עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בשלב הזה אני ועוד מסוק אמורים לחסל מחבלים וכל פעם מורידים אותי מחדש ויש לי סימון מטרה על בית מסויים מי שסיים את השלב שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. המשחק מאוד יפה עכשיו אני משחק בו קרוב לאיזה שעתיםם ואז קופץ לי מסך כחול בלי שרשום בו כלום ואז אני עושה ריסט ואז יש לי הודעת שגיעה בוינדוס הנה זאות הההודעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. Started by guitarsuite,

עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי איזה דיון רישמי או משהו שיכול לעזור לי. אולי אתם תעזרו לי (וואי אני מרגיש מסכן היום חחחחח, פתחתי שלושה דיונים :). לא נורא, אני וחברים שלי חורשים עליו בלי הפסקה, אבל מתישהו נמאס מהמפות ,ולפעמים כשאני נכנס לסתם סרברים (לא מה שאני פותח), אני רואה מפות אחרות בכלל ,יש לי את הגירסא האחרונ נראה לי 1.08 ,יש אפשרות להוריד ,להוסיף ,לקנות לשנות משהו בשביל לקבל את כל המפות שיש להם? כי אני נשחק רק באיזה 10 מפות רגילות שבאות עם הגירסה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. Started by davidcohen,

אם יש לכם הסבר לבחירה תרשמו כאן

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by YH,

איך משחררים את הכדור במטוס?

6. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום Hwzone. יש לי בעיה (טכנית) בGrim Fandango. יש לי Windows XP SP 1 ושאר המפרט שלי נמצא תחת "המפרט שלי". אז ככה, התקנתי את המשחק בסדר והכל סבבה אבל יש לי בעיה: אם אני מריץ את המשחק במצב תאימות לWindows 98/Me או Windows 95 המשחק עובד בסדר חוץ מכך שבסרטוני קישור(Cut Scenes כאשר אין לך שליטה על מאני) הקולות קטועים ומלאים ב"ציקים" מציקים, מה שהופך את "חווית" השמיעה שלהם לבלתי אפשרית לחלוטין, הייתי סתם לוחץ אסקייפ אם היה מדובר במשחק שסתם תקעו לו עלילה סטייל GTA אבל בקווסט של לוקאס-ארטס? Oh NO! אז ניסיתי להריץ את המשחק ללא שום מצב תאימות(Clean), ואז אכן הקולות בCut-Scenes עובדים אבל אז אין מוזיקה במשחק עצמו והוא גם נתקע אחרי כמה דקות של "משחק"... התקנתי כבר את הפ…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by Axel Foley,

אני משחק בשרתים בחו"ל בפינג שנע באיזור ה-100 ובשרת של warzone בסביבות ה-30. הבעיה היא שכל כמה דקות הפינג קופץ ל-600 -700 וחוזר למטה אחרי כמה שניות. הבעיה היא שאם הפינג לא חוזר מהר למטה ה-ADMIN זורק אותי מהשרת וזה במילים עדינות מצב מסריח יש לי חיבור של בזק (ADSL) אם זה קשור למשהו. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המבאסת הזאת. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by g_s,

לאחר שמחקתי את המשחק מהמחשב לפני כחודשיים, ניסיתי השבוע להתקין אותו מחדש אך כשאני מכניס את הדיסק הראשון כדי להתחיל להתקין הוא עושה לי אפשרות לPLAY ולא לINSTALL עשיתי חיפוש לHL2 והוא לא מצא לי אפילו קובץ אחד שעונה על השם?! מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by kobipk,

קיבלתי באן במשחק ... אני רוצה לדעת איך משתחררים ממנו נ.ב לא השתמשתי באקים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by N.S,

LOL=??? Rofl=???

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. בחודש הזה ממש, לפני שני עשורים, הושק לו משחק הפעולה המהולל Quake, מיוצרי Doom, שהיה מהפכה בכל מה שנוגע למשחקים מקוונים ותחרותיים ברשת. זוכרים את זה? לרגל התאריך העגול, במפתחת Machinegames שעתידה להחזיר את הסדרה חזרה לחיים, מציעים לכולם בחינם פרק חדש לגמרי שיצרו עבור הכותר המקורי. https://twitter.com/machinegames/status/746363189768650752

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by חשיש,

מתי הוא חוזר???? ??? : :s05: שרך אגב חבר שלי אמר לי שאם אני רוצה להוסיף ידנית אני צריך להוסיף ולעשות ריסטרט למחשב וזה לא עובד אולי משהוא אחר? ???

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by liav12,

עריכה: מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג משחקים לסוני במחיר מוזל? מצטער על ההודעה מקודם שלא היתה במקום

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by BloodFist,

אני נכנס למשחק ויש משחקים שבה אני משתמש בלחצן של הגלגלת בתור עוד כפתור ( RAINBOWSIX VEGAS למשל) במשחק הנ"ל הכפתור של הגלגלת הוא כניסה למצב של כוונת, עכשיו כל פעם שאני לוחץ על זה הזווית צפיה זזה.. נניח הסתכלתי למקום מסוים ברגע שלחצתי על הגלגלת זה הפעיל לי את הכוונת וזז 30 מעלות שמאלה נגיד (סתם זרקתי מספר אבל זה מה שקורה בערך). מישהו יודע איך אפשר לסדר זאת? תודה מראש. עריכה בדקתי את זה שוב וזה קורה רק בRAINBOW SIX... אז אני מניח שזאת לא בעיה בהגדרות של העכבר ואני מניח שלכן גם עכשיו צריך להעביר את ההודעה לפורום משחקים לא?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. האם עומד לצאת בזמן הקרוב סימולטור של מטוסים?? ואיזה גויסטיק כדאי לקנות??

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by MilkMan,

ראיתי כמה אנשים עם ראנקים, ואני רואה שאין שרתי RANKED, אז איך משיגים נקודות?

18. Started by אוריפ,

כשאני משחק בMicrosoft Flight Simulator 2004, אני נתקל בבעיות תצוגה נוראיות (מצורפת תמונה...)! יש לי מעבד אינטל 2.4, 768 ראם, ורדיאון 9800 פרו עם הדרייברים החדשים (3.7). המשחק הוא מקורי לגמרי! מה קרה? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by Elad87,

בדיון הראשי רשום שהנושא כבר לא פעיל אני תקוע בקטע שבו ממלאים את התעלה במים ופשוט לא מבין אני מנסה לקפוץ מתי שהזווית משתנה לא עוזר אני מנסה להמשיך לרוץ לא עוזר אני מנסה להרביץ לא עוזר שאני לוחץ 1 זה מראה לי להמשיך ישר כל הזמן ועדין לא עוזר מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. Started by deso,

מישהו פה מכיר את המשחק Alien Hominid- PS2? איזה משחק מצוין סיימתי אותו ביום שני אבל כבר נמאס לי ממנו אני טוב מדי במשחק

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. מה דעתכם על המשחק הזה שהולך לצאת בעוד כשבועיים .. ? שווה הורדה .. נראה דווקא סבבה .. הנשק נראה חבל על הזמן בסרטונים .. אבל מצד שני זה נראה מאוד עתידי..

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. ברגע שאני נכנס למשחק (ל CS 1.6 בויסטא (32) ) המשחק מראה את שני האנשים של CS אבל נכנס למצב NOT RESPONDING ואז הוא אומר CLOSE PROGRAM or Wait for responding מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. דבר ראשון למה אני לא רואה שום סרבר ישראלי ברשימת סרברים במשחק HL DEATH MACH ??? איך אני שם את זה ו SOURCE ....שאני יראה אותם ב ALL SEEING EYE ??? (הוא לא מוצא לי את זה לבד בחיפוש) דבר שלישי איך אני שם קונפיג ל סורס ??...(כמו שיש לי ב1.6 ו ב ZERO ) ?? תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by The Dom,

1) משחק מרוצים של סאות'פרק- מאד מהנה. יש לך אופציות להקיא על הדרך ולהפליץ ושלוח טיל או לירות מן לייזר על מי שמאחוריך והוא יתחיל לשיר ולרקוד. :P 2) משחק מרוצים של סוניק הדורבן. יש לך שם מלא שלבים, ו..... קיצר משחק חביב. תודה למוצאים.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. קניתי מקורי בשביל לשחק ברשת !!!! בלי בעיות !!!לא אוהב בעיות !אבל למרות שזה מקורי יש בעיות אני מעל שעתיים עובר בין לובים מיתחבר למישחקים בוחר צד GDI בוחר מיקום במפה בוחר קבוצה לשחק איתם לוחץ X שאני מוכן ואז המנהל של המישחק(חדר) וכולם אומרים לי אותו דבר MUSARI U NOT CONNECT!!! ומעיפים אותי.........מזה אמור להיות אני קניתי מקורי פתחתי חשבון חוקי עשיתי את כל הצעדים שנידרשים למה זה ככה מישו מוכן להסביר? או שאוליי דילגתי על חלק יש לציין אני מישתמש עם ויסטה המשחק לא חסום בפיירוואל אני עובד עם ראוטר...אני רואה את כל החדרים ניכנס לכל התפריטים של כל המישחקים ואומרים לי אני לא מחובר ומעיפים אותי......................

• 4 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.