משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אהלן , מישהו פה רוצה להחליף איתי על חשבון שסטים של hl2+source על המשחקים hl2 episode one + hl2 + hl1source addon ? אם מישהו רוצה שיפנה אליי בפרטי
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התחלתי לשחק אבל אני ממש לא מבין מה הולך שם... למה כדאי לעלות נקודות בכל רמה... ומה כל דבר שאפשר להוסיף לו נקודות עושה? אשמח לקבל גם טיפים אחרים... תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני זוכר שצריך להחליף תדיסק באיזשהו שלב לפני שזה נתקע, אני לא זוכר מתי בדיוק אבל צריך להיות כתוב איפשהו (באינטרנט) אם מישהו זוכר או יודע שיגיד לי בקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעייה בלשחק דרך Hamachi יש בנינו 30MS שזה מצויין אבל הוא לא רואה את החדר שאני יוצר ואני רואה את החדר שהוא יוצר אבל כל כמה זמן רשום לי You were kicked from the room אבל הוא בכלל לא עשה את זה. זה התחיל לקרות מלפני שבוע ככה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 8.5 ג'יגה dvd+r יש לי משחק של 5 ג'יגה לפליסטיישן 2 תמיד אני צורב עם dvd -r , האם ה + גם טוב למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
Command & Conquer 3 Tiberium Wars עשיתי שמירה שנייה לפני שאני עובר את השלב גראונד זירו וכל פעם שאני עובר את השלב הוא לא ממשיך לי למקום אחר במפה אלא פשוט יוצא לי לתפריט הראשי בלי השמירה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ממש קטנה, של אלה של כן או לא: במשחק UT2003 (שוב - לא 2004) יש משחק גם לשחקן יחיד או שזה רק משחק רשת?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק הזה ואין לי מושג איך מכוונים נשק פה. אין שוב צלב או סימן של לכוונת ובדקתי בהוראות ולא ראיתי שום הסבר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המקורי. אח"כ את SIMS UNLEASHED והכל עבד בסדר. אח"כ התקנתי את SIMS SUPERSTAR,שמתי את הקראק ואחרי שאני נכנס למשחק,אחרי כמה שניות הוא קופץ בחזרה לדסקטופ. מה בדיוק הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הורדתי את המוד הזה כי מישהו פה המליץ,תכלס מוד נחמד,גרפיקה מגעילה חח...אבל המשחק דיי נחמד מזכיר מאוד את cs 1.6..יש פה אנשים שמשחקים בו? למה הבעייה היחידה שהפינגים בו על הפנים בגלל שאין שרתים ישראלים..מישהו מכיר אולי שרת ישראלי של המוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעייה במשחק ביושוק והשלב השני נדפק לי, אז אם מישהו יוכל לעלות לכל שרת שהוא את קובץ השמירה של סוף השלב השני, או תחילת השלב השלישי אני ישמח. השלב השלישי נקרא ARCADIA לפי מיטב זכרוני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש עזרה מכול מי שמכיר את המשחק ויודע,ויוכול לעזור לי. לאחר התקנת המשחק הוא ביקש ממני להתקין הגנה על הדרייברים אחרת הוא לא נתן לי לשחק בו. רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת,מי היא עושה,ומה קורה עם ההתקנה שלה. אודה לכול מי שיוכל לעזור לי בדבר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות PSP ויש לי כמה שאלות קודם... מה ההבדל בין החבילות sony psp 1000k sony psp 1004k sony psp 1006k ? מה התפקיד של כרטיס הזיכרון במכשיר? והאם זה באמת משנה אם אני אקנה את הכרטיס הזה שהוא לא בהכרח של סאנדיסק אבל חמישית מהמחיר שסוני מציעים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=1870&CAT=50&SCAT=269&b=refzap תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רוצים לרקוד עם זאבים ולשפד את האויבים? תופתעו לגלות שניתן יהיה לעשות זאת גם עם מחשב בן ארבע או חמש ב-1 במרץ מגיע אלינו הפרק החדש והמפתיע בסדרת הפעולה Far Cry, שיקח אותנו אל עולם פרה-היסטורי ושנחשף לראשונה רק לפני כחודש. הנה דרישות המערכת הבסיסיות והמומלצות עבורו, כפי שהוצגו בידי יוביסופט. הדרישות המינימליות הן צנועות עד מאוד ביחס למה שהתרגלנו לראות מכותרים עדכניים, ומורכבות ממערכת הפעלה 64 ביט מסוג חלונות 7, חלונות 8.1 או חלונות 10, מעבד Core i3-550 כפול ליבה של אינטל או Phenom II X4 955 מרובע ליבות של AMD, זכרון RAM של 4GB, נפח אחסון פנוי של כ-20GB וכרטיס מסך מדגם GeForce GTX 460 או Radeon HD Graphics 5770. במילים אחרות – גם מערכות ביניים שנבנו אי שם בשנת 2010 …
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי שם קצת בעיה .. העניין הוא שאני לא בטוח אם מותר לדון על זה בפורום זה .. לכן על מנת לא לעצבן את אחראי הפורום אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי איזה כתובת שאפשר לפנות אליו לשם .. איסיוקיו או איממיל או משהו אחר ... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הוא מעלה לי פעמים שיש שגיאה, בפעם הראשונה הוא מעלה אבל בכל זאת הוא ממשיך בחילוץ: אחרי זה הוא מגיע לי כבר לסוף ואז הוא שוב מעלה לי שגיאה: מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שמעתי שיצא הדמו אבל אני לא מצליח למצוא אותו , עזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הCS הפרוץ והצלחתי להוסיף שרת אחד ומאז אני לא מצליח להוסיף יותר. השרת הוא של חברים שלי והוא כן עובד אז הבעיה במחשב\במשחק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי בבקשה את הpassword של המשחק הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
צריך שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH אחרי הקטע של הבית סוהר ICQ: 131383840
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום, דבר ראשון,אם אפשר ב-ל-י פאצ' כלשהו לשנות רזולוציה?הגדרות גראפיקה ניסיתי דרך הדריוור שלי ואני חושב שעבד ..אם כן המשחק עדיין נראה חרא.(800x600). דבר שני,איך לעזאזל אפשר לשנות מקשים למה שרוצים?וגם בהגדרות של המקשים במשחק הם מביאים לך שלט של קונסולה-מאוד מתחשב בשחקני הPC.מה הם מפגרם בKONAMI או מה?מביאים לי מקשים ב איקס עיגול ריבוע ומשולש.פשוט מפגרים! ואם אי אפשר לשנות מקשים,ישנו TYPE 1 של מקשים וTYPE 2. אני בחרתי ב2,אבל אני לא יודע מה המקש של הספרינט.אם אפשר לדעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, בתור התחלה אני מתנצל אם ישנה עבירה על חוקי הפורום, באמת מתנצל. יש לי 3 משחקים מקורים-->קרייסיס,Burnout-Paradise The Ultimate Box ועכשיו גם Dark Sector ובעיקרון אני בנאדם שמגוון, אני לא אוהב לשחק 4 שעות ברצף על משחק אחד, אני אוהב לשחק שעה על משחק אחד, חצי שעה על משחק שני ואולי עוד שעה על משחק שלישי, לא יודע למה אבל זה הקטע אצלי שנמאס לי להיות במשחק אחד יותר מדי (למרות שבממוצע חרשתי את Burnout 46 שעות ) ומשגע אותי שכל משחק אני חייב להתחיל להחליף דיסקים. יש איזשהו פיתרון לזה ככה שאני לא אצטרך לשים דיסק אחר כל פעם?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הורדתי את המישחק יש בו 5 קבצים 4 רגילים והחמישי Image mds בקיצור אני מתקין רגיל אם הורטואל ואז מעלה את הדיסק הראשום והמישחק לא עולה כותב שגיאה וגם ניסיתי אם mds לא הצלחתי בהוראות בספרדים שמתי לב למילה rps אז הגדרתי את הדיסק הראשון שיעבוד rps גם לא מצליח למרות שהשגיאה מישתנה למשהו אחר נסיתי ליצרוב ב secorum גם לא עובד מישהו הצליח לעלות את המישחק שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-