משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
1. איזה כ.מסך יריץ אותו בשיא על ההגדרות הכי טובות.? 2. מאיפה אני קונה את המשחק ואיך אני משלם לבליזארד כל חודש? ואם זה אפשרי כבר? 3. אני מחפש כבר שבוע פוסטרים יפים של WOW ושל WC3 למישו יש מושג מאיפה ניתן להשיג \ לקנות פוסטרים איכותיים ?
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון כבר נימאסו עלי כל משחקי ה3D Shooter למיניהם ורציתי משחקים בסיגנון שונה, חשבתי על משהו בכיוון משחקי מטוסים, אסטרטגיה ומכוניות אך לא בסיגנון של NFSU אלא יותר בסיגנון של GT (שהיה לPS1 בימי קדם..) משהו עם מכוניות שאפשר ליקנות להם חלקים שיש מרוצים ומרוויחים כסף וכו" אשמח להמלצות שלכם לגבי משחקים בתחומים הנ"ל Thanks
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בתודה....אם אפשר...אז איפה אני יכול להשיג אותו בארץ..??
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הזה. אולי אני צריך ללחוץ בתוך התפריט?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני מוריד משחק שאין אותו יותר בחנויות ולא מוכרים אותו בכלל בשום מקום ( משחק ישן מלפני שנה שנתיים), זה נחשב גם גניבה?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בשלב הזה אחרי שהייתה צניחת חרום מהמטוס (שהפציצו את המטוס). הגעתי לקטע במשימה שאני ליד גשר(בגשר הזה יש פתחים לירידה מחת לגשר) והיא אפשר לעבור אותו כי מישהו יורה מהצד השני ולא נותן לעבור, הסקתי מכך שאני ככל הנראה צריך לעשות משהו אחר אך איני יודע מה. במשחק נאמר לי שאחד מהיחידה שלי מת ואני צריך לקחת חומר נפץ ממנו ולשים בגשר....אני לא מוצא אותו ואני נואש ואני לא יודע מה לעשות מי שעוזר לי מלך.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה דרישות המערכת של המשחק GTA SAN ANDREAS האם המשחק יעבוד במחשב כזה: AMD ATHLON 512 MB RAM RADEON 9600 2.8 GHZ האם יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
סיימתי את HL2 NFSUG2 ו-THUG2, ומאז מאד משעמם לי על המחשב. בקרוב "אקנה" BFV CoD ו-MoH. חוץ מהם, על אילו משחקים תוכלו להמליץ לי בבקשה? (חוץ מדום3) בתודה מראש, אורן.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממש לא ידעתי איפה לשים את הדיון הזה אבל ננסה בכל מקרה מישהו יכול למצוא לי את הסמן שיש בטעינה של המשחק הנסיך הפרסי 2 הלוחם שבפנים ברזולוציה הכי גבוהה שאפשר תודה אבל ממש תודה למי שימצא ויפרסם פה
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ואם הוא ל-ps2 אז איך משתמשים ב-patch לקונסולה זו בתודה מראש?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יודע היכן אפשר לקנות את J.OPERATION בארץ? חיפשתי בארץ אבל לא מצאתי חנות נורמלית שמוכרת את המשחק הזה. אני מחפש את המשחק המקורי וקשה מאוד להשיג אותו (בארץ לפחות). במידה ואינכם יודעים ומישהו יודע על מקום בחו"ל שאפשר להשיג את המשחק הזה חוץ מ AMAZON אודה לכם מאוד מאוד. שם המשחק הוא Joint Operations Typhoon Rising ותוספת למשחק הוא Joint Operations Escalation תודה רבה. TheDude
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בשבוע שעבר נתקלתי במשחק מהראשונים שקניתי... Jane's: (ATF) advanced tactical fighter התקנתי אותו על המחשב שלי (תחת windows xp sp1) אבל הוא לא רץ!!! הוא אומר לי שיש בעיות ושאין לא מספיק זיכרון להפעיל את המשחק!! למרות שבמחשב הישן (pentium 1) היו 32MB זיכרון!!! ועכשיו יש (Pentium 3 + 192mb)! האם בכלל יש אפשרות להריץ אותו??? תודה למגיבים... ימים טובים של נוסטלגיה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הארור נקרא והוא: feild to create directory d:\counter-stike-sourse (לפי מה שנקרא לי זה ) שכאשר מריצים את המשחק הוא אמור ליצור איזה תיקיה בכונן D עכשיו אצלי כונן D זה סידירום לכן הוא לא יכול ליצור שם את התיקיה...(רק השארה לא בטוח) יש דרך לבקש ממנו ליצור את התיקיה בכונן אחר? (כאילו זה פשוט רץ אוטומטית איך שאני התחלתי את המשחק לראשונה ). יודעים איך לפתור את הבעיה אולי? תודה אנשים...
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקי, דוד שלי קנה לי את המשחקים זו טייקון 2 ורולר קוסטר טייקון 3, בכל מקרה, יש לי בהם לאגים תמיד אחרי שאנ ימחתיל להתקדם קצת במשחק, וזה בגלל שעבדו עלי וקניתי ג'י פורס 5200, רציתי לשאול שאלה שקשורה ללאגים, ושאלה שקשורה לזו טייקון 2...: אם אני משדרג את הכרטיס מסך לג'י פורס 5700 256 מגה יהיהו לי לאגים במשחקים האלה? ולזו טייקון, אני משחק במשחק שאני מחתיל עם אין סוף כסף (אנלימיטד), קיצר יש חיות במשחק כרגיל, אבל אין הרבה, רציתי שלאול אם אפשר לגלות חיות, או שבאמת יש איזה רק 20 חיות?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
אז ככה...הורדתי את המשחק מהביט טורנט..וזה השם שלו 12.09.04.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD-HOODLUM כמובן זאת גירסה DVD...ולי אין צורב DVD.... אני משתמש בדיימון טולס... ושאני בא מתקין עובר את הכמה אחוז באותו קטע כמה פעמים ניסיתי...הוא עושה לי את הבעיה הזאת אז מה אני עושה?...מה לא בסדר??.. הנה הקובץ NFO של המשחק...(של קבוצת השיחרור) *עריכת המודר - הInfo צונזר משום שהיו שם סריאלים למשחק , אסור לדבר על ווארז בפורום!*
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
חברה נתקעתי בשלב שבו יש אם הדלתות הענקיות של רומאה כתוב לי destroy all defenders מה זה אומר ומי זה הdefenders
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המשחק עצמו כשאני מתחיל לשחק הוא במין SLOWMOTION כזה לאורך כל הזמן. אין קפיצות או משהו , ה FPS מעולה , הכל טוב ,גם על רזולוציה טובה וגם על פחות. ANTI-ANALAISING כבוי , הכל כבוי. והוא עדיין עובד לי בסלו מואשן. גם שמתי גרסא 1.1 , לא יודע מה עוד לעשות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר היום. הורדתי איזה דמו של משחק. (למרות שיש לי את המלא,סתם,היה משעמם..) בקיצור,אני רואה שהדמו פי אלף יותר מהיר מהמשחק המלא! איך זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הבעייה היא שהוא נעלם לי/: ואני לא מצליח להחזיר אותו. חיפשתי בהגדרות של המשחק! לחצתי על כל הכפתורים ושום דבר לא עזר. למי שלא יודע על מה אני מדבר, אז אני מדבר על השעון של המד מהירות. זה מוציא לי את החשק לשחק, עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני חייב לדעת כי אני מפרמט את המשחב שלי מחר איפה ה-save!!!?!?!??!? תודה מראששששש
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כי לא הבנתי בדיוק מה זה משחקים המוניים ברשת, ואיך משחקים אותם.. WOW נראה לי משחק ממש טוב ואני שוקל לקנות אותו, אבל קודם אני צריך לדעת מה בדיוק עושים שם ואיך המשחקיות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי אמריקז ארמי 2.2 (הגרסה הכי חדשה), אבל משום מה נעלמו לי כמעט כל השרתים. אני מקבל רק רשימה קטנה של שרתים (שניים, שלושה) ואף אחד מהם לא רשמי. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחרי ש ""קניתי"" את המשחק שיחקתי בו ולהפתעתי הוא משחק מצוין שלא חסר בו לאגים של פנים, מי שלא מבין אנגלית בסיסי לא לשחק בו כי יש דברים מסובכים לעשות(כאשר לוחצים על כפתור j יופיע מה צריך לעשות) אבל גם אם לא תלחצו תבינו מה צריך לעשות באנגליש. אני הרבה פעמים נעזרתי בj כי לא מובן ממש ,מה צריך לעשות שם,אבל תסתדרו) כשנפתח המשחק אני כזה מחוץ לכלא ענק ויש שם עוד שתי אסירים ונגרם לבסוף שהאסירים מדברים אם השומר ואני מסובב לו תמפרקת מאחור. אחרי כמה הריגות של שומרים אני נכנס לתוך הכלא(לא הכלא עצמו,רק המבנה,השומרים מזכירים מן רובוטים אנשים,כמו בדום 3) ואז תופסים אותי ואני מובל לתוך תא הכלא בסרטון ממש יפה! זה משימה אחת-מקסימום יקל לכם 9 דקות! אחר כך אני בתוך הלא,מכיר אנשים,הוג איזשהו …
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כבר שבןע מנסה לעבור את הקטע הזה אני משתגע אני בקטע אחרי שהיצור מפחיד והחזק הזה מעיף את מלך העורבים כזה לקיר. ואז הוא רודף אחרי,אז הצלחתי להתחמק ממנו. ולפני זה הנסיך הפרסי אמר שהוא צריך לחזור בזמן לעבר בשביל ''ACTIVITE THE TOWER'' אז עכשיו הגעתי לפה ואני לא מבין מה עושים בבקשה ממכם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-