עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם המשחק "קרייסיס" יוכל לרוץ אצלי חלק על הגדרות גבוהות במחשב שלי ללא שדרוג*? מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 1 GB DDR2 667MHZ MSI NX8800GTS T2D320E-HD-OC EZCOOL 500W SILENT LED WD 250GB 16MB SATA2 *במידה ויתבצע שדרוג זה יהיה להעלות את הזכרון מג'יגה ל2 ג'יגה... מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by coorva,

מנסה להשיג את המשחק ולא מוצא. אשמח לקבל עזרה. ( מתכוון ל- MANHUNT הראשון שיצא בשנת 2004 ) תודה

3. אפשר להשיג דמו שלו?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  4. הוכרזה לא מזמן גירסה עדכנית למשחק ה-SD הנוסטלגי הזה. פיתוח של GRIN יפיצו- CAPCOM http://www.gamespot.com/pc/adventure/bioniccommando/index.html אתר הבית: www.bioniccommando.com תזכורת לאחת הגירסאות הראשונות: וכך זה הולך להיראות בגירסה החדשה: http://www.gametrailers.com/player/30872.html http://www.gametrailers.com/player/30860.html http://www.gametrailers.com/player/30887.html

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by DesperadoS,

שלום חבר'ה ... חיפשתי בכל העולם וכנראה שלא מספיק משום שלא מצאתי אף לא משחק אסטרטגיה אחד שישתווה לcommand & conquer generals במידה ומישהו מכם שמע ראה שיחק באיזה אסטרטגיה מקצועי וראוי אני אשמח לתגובות ........ תודה ...

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. אני אוהבת משחקים בסגנון הזה ,אבל TQ לא סחף אותי ואני לא יכולה להצביע על סיבה מסוימת. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by Milk-Inc,

אני פשוט לא מכיר את החוקים ולא יודע מה עושים ??? ??? ואני מת לשחק בו רק שאני לא יודע!!!

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  8. רציתי לשחק במשחק עם המוד של קאטאנה, אני לוחץ על המשחק הוא מעלה את האייקון שלו, ואז יוצא החוצה בלי שום סיבה. יש למישהו מושג מה הבעיה? שמעתי שזה לא נתמך על ידי אקס פי, אבל זה לא נכון כי כבר שיחקתי בו באקס פי... בתודה!

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by zobi12,

הורדתי את הדמו עכשיו אני מסתכל בתיקיה יש את הקבצים שתי רבצי התקנה הראשון בצורת דיסק אם מחשב והשני appliciton בשביל להתקין את זה אם הדיסק צריך את הקובץ אפליקציה להתיקן ואז אני לוחץ עליו וזה לא עובד אז בבקשה אם הורדתם מאיזה שרת מסוים שההתקנה הייתה קלה ולא מסובכת תנו לי תקישור בבקשה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by ThaPhoeniX,

איפה נעלמו כל השרתים הישאלים בFEAR? ? ? ? ? ? יש רק שרת אחד!! אני רוצה CTF!!!!!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by assaf990,

בתצוגת MAGIC לא הצלחתי לקנות אף בית על ידי אף משפחה...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by zivmay,

הורדתי אן בי אי הקובץ שלו ניראה ככה NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION-CD1.tar NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION-CD2.tar עכשיו אנ ילא יודע איך להפעיל את זה ניסיתי לשנות את זה לקיבצי בין זה לא עזר ניסיתי ליפתוח דרך הדיימון טולס וזה לא עזר.. וניסיתי ליפתוח דרך winrar וזה גם לא עזר זה רק פתח לי בער 50 פריטים שכל אחד מהם שוקל 15 מגה וניסיתי ליפוח כל אחד בדיימון טולס וזה לא עשה כלום (גם לא עזר) אז מישהו יודע איך אפשר ליפתוח קיבצי tar ?? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by zwex35,

אהלן,כמו שציינתי בכותרת,מאז שמזערתי פעם אחת את המשחק הוא תמיד נכנס לבמצב חלון,חיפשתי בהגדרות אין שם כלום לגבי זה,עשיתי RR למחשב,התקנתי מחדש,ניסיתי לשנות רזולוציות הגדרות פשוט כלום. חשוב לציין שזה רק במולטיפלייר! *משחק מקורי

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by STRENGTH,

אני גמרתי כבר את כל המשחקים שיש לי במחשב ואני רוצה עכשיו משחק חדש וטוב. אני מעדיף שזה יהיה פעולה אבל אני גם מאד אוהב אסטרטגיה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by almog333,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2143672,00.asp

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by MishaK,

http://www.gamershell.com/news_BSplinterCellPandoraTomo.shtml :jump:

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by Wheel,

כל פעם שאני לוחץ SHIFT בsupreme commander גם אם יש waypoint אחד המשחק יורד ל6 FPS וזה ממש מעצבן כי זה משהו שאני משתמש בו הרבה, עוד מישהו נתקל בזה? מדובר על המשחק המלא (דווקא בדמו זה לא קרה לי כזכור)

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by galh_5,

אני בקריירה בערך בעונה 3,4 ועכשיו יש לי ציפיות מההנהלה והם אומרים לי שם גם: buy a new right back עכשיו מה אני צריך לעשות לא הבנתי את ההוראה תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

איזה משחק מדהים קחו את: ספלינטר סל, מקס פיין, the suffering, פאר קריי, שימו הכל בבלנדר ל2 דקות ויצאה לכם תערובת חדשה בשם F.E.A.R

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן הורדתי פאץ' לPES08 אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו... זה קובץ PHP תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  21. Started by Posford,

רציתי לדעת בבקשה, מה ההבדל בין הגרסאות : CS:S, CS 1.6, CS:Z ? מה הכי מומלץ ? ולמה ? איזה חיבור אינטרנט מספיק כדי לשחק בכייף ? ואיזה מחשב מומלץ כדי לשחק בכייף ? ובנוסף המלצה איפה אפשר לקנות בזול CDKEY מקורי ? תודה רבה (מצטער אין לי גישה לפורום משחקים ובנוסף זה די כללי, אז אשמח אם לא תנעלו.)

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by cold fire,

אז ככה יש לי נייד של DELL עם כרטיס מסך X1400 עכשיו סיימתי far cry שחקתי בו על 1280X800 על medium , המשחק ממש יפה רציתי לשאול איזה עוד משחקים דומים יש ושירוצו על הנייד שלי בלי בעיות?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by AB,

יש לי את המשק Prince of Persia The Sands of Time ואני לא יודע למה אבל רואים את הכל מתושתש בצבע לבן כזה למה זה ? זה לא קרה לי שאף משחק...... ויש לי כרטיס מסך חדש radeon 9800......

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  24. נכנסים למולטיפלייר אבל זה לא מראה שרתים ...... מדוווווע?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. Started by Pitzinyelo,

אז קודם כל יש לי GF4MX....אמנם כרטיס עלוב אך הריץ את 2004 בדיוק כמו הכרטיסים המתקדמים. ב2005 נחלתי מפח נפש מוחלט. הפעלתי את המשחק וכמעט הזדעזעתי ממה שראיתי(אני משחק בpress box כך שזה מאד בולט): קודם כל השחקנים נראים רע מאד, וחוץ מזה יש בעיה של "רשת" במגרש במצב מסוים (תמונה מצורפת). לגבי השחקים, זה כמובן נובע מזה שאי אפשר להפעיל lighting במשחק הזה עם הכרטיס שלי אבל הקטע של ה"רשת" לא ברור לי.......לא היה זכר לזה ב2004. בבקשה תראו את התמונה :-* [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים