משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך קיבלתי אותו יותר נכון אקבל אותו מחר עם המשחקים הבאים: HEAVY METAL F.A.K.K RUNE MOTOCROSS MANIA הם שווים משהו מתי הם יצאו
-
מדובר במשחק חשיבה. צריך לסיים כל שלב בפרק זמן קצוב, הגעתי עד למסך 65 וכאן נתקעתי! אין ספור פעמים ניסתי ולא הצלחתי. מטרת המשחק הוא להכניס את הכדורים יחד עם האיש במינימום זמן וזאת כדי להרוויח נקודות מהזמן שנותר. מבקש את עזרתכם, הקוד לכניסה לשלב הנוכחי הוא:lE5SUVG3LY4 יש לבחור כבר מן ההתחלה את האפשרות השניה:ENTER LEVELCODE טיפ קטן: נאלצתי להשתמש בצילום המסך כדי לנסות ולחשב מה הדרך הנכונה לסיים את השלב ולא מצאתי. לכל הדעות אתגר מוחי. קישור למשחק: http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm בהצלחה ותודה
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאני יכול להוריד ממנו מודים יפים ל-Company Of Heroes?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך אתר טוב שבודק אם המשחקים יפעלו אצלי במחשב. עד עכשיו נתנו לי שתיים ושניהם לא היו טובים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי פעם אבל מחקתי אותו בטעות מזמן תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לא פתחתי את זה בראשי כי הוא כבר הגיע ל- 90 עמודים ואז מי מסתכל בכלל על שאלות שם. אני צריך לינק להורדת המודים אני מחפש במיוחד את זה של ה- co-op להורדה מאתר של צריך להרשם אליו! אם משהו בבקשה יוכל אולי להעלות לי את ה- co-op שהוא הוריד כבר לאיזה אתר אינטרנט שאני יורד ממנו בקשה אני מבקש מאד אני צריך את זה דחוף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
-
מה קורה אחים שלי? אני צריך דחוף קראק לפיפא 2006 אם למישהוא יש שיגיב לפה או לאימייל sagisidi12@walla.co.il תודה מראש שגיא
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעייה במשחק ביושוק והשלב השני נדפק לי, אז אם מישהו יוכל לעלות לכל שרת שהוא את קובץ השמירה של סוף השלב השני, או תחילת השלב השלישי אני ישמח. השלב השלישי נקרא ARCADIA לפי מיטב זכרוני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
צריך דרישות מערכת לFEAR שיעבוד על רזולציה גבוהה בלי תקיעות ,חלק יעני..תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הבנתי אם הוא מת או חיי בסוף? חשבתי שדיאנה הרגה אותו, אבל בכתוביות שומעים דפיקות לב :-X יכול להיות שדיאנה הזריקה לו את החומר הזה, שהוא הזריק לסוכן בבית משוגעים? :s05:
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי את הדמו של המשחק... כל ההגדרות על high ורואים ממש זוועה... (רזולוציה 1024*768) אם מישהו יוכל להביא לי הגדרות מומלצות לכרטיס כדי שיראו את המשחק כמו שצריך אני אשמח... ועוד משהו... למה הצללים מפוקסלים? הכרטיס שלי מופיע במפרט והוא עם אוברקלוק...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו בבקשה יכעול לעזור לי להבביא לי הורדה של אנריל טורנמינט 2004 בכמה שפחות חלקים בגרסה בטוחה שלא יהיה וירוסים זה יעזור לי מאוד כי אני ממש רוצה את המשחק הזה אז בבקשה תביאו לי קישורים למשחק הזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? תודה עידן
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
סיימתי את ה-SP לפני כמה ימים, והתחלתי עם ה-RIFTS. אני שלב 70 (wizard) אבל החל מ-RIFT מס' 14 כבר נהיה ממש קשה, אני מת שם לפחות 7-8 פעמים. אני מניח שזה עניין הציוד, יש לי קסדה אחת שהיא עם רקע ירוק (לא ראיתי כאלה במהלך ה-SP), איך אני משיג עוד כאלה + נשקים יותר טובים? במהלך ה-RIFTS עצמם לא נופלים לי יותר מדי חפצים שווי ערך. אני משער שאני עושה משהו לא נכון, כי אני רואה אנשים באינטרנט שאיכשהו מגיעים ל-RIFT 100 ויותר איך אני נתקע בשלב כזה מוקדם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפד המקורי של ה- PS2, כדי שאני אוכל לשחק PES5 בצורה נורמלית... חשבתי על שני מוצרים מבית Logitech, האחד הוא Rumblepad II והשני הוא Dual Action. אני מחפש שלא יעלה יותר מ- 250 ש''ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט שבפרופיל. רציתי לדעת אילו 10 משחקים יש שיצאו ועומדים לצאת בחודשיים הקרובים. כמובן הכי טובים (oblivion,NWN2,crysis,quaqe4,fear וכו'). אה ואם אפשר גם שליד כל משחק תרשמו אם הוא יצא ואם לא מתי הוא יצא. תודה למגיבים נ.ב אה, ואם לא קשה (ממש לא הכרחי) לרשום האם הם יעלו על המערכת שלי ב HIGH. תודה.
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי חברים. מיזמן לא יצא לי לשחק באיזה מישחק חזק בגלל עבודה החיים וכדומה.אבל כיום יש לי יותר זמן אני אוהב משחקי יריות אקשן דם. אשמח להמלצה מהתותחים שבניכם מספיק יהיה שם המישחק ואני כבר יוריד. המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה..... אתם יכולים להמליץ לי ככה על איזה משחק טוב משהו בסנגון המעניש מקס פיין 2 , אמ.... משו פעולה כזה טוב עם אפקטים יפים של שנת 2006 כי מתחיל לשעמם לי ביטרוף המפרט שלי זה: X1950XT ו1 גיגה זיכרון תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הצעות? אלחוטי יהיה נחמד יותר. שמתי את העיניים על ג'ויסטיקים של XBOX שמתאימים גם למחשב ואלחוטיים אבל אולי יש מוצרים זולים יותר וטובים יותר. תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עם 512 מגה של זיכרון על האולטרה ועם פילטרים זה גוזל את כל הזיכרון הוירטואלי. אז על איזה הגדרות לדעתכם כדאי לשחק ללא פגיעה באיכות?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... המון זמן לא הייתי בעסק חח ורציתי לקבל כמה המלצות למשחקי פעולה חדשים! עם גראפיקה טובה... משהו בסיגנון Half-Life 2 ,FAR CRY ,Call of Duty תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק רשת!!. ההגבלות: הוא צריך לעבוד על Pentium 2 וwindows 98 , כי זה לחדר מחשבים עם רשת של 15 מחשבים ואנחנו רוצים איזה משחק רשת שנוכל לשחק ביחד כמה ילדים בשביל להעביר את הזמן.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש משחק טוב בסגנון diablo או dungeon siege וגם המלצה למשחק טוב בסגנון של gothic 3(שיחקתי בoblivion וfallout 3) תודה
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-