עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by scohen360,

חייב עזרה דחוף הורדתי Need for Speed Carbon התקנתי אותו המשחק הולך חלק פועל טוב מאוד יש קטע בשלב הראשון שהמשטרה רודפת אחריך ואתה צריך לברוח למקום מבטחים הבעיה אצלי איך שאני מגיעה למקום הזה מופיעה לי הודעה כזאות "nfsc.exe ניתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי הנוחות" משהו יודע איך אפשר לסדר את זה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by oferparnasa1980,

התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by dovshuman,

קניתי BF1942 והתקנתי את המוד DESERT_COMBAT , הבעיה היא שאין סרברים בארץ שאפשר לשחק בהם בפינג נמוך. מישהו יודע למה זה ? והאם בכל זאת יש אנשים מהארץ שמתארגנים ומשחקים ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. אל תצחקו עלי בבקשה,באמת שאלה תמימה. הכוונה שלי בשאלה האם לאחר שהתקנתי משחק מסויים במחשב אני צריך להכניס כל פעם את ה cd/dvd לכונן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by rbu99fm,

יש לי את המשחק אבל אני לא מוצא שרת פעיל למשחק או שכולם מלאים, מישהוא בבקשה יכול לתת לי שם של שרת שאני יכול להרשם ולהתחבר אליו תודה!

6. קיבלתי בדואר 1 חדש האם אני צריך להחזיר את הפגום או ליזרוק אותו.?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. בשלב הזה אני ועוד מסוק אמורים לחסל מחבלים וכל פעם מורידים אותי מחדש ויש לי סימון מטרה על בית מסויים מי שסיים את השלב שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. Started by sxtomer,

יש לי שאלה ובקשה אני מתחיל עם השאלה שאלה: העם השרתים ניכנסים עם המשחק ? בקשה לא אז משהו יכול לתת לי בבקשה כמה שרתים?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by nivz,

אז זהו שפעם שיחקתי בknight online עוד בתחילת דרכו, הפסקתי ועכשיו שחזרתי קיבלתי 3 ימים "Premium" חינם ועכשיו כשאין לי פרמיום הוא לא מתחבר לי לסרברים בטענה שהם עמוסים, הבעיה היא שאם זה היה שעה שעתיים ביום אז סבבה אבל הם עמוסים 24 שעות ביממה! מה אני עושה? יש סרברים אולי לא מקוריים או משהו בסגנון? או מישהו שקנה ולא רוצה לשחק יותר? או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by guitarsuite,

עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי איזה דיון רישמי או משהו שיכול לעזור לי. אולי אתם תעזרו לי (וואי אני מרגיש מסכן היום חחחחח, פתחתי שלושה דיונים :). לא נורא, אני וחברים שלי חורשים עליו בלי הפסקה, אבל מתישהו נמאס מהמפות ,ולפעמים כשאני נכנס לסתם סרברים (לא מה שאני פותח), אני רואה מפות אחרות בכלל ,יש לי את הגירסא האחרונ נראה לי 1.08 ,יש אפשרות להוריד ,להוסיף ,לקנות לשנות משהו בשביל לקבל את כל המפות שיש להם? כי אני נשחק רק באיזה 10 מפות רגילות שבאות עם הגירסה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. Started by davidcohen,

אם יש לכם הסבר לבחירה תרשמו כאן

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. Started by PJ,

אהלן , בתור מעריץ מושבע של סדרת המשחקים , דאגתי לקנות גם את Thief :DS אך גדולה היתה האכזבה לראות שהמפתחים (מה לעזלזל קרה לוורן ספקטור?) פשוט הרסו את המשחק. ישר רצתי לפורומים שונים וראיתי שיצא מעין פאטצ' (מעריץ כתב אותו , הוא לא רשמי של מפתחת המשחק) שנקרא : Minimalist Project שמחזיר קצת את המודלים לאיך שהם אמורים היה להראות (כלומר כמו במשחקים הקודמים) ולא כמו החרא שהמפתחים חידשו. על כל פנים , הורדתי את הMinimalist Project , הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתקין את הפאטצ' , בחלון שבו הוא שואל אותי איזה בדיוק Component אני רוצה להתקין , ברשימה אין לי שום Component ואז הוא כותב לי שכנראה שכבר התקנתי את כולם למרות שאף פעם אפילו לא הורדתי את הפאטצ' . עוד מישהו הוריד את הפאטצ'? מיש…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. כולם היו משוכנעים כי העסקה בין המפיצה האמריקאית Take-Two Interactive לבין המפתחת הבריטית Codemasters היא עניין סגור - אבל אז הגיחה מתחרה נוספת ברגע האחרון וחטפה לעצמה את הגביעלכתבה

14. Started by gn,

הורדתי את המשחק אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות שם ספינות ועוד כל מיני מסוקים, מישהו יודע? :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני משחק במשחק , LINEAGE2 ורציתי לשאול איך אפשר לפתוח את המשחק בתוך חלון ? תודה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. ???

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by guyhhh,

יש לי בעיה עם המשחק שב-analayzing system הוא לא מזהה את ה-directx שלי שהוא 9.0c והוא מזהה 9.0 וגם אם אני מתקין מחדש זה לא עוזר וגם הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי . אגב פעם הוא זיהה והכל עבד .תודה מראש

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by SHAY951,

כמו שניתן לראות כמעט כל התמונות של המשחק מראות את הטנק מזוית חיצונית : http://www.gamespot.com/pc/sim/t72balkansonfire/screenindex.html הבעיה היא שחפרתי בהגדרות המקשים, ולא מצאתי להפתעתי שום מקש שמעביר אותי לנקודת זווית חיצונית על הטנק כמו שרואים בתמונות (המשחק מתחיל מזוית פנימית של הנהג וניתן להחליף אותה לכל זוית פנימית אחרת של חברי הצוות האחרים , אך לא חיצונית-אחורית). גם הנסיונות הנואשים שלי לנסות את רוב מקשי המקלדת לא עזרו.... השאלה שלי כמובן היא איך אני מגיע לזוית החיצונית, (פשוט לא מסוגל לנהוג מהזוית הפנימית), או אולי התמונות מטעות ואין זוית שכזו במשחק? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. אני מחפש LANSHOP באזור במרכז. יש איזה רשימה איפשהו? בבקשה ;D

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by WarMachine,

בהמשך לדיון שפתחתי לפני מספר חודשים(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175048.0) על המשחק אסטרטגיה הזה הבא עלינו לטובה נחשפו פרטים חדשים וכמו כן סרטון שממחיש את העוצמה שלו להעביר קרב בצורה טובה ומשכנעת. המשחק נמצא בפיתוח כבר כשנה וחצי והוא בהחלט מקבל צורה של אחד ממשחקי האסטרטגיה המבטיחים שינחתו כאן. אפשר למצוא את הסרטון החדש כאן : http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6160321&pid=932462 בהחלט מרשים. אפשר לסכם ולומר שלאחר שנה לא כל כך מוצלחת בתחום האסטרטגיה(מלבד Warhammer שום דבר מוצלח)השנה הקרובה בהחלט תביא כותרים ראויים, כבר היה לנו את COH, בקרוב Supreme Commander ועכשיו גם את WIC, יש למה לצפות.

21. Started by ofer_mat,

המשחק יצא? משהו קנה? אך משחק הרשת?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by NuXeR,

שלום ! אני משחק ב-XIII אני די בתחילת המשחק.... עכשיו אני בקטע שהגעתי לאיזה בית עץ באמצע שום מקום (שלג מסביב) עם מישהי בשם KIM שבורחת ועלי לחפות על הבריחה שלה. למשך 10 שניות בערך אני משחק....ואז הכל "נתקע" --> משמע שלוקח למחשב בערך 7 שניות להגיב לכל מה שאני עושה....והוא עושה את זה בקפיצות כאלו.... לקח לי איזה 10 דקות למזער ת'משחק ולפתוח task manager ואני רואה שהמשחק לוקח 100% ניצול מעבד.... מה עושים ? :-\ זה ממש מוזר.... אולי כדאי לי לבדוק קודים שידלגו לי על השלב הזה ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by RTTW,

הורדתי סטים אתמול וגם שיחקתי לי להנהתי בקונטר סטרייק... היום אני חוזר אחרי עבודה לבית וחושב לעצמי למה לא נשח איזה משחקון של קונטר אבל אבוי יש לי את השגיאה הבאה מה ורה פה? ENGINE ERROR-CONNECT ON REPLAY.DLL FAILED מה הקטע פה? דרייבר אצלי תין רק הורדתי אתמול עבד מעולה. ניסיתי ולמחוק ולהתקין מחדש דרך סטים אבל גם זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. Started by elad76,

אני נכנס לחבילה האחרונה של האנגלים ואני בוחר בשלב האחרון 4.. זה השלב עם הגשם והברקים.. זה מה שקורה לאחר ס"מ של טעינה:

• 4 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.