עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bennnn,

שלום לכולם נתקעתי במשחק הנל בשלב 7 אחריי שאני לוקח סוס........ובורח מהזקן אז אני עוזב באיזו שלב את הסוס ועולה על הר אבל אין לאן ללכת! חרשתי את כל המסך פשוט אין לאן ללכת מישהו יודע מה עושים שם????תודה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by elad76,

לאחר שהגדרתי את המשחק על ההגדרות MAX עם 1024 1280 אני אוכזבתי לגלות שהוא צונח כבר במשימה השניייה ל20. אז חיפשתי את כל הפאטצים והתקנתי אותם מגירסת 1 עד 1.33 לאחר שגמרתי להתקין כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי את התמונה של הפתיח וכתוב לי שהגירסה שלי היא 1.33 BUILD 1376 משהו כזה. מה לעשות?? עידכון:הצלחתי להפעיל את המשחק על 1.32 ....איך אני מפעיל HDR

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by adizarko,

מישהו יודע איך בדיוק עוברים את הבוס בשלב הרביעי שמקבל את הכוח שלו מיהלומים מסביבו? תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Lucifer,

היי, אם מישהו שיחק/סיים/עבר את הפרק השלישי ב-Gothic 2... איפה נמצא הארנק עם הזהב שדייגו מבקש ממני להביא לו מהוואלי? הם אומרים שזה בTrading Squre, איפה הוא? מעל המכרה הישן (בGothic 1)? תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by Gilthans,

אהלן חבר'ה, התחלתי לעשות קצת קריינות בעברית של משחקי סטארקראפט מקצועיים. אשמח לשמוע מה דעתכם, אם יש לכם הערות, הארות, וכו': מקווה שתהנו... :-)

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. Started by asaorgad,

מה עדיף למשחקים XBOX360 או מחשב ב3000 ? אני לא משחק ברוזלוציות גבוהת בשני הדברים..

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. Started by Asakura,

בדקתי בכמה אתרים תאריך יציאה לDivinity 2: Ego Draconis באנגלית וקיבלתי הרבה תשובות לא ברורות..נכון לעכשיו עד כמה שידוע לי יצאו גירסאות בגרמנית רוסית וגם גירסאת RIP כשהכתוב מתורגם לאנגלית והדיבוב חתוך, אבל גירסה מלאה באנגלית לא ברור מתי תצא אם בכלל... למישהו יש מושג מה הוא תאריך היציאה לגירסה באנגלית אם בכלל?

8. Started by kfirlion,

התקנתי את הדמו וכאשר הפעלתי על האייקון ההפעלה זה נכנס למשחק היה מסך שחור ופיתאום זה התחיל לי את המחשב מחדש בלי שום סיבה למה??? מישהו יודע את הבעיה??

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by dror_gh,

שלום, אחרי כמה שנים בא לי פתאום לשחק שוב ב MI4 מאחר שאיבדתי את הדיסק המקורי (יותר נכון 2 דיסקים) יום אחרי שיצא המשחק אז אני פשוט הורדתי אותו. התקנתי וכשאני בא להיכנס ל configuration זה פשוט פותח לי חלון של "שלח/אל תשלח" מה אני עושה ? אשמח לעזרה בנושא ניסיתי את זה גם ב XP וגם ב VISTA תודה רבה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by JHONLEV,

לפני 7 שנים ככה היה משחק דו מימדי שאתה כדור כתום כזה שצריך לקפוץ על טרמפולינות וכל מיני דברים עד לסוף המפה ואז יש שלב הבא... מישהו זוכר אולי?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by yotam360,

התקנתי את המשחק ואז שאני בא לשחק קופצת הבעיה הזאת: http://img181.imageshack.us/my.php?image=5389nn0.jpg איך אפשר לפתור אותה??

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. כותרת אינה המפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Leadtek WinFast Geforce 7.3 GT 256 MB 128 BIT pci-x Ram:1g DDR2 667hz זהו ...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

שלום,היום קניתי את המשחק הזה ברשת באג אבל כאשר אני בא להתקין את המשחק יש את ההודעה הבאה: http://img230.imageshack.us/img230/4101/65951574hc2.jpg ועשיתי ניקוי טמפורי ד''א הבעיה נפתרה. עי'' נקיטת הדבר הבא: GO to C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime and del 0701 folder

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. היי.. אני צריך עזרה עם ההתקנה, פתחתי את קבצי ה ISO לתיקיות ולחצתי על AUTORUN ..(בהארדיסק) הכנסתי קוד וזה התחיל להתקין עד שהוא הגיע לשלב שהוא ביקש את CD2 ... אז ככה, לא משנה איפה שמתי את התיקיה CD2 זה לא עזר.. מה עושים ?! תודה .

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. פה יש סרט שמראה אפשרות אחת מהשליטה בשלט http://www.gamershell.com/download_11370.shtml לי זה ניראה מאוד קרוב לשליטה בעכבר ומקלדת רק שבשלט הזה אפשר לנוח על כורסה שמשחקים אני רק מקווה שהמהפכה תהיה זולה כמו שהשמועות אומרות מה אתם חושבים על השלט?? ולמי שלא יודע הוא גם מזה תנועה וגם יש לו רכיב שמזכיר אקדח אור וגם יש לו אפשרות לתוספות

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by kabesar,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור המשחק עולה והכל בסדר עד שאני מגיע לחלק של המשחק עצמו כלומר ברגע שהמשחק אמור לטעון משחק כלשהו אחרי ההרכבים ובחירת צדדים וכל זה המשחק עף עם בעיית השלח\אל תשלח על קובץ ה-EXE של המשחק ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך ובדקתי את הדיירקטאקס הכל בסדר אני לא מצליח להבין מה הבעיה... מישהו נתקל בבעיה דומה ופתר? צירפתי קובץ תמונה של מה שקורה... תודה מראש לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by GRiM,

התקנתי את המשחק, הכל נראה בסדר וללא שום שגיאות. כשאני פותח את המשחק, הוא מתחיל לעלות ורואים את קו הטעינה האדום למטה, כשהוא מגיע בערך לרבע טעינה - המשחק נסגר וחוזר למערכת ההפעלה, ללא שום שגיאות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by nadav1379,

יש לי בעיה מתי שאני משחק cs ואני מתקרב למישהו מהשחקנים התמונה מתחילה לקפוץ לי ולהיתקה זה התחיל רק בשבוע האחרון ואני משחק על 30 ping ואני לא מבין למה זה אם מישהו יודע מה אני יכול לעשות אז בבקשה תעזרו לי או שיש פקודה שאני צריך לרשום תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by gal,

מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? אני חושב שיש לי את הרגיל פשוט בהתחלת ההתקנה מופיע FLIGHT SIMULATOR 2002 ולא מצויין שזה PRO EDITION!!! האם ככה ניתן לדעת?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Spiritus,

משהו שיהיה סבבה לשחק מול בני המשפחה. לא מסובך כמו גרסאות הפיפא האחרונות תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. Started by WarNet,

כי ראיתי שפירסמו אבל לא רשמי

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by spotash,

צריך המלצה על איזה משחק סימולטור מטוסים טוב.... אם למישהו יש משהו אז שיכתוב פה

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי יש לי את המשחק אבל שאני מנסה להכנס הוא רושם לי שאני צריך service pack 2 לווינדווס XP הבעיה היא שיש לי ווינדווס XP 64-Bit שאין לו בכלל service pack 2 יש איזה תיקון או משהו ?! תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by Krazy-Hawk,

שלום, יש לי מחשב חדש עם GEFORCE 6600GT הבעיה שב-VICE CITY אני רואה באגים בגרפיקה. עכשיו יש קובץ EXE בגרסה 1.1 שמסדר את העניין, רק הבעיה היא כשאני מחליף את הקובץ שיש לי ב1.1 המשחק יותר לא עובד בלי דיסק... מישהו יודע איך אפשר לסדר משהו ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  25. Started by itamarg11,

למישהו יש מושג איך אני משיג GPS למשאית שלי ומפעיל אותו .. ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.