עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Rule The Pc,

אהלן הורדתי פאץ' לPES08 אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו... זה קובץ PHP תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. עם כרטיס מסך TI4200 הוא עובד ובאותה המערכת עם 2 כרטיסי מסך שניסיתי 9600XT של ספייר גם128MB וגם 256MB המשחק לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה (הדרייברים מעודכנים). מה יכולה להיות הסיבה - זה כבר משגע אותי.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. מי רוצה לשחק פיפא אונליין דרך האיי פי אבל מומלץ שהוא יהיה תותח כי אני לא מרחם ...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Midnight clubII

5. Started by 125,

אתמול החלטתי להתקין שוב את המשחק, פעם אחרונה ששיחקתי בו זה היה בתקופת השביתה ( לפני חצי שנה ) התקנתי פאץ 1.6-1.7 וכשאני מנסה להתחבר לסרבר יש לי ERROR : code post gfx mp ff *יש לי את המשחק המקורי . מה אני עושה?!?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. נכנסים למולטיפלייר אבל זה לא מראה שרתים ...... מדוווווע?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by adizarko,

מישהו יודע איך בדיוק עוברים את הבוס בשלב הרביעי שמקבל את הכוח שלו מיהלומים מסביבו? תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by Lucifer,

היי, אם מישהו שיחק/סיים/עבר את הפרק השלישי ב-Gothic 2... איפה נמצא הארנק עם הזהב שדייגו מבקש ממני להביא לו מהוואלי? הם אומרים שזה בTrading Squre, איפה הוא? מעל המכרה הישן (בGothic 1)? תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. Started by Gilthans,

אהלן חבר'ה, התחלתי לעשות קצת קריינות בעברית של משחקי סטארקראפט מקצועיים. אשמח לשמוע מה דעתכם, אם יש לכם הערות, הארות, וכו': מקווה שתהנו... :-)

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  10. רציתי לדעת דבר ראשון פקודות לקונסול... איך אולי לשפר אפ פי אס ועוד דברים... ובנוסף אם מישהו יודע מהן הדרישות המינימליות של המשחק הזה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. כפי שאתם רואים אין לי בעיה עם הדרישות למשחק התקנתי ת PATCH 1.1 וזה עבד כמו שצריך עד היום שקמתי ופתאום אני רואה שרק בזמן שיורים בי אני ארטיפקטים על כול המסך!!!!! ד.א אני בשלב 12 ARCHIVE!!! יש למישהו מושג מה צריך לעשות?!?!?!??! ואני לא נמצא ב OC!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by gabig12,

איזה splinter cell כדאי לי לקנות 1 2 או 3? ותסבירו לי במה הם שונים או שכולם דומים?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  13. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6204354.html?tag=latestheadlines;title;1

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by Y-T-M,

אני צריך תוכנה בה אני יוכל לדבר עם חבר שלי כשאני משחק fifa 08 חשוב שהיא תיקח ממש מעט מרוחב הפס כדי שנשחק המשחק לא יתקע וירוץ חלק!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. יש אופציה למונדיאל בפיפא 2005?ב-2004 לא היה...

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. כותרת אינה המפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Leadtek WinFast Geforce 7.3 GT 256 MB 128 BIT pci-x Ram:1g DDR2 667hz זהו ...

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. והכי חשוב שיעבדו חלק על המחשב שלי (מפרט מימין) משחקי התגנבות שכבר עברתי עליהם: סדרת Splinter Cell סדרת Hitman סדרת Metal Gear Solid סדרת Thief Deus Ex 1+2 No One Lives Forever 1+2 בעדיפות למשחק ביקום מודרני/עתידני, לא ימי הביניים או משהו תודה

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by N.S,

אוקיי יש לי בעיה ....כל פעם שאני נכנס לקאונטר ואחר כך יוצא אז המחשב נהיה איטי כמו אני לא יודע מה ... מישהו יכול לעזור לי ...בבקשה ???

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by mikezaush,

במשחק הזה בהגדרות ישנה אפשרות לשחק בsm2 או 3 ומכיוון שיש לי 7600gt שמתי על 3 ואז אני רואה שאופציית האנטי-אלייזינג לא פועלת וכשאני שם על 2 זה כן פועל. למה זה ככה או שזה בעיה במשחק עצמו?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by avi1990,

לאחר שהמשחק יצא היום מישהו כבר שיחק? יש שיפור כלשהו מהדמו? תמונות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. Started by hedva,

אהלן שתי בעיות במשחק להגיע ב time trail ל 20E6 ולקדם את צבירת ה level לקראת ה- 100000 חוץ מה - רוורס רנק מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. אני מודע לכך שאני לא כשיר כל כך לפתוח את הת'רד הזה (בן 13 אבל צריך ת'רד כזה. יוזמה זה תמיד טוב ). אבל נתחיל במשהו שאי אפשר לשכוח. The Super Mario Song

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. חלוקת הכותרים החינמיים של פלטפורמת ה-Humble Bundle מתחדשת - אז אל תפספסו את ההזדמנות לכתבה

24. Started by GODFATHER4,

כדאי להוריד את המשחק הזה: http://www.gamespot.com/pc/sports/premiermanager20062007/index.html

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by shmoolm,

לאחרונה התקנתי את הפאצ' 1.01.... עכשיו שמתי לב שכל השרתים בכלל בגירסא הישנה יותר... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחזור חזרה למצב המקורי ??? (ללא הפאצ') או שאני צריך להתקין שוב את המשחק?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.