עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by STRENGTH,

אני בשלב 6 ואני בהתחלה מדבר עם החברה שלו בטלפון ואחרי זה אני צריך למצוא את הילד שלו אתופי קטן עכשיו ירדתי מתחת לאדמה ואז למערה ועכשיו אני מוצא אותו בסוף המערה אני רואה סרטון כזה ואז יש איתו מפלצות ואז הוא נעלם מה אני עושה עכשיו לאיפה הוא נעלם?

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by m83b4,

יש לי את המשימה הזו להסיע את הלימוזינה של להקת הרוקנול הזאת (שחכתי את השם) ואסור לי להפסיק כי אם אני יספיק המכונית תתפוצץ, הקיצר הצלחתי לנסוע כמה דקות אבל אין מה לעשות תמיד נתקע בי איזו מכונית או שאני לא פונה טוב... אני בטוח שהרבה סיימו את המשימה הזו, אז אולי תוכלו לעזור? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by Elad87,

בדיון הראשי רשום שהנושא כבר לא פעיל אני תקוע בקטע שבו ממלאים את התעלה במים ופשוט לא מבין אני מנסה לקפוץ מתי שהזווית משתנה לא עוזר אני מנסה להמשיך לרוץ לא עוזר אני מנסה להרביץ לא עוזר שאני לוחץ 1 זה מראה לי להמשיך ישר כל הזמן ועדין לא עוזר מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

אני תקוע בקטע הזה שאני נלחם בכלבים האלה עם המוט ברזל הזה והם הורגים אותי מה לעשות איך מרפאים? והגעת אחרי זה לתולעת ענקית ויש לידה שתי כלבים הרגתי אותם.. מה לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by Jeka90,

בתחילת המשחק אני עובר אימון ע"י המפקד. בשלב של הזריקת תפוחי האדמה הוא אומר לי לזרוק אותם לתוך האמבטיה. אני זורק ושום דבר לא קורה! הוא ממשיך להגיד לי כל הזמן שאני צריך לזרוק לתוך האמבטיה אבל אני זורק לתוך האמבטיה ותפוחי האדמה נכנסים. מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by giliboy,

מצאתי... אחלה משחק!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by giliboy,

איפה אני מוצא את Argalia of Eryldor ?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by ztahie,

שלום, אודה למי שיוכל לעזור במשחק הזה... אז ככה: אני בשלב "PIER" שבו אני צריך לפוזז את ה- ARMORY כדי ליצור הסחה כלשהי.... עברתי בכל המחנה הקטן הזה ומצאתי כרטיס "תג" ירוק כזה וחומרי נפץ. יש מבנה גדןל בשם ARMORY אבל אני לא מצ ליח להיכנס אליו.... הדלת נעולה... צריך להמשיך הלאה בשלב או שזה המבנה שאני צריך לפוצץ? (ואיך....)

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by ztahie,

שלום, אז ככה... אני בשלב שאני צריך להציף חדר גדול כדי שאוכל להגיע בקומה שלמעלה. אני מסובב את הגלגל הזה ובאמת החדר מתחיל להתמלא מים. אני מגיע עד עד לתקרה , נכנס לתעלה כזאת אבל הפתח היחיד שאפשר לצאת ממנו חסום ע"י רשת ברזל.... אשמח לקבל טיפים.....

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by avivlevy,

אני ממש בהתחלה אחרי שאני נוחת, אוסף את החיילים שלי ואנחנו מסגים משהו שעולה לאוויר.... ואז אני צריך למצוא את "דורון"...... מה אני עושה שם? לאן ללכת?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by flatout,

הגעתי לאיזה שלב שאני אים האופנוע ים ויש כמו שער ענק כזה אני ניכנס לתוך הביניין כידי ליפתוח את השער אני עובר כמה חדרים והורג כמה חיילים ואז שאני מגעיה ליפתוח את השער הדבר הזה שמסובבים ופתוחים איתו את השער שבור ואין לי מוסג איך לעבור תעזרו לי בבקשה תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by IlanF,

עשיתי טעות די גדולה, השתמשתי בצ'יט IMPULSE 101 לפני שקיבלתי את הGRAVITY GUN, עכשיו נזכרתי שבגלל שיש לי אותו כבר אני לא יוכל להמשיך במשחק (בדיוק הגעתי לחלק שמקבלים אותו בו...) אני זוכר שהיתה פקודה שמאפשרת למחוק/להוריד את הנשק, אבל אני לא זוכר מה הפקודה הזאת. מישהו מכיר אותה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by ariel7766,

תגידו איך אני מנצח את המפלצת הגדולה הכוונה לרובוט הזה בגובה של בניין אני לקראת סיום המשחק ואני הרגתי איזה 5 כאלה והם לא מפסיקים לבוא ואני לא יודע מה לעשות כל פעם אני יורה עליהם מלא RPG דרך צ'יטים כי לא הייתה לי ברירה אז מה עושים?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by kokoki,

היי, קניתי את המשחק בסטים במסגרת המבצעים של בסוף השנה ויש לי איתו כמה בעיות: 1. יש תקיעות במשחק מידי פעם לפרק זמן של שניה בערך, קראתי על הבעיה הזו ברשת אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לזה. האם למישהו יש פתרון לתת לי? יש לי מעבד I5 4690 , זכרון של 16 גיגה ו- GTX 1070 אני משחק על 1440P. 2. במקשי השליטה של המשחק לא מופיעים לי האותיות שצריך ללחוץ עליהם אלא פסיקים כאלה מעצבנים (') כך שאני צריך לנחש על מה ללחוץ. 3. את המשחק קניתי בגרסת ה-XL שלו, זו גרסה שמגיעה עם כמה הרחבות, איך אני משחק בהם? בספרייה בסטים מופיע לי רק המשחק עצמו, שאני נכנס להרחבות אני רואה שההרחבות כבר מותקנות לי. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ztahie,

מי שיכול לעזור... אני בשלב שבו הגעתי לגשר(הצלחתי לצלוף בכל האנשים) אבל כל הזמן באים טנקים ו"הורגים" את הטנק שבצד שלי ואני נפסל . מישהו יודע מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by penny1,

שלום לכולם, אני תקוע בחלק מסויים שבו אני צריך להפעיל "MEGA FREEZE" כלומר להקפיא את הזמן על מנת שאני אוכל להספיק לעשות כל מיני דברים למרות שרשום את ההוראות אני לא מצליח להבין את רצף המקשים שצריך להפעיל ואני לא מצליח לעבור את הקטע הזה כבר מספר ימים

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by ALEX.P,

האם tony hawk 4 הפעל אצלי (להסתקל במפרט מחשב)

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  18. שלום ובוקר טוב.... לאחרונה התקנתי את המשחק AOE3. ובעיה דיי מציקה שנתקלתי בה היא שבכל פעם שאני שומר את המשחק לוקח בערך 3-4 דקות בשביל שהשמירה תתבצע. המחשב שלי סביר (<--) ואני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות, הכל בערך על מדיום. זה עוצר את זרימת המשחק וגורם לי לשמור פחות....יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by desegel,

למישהו יצא לשחק את המשחק? ניסיתי כמה זמן Skirmish ואני ממש לא מצליח כלום (הורגים לי הרבה יחידות, לוקח לי זמן עד שיש לי משאבים לקנות טנקים וכו'...) יש למישהו רעיון לטקטיקה?

20. Started by ZASUS,

סימתי את המשחק FEAR ובשביל לשחק במשחק ההמשך: First.Encounter.Assault.Recon.Extraction.Point אני צריך לעדכן את המשחק הראשון לגירסה 1.08. הורדתי את העדכון וכשאני מנסה להתקין אותו הוא אומר לי שFEAR הראשון לא מותקן. מה אני יכול לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. Started by avivbar,

כל פעם שאני עושה משחק חדש אז זה טוען איזה חצי ואז יוצא לשולחן עבודה. מישהו יכול להגיד לי איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום אני במערכה הראשונה במשימה הראשונה אני צריך להרוג עוד גיבור אחד שנמצא מאחורי החומה ואני צריך להביא את המילת קוד אבל אני לא מצליח להיכנס אני צריך להביא איתי עוד מישהו ואני לא מוצא אותו למרות שאני עושה את כל המשימות שנותנים לי בשלב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by parker8,

הגעתי למשימה 7-You Better Watch Out ... סיימתי את שני הדברים הראשונים-הרגתי את שני האנשים שביקשו ממני (לא זוכר את השמות, זה לא עקרוני כ"כ) עברתי לדבר השלישי-"החזרת קלטת הוידאו", חרשתי על כל הבניין, עד שמצאתי חדר אחד עם שני מחשבים וכמה מסכים, ועוד מכשיר וידאו... כשאני מגיע למכשיר וידאו אז יש הוראה כזאת, שאם אני לוחץ E, אז זה "Steal the video tape"... חשבתי שזה מה שפותר את המשימה של "החזרת הקלטת הוידאו" אך אני רואה שטעיתי... יש מקום אחר שבו נמצאת הקלטת שאותה אני צריך לגנוב? כי אני רואה שזה לא עזר... (יש לציין שעברתי על כל הבניין לפני ששאלתי כאן, אז אני די מיואש מכך...) או שזה בכלל באג במשחק? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני מאמין שזה בטח בעייה מוכרת כאן, אם אני עושה SAVE בזמן משימ…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. שלום שמעתי שיש אפשרות לפני משימה גם לקנות נשק ולא רק לשדרג אותו. אך אני עושה את זה? אני ראיתי רק את האפשרות של השדרוג.... ועוד שאלה עם המשחק התקנתי גם את GameShadow למה זה? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים