משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אוקיי עידכנתי... כל מי שרוצה גם שילך לתיקיה של המשחק יש קובץ שנקרא haloupdate תלחצו עליו... זה יעדכן את המישחק... זה קצת שיפר את הגרפיקה ומשחק רץ טיפה יותר טוב... לא איזה משהו מהפכני אבל בהחלט שיפור....
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגיע לאיזור שבתמונה, אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה. מה יכולה להיות הבעיה? אם לא רואים את התמונה: http://aycu30.webshots.com/image/37509/2003926467129340488_rs.jpg אשמח אם מישהו יוכל להעלות שמירה של המשחק אחרי שעוברים את האיזור הזה (אני בפרק השני, לקראת סוף המרדף של הANT LION הגדולה). עריכה: הנה הקובץ שמירה שלי http://www.sendspace.com/file/ubt60m. אשמח אם מישהו יוכל להמשיך משם ולהעלות את השמירה מחדש.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני משחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואני משחק טוב והכל אבל אם אני יוצא ומנסה להיכנס שוב, הגרפיקה על הפנים, זה מראה לי ריבועים כאלה מעצבן, למורות שההגדרות נשארו אותם ההגדרות מלפני ההפעלה מחדש של המשחק (שעבדו בלי ריבועים). אני צריך לצאת מהמשחק ולהיכנס כמה פעמים עד שזה מסתדר... מישהו יודע אם יש פאצ' או משהו שמתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים יפים (FPS או כ-ל אקשן אחר) שיחקתי ב cod 4 crysis stranglehold moh:a assasins creed יש עוד המלצה? כל דבר שיש בו אקשן... מפרט 4200x2 8800gt 512 2 gb זיכרון
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הכותר החדש של יוצרי Max Payne ו-Alan Wake, שהיווה עד כה את אחד מהבלעדיים המסקרנים ביותר עבור ה-Xbox One, יגיע גם למחשבים מבוססי חלונות 10 בחודש אפריל הקרוב מיקרוסופט מספקת הפתעה נעימה לשחקני המחשבים האישיים – עם משחק הפעולה המבטיח Quantum Break, שמגיע מחברת Remedy Entertainment הפינית אשר יצרה בעבר את סדרת Max Payne ואת סדרת Alan Wake. הכותר החדש, שמתיימר לספק איכות ויזואלית מתקדמת במיוחד לצד מנגנוני משחקיות לשליטה והשפעה על ציר הזמן, היה עד כה בלעדי לקונסולות ה-Xbox One, אך עתה בחברה מאשרים כי הוא יושק במקביל גם למחשבים מבוססי חלונות. זה הוא הגזר שמביאה מיקרוסופט לגיימרים, אך לצערנו יש כאן גם מקל – Quantum Break, בדומה לרוב המשחקים החדשים מבית מיקרוסופט, …
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בת דודה שלי הקטנה פה... והיא בוכה לי שעה שהיא רוצה לשחק בסופר מריו... משום מה לא מצאתי ת'משחק להורדה בגוגל.. אז תנו קישור להורדה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם שאני מפעיל Call of duty או ET המשחק נתקע לאחר חצי דקה (נתקע לגמרי צריך ללחוץ ריסט) אציין כי במשחקים אחרים (BF2,HL2,NFSU2,GTA:SA) המשחקים לא נתקעים. אגב , בCOD בSP המשחק אינו נתקע... (וזה מה שמוזר :s05: ) המפרט שלי זה : AMD barton 2600Mhz Gigabyte Ga-7n400 pro 2 Geil 400Mhz 256MB X2 Gigabyte 9600Pro תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי geForce gtx אני שם את הvertical sync על off בשביל שיהיה לי 100 fps או יותר,,, אבל כשאני נכנס למחשק יש לי תקיעות עצומות הפינגים עולים לי והms גבוה הורדתי את הrates והכל במחשק החלפתי דריבר בדקתי תאינטרנט עשית format והשתמשתי ב ad awre spysweeper וhijackthis וכלום לא עוזר אין לי וירוסים או דברים אחרים אבל שאני מוריד את הvertical sync יש לי 75 fps בלי תקיעות בלי כלום מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הfps בלי תקיעות ? -אם אתם מקירים פורום של אנשים שיותר מבינים תביאו לי אותו בפרטי
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי PES 2009 ולפני כמה ימים היתה לי בעייה איתו כאשר אני מנסה להיכנס למשחק אז האנטי וירוס חוסם אותו עכשיו סידרתי את האנטי וירוס ולא הצלחתי למחוק את המשחק דרך הוספה או הסרה שהיתי מוחק אותו אז היה רשום לי "לא היתה אפשרות לפתוח חבילת תיקון זו. ודא כי חבילת התיקון קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה, או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי חבילת תיקון חוקית של Windows Installer " ועכשיו מחקתי אותה על ידי תוכנת הסרה Your Uninstaller! וכשאני מכניס את הדיסק של המשחק לכונן אז נפתח לי החלון כאילו המשחק מותקן אבל שאני לוחץ על PLAY אז נסגר החלון ולא קורה כלום וכשאני לוחץ על UNINSTALL ה-Windows Installer מפריעה למחוק אותו
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המשחק לא מזמן, ועד היום המשחק עבד ללא בעיה, לא התקנתי שום דבר נוסף, ופתאום סתם ככה כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מעלה לי הודעת שלח אל תשלח. לפני זה הוא עוד עלה למשחק ובאמצע האינטרו נתן לי את ההודעה הזו, וכעת בכלל הוא לא מוכן להכנס למשחק.. מישהו מכיר עוד את התקלה? כבר עברתי חצי משחק וזה נהיה מעצבן...
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חבר'ה, יש עכשיו מבצע ממש מטורף בטאוור רקורדס- קונים כל אחד ממשחקי EA GAMES ומקבלים את השני במתנה...זה פשוט היסטרי... ככה לדוגמא אפשר לקנות את ORANGE BOX ולקבל את CRYSIS חינם... בקיצור ולעניין- לכל מי שהתלבט אם לקנות או לא, זו תקופה ממש טובה להשלים פערים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
-
-
דיווחים ראשוניים מעודדים וביקורות טובות עשו את שלהם, כך נראה - הפרק הראשי מספר 12 בסדרת המפורסמת חווה את הפתיחה הטובה ביותר בתולדות המותגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון ביחס לקודם (שלא שיחקתי בו אז אני לא יודע איך הוא היה)
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 8800GTS 640MB intel e6300 1.86ghz 1gb ddr2 כשאני משחק בסטאלקר על הכי גבוה על כל הדברים הכי גבוהים אז בחלק מהמקומות המשחק פועל טוב ובחלק מהמקומות ב-SLOW למה זה ככה? יש לי מחשב מתאים בשביל זה ושמיועד לזה אז למה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום, במשחק אני כל הזמן אוסף סוגים שונים של יהלומים, אם זו פנינה או רובי או יהלום רגיל, יהלום כחול (שכחתי מה השם) וכו'. מה לעזאזל עושים איתם? אני סתם אוסף ומוכר בשביל כסף, יש להם מטרה במשחק?? ושאלה נוספת, גנבתי מהאגודה של הלוחמים חרב זכוכית אדומה כזו, אבל משום מה הכוח שלה 1, והיא לא שווה כסף בכלל ואיך שאני נותן איתה מכה היא נשברת ואז שוב אני צריך לתקן אותה. מדוע? ואיפה אפשר להשיג חרבות כאלו?? אני כבר ברמה 11 ולא מצאתי אחת כזו למכירה עדיין... תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הסאגה של פורצי המשחקים הסינים נמשכת: זמן קצר מאוד אחרי הצהרה על פרישה לתקופה של שנה או יותר, הודעה חדשה מספרת על פוטנציאל לנצחון על שיטת ההגנה המתקדמת ביותר בשוק הגיימינג מבולבלים? גם אנחנו. קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME ממשיכה לספק לנו כותרות, עם התנהגות מוזרה והכרזות נגדיות שמפתיעות בכל פעם מחדש. כעת, אחרי הכרזה רשמית לכאורה על פרישה מעסקי פריצת והפצת המשחקים לשנה שלמה ("על מנת לבחון את ההשפעה על המכירות החוקיות"), מה שהוביל אוטומטית להנחה כי מדובר בהרמת ידיים מנסיון לפרוץ את הגנות הקבצים האימתניות של חברת Denuvo אשר מגינות על יותר ויותר משחקים חדשים בפרופיל גבוה – מובילת הקבוצהפירסמה הודעת חדשה, בה היא מבטיחה להוכיח בקרוב שהטכנולוגיה המדוברת של Denuvo והמשחקים …
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה נשמעת קצת טיפשית אבל איך לאזעזל נפטרים משריון וכלי נשק שכבר לא רוצים? הם ממלאים לי את המקום בתיק ואני לא יכול לזז ואין לי מושג איך נפטרים מהם.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק דרך הסטים או ישירות דרך ALL SEEING EYE ויישר בום ! ריסט למחשב !!! אני כבר לא יודע מה לעשות ...... ניסיתי להיכנס לסטים MY GAMES למחוק משם את קאונטר ואז הורדתי אותו שוב אבל עדין ...... קאונטר עולה רק כשאני בסייפ מוד אבל אז כמובן אני חוזר לרגיל ושוב ריסט (זה לא בסטים עצמו רק שזה מעלה את קאונטר 1.6 ) ! איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו !!!!!!!? תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את fear ורשום ובאמצע הההתקנה רשום לי את ההודעה הזאת הנה תמונה תודה לכל העוזרים אלי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שאלה יש אפשרות לשחק red faction 2 באינטרנט יש אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/pc/shadowops64-bitready.shtml
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-