עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IG,

שוב אני מחפש משחקים ישנים, והפעם זה משחק שיש לי חשבון לסגור איתו... (בגיל 12 לא הבנתי איך לאוייבים יש טנקים כשאני בקושי המצאתי את הגלגל ) אם יש אפשרות להוריד אותו חינם, אני מבקש עזרה במציאת לינקים להורדה. מגוגל התיאשתי... יותר מידי קישורים לCIV4... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by TAsraf,

שלום לכם הפעלתי את ההתקנה וזה רושם לי את ההודעה הבאה: עשיתי את כל מה שרשום שם לסגור את כל התוכניות רוקנתי את הTemp Files ובדקתי את האינטרנט כלום לא עובד מה אפשר עוד לעשות?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. http://www.gamershell.com/news/44546.html בגירסא המשופרת כמובן.... משחק כדורגל עתידני שבו מותר ורצוי להרביץ ליריב שלך, להרתיח את הכדור ואז להבקיע שער דרך השוער, שידרוג דמויות ליותר כוח מהירות וכולי... http://www.gamershell.com/pc/speedball_2_tournament/screenshots.html?id=25 http://www.gamershell.com/pc/speedball_2_tournament/screenshots.html?id=36

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by ZASUS,

סימתי את המשחק FEAR ובשביל לשחק במשחק ההמשך: First.Encounter.Assault.Recon.Extraction.Point אני צריך לעדכן את המשחק הראשון לגירסה 1.08. הורדתי את העדכון וכשאני מנסה להתקין אותו הוא אומר לי שFEAR הראשון לא מותקן. מה אני יכול לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. Started by Xilver,

אני לא מוצא את הגובלינים האדומים! הגעתי למקום שככל הנראה אני אמור למצוא אותם, אבל אין לי מושג מה לעשות שם... זו נראית לי הSpree Castle. מישהו עבר את הקטע הזה ומצא את המשרתים/גובלינים האדומים האלו?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  6. עלתה גם איזה שגיאה אני יעלה אותה מחר

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי את המשחק MAFIA חוקי ומשום מה אני לא מצליח להתקין אותו.. אני מכניס את הדיסק הראשון ומתחיל בהתקנה, מחליף לשני מתי שצריך ואחר כך לשלישי, הביעה היא שבדיסק השלישי ממש לקראת הסוף הוא פשוט מפסיק להתקין את המשחק.. הוא לא ניתקע או משהו.. בדקתי והדיסקים לא סרוטים ולא כלום.. יש למישהו רעיון למה זה קורה?

8. הייתי רוצה לדעת המשחק BATTLEFIELD 2 הוא רק מולטיפלייר או שהוא לשחקן יחיד? כי הקודמים היו גם ליחיד וגם מולטיפלייר ואני רוצה לדעת מה המשחק הזה ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  9. Started by tnt studios,

טוב, סוף סוך הגעתי לדרגת "GUNNERY SARGENT" בBF2 (איפה הכפיים? סתם, יש לי עוד הרבה על מה לעבוד...), נותרו לי רק את הENGINEER והANIT TANK לפתוח.... עכשיו, אני שואל את עצמי, נגיד ואני קונה את ההרחבה SPECIAL FORCES, שתתין לי את הF2000 וכל הנשקים התותחים, זה יתן לי? כי אני יודע שכשמגיעים לדרגה מסויימת זה כבל מפסיק לפתוח... תודה על העזרה! -RegMan AKA tnauman

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by id3232,

שלום אתמול התקנתי את המשחק ושיחקתי ב CLASSIC MODE בסבבה עם המקשים הרגילים(חיצים וS,D,A וכו') פתאום היום אני מנסה שוב לשחק ובתפריטים כל המקשים עובדים סבבה אבל שמתחילים לשחק שום מקש לא מגיב למרות שהמשחק לא נתקע. "איפסתי" אפילו את הגדרות הCONTROLLER וגם לא עזר בבקשה עזרה!!

11. Started by wolf_silver,

טוב ככה הקובץ עצמו הוא קובץ שאתה מתקין אותו והוא מתקין את המשחק call of duty ברגסטר כי הדיסק של ההתקנה של הcall of duty שלי לא טוב !!! ועכשיו כדי לשחק בחדש אני צריך שהמשחק יהיה מותקן ברגיסטר מאיפה אני יכול להביא את הקובץ לא יודע איך קוראים אבל אני יודע שיש קובץ כזה תודה לכולם תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by lharpaz,

היי, אני מניח שכולם שמעו על הבעיה שבה כל האויבים ב-Half Life 2 מפסיקים לזוז. ניסיתי לטפל בזה עם הפאטצ' ולא הצלחתי. חבל. אם יש למישהו פתרון - אני אשמח לשמוע. בכל מקרה, פתאום זה התחיל לקרות לי גם ב-Half Life 1. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך מסדרים את זה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. חברת Take-Two Interactive אישרה כי המשחק המצופה GTA 6 ישוחרר בסתיו 2025לכתבה

14. Started by lmlm,

כשאני מתקין והוא מגיע לתיקיה SUPPORT הוא נעצר ואומר לי הודעה שהוא לא מצליח לתרגם/לקרוא את הקובץ -כנראה כי שמו בגרמנית ומה שכתוב שם גרמנית. מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by nuctornal wisdom,

שנה טובה וכאלה התחלתי לפני כשבוע לשחק במשחק, בלי לקרוא מדריכים, בחרתי בBattlemage Redguard מזל(סימן לידה?) לוחם. כרגע הדמות רמה 18 והיא דיי בינונית מבחינת מיצוי (עד שהנתי איך עובדת השיטה של הleveling וכ'ו), אז אני מתחיל חדשה איזה גזע/סקלים/מזל כדאי לבחור כראשיים? כרדע אני חושב על Alchemy Destruction אחד מהarmor (לא יודע איזה עדיף) Sword/blunt כנל יש איזה מוד שמסדר את האינבנטורי? מאפשר תת תיקיות או משהו? כשיש לך כמה דברים בלתי אפשרי לנווט שם איזה מודים מומלצים בכלל ? תודה מראש

16. Started by tomerzhr,

עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by MODI,

הורדתי תמישחק ואין אפשרות לשחק נגד בוטים זה רק אני שלא מצאתי?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. כל בערך 5 דקות יש שגיאת גרפיקה והמחשב נתקע. יש לי כרטיס מסך 8800GT עם הדרייבר הכי חדש (יצא החודש) זה קורה לעוד מישהן? מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. Started by avielsvis,

כשאני נכנס ל- costomize ורוצה לשים להבות או משהו דומה אז אין להבות ואין כלום רק עיגולים כאלה שאומר שאין כלום וכתוב 20\20 ויש מנעול והגעתי ל black list ה-11 עברתי 4 בוסים וזה rip

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  20. אז ככה, נתקעתי באיזו מסעדה מעצבנת הרגתי שם את כולם וביצעתי את כל המשימות אבל הרדאר הירוק נשאר, וחיסלתי את הטנק הכל!!!!אני עומד ממש איפה שהרדאר מצביע לי ואין שם שום דבר שאני יכול לעשות....תעזרו לי בבקשה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6164718.html?tag=latestnews;title;2 מחכה ליראות RPG יפנים אם המנוע הזה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by Stranger,

קשיור אם אפשר...? תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by mx5,

אני באמצע המשחק ועושה ESC ואין אפשרות לשמור... מישהו יודע איך שומרים?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by slimshady21,

אחרי איזה חודשיים שלא שחקתי כבר במשחק הזה- עכשיו אני מכניס את הדיסק, אני נכנסל- battle.net, הוא כותב לי שהוא מוריד עדכונים, הוא מסיים תוך שניייה ואומר לי ללחוץ על RESTAST כדי לאתחל את המשחק, אני לוחץ ואז הוא תוקע לי את ההודעה: נו אז מישהו מכיר את הבעיה הזו או יודע מה צריך לעשות?? בקשה! זה מעצבן אותי! ד"א- יש דיסק מקורי בפנים ויש 50GB פנויים בארדיסק, אם זה משנה משהו אנערף...

• 4 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים