משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לקבל ממכם המלצות לכמה משחקי FPS ... אני משחק הרבה שנים CS רציתי משחקי יריות כמו COD אבל לא בסיגנון של CRYSIS למה אני ממש שונא את כל הקטע של ה"מפלצות" ואת כל האימה הזה שדוחפים במשחקים ככה שמשחקים כאלו אני ממש לא אשחק ניסיתי לראות כמה משחקים בדיון הראשי אבל הוא קצת ארוך וקשה לקרוא כל תגובה ...
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא משנה איזה סוג של משחק ... תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
היי אפשר לקבל המלצות למשחקי Space Simulator? אתם יודעים, שיש יקום ענק כזה, ספינות וכד'. עדיף עם עלילה טובה (כמו Freelancer הישן). תודה
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
(חיפשתי בסטיק של משחקים אבל יש שם משחקים לפני 200 שנה) אוקיי, אני רוצה המלצות למשחקי יריות מגוף ראשון. בסגנון של המשחק Far Cry... (משחק אחד הגדולים, אני סיימתי אותו בלי צ'יטים!) שמעתי משהו על המשחק CLACK שהוא נדיר וחיפשתי הורדה ולא מצאתי ולא יזיק אתר (בעברית) שעושה כתבות על משחקים חדשים שעומדים לצאת ויש בו רשימות של משחקים לפי ז'אנרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אני לא גיימר בגרוש, אבל יש לי מחשב חדש אז החלטתי קצת לחרוש אותו. יש לי Intel Pentium 4 3Gh'z ( 2MB) 64bit NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) וג'יגה הרץ זיכרון(שתי זיכרונות 512 ddr2 של kingstone) המלצות? (600 ג'יגה פנויים..)
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על משחקים כמו NFS וכו.. תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי ! יש למישהו הצעות למשחקי מכות לPC משהו יפה בן זונה !
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למשחקים המבוססים על מלחמת העולם ה-II ואשמח עוד יותר אם תחלקו הצעותיכם על פי שתי קטגוריות: 1) גרפיקה טובה 2) משחקיות טובה בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקי פעולה. בcrysis כמובן אני אשחק וגםבCOD 4, אבל מה אחר כך? שמעתי שlost planet טוב מאוד, האם זה נכון? מפרט: P4 3 GHZ 1.5 RAM 8600 GTS (זה היה אמור להיות הכרטיס שלי, אבל החליפו לי אותו במשו ממש דומה של ATI, אז אני חושב שהביצועים יהיו אותו דבר) תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצות למשחקי רשת. אני מקווה שיהיו מעניינים, ולא פשוטים מידי....
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק מטוסים יפה! משהו בסגנון קרימסון \ דוגפייטר .למי שמכיר הנשחק לא חייב להיות חדש אבל חייב שתהיה בו האופציה של מולטי פלייר! תודה!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מרוצים כמו מכוניות,אופנועים,סירות פעולה - כמו קאונטר אסטרטגיה כמו WARCRAFT תביאו לי שמות ואם אפשר לינקים
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקים למחשב שלי. אני מעדיף משחקי אקשן ופעולה, אבל לא רק. המפרט: P.4: 3 GHZ 1.5 RAM 3850 על XP בנוסף, אני צריך חוות דעת ממי שכבר שיחק על המשחקים: Blacksite: area 51 סדרת thief תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצות למשחקים טובים ומעניינים שיתאימו למפרט הזה: מעבד: פנטיום 4 2.8GHZ ראם: 1GB כרטיס מסך: GEFORCE FX5200 128MB (תומך ב-PIXEL SHADER 2.0, VERTEX SHADER 2.0 ו-OPENGL 1.5) תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי , אני עובד בסופר אלונית למי שמכיר , יש שם מחשב מעפן (המחשב של הקופה) זה מחשב קטן כזה , כאילו יש את המסך , והבסיס של המסך שמחזיק אותו זה גם המחשב. בכל מקרה , יש שם ווינודס 98 , 1000 מגה הרץ , או 1200 לא בטוח. כרטיס מסך הכי מעפן שיש , ואין לי מושג לכמות זכרון. בנוסף , אני צריך משחקים שצריכים בעיקר עכבר , וכמה שפחות מקלדת. בינתיים התקנתי שם את המשחקים Heroes2 , והיום אני שם את Heroes 3 . אז למי שמכיר משחקים , לא כבדים , רצוי גם לא אסטרטגיה כי זה מסך touch כזה (נגיעה) אין עכבר. משהו בסגנון של מונופול אולי , פשוט נמאס לי מהירוס וסוליטר כל הזמן :\ אני צריך משחקים שמעבירים את הזמן.. אם יש לכם גם לינק להוריד זה יהיה טוף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב.. 8800GTS 640, E6600.. מחשב חזק מאד.. המחשב שיש לי עכשיו בקושי מריץ פיפא.. כך שיצא שכל המשחקים שאני משחק הם משחקים מאד מאד קלים.. (אם הייתי מנסה להתקין עליו משחק יחסית כבד הדיסק היה יוצא מהכונן וצוחק על המחשב ) אז אני צריך המלצות למשחקים טובים שיגרמו לי להנות מהמחשב.. (אין לי העדפה לז'אנר כלשהו.. כי כמעט ולא שיחקתי על המחשב.., כעיקרון אני אוהב משחקים של ספורט כי אלה היחידים ששיחקתי בהם אבל אני פתוח להמלצות מכל ז'אנר שהוא!.. (ד"א יש לי גיים פאד, הגה, ג'ויסטיק ואפילו שלט של טיסנים חח) ) תודה!
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקים שיצאו בין השנים 2003 עד ל2007 ראו מפרט בצד אני מחפש משחקים של פעולה אבל לא פעולה כבדה כמו מלחמת העולם השניה כי כבר נמאס דברים כמו Hitman Blood Money , Hitman Constract , Hitman 2 , Hitman Code Name 47 שד"א יש לי את כולם על המחשב.. הנה הרשימה של המשחקים שיש לי על המחשב: Brothers In Arms Battlefield Vietnam Battlefield 2 Commandos 3 Command & Conquer Generals Command & Conquer Generals Zero Hour Counter Strike Source Counter Strike 1.6 Counter Strike Condition Zero Call Of Cathulu Dark Corners Of The Earth Doom 3 Far Cry GTA San Andreas Hitman - Codename 47 Hitman 2 Hitman Blood Money Half Life 2 IGI 2 Covert Strike Me…
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית עוד מחשב , רציתי לדעת איזה משחקים אפשר לשחק ככה ברשת. רצוי משחקי אסטרטגיה "לא של בנים" , כלומר משהו בסגנון סימס וכו' סימולציות למינהן, רק שאפשר לשחק ברשת. אשמח להמלצות לכל סוג משחק שהוא.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
המלצות למשחקים חדשים עם גראפיקה טובה לא משנה איזה ג'אנר
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, כפי הנאמר בכותרת אני צריך המלצה למשחקים לבחורה שמחפשת משחקים שהיא תאהב. הבעיה היא כזו- היא לא גיימרית , לכן דרושה תקופת התאקלמות- כלומר כל הSHOOTERים והמלחיצים למיניהם לא באים בחשבון. היא בעד קווסטים- רק שהיום החיה הזו נכחדה ... לא אוהבת סימס - או משחקי SANDBOX למיניהם- לא רואה פואנטה בהם. "שום דבר לא קורה, כאילו מפתחים מפתחים-אבל מה המטרה? לאן הולכים עם זה?" יש לה מחשב עדכני עם חומרה לא רעה- כך שאין הגבלה לדרישות הטכניות של המשחק. אבל מצד שני אגיד שאם יש משחק שישרת את המטרה מלפני שנתיים-שלוש - נא להציע - היות והיא לא תחווה חווית משחק פחותה בגלל שטיקים כמו DX10 וחיות אחרות שמעניינים אותנו. נא לא להציע את כל הBUBBLES ומשחקי פלאש למיניהם. הכוונה כאן לנסות משהו רציני ו…
-
- 47 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה המלצות למשחקים. טווח גיל: 10-11 (מה שאומר פחות אלימות ודם) הערות: משחקים ששוקלים עד 8 גיגה בערך שיכנס מקסימום ל2 דיסקי DVD. אין בעיות עם משחקים חדישים המחשב שלו חזק מריץ הכל. תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר אני מקבל מחשב חדשש..מחשב שיריץ בהגדרות הכי גבוהות כל משחק.. אז אני צריך המלצות למשחקים כי במחשב הישן לא עלו כל המשחקים ושיחקתי כבר far cry half life2 doom 3 mafia חוץ מכל אלה יש עוד המלצותתת?? ושיהיו משחקים טובים תודה רבה לעוזריםםם!!!
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך המלצות על משחקי מכות טובים או RPG בסגנון MU ודיאבלו.... [glow=red,2,300]אני ממש ממש אודה לכם.........[/glow]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-