עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yanivsk,

תגידו יש אפשרות לשחק את המשחק הזה תחת ויסטה בלי שה PB יעיף אותך על החמש שניות הראשונות מכל שרת עריכה: OK מצאתי איך, פשוט מריצים את המשחק תחת ADMIN וזהוא.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by kfirlion,

התקנתי את הדמו וכאשר הפעלתי על האייקון ההפעלה זה נכנס למשחק היה מסך שחור ופיתאום זה התחיל לי את המחשב מחדש בלי שום סיבה למה??? מישהו יודע את הבעיה??

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by n9555,

האם מבמשחק שקניתי מחנות (dod:source) מגיע עם חשבון סטים בתוכו? הסטים שבא עם hl2 וcs:s הפסיק לעבוד ואני מפחד שאם אני יחליף לחשבון סטים אחר אני לא יוכל להתקין את המשחקים האלו מחדש (מפני שהם נמצאים בחשבון סטים הקודם)

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. יש אופציה למונדיאל בפיפא 2005?ב-2004 לא היה...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. שאני מתקין את Team Sabre expansion המסך הזה עולה לי מה צריך לעשות אולי פא'צ ??

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. כותרת אינה המפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Leadtek WinFast Geforce 7.3 GT 256 MB 128 BIT pci-x Ram:1g DDR2 667hz זהו ...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by eyal00,

ניסיתי להפעיל על 1024X768 + AAX2 ללא AF והמשחק קרטע ניסיתי ללא AA וללא AF ועדיין קרטע הגעתי למצב ששמתי על 800X600 ללא פילטרים וקרטע המפרט AMD 3200 VENICE 2X512 X800GTO2@X850XT זהו בעיקר ניסיתי לחזור לסטוק ולא עזר שאר המשחקים עובדים טוב כמו AGE OF EMPIRES3 על MAX יש לציין שפעם פיר עבד לי טוב על 1024X768 כולל AAX2 למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Bvlgari,

אני רוצה לשנות את ההגדרות של השליטה במשחק (מקלדת). אני לא מצליח בכלל! הוא לא נותן לי גישה לשנות את כפתורי המשחק (מסירה, בעיטה וכד'..) הוא תקוע על שלט של XBOX בבקשה תעזרו לי..

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. היי.. אני צריך עזרה עם ההתקנה, פתחתי את קבצי ה ISO לתיקיות ולחצתי על AUTORUN ..(בהארדיסק) הכנסתי קוד וזה התחיל להתקין עד שהוא הגיע לשלב שהוא ביקש את CD2 ... אז ככה, לא משנה איפה שמתי את התיקיה CD2 זה לא עזר.. מה עושים ?! תודה .

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. ....

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

אני גמרתי כבר את כל המשחקים שיש לי במחשב ואני רוצה עכשיו משחק חדש וטוב. אני מעדיף שזה יהיה פעולה אבל אני גם מאד אוהב אסטרטגיה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. מחשב athlon 2800 לוח gigabyte 7n400 pro2 כרטיס מסך gigacube radeon 9600 pro vivo. אין שום בעיה בשום דבר אחר לא בתצוגה ולא בסאונד, רק במשחק הזה (וזה המשחק היחיד שיש לי כאן כרגע) מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by WimpyKid,

שלום, במשחק "watchmen the end is nigh", כשאני פותח את המשחק מופיעה לי הודעה והמשחק נתקע: XAudio2 problem Audio could not be initialized please check that you have a DirectX compatible soundcard and installed the correct drivers . כמו כן, בדקתי בdxdiag, וכרטיס הקול שלי מתאים לdirectx 9.0 שמותקנת אצלי במחשב. מה עלי לעשות? תודה מראש.

14. Started by avivlevy,

הורדה מהירה ויעבוד !

• 13 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by GODFATHER4,

כדאי להוריד את המשחק הזה: http://www.gamespot.com/pc/sports/premiermanager20062007/index.html

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by weamir,

אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by Interl-Conore,

;D

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. אני תקוע למרבה המבוכה בשלב הראשון, אני שיחקתי בילדות עוד לפני כמה שנים במשחק השלישי וכעת במשימה הראשונה על המשימה הראשונה אני לא יכול לסיים את המשימה המזורגגת, למרות שהורדתי איזה 5 ספינות, משחתת , אחרי שהגעתי ל "איים" האלה שאח"כ הוא דורש להטביע כמה ספינות. סיימתי את שתי המשימות, וניסיתי לחזור לאחד מנמלי הבית, ללא הבצלחה, האפשרות END MISSION הייתה אפורה למרות ששתי המשימות סומנו לי בדף המפקד כגמורות . . . איך מסיימים משימה, לאן צריך לחזור?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by overload,

בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי, עוד מהדמו אפילו (מה שכנרה אומר שזה בעיה במחשב ולא בנשחק) מישהוא יודע מה הפיתרון? הפורומים של המשחק עכשיו לא עובדים (לי לפחות), וגם כשהם עבדו לא ממש מצאתי שם משהו חדש (תעדכן דריברים, תבטל HW SOUND...)

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  20. אני מתכנן להביא משם XBOX360 עכשיו רציתי לדעת אם החיבור לחשמל יהיה מתאים פה לארץ ואם לא אפשר לשנות אותו לעשות משהו כדי שהוא יתחבר פה לחשמל...? ובקשר למשחקים יש הבדלים באזורים או שכל המשחקים אמורים לעבוד ובקשר לXBOX LIVE הוא אמרו לעבוד פה בארץ? ואם כן איך אני מפעיל אותו כי הבנתי שזה עולה כסף... ואני יכול לשחק ברשת של המכשיר? נגיד... PES6 עם שחקנים משאר העולם וגם זה עולה לי כסף?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by mosesgamer,

שלום, יש לי ולחבר שלי ערוץ ביוטיוב ואנחנו עושים gameplay's מצחיקים למשחקים. אפשר לשמוע מה אתם חושבים שכדאי לשפר ואיזה משחקים כדאי להוסיף.. https://www.youtube.com/channel/UCr0xyy-QbVrZJ_w9MCtOgfQ?view_as=public

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by amiel18,

שלום חברים מה שלומכם? אז ככה החלטנו לעשות משחק ראווה ויש סיבה ממש גדולה לכך, קודם כל המשחק ראווה הוא שיכירו את הקהילה הישראלית רק שהפעם המשחק ראווה לא יהיה על כסף, הוא יהיה על כבוד. 2 השחקנים שמשתתפים במשחק Arew ו- PwEman (אלוף טורניר מספר 23) זוכים במשטח לעכבר של התאחדות משחקי המחשב (המשטח לעכבר באיכות של SteelSeries QcK) לא משנה מי הפסיד או ינצח. המטרה כולה שהקהילה הישראלית תשמע על ההכרזה היום. ישנה הכרזה חשובה שאנחנו רוצים לעשות שאמורה לקדם את הקהילה ולדעתי זה משהו שכולם ירצו לראות. כמו כן שיכירו גם את הקהילה הישראלית (בדיוק כמו שביקשתם שנעשה בדיון הקודם עם TSLHyun בנוגע למשחק מול שחקן מפורסם). אז ככה המשחק יתקיים היום אי"ה בשעה 20:30 בין השחקן Arew (ליטא, שחקן GM שש…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by UnknownAssHole,

טבלת קבוצות: NightMare StalkerR static Anubis Pink Ferret onlykills JFK cortex MTA Götze- YaaDon Infinity Danny Annoy serialnumb mystic wrongway abyssus volumer revolver ghost psyhok centix meleh centix blwz divine Ashkelon dirazor swift skit yair Mahblim AdirZ tykeeE Galgal sorma (barze Shotty MaGiCoD Brutus TheAvatar Wasd ALwaYss Wofleh 2k Hamula exSkoolBoy11 p0sixNinja Anubis Susim Crostash Fadida Benja מהלך הטורניר: תחילת הטורניר: Shotty Freewin הקבוצה המנצחת : shotty T6 vs Hamula הקבוצה המנצחת : Hamula Wasd vs Mahblim הקבוצה המנצחת : Mahblim MTA …

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by sahargt,

אני בשלב מתקדם של המשחק רציתי לדעת יש את הרוחות רפאים שאני מנסה לדבר אתם זה אומר שאני צריך למצוא משהו משהו יודע על מה אני מדבר????

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by anatoli,

שלום לכולם, השאלה נכללת כבר בנושא, הייתי רוצה לדעת האם המשחק Call Of Duty הראשון תומך בסראונד או לא. זכור לי שכן, אבל אני רוצה לאמת, שכן אני צריך לדעת בוודאות בהקדם, והגרסא שאצלי החליתה פתאום שהיא לא רוצה לעבוד . Anatoli.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.