עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Red-AnGel,

שלום אני משחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואני משחק טוב והכל אבל אם אני יוצא ומנסה להיכנס שוב, הגרפיקה על הפנים, זה מראה לי ריבועים כאלה מעצבן, למורות שההגדרות נשארו אותם ההגדרות מלפני ההפעלה מחדש של המשחק (שעבדו בלי ריבועים). אני צריך לצאת מהמשחק ולהיכנס כמה פעמים עד שזה מסתדר... מישהו יודע אם יש פאצ' או משהו שמתקן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by Lanzar,

הורדתי את המשחק מ LIONETWORK ואני מפעיל אותו על 1280X1024 אני שם כל משחק ברזולוציה הזאת ואין לי שום בעיה בחיים רציתי לדעת מה הבעיה יכולה להיות ( חשבתי שאוליי זה בעיה כמו ב DEUS 2 שצריך PATCH אוליי... ) ראו מפרט שלי בצד

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. מישהו יודע במקרה איך שומרים בנקודה כלשהי במשחק את ההתקדמות.... כי יש רק צ'קפויינטים כאלה שבמקרה שאתה מת... אבל אם אתה מנסה לצאת זה אומר שכל ההתקדמות אתבד... חשבתי אולי זה יחזיר אותי לצ'ק פויינט אבל זה לא זה כל המשחק מהתחלה...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by stalbetman,

שלום. יש לי חבר שמשחק במשחק הזה והוא שמר יותר מידי, ועכשיו המשחק לא נותן לו לשמור יותר כאילו שהוא נכנס לתפריט שמירה אז ה- save דהוי כזה כי לא ניתן ללחוץ עליו. מה עושים? ניסיתי להסביר לו שבמסמכים שלי יש תקייה של השמירות אבל הוא אומר שאין... איך אני מוחק את השמירות כי הוא רוצה לשמור שלבים חדשים... תודה... ;D

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by MadCat125,

שלום!!! אם מישהו משחק במשחק Sniper Elite אולי אתם יכולים להביא לי שמירה שלכם. כי שלי לא עובדת פתאום....מוזר. הייתי במשימה משהו...AGENT E-MAIL: lizard666@hotmail.co.il

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by F430,

Halo.2.XP.Patch-NoGrp יש אותו בTD

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by avner_100,

שלום יש לי bf2 ומזמן לא שיחתי בו . עכשיו שניסיתי לשחק בפעם הראשונה שיחקתי איזה חצי שעה ואז המשחק נסגר לי סתם ככה... נכנסתי עוד הפעם וזה יצא לי באמצע הטעינה של הסרבר... עכשיו התקנתי את הפאטץ החדש שלהם 1.41 משהוא והורדתי את הקראק והתיקון ל סרברים מ מגה-גיימס ועכשיו יש כמה סרברים יחידים שזה יכול להתחבר אליהם כי אני יכול להכנס רק לסרברים הפרוצים.. שכאני נכנס לסרברים האלה כשזה גומר תתעינה אני לא עושה כלום ואז זה מביא לי הודעה כזאת : תעזרו לי בקשההה אני חייב לשחק אין לי מושג מה לעשותתת ////// תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by lesForce,

מכיוון ש-COD4 לא יעבוד לי על המחשב אני חוזר לcall of duty2 \ ;D פעם שיחקתי עם סידיקיי מקורי של חבר אבל מחקתי את זה מהמחשב והוא איבד את המשחק... אז עכשיו אני מוריד את המשחק מהאינטרנט . השאלה אם אני יוכל לשחק באינטרנט גם בפרוץ? אם כן , למישהו יש מדריך או איזה פאצ' שיוכל לסדר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. Started by ofsher,

מה המצב אנשים נתקלתי במשחק רק עכשיו, חיפשתי בפורום ולא ראיתי שאף אחד התייחס אליו יותר מדי הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המשחק, שווה קנייה? הבנתי גם שאי אפשר לשחק לבד אלא רק מולטי, אבל בדמו כתוב שאפשר לשחק לבד, אז אפשר או אי אפשר? בכלל, הייתי שמח לשמוע ממי שמכיר על המשחק - הוא נראה לי נחמד תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by xlSnaK,

לא משנה... לנעול

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by maxim22,

היה לי פעם אבל מחקתי אותו בטעות מזמן תודה מראש

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by jonkerbox,

שלום, הורדתי לא מזמן את המשחק mirrors edge, שיחקתי בוא קצת על הגדרות בינוניות ועברתי את שלב האימונים. כשהתחלתי את השלב הראשון לאחר כ-2 דקות הוא נתקע ועשה restart. נכנסיתי שוב למשחק וקרא אותו דבר בפעם השנייה. הנה מפרט המחשב שלי: intel pentium 4 CPU 3.00 GHz 2GB of RAM Radeon X1950 pro 512Mb מישהו יכול לעזור? תודה, jonkerbox

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by itad,

שאני נכנס למשחקים לא משנה לאיזה משחק ואם הוא חדש או ישן אני משחק בערך 10 דקות ואז זה פשוט יוצא לי מהמשחק זה לא מראה לי שום הודעה עם בעיה אני משתגע! מה לעשות?? ???

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. אהלן אנשים.. התעניינתי לאחרונה באתרי הורדות משחקים באופן חוקי, בתשלום כמובן ורציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה? איך קצב ההורדה? המשחקים עובדים בסדר אחרי ההורדה וההתקנה? היו בעיות מיוחדות? נראה לי רעיון מעניין, אם קצב ההורדה גבוה והמחיר לא גבוה כמו בארץ אז אולי זו יכולה להיות אלטרנטיבה טובה.. ממה שראיתי רוב המשחקים החדשים עולים 39$ באתר שזה בערך 160 ש"ח, לעומת ה 200-219 בארץ. הקישור http://www.direct2drive.com/buy-pc-games-download חוו דעתכם L8r

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by tomerzhr,

עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Company of Heroes English Patch, Version 1.0 - 1.2 קישור להורדה http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/En_1_0_0_to_1_2_0.exe

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  17. Started by kisin,

התמונות הבאות מראות את ההתפתחות הגרפית של סדרות משחקים. פשוט מדהים לחשוב איך הגרפיקה תתפתח בעשור הקרוב... Ratchet & Clank Project Gotham Metal Gear Solid Super Mario Halo Gran Turismo Devil May Cry Grand Theft Auto Final Fantasy Tekken

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  18. עם 6600GT http://img142.imageshack.us/img142/2851/fservdbo1.jpg

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום חבר שלי התקין את guitar hero 3 וכשהוא נכנס יש אך שהוא נכנס אליו הוא מקבל הודעה שהישום הפסיק לפעול.... הוא הסיר והתקין שוב כמה פעמים וזה לא עזר, הדבר יחיד שאני יכול לחשוב עליו זה כנראה שהמחשב שלו לא מספיק חזק אבל עדין זה נראה לי מוזר שהמשחק אפילו לא עולה לשכמה שניות אלה יש קורס. כמה שאני יודע יש לו 2G זיכרון כרטיס מסך של אינטל HD945. זה בעיה של חומרה או של תוכנה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום. חשבתי לקנות את COD4 דרך סטים ואולי עוד כה משחקים אז יש לי כמה שאלות 1.אם נגיד אני קונה את המשחק ואחרי כמה זמן אני עושה פורמט למחשב ומתקין מחדש סטים אני יוכל להוריד אותו שוב ? 2. אם אני קונה את המשחק ורוצה אחרי כמה זמן להחליף משתמש אני יכול להבעיר את המשחק למשתמש אחר ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by לוח שנה,

לא הבנתי מה עושים במרדפים עם הברקסים של המרדפים והנקודות שמסומנות במשולשים כתומים, אם מישהו יוכל להסביר? תודה.

22. Started by Spootnik,

טוב חברה נעלמה לי האופציה להתשתמש ב רזולוציות 800X600 1024X768 שאני בדר"כ משחק עליהם מה אני אמור לעשות ? ??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. Started by yanivsk,

מישהוא אולי משחק במשחק הזה ? שווה קניה ? ד"א אהבתי את 1 ו 2

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הגעתי לשלב (בעצם זה הראשון) ששם האנס ניהיה חולה ואני צריך ללכת להרים עכשיו מצאתי בגדים אבל איך אני לובש אותם?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  25. אז ככה הפינג שליח בשרתים אירופאים וגם ישראלים לא יורדים מ-90... האם זה נורמלי ? מה הפינגים שלכם בשרתים כאלו ? הייתי רוצה לציין שבהגדרות רשת של המשחק אני עובד על הגדרה "T1" ולא "כבלים"... ניסיתי את הגדרת הכבלים אבל אותה תוצעה... ??? עוד קצת מידע: אני משתמש באינטרנט במהירות 2.0MB הורדה ו128 העלאה (למרות שמהירות ההורדה שלי מתברת ב-2.5MB ). : ועוד משהו OFF-TOPIC: מהם האתרים שאתם משתמשים בהם כדי לראות את המצב שלכם במשחק (STATS) חוץ מה BFHQ המובנה במשחק ? שלי הוא www.bf2s.com .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.