משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בהתחשב במחיר של הפלייסטשיין 3 והקושי להשיג xbox360, לא נראה שהמשחק יהיה נפוץ בארץ... אבל האם אחרי שנה או משהו כזה יוציאו גרסה ל-pc כמו שעשו בסאן אנראס?
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש חברי פורום שמשחקים Hardline ? מי שמעוניין יש לי טים ספיק פרטי ואשמח לשחק עם חברה ישראלים (בוגרים) אחרים
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום כולם אמרו לי שבקונטאר סטרייק כדאי להוריד את ה אקסלראישון accelirtion מצטער אם אני לא רושם את זה נכון מישהו יודע איך עושים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שהולך לצאת sc2 האם מישהו יודע מתי הוא יוצא ומהם הדרישות שלו?
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אפשר להגיד שהמילה אכזבה היא לא מספקת. המשחק הזה הוא פשוט לא זה, השליטה: גרועה להפליא גרפיקה:מזכירה את GTA3 למרות ששם היא יותר טובה תופס 5 ג'יגה, אפשר להגיד סתם. בקיצור, חיקוי עלוב לג' טי איי, ולא כל כך מוצלח. אחד המשחקים היותר גרועים ששיחקתי בהם. ובמילה אחת האכזבה של 2005!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תומך בDX 10. (בסטיקי בפורום הזה) אבל הבנתי שלא יצאו עדיין משחקים תומכי DX 10. והמשחק כבר יצא לא? אפשר הבהרה בעניין?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי פינגים גבוהים וקופצים לעתים קרובות ל999 בשרתי Battlefield4. החלטתי לעשות tracert ולראות איפה התקשורת "נתקעת", וזה מה שאני מקבל: C:\Users\zeev>tracert 31.186.251.178 Tracing route to c-31-186-251-178.managed-vds.internap-frankfurt.nfoservers.com [31.186.251.178] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * …
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אם אפשר לשנות את הרזולוציה באיזה קובץ הגדרות מחוץ למשחק זה יהיה הכי הטוב. הבעיה היא ששיניתי את הרזולוציה ועכשיו פשוט לא רואים כלום. ניסיתי לעשות uninstall ולהתקין את המשחק מחדש אבל ההגדרות הישנות שלו נשמרו.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מנסה לגבות אותן ולא מוצא.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
משחק הפעולה הטקטי החדש של יוביסופט מקבל דחייה של חודש וחצי וינחת אצלנו בחודש האחרון של שנת 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/הטקטיקנים-ימתינו-עוד-קצת-rainbow-six-siege-מגיע-ב-1-בד/
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
hay guys מהי הדרך הטובה ביותר להריץ מישחקים שעלולים לידפוק את מערכת ההפעלה - xp ביגלל שהם ניבנו ל-98 או משום שהם מכילים וירוס שמעתי על אפשרויות כמו ghost ,go-back של norton לגיבוי וגם על אפשרות של הרצת תחת מערכת הפעלה וירטואלית שפותרת גם את בעיית התאימות האפשרית ל-xp באמצעות שימוש ב-virtual pc ,vmware מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר מניסיונכם?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הוא שונה מRA3?(אני מניח שזו שאלה רטורית אבל בכמה?) מה שונה בו? קיצר מה הקטע שלו?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
P4 2.8 ghz 800mhz Radeon X800GTO 256MB SAPPHIRE 1000MB DDR samsung 400mhz באיכות גבוהה ? (1024 עם HIGH) תודה על כל מענה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הכותר החדש של בתסדה זוכה להתעניינות אדירת מימדים הן בפורמט דיגיטלי והן בעותקים פיזיים על גבי מדיות אופטיות לכתבה: http://hwzone.co.il/הצלחה-שוברת-שיאים-ל-fallout-4-מיליוני-עותקים-ו/
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשחק. אחרי שהוצאתי את בריאן (אני חושב שככה קוראים לו) מהכלא של אינסמית' והבאתי אותו למכונית הוא מסיע אותי במכונית ואחרי זמן מה המכונית נעצרת (מחוץ לעיר אני חושב) ובאים אנשים ויורים עלי והוא אומר לי לצאת החוצה עכשיו אני לא יודע מה עושים אם נשארים במכונית ומתגוננים או אם יוצאים אז איך?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי! מי שיחק במשחק הזה? יש לי אותו ואני מתלבט אם לשחק בו או בFEAR..ראיתי כמה סרטונים שלו וזה נראה נחמד. מי ששיחק שיכתוב חוות דעת קטנה תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל אחרי 4 או 5 ניסיונות כושלים שלי ושל עוד כמה משתמשים מהפורום לשחק בעדכון החדש (MvM) הבנו שבלי 6 שחקנים בקבוצה זה בלטי אפשרי לשחק בדבר הזה... כל מי שרוצה לחזור ל TF2 זו הזדמנות טובה, כל מי שלא יצא לו לשחק לפני זה מוזמן לחפש מידי פה בפורום על המשחק (ברוך השם לא חסר). המשחק גם בחינם למי שלא יודע אז אין בעיה להוריד מ STEAM ולנסות. כרגע אנחנו מתמקדים ב CO OP החדש, פחות מעניין ה MP, למרות שגם שם יש הרבה תוכן חדש שהוסיפו השנה. אם אתם רוצים שנזהה אותכם לקלות ונזמין אותכם כשאנחנו נכנסים למשחק תגדירו את ה STATUS שלכם ל LOOKING TO PLAY. נ.ב. הכינוי שלי ב STEAM + כפתור להוספה לרשימת חברים מופיעים בחתימה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
^ הגיוני שהמשחק צורך 2 גיגה של ראם ? ( אוריגין , כרום וכמובן bf3) יש לי 8 גיגה ראם , ובזמן המשחק הוא על 60 אחוזים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החנות המקוונת שמשמרת כותרים וותיקים ומתנגדת להגנות DRM למיניהן מציעה כעת יפות על מספר משחקים שעשויים לעניין אתכם כמו כל חנות גיימינג ברשת שמכבדת את עצמה, גם חנות ה-GOG הצנועה וההוגנת ממשיכה לספק לנו מבצעים על בסיס שבועי – הפעם עם מגוון משחקים וותיקים יותר ופחות, שבהחלט כדאי לשקול לנסות (אם עוד לא עשיתם זאת עד עכשיו). בין הכותרים המוזלים ניתן למצוא את שלושת משחקי האקשן-תפקידים של סדרת Risen, מהיוצרים של סדרת משחקי Gothic הפופולרית, אשר נמכרים במחירים של 2 דולר עבור הפרק הראשון, 4 דולר עבור הפרק השני ו-15 דולר עבור הפרק השלישי, שהושק בשנת 2014. גם צמד משחקי הפעולה הנהדרים Metro 2033 ו-Metro: Last Light, בגירסאות Redux מעודכנות, מוצעים במחירי מבצע של 5 ד…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
ובכן לאחר קריאת ביקורות לא ממש מהללות אודות המשחק החדש מבית פירו ולאחר שעברתי כמה שלבים במשחק עצמו שלקחו לי כמה שעות טובות אני מוכרח להעביר לכם את ההתרשמות לי מהמשחק. קודם כל המשחק הוא טוב. הוא לא מצוין, הוא לא קומנדוס 2 משופר ובשום פנים ואופן זהו לא משחק מצוין. אבל הוא טוב. למה הוא טוב- אני אסביר לכם: המשחק, שמהווה המשך בלתי ישיר לקומנדוס 2 שכזכור היה משחק יוצא מן כלל והציב רף חדש לזאנר משחקי ה rtts-real time tactic strategy. המשחק היה מצוין. אך אחד מהנקודות החולשה המעטות שהיו לו הוא מחסור בעלילה רציפה וברורה. הסרטונים היו יפים והמשימות היו ענקיות אבל לא היה שום רצף עלילתי או הזדהות כלשהי עם הדמויות. במשחק החדש הושם דגש על כך. קומנדוס 3 הוא נטול סרטים, לפחות עד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אל תצביעו סתם , כל מי שמצביע שיתן גם סיבה .
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יודע מאיפה אפשר להוריד את השמירה האחרונה של VC?\ אני זוכר שיש באתר הרשמי או לא הרשמי (לא זוכר אם זה היה רישמי או לא ) אבל לא זוכר מה הכתובת.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לגבי המשחק Conflict Denied Ops אני יודע שאפשר לשחק עם עוד חבר דרך האינטרנט ניסינו את האפשרות ההיא CO-OP ולא הבנו בדיוק מה עושים כדי שנוכל לשחק שנינו ביחד אשמח אם מישהו יוכל להסביר את הצעדים ע"מ שנוכל לשחק שנינו ביחד (אני שחקן אחד והוא שני) נגד המחשב תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-