משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואני משחק טוב והכל אבל אם אני יוצא ומנסה להיכנס שוב, הגרפיקה על הפנים, זה מראה לי ריבועים כאלה מעצבן, למורות שההגדרות נשארו אותם ההגדרות מלפני ההפעלה מחדש של המשחק (שעבדו בלי ריבועים). אני צריך לצאת מהמשחק ולהיכנס כמה פעמים עד שזה מסתדר... מישהו יודע אם יש פאצ' או משהו שמתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 18 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע אחוקים? אתם מריחים את זה? כן, עוד שבוע נשרף והנה יום חמישי בא עלינו לטובה ואיתו פרק חדש של הפאנבויז. אנחנו רוצים למסור מזל טוב לזוכים המאושרים בתחרות הלייקים בדף הפייסבוק שלנו בחסות “צעצועי שגיב”. מאזינים זכו פה במשחק לPS3, חולצות פוסטרים ושלל פינוקים, לפרטים נוספים אתם מוזמנים להאזין לפרק. אפרופו פרק, השבוע אנחנו סוקרים (וקוטלים) את BRINK , מדברים על קו אופ של פורטל 2 וקילזון 3, ממליצים על משחק טריוויה מיוחד לאייפון ולמחשב, שלל חדשות (PS4, אקסבוקס לייב, NGP, פסקול לפורטל 2 בחינם, משחקי וידאו=עבודת פרך ועוד…) …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים יפים (FPS או כ-ל אקשן אחר) שיחקתי ב cod 4 crysis stranglehold moh:a assasins creed יש עוד המלצה? כל דבר שיש בו אקשן... מפרט 4200x2 8800gt 512 2 gb זיכרון
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום. יש לי חבר שמשחק במשחק הזה והוא שמר יותר מידי, ועכשיו המשחק לא נותן לו לשמור יותר כאילו שהוא נכנס לתפריט שמירה אז ה- save דהוי כזה כי לא ניתן ללחוץ עליו. מה עושים? ניסיתי להסביר לו שבמסמכים שלי יש תקייה של השמירות אבל הוא אומר שאין... איך אני מוחק את השמירות כי הוא רוצה לשמור שלבים חדשים... תודה... ;D
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם שאני מפעיל Call of duty או ET המשחק נתקע לאחר חצי דקה (נתקע לגמרי צריך ללחוץ ריסט) אציין כי במשחקים אחרים (BF2,HL2,NFSU2,GTA:SA) המשחקים לא נתקעים. אגב , בCOD בSP המשחק אינו נתקע... (וזה מה שמוזר :s05: ) המפרט שלי זה : AMD barton 2600Mhz Gigabyte Ga-7n400 pro 2 Geil 400Mhz 256MB X2 Gigabyte 9600Pro תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
סיימתי להוריד DOD:source ואני בא להפעיל, פותח חלון לאיזה שניה ונסגר, ואז ניסיתי גם להפעיל CSS וHL2DM, לא עובד..., אותו דבר..
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק crysis (לכל מי שמכיר..). המשחק תומך בווינדוס ויסטה של כל הגירסאות. יש לי את הדרישות המתאימות. כרטיס מסך: Nvidia Gofroce 8500 GT זיכרון של: 512 MB. מעבד מסוג: intel ® TM 2 Due Cpu . סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות. מה קורה שאני משחק? שאני נכנס לתפריט הראשי, פתאום המשחק ניתקע לי. זאת אומרת שהתמונה נקפאת ועושה רעש של טרקטור כזה "טרטרטרטרטרטר", ולאחר מכן, המחשב ניפתח לי מחדש (restart). אני מאוד רוצה לקבל עזרה, המשחק אם אתה מכירים משחק בעל גראפיקה מהממת. ואני מאוד רוצה לשחק במשחק. יש למישהו מושג מה לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה http://img211.imageshack.us/my.php?image=0...060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש המשחק כמובן מקורי..
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חשוב להזכיר יש לי את המשחק המקורי שנקנה בדיוק אתמול. נירשמתי ל Rocker games עשיתי ACTIVE כמו שצריך,הוספתי ב LINKID את games for live. אני נכנס למשחק,רושם את החשבון LIVE שלי ( האימייל שאני משתמש בו ) רושם שהתחבר וצריך להוריד פאצ.. לוחץ אישור זה עומד על הדף 5 דקות בהורדת הפאצ. ואז שוב פעם אומר אתה צריך להתחבר ל LIVE ואני רושם שוב פעם את ה LIVE שלי ושוב פעם מוריד פאצ ושוב פעם צריך להתחבר ל LIVE התשגעתי כבר ואני ממש מאוכזב... מישהו פה יכול לעזור לי בבעייה המעצבנת הזאת? כי אם אני משחק בלי LIVE גם לשמור שמירות אני לא יכול
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ואז הכל בסדר ואז כשאני בא לשחק במולטי פלייר זה דורש גרסה 1.3... כשאני בא לעדכן את המשחק ל 1.3 זה כאילו מסיים ובקו האחרון זה כותב את זה: בבקשה חבר'ה אם מישהו יודע שיעזור לי אני מבואס מזה לגמרי
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למשחק המשחק נראה ככה: http://img151.imageshack.us/img151/4269/asd0ka.jpg מישהו יודע מה הבעיה? הנה המחשב שלי: n/a-AMD Athlon 64 Processor 3000+ .:. (RAM) usage: 460/1024MB (44.92%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 6800 LE, (Display) 1280x1024/32bit/60Hz
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם בזמן האחרון התחלתי לשחק בEMPIRE: TOTAL WAR ונתקלתי בבעית סאונד די מעצבנת הסאונד כל הזמן נשמע שבור, מקוטע ולא נעים לאוזן זה קורה גם כשהמוזיקה מהמשחק מתנגנת (בתפריט הראשי ובמהלך המשחק) וגם כשבוחרים יחידה או נותנים פקודה כלשהי חיפשתי באינטרנט ונתקלתי בבעיות דומות אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה התקנתי מחדש את הדרייברים לכרטיס קול וזה לא עזר ובמשחקים אחרים הסאונד עובד נורמלי לחלוטין אני משתמש בWIN7 ודרייברים מעודכנים כרטיס קול REALTEK OB בלוח P35 DS3L של גיגבייט מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שמעו במחשב הישן שלי היה לי וינדוס 98 וCM01/02 וHeroes3 עבדו לי.. עכשיו קניתי מחשב חדש עם וינדוס XP ושני המשחקים האלו לא עובדים לי ! אני כמעט בטוח שזה הוינדוס חברים שלי אמרו לי שמשחקים כאלו לא עובדים על הוינדוס כי הוא חדש מדי.. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז שיאמר פה !
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. התעניינתי לאחרונה באתרי הורדות משחקים באופן חוקי, בתשלום כמובן ורציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה? איך קצב ההורדה? המשחקים עובדים בסדר אחרי ההורדה וההתקנה? היו בעיות מיוחדות? נראה לי רעיון מעניין, אם קצב ההורדה גבוה והמחיר לא גבוה כמו בארץ אז אולי זו יכולה להיות אלטרנטיבה טובה.. ממה שראיתי רוב המשחקים החדשים עולים 39$ באתר שזה בערך 160 ש"ח, לעומת ה 200-219 בארץ. הקישור http://www.direct2drive.com/buy-pc-games-download חוו דעתכם L8r
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום חבר שלי התקין את guitar hero 3 וכשהוא נכנס יש אך שהוא נכנס אליו הוא מקבל הודעה שהישום הפסיק לפעול.... הוא הסיר והתקין שוב כמה פעמים וזה לא עזר, הדבר יחיד שאני יכול לחשוב עליו זה כנראה שהמחשב שלו לא מספיק חזק אבל עדין זה נראה לי מוזר שהמשחק אפילו לא עולה לשכמה שניות אלה יש קורס. כמה שאני יודע יש לו 2G זיכרון כרטיס מסך של אינטל HD945. זה בעיה של חומרה או של תוכנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב חברה נעלמה לי האופציה להתשתמש ב רזולוציות 800X600 1024X768 שאני בדר"כ משחק עליהם מה אני אמור לעשות ? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הגעתי לשלב (בעצם זה הראשון) ששם האנס ניהיה חולה ואני צריך ללכת להרים עכשיו מצאתי בגדים אבל איך אני לובש אותם?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קיבלתי באן מיוט בשרת שלכם , אני לא יכול לכתוב כלום בצ'אט... אם אפשר להוריד את זה אשמח למה יש הרבה דברים שצריך לכתוב לפעמים ואני לא יכול להגיב.. טנקס
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק דרך הסטים או ישירות דרך ALL SEEING EYE ויישר בום ! ריסט למחשב !!! אני כבר לא יודע מה לעשות ...... ניסיתי להיכנס לסטים MY GAMES למחוק משם את קאונטר ואז הורדתי אותו שוב אבל עדין ...... קאונטר עולה רק כשאני בסייפ מוד אבל אז כמובן אני חוזר לרגיל ושוב ריסט (זה לא בסטים עצמו רק שזה מעלה את קאונטר 1.6 ) ! איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו !!!!!!!? תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מוכן לארח את חברי הפורום על המחשב שלי במשחק "America's Army" היום מהשעה 12:00 אז מה אתם אומ
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-