עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yakir8,

שלום יש לי חיבור של 10 מגה ב012+ADSL עכשיו בזמן האחרון הפינגים שלי קפצו ל80 ומעלה יש לי בקושי שרתים שאני יכול לשחק בהם ועד שאני מוצא שרת עם פינג של 80+- אני משחק עם מלא לאגים(השחקנים קופצים ממקום למקום אני קופץ ממקום למקום וכו') לפני שאני עושה משהו דרמטי יש אפשרות אחרת חוץ מתשתית גרוע של 012 כי עד כמה שהבנתי להרבה אנשים עם 012 יש בעיות במשחקים זה נכון? ואם כן איזה תשתית אחרת עדיפה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! ובוקר טוב, מה נסגר עם הפינגים לאירופה מהארץ בכמה שנים האחרונות. היה לי גם 40MB וגם עכשיו יש לי 10MB, שניהם של בזק... בשניהם הייתי חוטף פינגים של 100+ בBNET ו90-100 בLOL. עכשיו אני עובר דירה ואני לא בטוח איזה אינטרנט אני רוצה לשים שם... אין תשתית סיבים (זה בשדרות הדירה), אני חשבתי סלקום טריפל או אורנג' (בגלל ההתקנה הפשוטה וכיו"ב) כי יש טלוויזיה ואני אוהב את התוכן של סלקום למען האמת ואורנג' לא דורש התקנה. אולי משהו מכיר את הפינגים שמקבלים אצלם. או יכול להמליץ חברה שתתן לי פינגים ראויים של של פחות מ-60 לאירופה. לחוץ על התשובה, כי בדירה אין אינטרנט עדיין ואני מתחיל לפתח חרדה שאני אהיה תקוע בלי אינטרנט :((( ואני לא רוצה לזרוק כסף על מת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Sol@rWind,

היי אנשים, משום מה אני מקבל פינגים גרועים בשרתי CS, אפילו העיפו אותי על FRAME הפינג קופץ מ 40 ל 300 והקו ירוק בגרף מקוטע, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של CS אבל לא עזר. איזו תוכנה יכולה לבדוק איפה הקשר דפוק ? יכול להיות שה MTU שלי דפוק? הוא 1399 כרגע. אם אני עושה PINT -T לשרת אז אני מקבל פינג יציב של 30. אני של ADSL 1.5 של ברק מה קורה פה ? זו בעייה של WINXP ?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. משחקי אסטרטגיה, משחקי פעולה וגם כאלה שמשלבים בין השניים מוצעים במחירי מבצע קורצים ממש עכשיו לכתבה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. מבצע לרגל האביב בחנות ה-Uplay של המפיצה הצרפתית מסדר לכם הנחות של עד 85 אחוז על כותרים נבחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%9a-%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%97/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. משחק העולם הפתוח המטורלל מוצע ללא עלות לכל מי שמעוניין בכך, ואתם אפילו תוכלו לבחור האם לשחק בו דרך Steam או ללא הגנות קבצים כלל לכתבה

7. הי חברים! פוליביוס הוא אגדה אורבנית על משחק ארקייד שגרם לתופעות לוואי הרסניות אצל השחקנים. מדובר כמובן בסיפור מדורה, אבל, מסתבר שהאגדה האורבנית צמחה משלל אירועים מאוד מאוד מעניינים שאכן התרחשו במציאות. ככל שחפרתי בנושא, לא האמנתי כמה המציאות קרובה לאגדה. או כמו הפתגם המפורסם: המציאות עולה על כל דמיון. חילקתי את הוידאו לשני חלקים. חלק א' פשוט מספר את הסיפור של פוליביוס, האגדה האורבנית. חלק ב' נכנס לעובדות שמאחורי האגדה, ופה בעצם היתה רוב עבודת המחקר. מדובר בתחקיר הרציני ביותר שנעשה בארץ בנושא, וגם בסרטון הכי עובדתי שראיתי על הנושא הזה עד עכשיו. כמו תמיד, מקווה שתהנו ושיהיה לכם סוף שבוע נהדר. שלכם, אולדסקול.

8. תודה לגולש yoel14 שהביא ראשון את הידיעה לפורום. במפיצה האמריקאית ממשיכים לפנק את בעלי החשבונות בשירות ה-Origin, הפעם עם משחק המירוצים המוצלח בגירסת 2012 שלו כולם אוהבים משחקים שאפשר לקבל בחינם, ובחברת EA בהחלט מבינים את זה וגם מנסים למנף את הרעיון לתוספת של פופולריות עבור פלטפורמת ה-Origin שלהם, שמתחרה ב-Steam. אחרי שחילקו את Red Alert 2 האלמותי ואת משחק התפקידים הייחודי Jade Empire חינם לכל מי שיש לו חשבון Origin בחודשים הקודמים, במפיצה מתפנים לקרוץ גם לאלו שמעוניינים בכותרים עדכניים יותר – ומציעים את משחק המירוצים Need for Speed Most Wanted (בגירסת 2012 המשודרגת, ולא בגירסת 2005 המקורית) בצורה חינמית לחלוטין. Most Wanted פותח בידי סטודיו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by jonr,

*הפינה אינה מאושרת ואינה למעשה פינה... טוב אז באופן עקרוני אני מדבר על עצמי.... אבל בטח יש פה עוד כמה... אם למישהו בא לחנוך אותי (יום שני שלי במשחק) אני אשמח... חיפשתי מדריכים אבל רובם מתמקדים בFPS כללי ופחות בBF3 ספציפי אני לא לגמרי מבין מה קורה עם ה"קלאסים" (?) והאמת שאני גם לא ממש יודע איך מפעילים את המשחק... (דרך האוריגין משם לאתר ומשם למולטי ושם לחפש סרבר ?!?!) ואם אני רוצה להחליף סרבר צריך לצאת מהמשחק ?!? ואולי הטיפ הכי חשוב - איך אתם רואים את האוייבים ?!?!? (ולא אני לא צריך משקפיים) וגם לא סגור מה קורה איתם עם מסך הQ (שעובד לי ממש מוזר) ובאופן כללי למי שבא לשחק... (אני כמובן לא מכיר אף מפה) אז למי שבא להסביר קצת דברים מטומטמים עד מתוחכמים אני אשמח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. קודם אני פותח בזה שאני בטוח שרבים יודעים על מה אני מדבר.... גיליתי שיש מקום בהרים ממש גבוהה שאפשר להגיע אליו עם מסוק (למטוס אין שטח לנחות) ובהר הגבוהה הזה (ממש בגובהה העננים) יש שם זוג אופנים שכשרוכבים עליו ישנה אפשרות לעשות תחרות רכיבה על אופני מרוץ במסלול ההרהרי יחד עם עוד מתמודדים הפרס לא ידוע לי כי התיאשתי אבל זה בהחלט יכול להיות מעניין - שווה לנסות! צירפתי תמונה מהאיזור למרות שאני לא סטוח שהיא תעזור כ"כ הרבה פה מדברים על הביצפר לנהיגה והביצפר לטיסה שקונים וכמובן את הביצפר לאופנועים אבל אני מצאתי גם ביצפר לכלי שיט מאוד נחמד ומשימות חביבות - שווה לנסות (יש שם כלי שיט נדיר ומיוחד) [attachment deleted by admin]

• 220 תגובות
    • 24.8k צפיות
  11. Started by GameGems,

בואו לגלות כיצד נוצר המותג הכי מפורסם והכי רווחי של חברת בליזארד מאז ומעולם לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בואו להיזכר במוגלי, אלאדין וסימבה, וכל מה שהפך אותם לגיבורים המושלמים גם עבור עולם משחקי הוידאו אי שם בשנות התשעים העליזות לכתבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. בואו להיזכר בצמד משחקי האקשן הדו מימדיים הנהדרים בכיכובו של הארנב הכי אלים בסביבה, שנוצרו בידי האנשים אשר הביאו לנו את Unreal ו-Gears of War עם התקדמות הטכנולוגיה, משחקים הופכים להיות מורכבים יותר גרפית, ואיכות הפקתם עולה משנה לשנה. אבל בעוד שמשחקים חדשים כבודם במקומם מונח, למשחקים נוסטלגיים שמורה לכולנו פינה מיוחדת בלב. בפינת הנוסטלגיה של גיימג'מס תוכלו להצטרף למסע בנבכי הזמן בו נגלה מחדש משחקים קלאסיים שהיוו חלק מהילדות שלי ושל כל מי שנולד בשנות השמונים והתשעים. הפעם אנחנו הולכים לחזור בזמן לאמצע שנות התשעים, תקופה בה הגיימינג למחשב האישי תפס תאוצה מטורפת עם משחקים כמו דום, Warcraft, Myst ועוד רבים וטובים. באותו זמן קמה לה חברה לפיתוח משחקי מחשב בשם…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SilentBob,

בואו להיזכר בטרול האמיץ אשר גרם לנחילים של ילדי ניינטיז לשבת בצמוד לטלוויזיות ולטלפונים הקוויים שלהם ולהמתין בדריכות לצלצול המיוחל מגיל ססובר עם התקדמות הטכנולוגיה, משחקים הופכים להיות מורכבים יותר גרפית, ואיכות הפקתם עולה משנה לשנה. אבל בעוד שמשחקים חדשים כבודם במקומם מונח, למשחקים נוסטלגיים שמורה לכולנו פינה מיוחדת בלב. בפינת הנוסטלגיה של גיימג'מס תוכלו להצטרף למסע בנבכי הזמן בו נגלה מחדש משחקים קלאסיים שהיוו חלק מהילדות שלי ושל כל מי שנולד בשנות השמונים והתשעים. אז הפעם נחזור בזמן לאמצע שנות התשעים. באותה תקופה שודרה בערוץ הילדים תוכנית בשם "הוגו" בהנחיית כוכבי ילדים שונים כמו גיל ססובר ונמרוד רשף. במהלך התוכנית, ילדים היו מתקשרים להפקה והמאושרים מביניה…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  15. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/963883 לא איכפת לי מFIFA אבל :pissed: :pissed: על מיקרוסופט בנוגע לPES זה מילחמה מלוכלכת אולי שיקנו גם את סגה\קונאמי\וסקוור איניקס ויסגרו תשוק למיתחרות בדור הקודם הם הפסידו 4 מילירד דולאר רק כדי להחזיק תXBOX בחיים ובכל זות הוא סים רק שני במכירות כמה הם יפסידו הפעם להחזיק ת360 בחיים? חוץ מיזה לקונאמי אמור להיות מישחק כדורגל בפיתוח לWII הי אולי בכל זות יהיה PES בתחפושת ;D

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by אאטטט,

פיפא 2011 יצא ב- DX11 ?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by Natan_Rozen,

היי התקנתי (ניסיתי ) להתקין לאחי פיפא 2006 במחשב שלו. הכל עבד מעולה עד שהרצתי את המסך, אז קפצה לי הודעת שגיאה: והפרטים: המחשב: AMD 3000+ ABIT AN8 Ultra nVIDIA 6600 OS: Windows XP Home Edition חשוב לציין שהתקנתי את אותו הדיסק עם המשחק במחשב שלי, והכל עובד מצויין. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וה-DirectX מעודכן. בדקתי ב-DXDIAG וזה לא מצביע על בעיות כלשהן... נ.ב SIMS 2 עבד מעולה במחשב. HELP? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Fallen Angel,

מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI פיפא יפעל עליו לדעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

פיפא 07 לא עובד לי טוב בויסטה, נתקע באמצע המשחק וכאלה.. מישהו יודע מתי בערך אמור לצאת פיפא 08?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by iem,

כשאני מפעיל המשחק אני נמצא במסך ראשי, בוחר שפה ואין שום אופציה להתקדם למסך הבא... למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by liel3,

שלום חברים, שבוע שעבר התקנתי את פיפא 11, המשחק מתחיל במהירות סבירה, ולאחר כמה דקות נהיה איטי בטירוף עם עצירות לפעמים. מפרט מחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit Processor: Intel® Core2 CPU E6300 @ 1.86GHz Memory: 2048MB RAM Display Devices --------------- Card name: NVIDIA GeForce 7600 GT לדעתי, המפרט אמור להספיק, אבל בכל זאת עובד איטי, יש למישהו רעיון???

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by guy94,

אצלי על המחשב מותקן פיפא 2002 באנגלית, וברשותי המשחק המלא המקורי בעברית אלו קבצים צריך להעתיק כדי שיהיו תפריטים בעברית וגם שדרן בעברית ?! (אני לא מעוניין בהסרה והתקנה מחדש)

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , הרבה זמן שאני מנסה לברר ולפתור את הבעייה המוזרה למה במשחקים של פיפ"א ( כולל כולם ) הכרטיס מסך לא בא בכלל לידי ביטוי כמו במשחקים אחרים. כשאני משחק CALL OF DUTY למשל שהוא משחק הרבה יותר כבד בגרפיקה מפיפא המשחק רץ חלק עם פילטרים וכו' אבל בפיפא למשל זה על הפנים ! למשל שמרימים כדור שוער והתמונה זזה על כל המגרש אז התמונה לא רצה חלק אלא בגימגום כזה מעצבן כאילו הכרטיס מסך לא עומד בזה וזה לא נראה לי הגיוני.. קראתי בפורומים אחרים ( RAGE 3D ) שהמשחקים של פיפא בנויים עם אופטמיזצייה לדרייוורים של NVIDIA ולכרטיסים שלהם בעיקר. אולי בגלל זה הדרייוורים של ATI עושים את כל הבלאגן פה..?! לאח שלי יש מחשב כמו שלי P4 2.40 עם פחות זיכרון ממני וכרטיס מסך GF4 MX והמשחק אצלו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mattanl,

היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים