משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מהשבכותרת לא זוכרזוכר מV עושים במשחק משבכו,רת כשאני כבר עברתי 64 אחוז מה עושים אחרי זה כדאי לעבור תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה..הורדתי טריינר לניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואחרי ששמתי את הקוד לכסף אז אני מנסה לשמור וזה לא שומר..כל פעם שאני נכנסת למשחק מופיע עוד פעם המקום שהייתי בו כבר ועברתי את המרוצים ...בקיצור זה לא שומר! למה???
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המפתח שפותח את הדלתות של הפיראטים? את הספינה הנסתרת ואת החדר הזה בבית שמלא פיראטים?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
עברתי כבר את שלושת הבוסים הראשונים אני שולט בשלושת האזורים ובחלק מהאזור הרביעי ועדיין לא נפתחו לי מלא מכוניות המכונית הכי יקרה שיש לי בינתיים זה השברולט קורבט איך אני פותח את שאר המכוניות?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
חברה עברתי את המשחק ו עוד כמה מרוצים ועז יש לי הודעה הsms מרייצ'ל וכתוב שהיא רוצה את המכונית שלה ואמרה לי לסוע לקאר לוט נסעתי ושום דבר לא קרה משהוא יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך עזרה במשחק הפכתי לערפד ואז מישהו אמר לי ללכת למכשפה שיודעת איך להכין תרופה לערפדות דיברתי איתה והיא ביקשה ממני 5 grand soul gem איך אני משיג אותם\קונה אותם\מכין אותם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני בקווסט הראשי ואני צריך להשיג את החפץ השני כדי שמרטין יוכל לפתוח איזה מעבר לעולם אחר, אז הוא אמר לי לדבר עם ג'פרי שאמר לי להשיג את החפץ שני מאיזה מקדש. הגעתי למקדש הזה ואני חושב שגם לחפץ, אבל לפניו יש איזה רוח חזקה שמורידה חיים, איך מנטרלים אותה?
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כשאני משחק דרך הMISSION EDITOR אז יש כזה HUD שמראה לך כמה כדורים יש לך ואיפה האוייבים וזהץ אז איך אני מבטל אותו שהיה בלי HUD. למשל בSINGEL PLAYER אני פשוט משחק בHARDCORE וזה בלי כול העזרה הזאת. איך אני מבטל את זה בMISSION EDITOR?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב רק התחלתיתמשחק ואז הגעתי למסך איפה שבוחרים תסקילים.. אני לוחץ אנטר מנסה לבחור ואז זה מראהלי תסקיל ואני לא מצליח לשדרג :-[ עוד משהו אני עושה שם level select משהו כזה וזה נותן לי תשלב החרא הזה באימונים שיעמום רצח עם היפני הזה עם החרבות..אני חייב לעבור אותו?מתי אני מסיים את האימונים?אני יכול לדלג עליהם?תודה:\
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני בשלב הראשון באיזה ספינה,ובסוף אני מגיע לאישה עם שיער קצר והיא מתחילה להכות אותי,שמעתי שיש כפתור שנותן לי הגנה ואני צריך להשאיר אותו כל הזמן לחוץ,איזה כפתור זה?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
החלטתי להתקין שוב את המשחק ונתקעתי בול איפה שנתקעתי בפעם הקודמת..:ם the arena יש את הענק הזה עם הלשון,אני קופץ עליו ותמיד מפספס.. מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שהנסיך משתדרג, שכל החיים(בריאות, כוח) שלו יורדים עם הזמן, איך אני מעלה לו אותם חזרה?? הוא כל הזמן מת לי.... (הוא מקבל את הכוח רק שאני הורג יצרים אחרים, אבל יש קטעים שאין מי להרוג...) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה לא מזמן התחלתי לשחק והגעתי לשלב שאני משחק עם חבר של פרודו סם אם אני לא טועה? אני צריך להבריח אותו מהדרקון המעופף! הגעתי לקטע שאני יורד בסולם לתוך ביוב מתחיל ללכת הורג מפלצות פשוטות.....ואז אני הולך מכות עם איזו מפלצת רעה במיוחד פי 2 מהגובה של המפלצות הרגילות! יש לו ביד אחת כדור פלדה עם קוצים מחובר לשרשרת,יד שניה הוא מזיק מקל גדול במיוחד ! איך עוברים את המפלצת? צריך להרוג אותה כי מכות זו לא אופציה מולה :-\ מה עושים ? ואני מדבר על המשחק LORD OF THE RINGS:RETURN OF THE KING
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי הגעתי למקום תת קרקעי עם דלת פלדה ומנעול קומבינציה אלקטרוני אני מכניס את הקוד שקבלתי "1234" והוא לא משפיע על הדלת! http://guides.ign.com/guides/480467/page_9.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני משחק במשחק S.T.A.L.K.E.R בשלב ה1 ופתאום אחרי שאני הולך קצת בחוץ-המשחק נתקע וא זז לגמרי! ניסיתי להחליף גם לגרסא .0003 האחרונה וזה לא עזר! מה לעשות?! תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני לא מצליח [glow=yellow,2,300]לקחת את המכתב מהבית של הכפיל ולשלוח לALIX כדי שהיא תצא מהחנות ואוכל לקחת את התחפושת.[/glow] את החליל והחנית כבר יש לי.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
ניתקעתי בשלב הזה: http://rotter.net/User_files/nor/3d20af1b110dc4a6.gif אצלי לא רואים ככה חשוך. זה השלב שקוראים לו ground הרגתי את כל האנשים שעל הקרקע ,ויש למעלה על המגדל 2 צלפים וניסיתי להרוג אותם עם רובה צלפים אבל לא הצלחתי עם אני מיתקדם הם יורים בי מה צריך לעשות????????? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך שמישהו ישלך לי את הקובץ SWAT4.EXEבתיקיית סיסטם. אני רוצה לעדכן את המשחק,הבעיה שבטעות דפקתי שם משהו ואין לי ת'דיסק,וכל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון בשביל חבילת ההרחה שרכשתי,הוא אומר לי שחסר לי הקובץ הזה.אז אם מישהו שיש לו SWAT4 יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... תודה,עומר נ.ב:סליחה עם עברתי על חוק של הפורום :
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אתמול ירד לי המשחק ..התחלתי לשחק ואחרי איזה שעה פתאום נסגר לי המשחק והחלון של התשלח ואל תשלח הופיע הורדתי את הפאץ V1.2 שיחקתי ושוב אחרי שעה יצא לי מהמשחק וזאת לא בעיה שיש לי בכל המשחקים כך שזה רק במשחק הזה...מישהו יודע מה אני יכול לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
טוב,בלי להכביר במילים.. http://img510.imageshack.us/img510/396/ddadadoo0.jpg תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חבר'ה - איך אני עושה את המשימה הראשונה של גילדת הגנבים - זאת שצריך לגנוב את המיסים והתיעוד שלהם - כל הזמן יש במדגל שומרים וכשאני עולה לחדר שלו (לא זוכר איך קוראים לו) - הוא תופס אותי? מה עושים??????????
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
במהלך מסעותיי הגעתי לעיר שנביל(Anvil) מי שלא זוכר זאת עיר נמל, שבה יש לגילדת הלוחמים מרכז אימונים וגילדת הקוסמים מוכרת בו קסמיRestoration. התחלתי קווסט שבו קונים אחוזה גדולה ממשהו במחיר מצחיק, הולכים לישון בה ומתעוררים עם בית מלא ברוחות. הקווסט אומר לי לחפש את מי שמכר לי את הבית בImperial city. מצאתי אותו דיברתי איתו, ועכשיו אני צריך לשכנע אותו לבוא איתי. איך אני עושה את זה? הוא 100 בשביעות רצון ועדיין לא בא. עזרה בבקשה!!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם-אז ככה היה משחק שיצא לפניי משהו כמו 9 חודשים-10 חודשים שהכרטיס הישן שלי לא הזיז אותו........ה 5200 שהוא התחיל כזה שאני במכונית כזה......ואז אני יוצא ממנה ואני כזה כאילו בלש.......משהו כזזה........הסיגנון הוא יריות מגוף ראשון אני חושב לא בטוח ואני חושב שזה היה פורט מאיזה קונסולה גם לא בטוח. אני רק יודע שזה קצת פרטים על המשחק אבל חייב שמישהו ייזכר........תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה צריכים לעשות בשלב הזה אחרי שעולים למעלה אין מה לעשות שם http://img248.imageshack.us/img248/1609/xcvxcvzep1.jpg
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק כשהוא יצא ואני מאוד אוהב לשחק ברשת אך הסי די רום שלי מאוד מהיר ושמשחקים המחשב נשמע כמו הליקופטר אז התקנתי קראק ומאז אני לא יכול לשחק ברשת האם מישהוא מכיר פתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-