משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי להשיג את הפאץ לניד פור ספיד אנדרגראונד ולבסוף הצלחתי . נכנסתי בתפריט של המשחק לאונליין ואז אני לוחץ על המשפט העליון בתפריט ואז מופיע לי לשים שם וסיסמא. מאיפה אני אמור לדעת מה השם והסיסמא? כי הוא לא נותן לי להכנס הוא אומר שהשם לא טוב!!! היות ואני לא מבין בזה כל כך אשמח אם משהו יוכל להדריך אותי איך להכנס ל-Online Game כי אני מת כבר לשחק אותו באנטרנט. תודה....!!!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
טוב למי ששיחק ולא סיים את המשחק המעולה והשולט הזה אז אזעקת ספוילרים והפנה את פנייך מפה מייד... אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות כי אחרי שסיימתי את המשחק (בלייט ודארק סייד) אני רוצה להשלים את כל הקווסטים... א')איך משיגים החלפת הילוכים אפקטיבית בSWOOP BIKE? כי אני לא מצליח לנצח את התוצאות בדנטואין ומנאן. ב')האם אפשר ואיך להיכנס לתחנת החלל ששוכנת ליד הענק גז (לא הסטאר פורג') כלומר לחלקים האחרים שלה,ומה צריך כדי לעשות זאת? ג')מה אומרים הסימנים האלה ליד המד אליימנט (המד הטוב והרע) כלומר יש סימן של גולגולת,סימן של סית' וסימן של מסדר הגד'יי האם אלה סימנים לדארק לורד וללייט לורד או משהו? ד')האם יש דרך לעבור את אקדמיית הסית' מבלי לתת למאסטר אות'ר את החרב שמצאתי בTOMB? כי היא ממש טובה …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בקמפיין של מלחמע -2 בפרק 7, שבו אני אמור לגלות מפעל ליצור נשק גרעיני. מצאתי איפה הוא, ונכנסתי לאותו בסיס, אולם השער למפעל סגור, ויש בו מדען אחד שכניראה אני צריך להורג אותו, אולם הוא כול הזמן בורח לי, מה אני אמור לעשות כדי להרוס את המפעל?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה פורם לכתוב את זה אז עם אתם רוצים תעבירו אממ אז ככה בדרך כלל כל המשחקים עובדים לי חלק למרות זאת מדי פעם בכל משחק שאני משחק בו הרבה זמן המחשב נטקע לי לגמרי ואי אפשר לעשות כלום (ללחוץ על מקש הWindows אלט כונטרול דיליט וכל השאר) מה לעשות פליז תעזו לי או לפחות תגידו לי מה הבעיה ???????? Motherboard CPU TypeIntel Pentium 4HT, 2600 MHz (3.25 x 800) Motherboard NameIntel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard ChipsetIntel Springdale i865PE System Memory1024 MB (DDR SDRAM) Display Video AdapterRADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB)
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני נכנס לסרבר ואחרי כמה שניות זה יוצא ונתקע ואומר משהו VPU יש לי ati radeon 9600 pro זה קרא לי גם ב Call of duty ואז שיצא דריבר חדש זה עבד לי ועכשיו אותו דבר עם ut2004 לעוד משהו עם radeon זה קורה?
-
יש לי pIII 866 עם radeon 9000 pro 128 mb 256 זיכרון sdram386 דיירקט איקס 9(למרות שאני יודע שהוא לא תומך) וזהו כל המידע. למישהו עם מחשב פחות טוב משלי עובד חלק ואני מתכוון לזיכרון מעבד וכרטיס מסך. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! הורדתי את הדמו . . . ( קובץ ראר ) . בתוך הוינראר זה מראה מלא תיקיות של המשחק ואין קובץ setup . אז העתקתי לשולחן עבודה . . . ואני לא מוצא דרך להפעיל את המשחק . . . אם משהו יודע ויכול לעזור לי אודה לו מאוד !
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קודם כל המשחק ממש טוב.... ורציתי לשאול עם מקבלים נשקים חדשים בהמשך המשחק כי אני עדיין עם אותם נשקים.???? ומישהו יודע איך משתמשים במולטיפלייר ???
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
-
אני צריך מקורות מידע (אתרים) שעושים סקירות על מישחקים או מביאים מידע עליו (תאריך יציאה אולי איזה כמה תמונות וביקורות) תודה. שיהיה בעיברית\אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
טוב, אז לכל מי שזה מעניין אותו, המשחק הנ"ל יצא להורדה! באתר http://www.nvnews.net/ יש מספר מירורים (אני מוריד מזה של NVIDIA על 90) ובכלל החדשות האחרונות באתר הן על המשחק, כל מיני קישורים לכתבות מעניינות כמו למשל שהמשחק יהיה 6 דיסקים (או שתי DVD) וגם קישורים לתמונות שצילמו מהמשחק בפורומים שלהם.. בקיצור שווה כניסה, ואני ישים קצת תמונות יותר מאוחר (מזל שחזרתי היום מוקדם הביתה.. בטח כולם עדיין בבית ספר 8))
-
- 52 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משתמשים בתוכנה הזאת כדי להפעיל תמשחקים?? אני מנסה להפעיל את הנסיך הפרסי אל אני לא מצליח!... יש לי ג'יפה 2 אם זה חשוב...
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
לא משנה איזה משחק העיקר שיאתגר את הכרטיס! אני רוצה לראות מה הוא שווה!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!? כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון! שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג. איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב. שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק. אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שונא את המשחקי מטוסים האלה ששעתיים מתכוננים לאיזה "קרב" שנגמר אחרי 2 שניות ורבע.. יש איזה סימולטור נורמלי לשליטה (לא שאני צריך להיות טייס בחיל האוויר בשביל להשתלט על המטוס) וגם שיהיה בו אקשן ?
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם במשחק Robot Arena 2 כאשר אתה עובר שלבים אתה מקבל נשקים חדשים או שלא ? ועוד שאלה בקשר למשחק Deus Ex הראשון - מישהו זוכר מה היה השם של המחשב בסוף המשחק שהציע ל JC להצטרף אליו ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
חיפשתי בגוגל, אבל היו שם יותר מדיי סוגים לא ידעתי מה צריך אני רוצה את הקאונטר סטרייק הכי חדש... זה הכל. תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
system : amd 2200+ 256 winbond ddr (400/3200) a7n8x deluxe rev 1.04 winXP זה פחות או יותר המפרט שלי יש לי את העדכון האחרון של nvidia של הלוח אם אבל אני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים בכל מקרה אם מישהו יודע לסדר את זה שיעזור לי וזה לא רק במשחק הזה זה קרה גם בenter the martix ובעוד משחקים אם יש דרך כלשהי לסדר את זה תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המשחק ( המאד ישן ) הזה?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היום הסתובבתי קצת באתר gamespot לראות מה חדש בעולם משחקי המחשב, ולפתע ראיתי בין המשחקים ברשימה Bad Boys 2 ! נכנסתי לקישור, ולא היה שם שום פירוט וסנאפ שוטס מהמשחק, רק רשום שחברת Empire Interactive עובדת על משחק נושא חדש על הסרט שלפי דעתי היה [glow=red,2,300]מעולה[/glow] !!! מישהו מכם ראה את זה!? נשמע מעניין! רשום שהמשחק מתרחש בגוף שלישי... תאריך הוצאת המשחק לא ידוע עדיין. ;D רגע אבל רשום ככה : Empire Interactive is working on a game based on the[glow=red,2,300] upcoming film [/glow] featuring Will Smith and Martin Lawrence. זה אומר שהכתבה פורסמה לפני שהסרט יצא לקולנוע בכלל, יכול להיות שבוטלה עשיית המשחק? או שזה נורמלי להוציא משחק נושא על סרט שכבר לא בקולנוע? לא מ…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-