עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by avivlevy,

בשלב הראשון אחרי המקום הזה שיש חדר מלא פחיות עם חומר דליק אז יש מקום עם מים ומלא צינורות מה אני עושה שם (תחף אני שם תמונה"( ????

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by pop153,

נתקעתי במשימה ב-infernal אני לא מצליח לעבור אותה הנה תמונה שתראו:http://www.img-il.com/file.php?file=m0yjglzrwztk.jpg נכנסתי לטירה הזו היה סרטון מצאתי משהו ועכשיו הוא אומר שאני יעשה סריקה באיזה בית אני לא יודע כל כך מה לעשות עכשיו עם תוכלו תעזרו לי תחזירו תשובה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by e.s,

הגעתי לשדה תעופה אני חושב והכניסו אותי למקום כזה שאני לא יודע איך לצאת ממנו יש שם שוטרים אני הורג אותם ובסוף אני מגיע לזכוכיות כאלה וזהו אני לא יודע מה לעשות שם בקשההה תעזרו ליי

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by gilad16,

אני מצטער שטעיתי בניסוח שלי קודם ובכוונה זה באמת נוגד את התקנון אבל אני מבקש קצת עזרה במירק : אני רוצה לדעת איך אני מוריד משם דברים ולדבר עם אנשים ולהתחבר לערוצים אשמח אם תעזרו לי ...

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by galedri,

הורדתי את המישחק בשבעה חלקים וזה ירד לי בתיקיות של ווינראר עכשיו כשאני פותח אותם יש לי בפנים עוד תיקייה קטנה של ווינראר וכשאני רוצה לפתוח אותה מופיע לי מין מלבן כזה ובצד יש משולש צהוב עם סימן קריאה בצבע שחור ולמטה רשום: ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: You need to start extraction from a previous volume to unpack Need.For.Speed.Pro.Street-RELOADED-www.iDown.tv\rld-nfps.iso ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: No files to extract מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by Fire Force,

ב-Chapter 3, Project:Omega, (בקיצר השלב של השלג). פוצצתי כבר את התחנת חשמל הזאת ואת המגדל רדיו, אז מה אני עושה עכשיו? אני לא מבין לאן ללכת. תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by NuXeR,

שלום ! אז ככה יש לי את הגירסאת TRAIL ל-7 ימים..המשחק אמור להיות תותח אבל משום מה....כרגע הוא נראה לי ממש מוזר :-\ הבעיה שלי כזאת : אני מתחיל Training הוא מסביר לי קצת על הממשק ואומר לי להמשיך ל-waypoint הבא , אני רץ ל-3 אנשים שעומדים ועל אחד מהם הוא אומר לי Click G to interact with the target avatar משהו כזה....אני לוחץ G וכלום לא קורה , מוזר. נכנסתי למשחק ONLINE נרשמתי והתחלתי בלי טריינינג....במשחק אני לוחץ G והכל עובד..... רק בטרייניג לא ! באסה :-\ קרה למישהו ? יש משהו שעשיתי לא נכון אולי ?? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by pc4u,

הי נתקעתי בחדר התת קרקעי לאחר חיסול כמה מוטציות איך מתקדמים או יוצאים מישם ? תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by alexrta,

אני דיי חדש בקטע של כל הסימים ורציתי לדעת איך מרוויחים במשחק כסף כי כל מה שלי יוצא זה להפסיד כסף והרבה :-\.... אז עם יש לכם רעיונות תשובות ושיטות תחלקו אותם איתי... בבקשה!!! :saint: תודה מראש לכל העוזרים

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by zoyaniv,

שלום אני בשלב שאני על הגג של הבית חולים אני הורג את כל החיילים ונשאר רק המטוס/מסוק איך אני מפיל אותו או שיש דרך לעבור את השלב בלי לפוצץ אותו

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  11. Started by gerdamen,

התחלתי ת'משחק עכשיו... הגעתי לשלב כזה שאני צריך לפרוץ תכספת .. הצלחתי ואז עליתי לסולם כזה למעלה ואני לא יודע מה לעשות זה אומר לי לעלות לגג.. איזה גג?? איפה הוא נמצא תודה לעוזרים נ.ב המשחק טוב?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by Demon.M,

שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי פורמט למחשב, לאחר הפורמט אני התקנתי את המשחק מחדש אני נכנס למשחק ברשת והמשחק לא מוצא לי שום סרברים (לפני הפורמט הכל עבד), כמו כן כאשר אני פותח משחק אף אחד לא יכול למצוא אותו ואני לא יכול למצוא משחקים שאנשים אחרים פותחים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת מה אני אמור לעזעזל לעשות בשלב השלישי (אחרי שהיצור שלי נשאב למערבולת) תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DarkTesticle,

אז ככה, התקנתי תמשחק ועליו את Shadows of Amn (אבל נכנסתי לישן כדי לסיים אותו קודם) יצרתי קבוצה בעלת שישה אנשים במולטיפלייר אבל קשה לשחק לבד במולטי כי לוקח המון זמן לעצור את המשחק ולהמשיכו בעזרת SPACE לכן העברתי את הסייבים לתיקיית הסייבים של הסינגל ושיחקתי שם. הבעיה היחידה היא שיש המון אנשים שכשאני מדבר איתם כתוב שהם עסוקים, ולפעמים זה מסתדר אם אני מדבר עם הדמות (נאמר שהיא עסוקה) ואז שומר וטוען את השמירה, מדבר שוב עם אותה הדמות ולפתע היא לא עסוקה. השאלה האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לאלתר, כרגע מעצבן לשחק גם במולטי (בגלל הדיליי) וגם בסינגל (בגלל הדמויות העסוקות) מה לעשות? תודה מראש.

15. Started by MatanFrenkel,

רכשתי את המשחק במבצע של סטים לפני כחודשיים יחד עם כל ההרחבות שלו, דבר ראשון, מה ההרחבות נותנות? לא מצאתי מה זה בכלל.. לגבי המולטיפלייר - אני משחק בסינגל כמו מטומטם כי כל פעם שאני נכנס לשרת, אחרי 2 דקות הפאנקבסאטר העיף אותי וכתוב שיש לי איזה דריבר או תוכנה שלא בסדר.. ניסיתי להסיר את הפאנקבאסטר ולהתקין מחדש ולעדכן ומה לא.. אותו דבר אצל חבר שרכש את המשחק. לשנינו יש כרטיסי מסך של AMD, אצלי 6950 (שאר מפרט בחתימה) ושלו 4870 אבל לא חושב שזה קשור. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by alex125,

שלום לכולם יש לי בעיה אני הורידת מפות למשחק Battlefield 2 אני מתקין אותם אני יכנס למשחק שחק במפות החדשות זה מתחיל לעלות את מפה אבל באמצע הוא יצא ממשחק לשולחן העבודה מה בעיה שאני לא יכול לשחק במפות החדשות???

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  17. יש לי את המשחק BF2142 הכל היה חלק עד לפני חודשיים שכל שרת שאני נכנס הוא זורק אותי אחרי כמה שניות ורק פעם ב.. לא זורק. אני כבר לא יכול לשחק. בהודעה כתוב לי רק punkbuster. הורדתי את התוכנה עדכנתי ולא עזר. מחקתי את המשחק גם לא עזר. מה אני יכול לעשות חברה תעזרו ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by id3232,

שלום! 1)רציתי לדעת כיצד אני עושה עוד מקומות ב"טבלת" כוחות שיש כי יש לי רק 2 מקומות. בקיצר אז איך מוסיפים עוד מקומות לכוחות חדשים ככה שאני לא יצטרך להחליף ביניהם. 2)ועוד סקר קטנטן:איזה 2 כוחות לדעתכם הכי יעילים?? תודה!!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by yaronshahaf,

שאלה שבטוח עלתה בפורומים אבל אני לא מוצא אז אם מישוה יביא לי לינק או משהו זה גם מספיק והשאלה: מה צריך בשביל לשחק אונליין עם הגירסה הפרוצה.. הבנתי שצריך להתחבר לשרתים מזופיים או משהו בסיגנון בנוסף אם מישהו יודע איך אפשר לשחק במפות של ההרחבות : ARMOR FURY ןEURO FORCE אני אודה לו מאוד על העזרה..

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. שלום הגעתי במשחקים C&C3 לשבט השלישי(SCRIN אם אני זוכר נכון) ובמשימה השנייה איתו אני לא מבין אך לעבור אותה... אני מקבל יצור שיכול לשלוט באויב אחד בכול פעם ועוד שני רכבים שהם בקצה השני של המפה ממנו. עכשיו מה אני עושה? אני יודע שאני צריך לשמור שהוא לא ימות ולהרוס GDI את המבנה של החיילים. אפשר לקבל קצת הסבר אך לעשות את זה.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by ForresT,

אני בשלב 2..נראה לי שזה שלב 2..קיצור ממש בהתחלה אני נוהג עם איזה אחד מגיע לעיר כזאת כולם שם עם גיבנות בע קיצץ הוא עוצר אותי ליד מלון אני לוחץ על i יש שם מפתח לאיזה חנות אני מגיע.. יש שם שוטר ששומר בכניסה ומפרטרל ואניצריך ללכת מאחוריו ולהתגנב אני הולך מגיע לחדר אז פותח תדלת ובתוך החדר יש עוד דלת שמובילה אותי לחדר הבא..קיצור איך שאני םותח הוא תופס אותי נראה לי צריך לנסות איזה משו זה כותב לי הוראה אבל אני לא מבין אותה..משו ללכת נגד הכיוון לא יודע ניסיתי המון פעמים.. מישו יודע מה צריך לעשות?בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by gtf,

אני צריך עזרה, אני אחרי שצריך להכנס לפתח הסודי הכנסיייה שמצלצלים שם בפעמונים. ירדתי בפתח הסודי והגעתי למקום עם כספת. ויש את המספרים של הקוד על איזו אבן שמונת על השולחן, גיליתי את ארבעת המספרים רק שאני לא יודע איזה צירוף צריך לשים בכספת מארבעת המספרים. מי שיודע בבקשה שיעזור לי. תמונה: http://img89.imageshack.us/img89/1553/callof2lh.jpg

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by gtf,

אני צריך עזרה במשחק. אחרי שהוצאתי את בריאן (אני חושב שככה קוראים לו) מהכלא של אינסמית' והבאתי אותו למכונית הוא מסיע אותי במכונית ואחרי זמן מה המכונית נעצרת (מחוץ לעיר אני חושב) ובאים אנשים ויורים עלי והוא אומר לי לצאת החוצה עכשיו אני לא יודע מה עושים אם נשארים במכונית ומתגוננים או אם יוצאים אז איך?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by eli_a2006,

תבדוק שאימיול לא פועל

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by nim901,

היי, אני שחקן חדש בCOH והאמת? לא הבנתי כלום :-X ניסיתי סתם בשביל הכיף לשחק סקרימיש, בניתי בראקוס, הוצאתי חיילים, שלחתי אותם לכבוש נקודות ואחרי שכבשתי בניתי הגנה, שלחתי את החילים קדימה ובנתיים הבאתי מהנדסים שיבנו שם עמדת יריה, זה מה שצריך לעשות, לא? כנראה שלא כי ירדו לי נקודות ניסיתי אפילו להוריד קודים ואז בניתי מלא מהנדסים שבנו את כל המבנים ומלא חילים וביצורים ומכונות יריכה וכל מה שאני יכול לבנות ועדיין האויב זיין אותי והיו לי פחות נקודות, מה הקטע ?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים