משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש מן גשרים שמחברים בין מקום למקום ואז יש גשר שבור שאני צריך להגיע לצד השני ויש שם משאית.איך אני עובר לצד השני של הגשר????
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני במשימה הראשונה -הגעתי לרכבת בפראג ואני מחפש את החדר בקרה כדי לגרום לרכבת לנסוע אבל אני לא מוצא כלום לאן ללכת מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב אחרי שהשלב שבו אני צריך לפרוץ את חומרת טרויה, אני מגיע לאיזה שלב, שבו אני צריך להציל את איאקס עכשיו בשלב הזה יש לי בעיה, משום מה כל הצבא הגדול והמפואר שלי לא יכול להתקיף את הצבא השני, ואני יותר מול המחשב המזורגג ומנסה להבין מה לעזאזל אני צריך לעשות שם... מישהו יודע מה אני אמור לעשות שמה?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני בשלבים הראשונים, אני נמצא בתוך תעלה כזאת, שמשני צידיה עומדים חיילים שלי שחוסמים לי את הדרך, ומהצד השני יש פתח שאני לא מצליח לעבור בו. זה כאילו הוא לא מצליח להכנס לפתח, עכשיו אני לא יכול להתרומם ובקושי יכול לזוז שם. איך אפשר להכנס לפתח הזה?
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני פשוט לא יודע מה לעשות... אני צריך לתקוף את הכוכב אבל המשחק לא נותן לי,אלה מודיע לי משהו.. ממה שהוא מודיע לי הבנתי שDARTH VADER צריך להגיע לשם אבל אני לא מוצא אותו:
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
ניסיתי להביא שוטסקרין, זה פשוט לא עובד לי בפאר קריי. זה מין מקום צדדי בטבע שיש בו סירה צבאית עם שני חיילים, אחד עם בזוקה אחד בלי. זה ממוקם קצת אחרי הטנק השרוף. אחרי שאני הורג אותם ואני יורד למים כדי לעבור לצד השני, ישר כשאני יוצא מהמים מסוק יורה עליי בזוקה ואין לי סיכוי, ניסיתי כמה פעמים. הבזוקות שהיו לי נגמרו ככה שאני לא יכול לירות מהסירה. מה לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הגעתי לשלב שבו אני צריך להעביר את אנשי העיר .. הצלחתי כבר להעביר 2 קבוצות של אנשים אבל אני נתקע עם הקבוצה השלישית. כשאני בא לקחת את הקבוצה יש מעין טנק שיורה טילים אבל אי אפשר להשמיד אותו , יש לי את הרובה טילים ולא משנה כמה אני יורה הוא לא נהרס .. מה לעשות? רותם.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקעתי בHL2 בעיר של הזומבים.... אין לי מושג מה צריך לעשות... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני עכשיו במשימה העשירית, נגד הבוס, הבנתי שקודם צריך להרוס את המחושים, הרסתי את הראשון, והרסתי את השני, עכשיו מה?? אני מכוון על הגוף אין שום נזק גם עם בזוקות גם עם הכל שום דבר לא עוזר נגדו, מישהו הצליח?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני בערך ב66%, ספונסר רביעי, ואין לי שום תחרות על המפה! מה אני עושה הלאה? אגב, האיוו מגעילה! סתם ביזבזתי עליה איזה 90000. יש אפשרות למכור אותה ולקבל את הכסף חזרה לצורך שיפוצים של המיאטה הבלתי מנוצחת והTT שפשוט נראת טוב ואין עליה בפתיחות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מוצא את הגובלינים האדומים! הגעתי למקום שככל הנראה אני אמור למצוא אותם, אבל אין לי מושג מה לעשות שם... זו נראית לי הSpree Castle. מישהו עבר את הקטע הזה ומצא את המשרתים/גובלינים האדומים האלו?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מצאתי את כל המיניאונס עוד פעם הגעתי אליו אבל לא מצליח להזיז לו משהו יודע איך הורגים אותו?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
"גיליתי" את הגובליני אש האלה, ויש איזה קטע שהרצפה בוערת ורק הם יכולים לעבור שם, אני לא מוצא מה לסובב בשביל שזה יתכבה... זה היה איפה ש"גילו" על כפתור הQ, שמאפשר לקבוע POSITION לקבוצת גובלינים. יש למישהו מושג?
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני התחלתי לשחק בו היום ונתקעתי בשלב השני בספרייה, צריך להחזיר את הספר אז אני בא לספרייה ולא יודע איפה לשים את הספר מה אני עושה, אין שם ספרנים ביכלל! ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקעתי בקטע שאני צריך לפרוץ לספריה של הKEEPERS, אחרי שנועלים לי את כל הGLYHPS, ואחרי שנפגשתי עם הקבוצה המורדת בבית הקברות.. מישהו יודע איך אני ממשיך מכאן?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני די בהתחלה, מכיוון שהיום התקנתי אותו הגעתי לקטע בו אני צריך למצוא את הבן של הקיסר ומצאתי אותו איפה שהשער של אובליביון. שם אומרים לי למצוא את היורש (heir), ואז מפנים אותי לדבר אל מפקד פלוגה קטנה של שלושה אנשים ששומרים על השער. לאחר שדיברתי איתו הוא נותן לי עוד משימה והיא לסגור את השער של אובליביון. הבעיות שלי הן הבאות: - איך אני סוגר את השער לעזאזל? ניסיתי להיכנס לשם אבל זה נראה ממש לא לרמה שלי... מה גם שאין לי מושג מה לעשות שם. - למה המצפן שאמור להראות לי את הכיוון למשימה שלי מפנה אותי בחזרה לאיש ההוא (והחץ בצבע ירוק משום מה) למרות שדיברתי איתו על כל הדברים האפשריים? תודה :-*
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני נמצא במפה השניה צריך לצלם שלוש מפלצות. אני מסתובב שם שעתיים כבר ולא מצליח למצוא חדרים חדשים. צילמתי רק שניים . יש חדר סגור עם סורגים ובעבר השני ביג דדי אבל אני לא מצליח לעבור לחדר הזה.
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הבעיה היא ככה..... הגעתי למן קטע כזה שחללית נכנסת למקום מסויים נסגרות דלתות ואז קורה בפנים משהו.... כשאני נכנס לחדר אני מת.....וכשאני מחכה בחוץ כלום לא קורה!!! מה אני עושה????? אם כרגע אין תשובה יהיה קל יותר לענות לי באיי סי קיו 75862709 תודה! :AR15:
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה עושים אחרי שמצילים את Dekerd Cain מ Tristan ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בוורקראפט3 אני בשלב 8 עם בני-האדם (chapter eight) והמשימה שלי היא להרוס חמש אוניות אני מצליח להרוס שלוש אוניות אבל אני לא מצליח להגיע ל-2 האוניות שנשארו משהו יכול לעזור לי בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה לעשות יצאתי מהביוב סרקתי את האזור ולא מצאתי כלום.עזרה בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במסימה מספר 3 : איך מטפסים על קירות , ומה זה context move button? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום, היום התחלתי לשחק במשחק ועברתי כמה שלבים. הגעתי לשלב של הרכבת ובו נתקעתי... לאחר שאני מנטרל את נעילת הדלתות ומכבה את האורות, אני אמור להתלות על צידה של הרכבת ולהמשיך להתלות עד הדלת... לאחר שאני מוצא את הבנאדם שאיתו אני אמור לדבר, אני מדבר איתו אבל אז צריך לצותת לו לטלפון עם המחשב והמיקרופון לייזר (Laser Mic) ובשלב הזה אני נתקע... אין לי מושג איך לעשות את זה! כל פעם הם אומרים שהוא ניתק והם לא שמעו כלום ושאני נכשלתי במשימה.. איך עוברים את הקטע הזה? איך מצותתים לו לטלפון? בתודה מראש ושבת שלום ניר
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-