עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zoyaniv,

שלום הגעתי לשלב שאני צריך לחסל את האח של המאפיונר בנמל הרגתי את כולם בנמל אבל אני לא מוצא את האדם שאני צריך להרוג מצאתי גם את הרכב שלו אבל אותו אני לא מוצא

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by T-Flash,

שלום נתקעתי בפרק השלישי במשימה הרביעית שצריך להגן על הליצן הזה. אני מגיע לשלב שכבר הרגתי את כולם ונכנסתי למוסך, הליצן עולה על המכונית ו... זהו, מה לעשות עכשיו? תודה

3. Started by Ramboraider,

אהלן, אני משתמש בסטים, והתקנתי אותו על כונן ה SSD שלי, עכשיו הכונן מתחיל להתמלאות ויש משחקים שאני לא יכול להתקין עליו, אז חיפשתי ומצאתי את שיטת ה mklink בכדי לחסוך במקום. עשיתי הכל כמו שצריך ונוצרה התיקייה המכוונת, אבל כשאני מתחיל את המשחק דרך סטים הוא נותן את ההערה "the game is currently unavailable please try again later" יש למישהו פתרון? ד"א, Windows 7 ultimate 64bit תודה!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by shimon23,

הגעתי לשלב rendezvous with the resistance, זה השלב שאני צריך לקחת את הטייס של מטוס ה g3 ל maquis hideout, אבל איפה מקום המחבוא הזה? עברתי את כל השלב עד שהגעתי לכנסיה ואני לא מוצא שום מקום מחבוא, איך עברתם את השלב הזה?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by asichen,

מישהו יודע איך אני עושה לחיפושית במשימא 3 את האגזוז???? תודה מראש....

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shimon23,

איך עושים את הקרוסאובר המהיר במקום- כמו שתמיד השחקנים של המחשב עושים בכדי לעבור את השחקן שלי. אומנם יש כפתור לקרוסאובר אבל הוא עושה סוג שונה של המהלך. כמו כן, האם ניתן לבצע הטבעות מיוחדות גם במהלך המשחק ולא רק בתחרות ההטבעות? ובתחרות ההטבעות כיצד ניתן לזרוק את הכדור על הקרש? או יש לכם בכלל טיפים לתחרות ההטבעות?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. עזרה...אומרים לי שקיבלתי ROOF SCOP ו SIDE MORRORS ...ואומרים שזה באיזשהי חנות בשם BODY SHOP ואין לי מושג איפה זה .. מישהו יודע???

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by Tom3bar,

קיבינימט ! אני משחק לי בכיייף מסיים שלב.. ואני לא מצליח לעלות לשלב הבא כי זה אומר לי שחסר לי כוכב או משו, ואין לי שום אפשרות שלב אחר ! יענו אני תקוע ?! מהתחלה ?! הצילו ! תודה תום.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by Domovoi,

ראיתי בסירטונים שאפשר להאט את הזמן.. למשל כמו בסרטון הזה:http://youtube.com/watch?v=rH01ZbIHCSM&mode=user&search= איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by Salwaby,

שמעו .. איך אני משיג עוד lockpicks ? נגמרו לי כולם ואני צריך לפרוץ לאיזה chest בבית של איזה מישהי במשימה spies אם אתם יודעים על מה אני מדבר .. די בהתחלה... (אני לא מצליח למצוא את המוכרים בעיר, למרות שאני בספק אם הם מוכרים lockpicks ךםך) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by evy,

אני יחסית ממש בהתחלה של המשחק,שיצאתי מהכלא דרך צינור הביוב אל העולם הפתוח.. עכשיו לאן אני צריך להמשיך?? אין לי מושג לאן ללכת..

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by ofer_mat,

בשלב האחרון אך הורגים את ALASTOR

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dragon772,

נתקעתי בשלב בשדה התעופה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/681/zxcxxxjw7.jpg מה עושים שם איך מתקדמים?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by matrix66,

ממש בתחילת המשחק יש קטע עם שדה כוח עם ממשק ליד אדם מת על הרצפה ניסיתי קצת לשחק עם הממשק, או לטפס מעל השדה כוח עם חביות אבל זה לא הולך... מישהו זוכר מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by hardware maniac,

אני חושב שאני בשלב האחרון,אחרי שאתה הורג הרבה Keepers אתה מגיע למקום שמלא בהם וזאתי שתמיד בתוך הראש שלך מציע לך את הכח שלהם הורגת אותם בלה בלה בלה..ואז יש תכדור הגדול הזה..עברתי את זה ואז הגעתי לקטע שהיא (זאתי שבתוך הראש שלך) נמצאת בתוך כדור מסתובב בצבע ירוק ומסביב יש מין כל מיני סימני אטום ירוקים..במשך המשחק מופיעים כאלה סימנים רק באדום ואתה צריך להשמיד אותם..ניסיתי על אלה בכל רובה אפשרי וזה לא עוזר.הנה סקרין שוט: http://img154.imageshack.us/img154/2131/eut8.jpg תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by Roei,

אני מפעיל את המשחק כל הפירסומות שבהתחלה אחרי שכולם עוברות אני רואה מסך שחור ואז זהו לא רואים יותר כלום המשחק לא מגיב... למה זה קורה? וכמובן שהורדתי את הפאץ

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by ORANGEJUICED,

אני לא מאמין שאני מבקש עזרה בלעעעעע אני תקוע ב CHECKPIONT 23 אין לי שם נשקים רק מברג ואיזה משהו כמו מחבט בייסבול וזה בלתי אפשרי לעבור את זה יש שם בהתחלה תשומר ותטכנאי שאני הורג אותם ואז אני ממשיך קצת האלה יש כבר תבנאדם רובוט הזה שאי אפשר להרוג אותו והוא רואה אותי מישהו יודע מה לעשות?!? אל תתנו לי צ'יטים בבקשה לא משנה עברתי

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by shimon23,

איך אני גומר את השלב הזה שאני צריך לקחת בו רובה צלפים מיוחד? הרובה הזה זה רובה שנמצא על השולחן? ולמה לפעמים זה רושם לי שלא נכנסתי לבסיס טילים? בקיצור הסבר קצר איך לגמור את השלב.

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by ilay22,

בהתחלה כשצריך למנוע מהטיל הגדול להמריא, אני לא מבין מה עושים עם המכישר המוזר הזה עם המספרים שרצים

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  20. מה עושים???? הגעתי אליו הוא איבד את ההכרה לפני שהספיק לומר מי או מה ואין לי מושג איך ממשיכים ולאין הולכים!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. Started by shay12,

בעולם הרביעי אחרי הבוס הראשון יש קטע שצריך לקפוץ על משהו כמה פעמים כדי להגיע למטה מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by Biatch,

ק'יצר בהתחלה תריך עשות דוגד' אטק או משו כזה הפכתי את כל העולם ולא הצלחתי .. מה עושים שם

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by Shadowman,

הגעתי לשלב השני.... דיברתי עם הנהג של גריקוב... אכשיו המשימה להאזין לגריקוב ולאיש מחשבים שלו במעלית השקופה עם מיקרופון לייזר!!! איך??????????????????????..

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  24. שלום אני מחפש שני כלי רכב במחשק (לקנות) ואני לא מוצא,הרכבים הם ruf ו את הלקסוס.[ מישהו יודע איך אני מוצא אותם ? חיפשי בעדכונים והכפתור של ה download במחשק לא פעיל.... הגירסא של המחשק היא למחשב. תודה מראד

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by gil_k,

בא לי לקנות איזה למבורגיני או פרארי. יש לי 400 אלף דולר ואני בקושי מצליח להרים את הכסף. יש איזה דברים שאפשר להרוויח עליהם הרבה כסף? עשיתי את ההעברות מכוניות האלה ואני לא מוצא יותר. מה אתם מציעים לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים