משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
בהתאם לרמזים וההערכות, Vanquish ינחת בשוק ה-PC בעוד עשרה ימים, ובאיחור של כשבע שנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! אז ככה, כל הנושא של DX10, יש בכלל השפעות בשטח? מישהו יכול להגיד מנסיון שהוא ראה הבדל בין משחק ב9 למשחק ב10? אני למשל שיחקתי בקרייסיס עם DX9 על XP והבנתי שיש הבדלים גדולים מאוד. רצתי והתקנתי את ויסטה 64, הרצתי שוב את קרייסיס (הפעם עם DX10 כמובן) ו..... כלום. בדיוק אותו הדבר. עשיתי משהו לא נכון או שפשוט עדיין אין תוצאות בשטח? מתי יהיו?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כי ב64bit win7 הוא לא עובד לי אבל ב xp הוא עובד לי,וחבל לי אם המשחק תומך בdx10 או 11 לשחק בו ב win xp ולכן אם הוא תומך בdx10 ומעלה אני אתקין את win7 32bit .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"קניתי" את המשחק מנהנט ל-PS2 כי אין כוח לחכות עד שיצא למחשב אז אז אני יודע שאיפושהו שם מתחבא לו אמולטור שיעבוד ! אם אתם יכולים גם תתנו קישור. תודה !
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
על איזה הגדרות אתם בד"כ משחקים ואיך המשחק רץ אצלכם ? אני במשחקים גם יחסית ישנים משחק על LOW, כמו פאר קריי הראשון נניח או POP T2T, רץ חלק כמו טוסיק של תינוק. במשחקי ספורט אני כבר משחק על מדיום, אבל הם לא רצים הכי הכי חלק. המפרט שלי : מעבד פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ ג'יפורס 6200 LE 1.5 ג'יגה זיכרון DDR2 (יש לי 1 בתדר 533 של 512 ואחד בתדר 667 של 1024 שקניתי באיזה 20 שקל מחבר שלא היה צריך אותו, זה בריא למחשב שהזכרונות בתדרים שונים ?) לוח 945GM3 של MSI אגב, הייתם מוכנים לוותר על כמה פריימים בשביל AA גבוה יותר או הגדרות בכללי טובות יותר או שאם הגרפיקה מספיק טובה הייתם מעדיפים שירוץ כמה שיותר חלק ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
, אני מדבר על באטלפילד השלישי ,HD5670 GDDR5 ,4GB RAM ,Intel i2500k 3.4GHz
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
geforce 4 mx 4400 או geforce 3 ti 500 דברו איתי מבחינת כל הפרמטרים... אם זה לא קשור לפורום הזה תעבירו אותו... לדעתי זה המקום... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
המחשב הוא סלרון 2.4 עם 512MB זיכרון וכרטיס מסך רדאון 9000 פרו, והמשחק מיועד למתנה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כעיקרון אני מתחיל להשתעמם קצת בזמן האחרון, פרשתי זמנית מBF2 בגלל שמתי שאני משחק בזה אני לא שם לב לאיך הזמן עובד וזה גם לא נמאס אז בכלל אתה לא שם לב שאתה משחק 6 שעות באותו סרבר חחחח... וטומב רידיר החדש אני תקוע באיזה קטע.... מרוב שיעמום כבר סיימתי את COD2 שוב! כי כבר לא ידעתי מה לשחק והיותר גרוע מכך סיימתי את המשחק Crimsonland (חחח מצב קשה אה? ) כעיקרון אני מת משיעמום כבר מתי שיוצא לי להיות על המחשב - שזה להיות בבית אחרי שסיימתי את כל השיעורים וכל הבולשיט של הביצפר =\ ככה איזה משחק אקשן טוב לשחק פעם בכמה ימים ובסופי שבוע ואם זה יהיה משחק רב אמוני שהוא חינמי זה יהיה בכלל יותר טוב אז מה יש לכם להציעה ?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
משחק מטוסים קרבי מודרני. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חח כל המשחקים הטובים מיועדים להשתחרר ב Q4 2007. שיחקתי Colin Mcrae... השליטה לא משהו והרעיון המרכזי במשחק גם לא... שיחקתי GRAW2... מאז ומתמיד לא התחברתי עם יריות טקטי כל כך... שיחקת Lost Planet... פשוט בנוי... גרוע חח שיחתי Overlord... ילדותי ומשעמם... שיחקתי Shadowrun... דווקא אהבתי, אני קונה השבוע.... שיחקתי Arena Wars... מבייש את היוצרים... לא שיחקתי Halo 2 כי יש לי XP חח ממליצים על משהו ספציפי? אני אוהב יריות (דווקא אין לי בעיה עם טקטי, שיחקתי גם BF2 במשך שנה וחצי... רק שלא יהיה איטי מידי), RTS, מרוצים, Space Sims, Flight Sims (עכשיו מנסה את Microsoft Flight Simulator X) תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על איזה רמה אתם בדרך כלל משחקים? אני על Hard בחלק או Easy. עכשיו התחלתי את CoD 2 ברמה Hardend(רמה אחת מעל ה Regular)
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
בראית לילה יש לי דרופים ל 8 לעוד מישהו זה רץ ככה או שאצלי משהו לא תקין יש לי 6800 לידטק מעבד 3200 לא 64 ביט 80 גיגה סאטא גירסת דריבר אחרונה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, איזה חלק במחשב הפנק-באסטר בודק? יש לי hardware ban מלפני שנתיים שלא רוצה להיעלם ... תודה לעוזרים, דור
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
סיימתי ת'משחק פעם ראשונה אתמול... אני חייבל ציין שזה השוטר הכי טוב ששחיקתי בו מאז HL המקורי (כולל השני...). אקשן אדיר והסיפור רקע ("עלילה") לא פחות... אבל כמו שקראתי בביקורות היא לא הכי ברורה בעולם (במיוחד שאתה משחק לסירוגין איזה חודשיים :-\) ונשארתי עם חלקי מידע שאני לא יכול להבין איך הם משתלבים, ויש כאלה שאני בכלל לא מבין. עשיתי חיפוש קטן בפורום וגילית שמישהו עשה פעם סיכום מעולה של כל העניין, אני אשמח לקבל לינק לת'רד כי אני לא מוצא אותו... ואם סתם למישהו בא להסביר מה הולך שם על רגל אחת אז גם סבבה. :-*
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
על סמך שעות משחק? כמות משחקים? מישהו שכל החיים שלו חרש רק על משחקי כדורגל וכדורסל לא נחשב לדעתי כגיימר. יש לי חבר שחורש רק על משחקי RPG כמו WOW, dragon dogma וכו' ולא מתחבר להרבה מעבר לזה... (איך אי אפשר להתחבר למשחקים כמו uncharted, god of war, call of duty, dishonored? אבל לא משנה...) וכאן יש לנו קצת ויכוח עד כמה גיימר הוא נחשב... ההתלבטות שלי היא שאם אחד שמשחק רק משחקי RPG נחשב לגיימר אז למה זה לא מסתדר לי שאחד שמשחק רק משחקי ספורט לא נחשב לגיימר. נכון שיש כל מיני סוגי גיימרים (http://en.wikipedia.org/wiki/Gamer) אבל עדיין אנחנו די חלוקים בנושא.
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ההימור הגדול על משחקים כשירות אינו מצליח להוכיח את עצמו עד כה, ומחייב את המפתחת והמפיצה הגדולה להצטמצם משמעותית בתוכניותיה לעתידלכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
פרק מספר 14 בקו הראשי של המותג הגדול ביותר מבית חברת אקטיוויז׳ן נמצא ימים ספורים מההשקה הרשמית שלו, וזו המערכת לה תזדקקו בכדי לחוות את מה שיש לו להציע לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק The Witcher: Enhanced Edition בגרסתי האירופאית המהדורה הזו עדיין לא משווקת בארץ ולכן התחלתי לחפש באתרים שוניפ מחו"ל. לכן, נכנסתי לחלק מהאתרים שמוזכרים כאן בפורום, אך לצערי לא מצאתי את עלויות המשלוח לישראל. לדוגמה: http://www.game.co.uk אם מישהו יודע מה מחיר המשלוח לארץ באתר זה (או אם יש לו אתר נוסף מומלץ) אשמח לקבל את עזרתם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב בעמוד הראשי בסטים של המקרט שפריטים מסויימים במשחק פתאום זנקו במחיר ב 2 דולר שהם נמכרו במשך חודשים ללא שינוי ועכשיו פתאום נמכרו ב 17 דולר מאות ואלפים וכרגע עומדים על 8 דולר אני לא מעורב במשחק הזה מישהו יכול להסביר מאיפה באה הדרישה הגדולה פתאום http://i5.minus.com/iN9hKZUDYHMMX.jpg
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-