עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שנייה אל תגיבו, פירסמתי לפני שסיימתי לרשום את ההודעה בטעות עריכה: די מתגעגע לשחק ב-unreal tournament, שהיה המשחק הראשון שקניתי למחשב הראשון שלי . חשבתי לקנות מכאן, את המשחק QUAKE 4, כי הוא נראה מאוד דומה למשחק UT. מישהו שיחק בשני המשחקים, ויכול לאמת את זה? עריכה 2: אני מוריד את הדמו אגב, רק רציתי לשמוע עד אז דעות.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני יודע שDX10 רלוונטי על ווינדוס ויסטה בלבד. עם זאת, ראיתי שבמשחק CRYSIS, למשל, ניתן לשחק גם עם ווינדוס XP. האם זה אומר שיהיה הבדל ברמת האפקטים וגרפיקה בלבד, או שגם הביצועים על אקספי יהיו נמוכים יותר? עד כמה ההבדל הגרפי הוא משמעותי? כמו כן, האם יש היום כבר משחקים שמחייבים שימוש בDX10, ולא יפעלו על DX9?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  3. התקנתי לא מזמן את ut2003 ואני עם המודם 56k שלי סובל מפינגים, איך לומר, לא הכי טובים..... הכי טוב זה בסביבות 200+ וגם אז כל הadsl קורעים אותי(למרות שאני גם לא רע), מה, הפינג, זה כל כך חשוב במשחק רשת? אני לא יכול לשחק עם אנשים שיש להם פינג כמו שלי? it sucks!!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שעות אני מחפש בבוידעם בכל ערימות הידסקים הישנים שלי - וסוף סוף מצאתי אותו! Beavis & Butthead in Virtual Stupidity! זה נס! אני מתקין, מפעיל את המשחק ו... :-\ "vids:iv32 וידאו אינו זמין מבטל הדחיסה לא נמצא... wtf is that?! בבקשה תעזרו לי....אני רוצה לשחק בזה...

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  5. המשחק americas army והורס לי הכל עם פרסומת ענקית של nvidia בתחילת המשחק וזה מעצבן בצורה רצינית אני מפעיל את המשחק עם הרדיאון החדש שלי ורואה פרסומת לגיפורס או כפי שאמר המשורר או המשוררת and isn't it ironic, don't you think ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ColdRiot,

אני שם לב שכולם כבר עברו לשחק בBF4 אבל האם עדיין יש כאלה שמשחקים בBF3 אם כן תשלחו הודעה ונפתח פלאטון או משהו כזה .. תוסיפו אותי בבאטלוג: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ColdRiot/

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. איך פותחים את המקום שסגור בזכוכית...הכוונה לבינין שקרוב לכלוב הציפורים...בבניין הזה יש משימה לעשות ואני פשוט לא יודע איך להכנס לשם.... אז איך?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

כותר הפעולה האומנותי והמסוגנן Okami יגיע למחשבים האישיים בפעם הראשונה - 11 שנים אחרי שהושק במקור, אי שם בעידן ה-PlayStation 2 לכתבה

9. Started by maphisto,

טוב אז יצא עדכון לדמו אבל בכל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא עושה הסרה של הדמו לחלוטין ניסיתי גם קודם להתקין את העדכון ורק אז את המשחק כמובן ללא הצלחה ! אם למשהו יש הערות או שהצליח אז אני ישמח

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by SMAZ,

אני רוצה להעדכן אותכם במה שראיתי ההגדרות :o http://www.crymod.com/thread.php?threadid=34404 האתר הראשי שקם לא מזמן http://crysiswarhead.ea.com/ לפי ההגדרות קרייסיס הזה עבר אופמזציה עצבנית

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by Alduin,

Valve הוציאו עדכון חדש שיורד דרך הSTEAM. העדכון כולל נשקים חדשים, מפות... הנה מספר דברים חדשים: נשק חדש למורדים, ה Crowbar נשק חדש לקומבין, ה Stunstick (ממש מגניב!) נשק חדש (לכווווולם), ה S.L.A.M: Selective Lightweight Attack Munition חוץ מאלה הוסיפו גם מפות חדשות עם אביזרים חדשים. הנה הטלפורטר שהוסיפו, שנמצא במפה החדשה שנקראת steamlab: בהחלט תוספות מגניבות. אלה הדברים שאני שמתי לב אליהם, למשהו יצא לראות עוד תוספות? מפות? נשקים? אביזרים?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by tombraider2003,

איך מעדכנים אותו???

13. Started by Elad87,

היי מישהו יודע אם יש אפשרות לעדכן את ההרכבים והקבוצות ב PES2011 ? ואם כן איך אני מבצע עדכון ב PS3 ? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. עדכון חדש עבור גרסת המחשב האישי של משחק הפעולה Quantum Break הביא לביטול המצב בו הסינכרון האנכי התוכנתי היה מופעל באופן תמידי וללא אפשרות לשינוי - כך ששחקנים שיהיו מעוניינים לוותר על מנגנון החלקת התצוגה הזה לטובת תוספת ביצועים יוכלו לבחור לעשות את זה סוף סוף, ואלו שנהנים ממסכים תומכי G-Sync או FreeSync יוכלו להסתמך על הטכנולוגיות האלו בכדי לקבל אפקט דומה ואפילו טוב יותר ללא פגיעה ביכולות. בכך, Quantum Break מצטרף אך המשחקים Gears of War: Ultimate Edition ו-Forza Motorsport 6: Apex שכבר זכו לעדכון דומה לפני כמה שבועות - כחלק מהנסיונות המשמעותיים של מיקרוסופט להפוך את מערכת החלונות 10, את פלטפורמת ה-UWP ואת חנות האפליקציות האישית שלה לרלוונטיות ומתאימות יותר עבו…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by zoyaniv,

מאיפה אני יכול להוריד את העדכון לגרסה החדשה או עדכונים אחרים אם יש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  16. Started by idani1983,

שלום אני מחפש כבר שבוע עPATCH 1.06 UK לFEAR ואני לא מוצר מישהו יודע איך ניתן להשיג? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  17. Started by Lanzar,

מאיפה להוריד ומה הוא מסדר ?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by Sarm1x,

עדכון נוסף: השרתים חזרו והם פשוט בתחזוקה אמורים להיות מוכנים ביומיים שלושה הקרובים !! עדכון : השרתים בתחזוקה ויחזרו לתפעל תוך כמה ימים בצורה מלאה! אנחנו מצטערים לבשר אבל כל השרתים נפלו מסיבה לא ידועה ואנחנו מטפלים בעניין בכל המאמצים האפשריים. נעדכן אותכם כאשר הכל יחזור לעבוד . השרת TEAMSPEAK עדיין מתפקד ואתם מוזמנים להגיע תמיד! סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה! חשיפה קטנה : בנוסף אמורים להגיע עוד שני שרתים לביאף 4 ועוד שרת לביאף 3 בשבוע - שבועיים הקרובים !

19. http://steamcommunity.com/games/208580/announcements/detail/145589580847766181 נראה לי שהגיע הזמן לשחק שוב..

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by esaly,

היי!! תגידו, מישהו יודע איפה ניתן למצוא עידכון שחקנים לUEFA Champions League 2006-2007? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. http://www.blizzard.com/jobopp/bn-lead-game-designer.shtml כפי הנראה, הם מתכוננים לבנות משחק חדש שמבוסס על סגנון DIABLO הקודמים, אולי DIABLO 3 ? כזכור לפני כשנה, המפתחים הראשים של DIABLO עזבו את חברת BLIZZARD לפתחית חברה עצמאית...

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, נכון לעכשיו הטים ספיק שלנו עבר לכתובת חדשה : "ts.hwzone.co.il:9987" אתם מוזמנים לעדכן את הכתובת הישנה בכתובת החדשה, למי שנתקל בבעיות התחברות ראשונית מוזמן לנסות את הכתובת האיי פי הרגילה בהחדרת כתובת במועדפים או בלשונית CONNECT רשמו את הכתובת: "5.100.251.71:9987"

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, נכון לעכשיו הטים ספיק שלנו עבר לכתובת חדשה : "ts.hwzone.co.il:9990" אתם מוזמנים לעדכן את הכתובת הישנה בכתובת החדשה, למי שנתקל בבעיות התחברות ראשונית מוזמן לנסות את הכתובת האיי פי הרגילה בהחדרת כתובת במועדפים או בלשונית CONNECT רשמו את הכתובת: "5.100.251.71:9990"

24. Started by SweeT_EviL,

יש לי 5 הזמנות למי שרוצה.. תשאירו אימייל... (רק אל תשכחו אחרי זה להזמין ישראלים אחרים ) עריכה: בגדול בסביבות ה24/2 האתר עומד להיפתח לכולם. ככה שכל מי שרצה ולא הצליח להשיג הזמנה, יוכל להירשם בלי טובות... כל אלה שיש להם חשבון ולא שיחקו בו 28 ימים או יותר ימחקו. (וחבל שילך לכם היוזר..)

• 88 תגובות
    • 10.1k צפיות
  25. Started by Sarm1x,

עדכון לגבי מצב השרתים: מה קורה קהילת CS:GO השרתים הגיעו והם בתחזוקה . האחראי קהילה יעדכנו אותכם כבר בהמשך ויעשו אשכול מסודר חוזרים לפעילות מלאה ! שיהיה חופש גדול נעים לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים