עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Elad87,

בדיון הראשי רשום שהנושא כבר לא פעיל אני תקוע בקטע שבו ממלאים את התעלה במים ופשוט לא מבין אני מנסה לקפוץ מתי שהזווית משתנה לא עוזר אני מנסה להמשיך לרוץ לא עוזר אני מנסה להרביץ לא עוזר שאני לוחץ 1 זה מראה לי להמשיך ישר כל הזמן ועדין לא עוזר מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. Godfall, אחד הכותרים הראשונים בשוק שמפותחים בלעדית לקונסולות מהדור החדש, יחייב חיבור לרשת - ועשוי להוות סיפתח עבור יצירות חדשות רבות שיבחרו בגישה הבעייתית הזולכתבה

3. ב- HL2 מי שהוריד את הקובץ של 2 הג'יגה צריך את העדכון או לא ? מה נסגר? הכוונה לעדכון של שגרפיקה יותר טובה ומשחקי רשת שניתנים להורדה בליונטוורק האם אפשר להוריד את זה לגירסה של הראר של ה- 2 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. הוא מעלה לי פעמים שיש שגיאה, בפעם הראשונה הוא מעלה אבל בכל זאת הוא ממשיך בחילוץ: אחרי זה הוא מגיע לי כבר לסוף ואז הוא שוב מעלה לי שגיאה: מה לעשות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  5. דבר ראשון למה אני לא רואה שום סרבר ישראלי ברשימת סרברים במשחק HL DEATH MACH ??? איך אני שם את זה ו SOURCE ....שאני יראה אותם ב ALL SEEING EYE ??? (הוא לא מוצא לי את זה לבד בחיפוש) דבר שלישי איך אני שם קונפיג ל סורס ??...(כמו שיש לי ב1.6 ו ב ZERO ) ?? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את הסדר של הסידרה הזאת מהראשון עד האחרון? תודה רבה! :

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by IlyaN,

סיימתי ת'משחק פעם ראשונה אתמול... אני חייבל ציין שזה השוטר הכי טוב ששחיקתי בו מאז HL המקורי (כולל השני...). אקשן אדיר והסיפור רקע ("עלילה") לא פחות... אבל כמו שקראתי בביקורות היא לא הכי ברורה בעולם (במיוחד שאתה משחק לסירוגין איזה חודשיים :-\) ונשארתי עם חלקי מידע שאני לא יכול להבין איך הם משתלבים, ויש כאלה שאני בכלל לא מבין. עשיתי חיפוש קטן בפורום וגילית שמישהו עשה פעם סיכום מעולה של כל העניין, אני אשמח לקבל לינק לת'רד כי אני לא מוצא אותו... ואם סתם למישהו בא להסביר מה הולך שם על רגל אחת אז גם סבבה. :-*

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by dm7,

יש לי משחק PC-Medal_of_Honor_Airborne. לאחר שפתחתי אותו ב winrar אני לא מצליח להתקין אותו . אני מצרף את תמונת רשימת הקבצים. ניסיתי עם תוכנת דיימון טולס וזה לא מצליח. מה הבעיה? והאם אלה בכלל קבצים של משחק PC ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

9. Started by דניאל52,

אני בא להתקין את המשחק וזה כותב שאני צריך להתקין את DIRECTX 9.0C למרות שיש לי אותו הכי חדש וזה לא מביא לי להמשיך :XX מה זה? יש לי X1800XT

10. הורדתי את הגוד מוד ואני פותח סרבר ואני יכול להשתמש בכל הפקודות הכל כמו שצריך (קרדיט לשוער של GLOZER המבין יבין - לא משנה...) הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות פקודה אחת פעמיים ברציפות לדוגמה SLAP ... אני מצליח לתת למישהו SLAP אבל אם אני רוצה לתת לו עוד פעם הוא כותב לי שאי אפשר כרגע... זה קורה לי בהרבה פקודות... איך מסדרים את זה? פקודה או משהו?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by slim_shady,

שיחקתי במשחק והכל... ואז ראיתי ארנב ואחרי זה גם צבי והרגתי את שניהם, אבל השאלה היא מה עושים עכשיו אחרי שהרגתי... ניסיתי לבדוק באפשרויות אבל לא מצאתי משהו כמו להרים גופה....? ??? ? אני בטוח שצריך איכשהו להרים את הגופה או לעשות משהו כזה.... זה לא הגיוני שפשוט הורגים וממשיכים כאילו כלום נכון?!?! תודה לעוזרים..... ;D (בבקשה לא להפוך את הנושא לדעתכם על המשחק, פשוט לענות על השאלה)

12. Started by kingpin,

הורדתי את המישחק יש בו 5 קבצים 4 רגילים והחמישי Image mds בקיצור אני מתקין רגיל אם הורטואל ואז מעלה את הדיסק הראשום והמישחק לא עולה כותב שגיאה וגם ניסיתי אם mds לא הצלחתי בהוראות בספרדים שמתי לב למילה rps אז הגדרתי את הדיסק הראשון שיעבוד rps גם לא מצליח למרות שהשגיאה מישתנה למשהו אחר נסיתי ליצרוב ב secorum גם לא עובד מישהו הצליח לעלות את המישחק שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. אני ממש חדש במשחק הזה ושמעתי שיש אפשרות לשחק ברשת. יש מצב למצוא מדריך שמסביר איך? מצאתי בגוגל כל מני מדריכים של ילדים שלא ממש מבינים על מה הם מדברים... מקווה שתעזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

המשחק יצא? משהו קנה? אך משחק הרשת?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. Started by g_s,

לאחר שמחקתי את המשחק מהמחשב לפני כחודשיים, ניסיתי השבוע להתקין אותו מחדש אך כשאני מכניס את הדיסק הראשון כדי להתחיל להתקין הוא עושה לי אפשרות לPLAY ולא לINSTALL עשיתי חיפוש לHL2 והוא לא מצא לי אפילו קובץ אחד שעונה על השם?! מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by elad76,

אני נכנס לחבילה האחרונה של האנגלים ואני בוחר בשלב האחרון 4.. זה השלב עם הגשם והברקים.. זה מה שקורה לאחר ס"מ של טעינה:

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  17. בחודש הזה ממש, לפני שני עשורים, הושק לו משחק הפעולה המהולל Quake, מיוצרי Doom, שהיה מהפכה בכל מה שנוגע למשחקים מקוונים ותחרותיים ברשת. זוכרים את זה? לרגל התאריך העגול, במפתחת Machinegames שעתידה להחזיר את הסדרה חזרה לחיים, מציעים לכולם בחינם פרק חדש לגמרי שיצרו עבור הכותר המקורי. https://twitter.com/machinegames/status/746363189768650752

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by motir,

שלום, אני מחפש המלצות למשחקי פלטפורמה, סטייל Wonder Boy של ה-286 הישן והזכור לטוב. משחקים כמו Mario, אבל עם גרפיקה מעולה ואקשן טוב, כמובן ל-PC בלבד. אשמח על כל הצעה תודה, מוטי

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by oleg_rak,

היי כעבור שעה של משחק בgta המחשב נתקע לי! מי שהוא המליץ על TROUBLESHOOT שמציעים בפורום זה התוכלו לעזר לי?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by *NightMare,

התחלתי לשחק אבל אני ממש לא מבין מה הולך שם... למה כדאי לעלות נקודות בכל רמה... ומה כל דבר שאפשר להוסיף לו נקודות עושה? אשמח לקבל גם טיפים אחרים... תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. מה דרישות המערכת של המשחק Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by BloodFist,

אני נכנס למשחק ויש משחקים שבה אני משתמש בלחצן של הגלגלת בתור עוד כפתור ( RAINBOWSIX VEGAS למשל) במשחק הנ"ל הכפתור של הגלגלת הוא כניסה למצב של כוונת, עכשיו כל פעם שאני לוחץ על זה הזווית צפיה זזה.. נניח הסתכלתי למקום מסוים ברגע שלחצתי על הגלגלת זה הפעיל לי את הכוונת וזז 30 מעלות שמאלה נגיד (סתם זרקתי מספר אבל זה מה שקורה בערך). מישהו יודע איך אפשר לסדר זאת? תודה מראש. עריכה בדקתי את זה שוב וזה קורה רק בRAINBOW SIX... אז אני מניח שזאת לא בעיה בהגדרות של העכבר ואני מניח שלכן גם עכשיו צריך להעביר את ההודעה לפורום משחקים לא?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום יש לי את המשחק הזה ואין לי מושג איך מכוונים נשק פה. אין שוב צלב או סימן של לכוונת ובדקתי בהוראות ולא ראיתי שום הסבר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה

24. Started by AntiVir Guard,

יש לי מחשב חדש אבל אין כמעט משחקים ^^" ומאוד אשמח לקבל המלצות למשחקים ומקומות בהל אוכל לקנות אותם לא כל כך ביוקר =] בתודה מראש, אורן

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7706 ולמי שלא מבין איזה מנהל באוניברסיטה לקח XBOX מיחדר שרתים ונתן לילד שלו לשחק בזה אבל הוא לא הבין שעל הXBOX התקינו לינוקס והישתמשו בו כשרת לחסוך בעלויות

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.