משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
אבל לא מהאימיול כי אני מחפש את הגירסה v2.1.8 אתם חייבים להשיג לי אותו תודה ענקית לכם
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הורדתי את המישחק יש בו 5 קבצים 4 רגילים והחמישי Image mds בקיצור אני מתקין רגיל אם הורטואל ואז מעלה את הדיסק הראשום והמישחק לא עולה כותב שגיאה וגם ניסיתי אם mds לא הצלחתי בהוראות בספרדים שמתי לב למילה rps אז הגדרתי את הדיסק הראשון שיעבוד rps גם לא מצליח למרות שהשגיאה מישתנה למשהו אחר נסיתי ליצרוב ב secorum גם לא עובד מישהו הצליח לעלות את המישחק שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכמה עצות...אם אפשר 1. מארה"ב WORLD OF WARCRAFT-לאחרונה קיבלתי את המשחק ועכשיו אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק ( וכמה שאפשר לא יקר) בכדי .להריץ את המשחק. האם תוכל להמליץ לי על מספר חנויות רציניות שהן אמינות ולא יקרות ודבר אחרון אם אתם מכירים את המשחק (שכרגע הוא היחידי אצלי, אני לא מתכוון להיכנס למשחקים כבדים יותר) איזה מפרט הייתם ממליצים לי ???? שוב אני לא חושב שאני צריך משהו מפלצתי ויקר המינימום כדי שהמשחק ירוץ מעולה. 2.כרגע אני משחק אותו על לפטופ HP 8000 שהוא נחשב מאד חזקת האיטרנט הוא אלחוטי מה לדעתכם הסיבה לזה שהמשחק עובד דייי לאט??????? (לכן אני רוצה לעבור למחשב נייח) תודה רבה לכם על כל עזרה שהיא.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הורדתי סטים אתמול וגם שיחקתי לי להנהתי בקונטר סטרייק... היום אני חוזר אחרי עבודה לבית וחושב לעצמי למה לא נשח איזה משחקון של קונטר אבל אבוי יש לי את השגיאה הבאה מה ורה פה? ENGINE ERROR-CONNECT ON REPLAY.DLL FAILED מה הקטע פה? דרייבר אצלי תין רק הורדתי אתמול עבד מעולה. ניסיתי ולמחוק ולהתקין מחדש דרך סטים אבל גם זה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
המשחק עולה הכל טוב ברגע שאני מתחיל לשחק אחרי הטעינת המשחק המחשב משמיע קול למספר שניות ונתקע טוטלית ל20-30 שניות מבלי אפשר לעשות כלום אחרי זה איזה 2 שניות המחשב מגיע הוא שוב פעם חוזר על זה אני לא מסוגל לשחק משחקי 3d shooter מהסוג של unreal 2003 או quake 3 משחק כמו למשל matrix the enter עובד מבלי לעשות בעיות אילו 1600xp (run on 1gbit) 256mb ddr 140giga winxp pro gf2 400 mx 64maga בתודה בראששש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן אני משחק במשחק וקצת הסתבכתי עם הכפתורים והשליטה, נגיד: איך אני שודד מישהו ? איך אני עושה חסימה בקרב חרבות? האם יש כמה דרכים לתת מכה עם החרב ? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות למשחקי פלטפורמה, סטייל Wonder Boy של ה-286 הישן והזכור לטוב. משחקים כמו Mario, אבל עם גרפיקה מעולה ואקשן טוב, כמובן ל-PC בלבד. אשמח על כל הצעה תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
משהו בסגנון Lego Starwars שהיה ממש נחמד לשחק שניים. תודה רבה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שאלון נועד לחוות דעת של משתמשי המשחק שקנו או מעדיפים וההמלצות שלהם.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ישנה המשימה שצריך לחלץ משאית עם אחד הרכיבים של הפצצת טיבריום נוזלי אני מגיע אלייה עם הקומנדו ומגיע לבסיס אבל שם טובחים בי ואי לא מצליח לשמור על הבסיס ובטח לא לחלץ את המשאית דרך הבסיס שלהם כמו שצריך
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מי שלא יודע זו היא חבילה של שניי דיסקים וכרטיס שמאפשרת לPS2 לקרוא דיסקים פרוצים. בכל אופן מישהו יודע איםה ניתן לקנות את זה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אוקיי במשחק הנ"ל בשלב הראשון איפה שיש לך את המסוק שהתרסק והמערה הזאת.. מה עושים שם ?!?!? לקחתי את סכין ומחשב וכבלים חשמליים ותיק ומצלמה ועוד כמה דברים נראה לי ואני לא מצליח להתקדם... יש בחלק אחד בשלב הזאת מערה אבל כשאני בא להיכנס לשם היא אומרת(האישה שאני משחק איתה..) ושהיא לא יכולה להיכנס לשם.. מה עושים נווטו אותי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד 5.1. המחיר הוא לא זול. השאלה היא כמה מהמשחקים החדשים הם "משדרים" ב- 5.1 ? האם הדבר תופס תאוצה, אם בכלל ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסימולטור מטוסי נוסעים , ושיהיה עם גרפיקה ,ותפעול של מטוס כמה שיותר מציאותי ואם כבר מדברים,צריך גם המלצה לאיזה ג'ויסטיק נחמד , יש לי איזה 2-3 ג'ויסטיקים אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שצריך , חיבורים ישנים , בזמנו היתי משחק ב Flight Unlimited שמבחינת תפעול של מטוס היה מאוד מציאותי , בכל מקרה אני מקווה שיש חיה כזו סימולטור עם גרפיקה משובחת , בכול מקרה אני גר במטולה ,על הגבול , בטח אם אני אזמין משו יקח שנה עד שיגיע
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
טוב,בלי להכביר במילים.. http://img510.imageshack.us/img510/396/ddadadoo0.jpg תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם המשחק NBA יכול לפעול לי במחשב נייד של LG מדגם E310 עפ כרטיס מסךMG 8200
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני סיימתי לפני כמה ימים את Freelancer משחק פשוט ענק אבל אני לא ממש אוהב להמשיך לשחק אחרי שסיימתי את העלילה, זה משעמם. אז אני מחפש עוד משחקים כמו זה עם עלילה מעניינת. כמה דברים חשובים : 1) שהגרפיקה תהיה סבירה לא כמו Freespace או משהו משנות 2) שיהיה אפשרות לקנות דברים חדשים כמו נשקים חדשים וחלליות 3)כמו שאמרתי כבר עלילה טובה. אמרו לי שStarlancer דומה לfreelancer אבל נראה לי הגרפיקה לא משו. וגם שמעתי על X3 אמרו שהעלילה ממש משעממת ,זה נכון או סתם ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד, 64 bit, ואין לי אפשרות לשחק ברזולוציה של 1280x1024. חיפשתי פתרונות בגוגל אני לא מוצא משהו שעובד לי כמו שצריך. אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעייה במשחק ביושוק והשלב השני נדפק לי, אז אם מישהו יוכל לעלות לכל שרת שהוא את קובץ השמירה של סוף השלב השני, או תחילת השלב השלישי אני ישמח. השלב השלישי נקרא ARCADIA לפי מיטב זכרוני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המשחק מראה שנישמר אבל אין שום קובץ שמירה יש למישהו פיתרון או עצה מה אפשר לעשות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9809 אני חשבתי בהתחלה שהמישחק יהיה מאוד טוב אבל לפי הסירטון הוא לא ניראה כמו שיפור רציני לVF4 בטח הוא ירוץ בHD אבל ציפיתי להרבה יותר מימישחק מכות שירוץ על הPS3 וזה לא אומר שאני לא שונא את סוני יותר כי אני כן אבל אני אוהב את סגה וציפיתי מהם לנצל הרבה יותר טוב תכח של הPS3 בכל מיקרה לאלה שחשבו שהסירטונים שסוני הציגה בE3 2005 ובE32006 היו מרונדרים בזמן אמת קבלו סנונית ראשונה שהם לא היו קרובים לאיכות בפועל (האיכות בפועל הרבה יותר נמוכה)
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
או.קיי אז ככה אני תקוע כבר שבוע במקום כזה שנראה כמו מלא ארונות מתים קפואים ויש מנוף למעלה שמחליף את המקומות שלהם. פגשתי מדען שאומר לי שאני צריך להשיג איזה משהו בשביל להפעיל את הטלפורטר(שממנו התחיל כל הבלאגן והמפלצות). אני צריך להגיע ל-Security Room אבל הדלת שבורה ויש למעלה פתח קטן ואני לא יודע איך להגיע לשם או מה לעשות בכלל. Please Hellp!!!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני משחק בו עכשיו על Splinter Cell Chaos Theory @Shader Model 3 and 16AF8AA והגרפיקה נראת פשוט מדהימה, יותר טובה מכל משחק מחשב ששחקתי בו אי פעם (ושחקתי כבר בכל השמות הגדולים-מבלי להזכיר שמות...) מעניין אותי לדעת באיזה מנוע הם השתמשו כדי לבנות את המשחק (שמעתי כבר על CryEngine\Unreal2 אבל עוד לא ראיתי הוכחה רשמית) תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כשאני נכנס לעיר ירושלים אז יש את המסך הזה: הבעיה היא שהמשחק לא נכנס לעיר אלא נשאר במסך הזה. כשאני מחליף קראק אז המשחק בכלל נתקע בכניסה לעיר. ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא עזר. אה ועוד משהו שאולי זה קשור: כמו שאתם רואים בתמונה המשחק לא על כל המסך, יש לי ''19 והרזולוצייה על 1280*1024. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-