 1.25
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
זה הפרק שצריך לעצור ואן ירוק שזורק פצצות. הבעיה היא שגם צריך לירות בפצצות, ואיך שמתפוצצות פצצה או שתיים, הרייטינג צונח ישר ותוך שניה מגיע לאפס ונפסלים. גם כשניסיתי להשאר מאחורה ולהתמקד רק בפצצות, הצלחתי להחזיק טיפה זמן אבל בכל מקרה לא עשיתי שום נזק לוואן. מישהו הצליח את זה? ניסיתי 5 פעמים והתייאשתי...
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-