עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by levran007,

אני לא יכול לבנות בסימס 2 ! מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על הבאג הזה ?

2. Started by goma,

החלטנו על איזה שרת אני לא מבין מישהוא מוכן להסביר לי על הסיכומים. ???

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  3. עוד אחד מהלהיטים הגדולים של עולם ה-PlayStation עומד לשבור את הבלעדיות שלו, וזה כבר מרגיש כמו השגרה החדשה שלנו לכתבה

4. Started by Snake_Eater,

השבוע צפויים לצאת Destiny, הפרוייקט החדש של יוצרי Halo ו-Call of Duty, ופרק נוסף של סדרת משחקי המכות המבוססת על מותג האנימה נארוטו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-destiny-%d7%95%d7%a0%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. ??

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by N.Silent_Sword,

אני שמח להודיע כי במאי צפויה להגיע הגירסה המשודרגת של The Witcher. למען האמת, הרבה זמן לא ראיתי שיפור כה גדול. הם הקשיבו לכול מה שאמרו להם בפורום, הפנימו את הכול, ועכישו הם עובדים על זה. כמעט על כול שיפור תוכלו למצוא נושא שביקש את השיפור הזה תחילה. מדובר בכמות אדירה של שיפורים לגירסא חדשה של הויצ'ר. *הדברים החשובים מסומנים בצבע*. במה מדובר? - ב16 במאי צפויה להגיע גירסא משודרגת של המשחק לחנויות, The Witcher Enhanced Edition. תחשבו שזה כמו ריימיק [רק שעברה רק שנה בקושי, שזה לא הרבה בשביל ריימיק]. - אומרים שמי שקנה את המשחק יוכל להוריד את הכול מהאינטרנט, אבל דברים כמו תוספות לדיסק DVD, עוד טרקים וכדו' באריזה [בדיסק ולא בהורדה למחשב בקובץ PDF מסכן], קצת גורמים להרבה להרגיש רע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by icebreak,

CALL OF DUTY וההרחבה היו לדעתי המשחקי יריות הכי טובים בתקופה האחרונה. COD2 יפותח ע"י אותה חברה של הראשון, שכמובן מבטיחה הרבה עדכונים... המשחק צפוי לצאת עוד השנה. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83080 כמו כן, הוכרז HALF-LIFE2: AFTERMATH ההרחבה למשחק המצליח HALF-LIFE 2 , ההרחבה תהיה פיתוח פנימי של VALVE (בניגוד להרחבות של הראשון), וצפויה לצאת בקיץ. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=58579

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. כותרת תודה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. הורדתי את המוד Garrys Mod On Wheels איפה צריך לשים את התקיות של המוד You have to extract the contents of this zip file TWICE, once to your hl2 dir and again to the mod of your choice, (in this case, probably gmod folder) Example: Extract to D:\games\steam\SteamApps\SourceMods\gmod Extract to D:\games\steam\SteamApps\USERNAME\half-life 2\hl2

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  10. אחרי הקאמבק הגדול והמוצלח של קודמו, משחק התפקידים Wasteland 3 מצליח לאסוף כמעט שלושה מיליון דולר ברשת בתוך שלושה ימים לכתבה

11. Company of Heroes English Patch, Version 1.0 - 1.2 קישור להורדה http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/En_1_0_0_to_1_2_0.exe

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. Started by badmama,

לילה טוב, בגלל העבודה והלימודים, זוהי השעה היחידה שבערך יש לי זמן לשאול אתכם. אני יודע שאי אפשר להעביר שמירות משחקן לשחקן, אבל בכל זאת, יש איזה משהו, SAVEGAME, טרייניר, WHATEVER שפותח לי את כל המכוניות במשחק? אין לי זמן למצב קריירה ואני רוצה למבורגיני! תודה לכם ולילה טוב!

13. Started by Hotmetal,

שלום לכולם, שמתי לב שבהרבה משחקים כבר נעלמה אפשרות ה 640X480 וה 800X600 וזה מובן מאליו למה, יש לי מסך 16 אינץ וממש נוח לי לשחק איתו, בשבילי הוא בידיוק בגודל המתאים אני רוצה לדעת האם אפשרות ה 1024x768 איי פעם תיעלם במשחקים החדשים? (זאת אומרת שאני הולך לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא לקנות מסך גדול יותר)

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. מי שחפץ במשחק פיפא איתי בDIRECT IP - תגידו ונחליף מסנג'ר. גם NBA בכיייף.

15. Started by BeN-T,

שבת שלום לכולם. פירמטתי את המחשב והלך גם המשחק לצערי וההיתי בערך כ- 50 עד 55 אחוז של המשחק אם יש מישהו קרוב לאחוזי המשחק הללו ויכול לעלות לי את הקובץ אני מאוד יודה לו כי לא מצאתי שום קובץ באינטנט של שמירות. תודה רבה לעוזר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. מישהו פה יכול להסביר לי על המכשיר xbox???

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  17. Started by Matrix-Hacker,

שלום לכולם התקנתי היום את המשחק Black and white כי רציתי לשחק בו שוב ואחרי ההתקנה כאשר אני מריץ את המשחק החלון של המשחק נפתח ונראה כאילו המשחק עובד אבל אז המשחק חוזר לווינדוס . נזכרתי שזה גם קרה לי בפעם קודמת שניסיתי להתקין ואמרו לי שיש פאץ' שמסדר את זה עשיתי חיפושים ולא מצאתי שום דבר שעוזר - אתם יכולים לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  18. Started by Slavikik,

הנה הגעתי למקום הזה שאני צריך לפתוח תשער אבל אבל זה לא נותן לפתוח לא מבין מה לעשות הנה תמונה.. ב M כתוב לי שאני צריך להגיע לכאן וגם החץ מביא אותי לכאן אבל אני לא יכול לפתוח תשער..

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. כמעט שמונה שנים אחרי הטיזר המפורסם הראשוני ולאחר שנה עמוסה בדחיות ועיכובים - Cyberpunk 2077 משלים את תהליך הפיתוח העיקרי שלו ומוכן להוכיח לעולם שההצלחה האדירה עבור Witcher 3: Wild Hunt לא הייתה מקרית בלבדלכתבה

20. Started by ozdaya,

היי, שאלה: שיחקתי במשחק פיפא 2010 בקונסולת ה- PS3 וממש אהבתי את המשחק (אפילו יותר מה- PES 2010) אבל לא הצלחתי לבדוק האם הגירסא של פיפא 2010 למחשב הינה זהה, פחות טובה או אולי יותר טובה. מישהו יכול לעזור? האם יש הבדלים? תודה.

21. מערכת ה-\"RoomAlive\", שאת גרסתה הקודמת הכרנו בתערוכת CES אשתקד בתור \"IllumiRoom\", תאפשר לכל שחקן להיטמע אל תוך העולם שנוצר בחדר הפרטי שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-roomalive-%d7%aa%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a8-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

22. Started by DesperadoS,

שלום חבר'ה ... חיפשתי בכל העולם וכנראה שלא מספיק משום שלא מצאתי אף לא משחק אסטרטגיה אחד שישתווה לcommand & conquer generals במידה ומישהו מכם שמע ראה שיחק באיזה אסטרטגיה מקצועי וראוי אני אשמח לתגובות ........ תודה ...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. אם יש מישהו שרוצה לשחק age of mythology titans שידבר איתי בפרטי

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

אחרי שעברתח את השלב הראשון והלא קשה במיוחד ואני בוחר בדמות מסוימת שאני רוצה לשחק איתה בשלב אחר, אני מצליח לשחק רק עם סם....מעצבן מאוד... לאחר קריאה של מדריך למשחק התברר שזה קורה לעוד אנשים...מה הבעה לעזעאזל? יש למישהו פתרון?

25. כותר המירוצים הגדול של שנת 2018 אמור להכיל מבחר עשיר במיוחד, אשר נחשף מוקדם מהצפוי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.