משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלב מספר 2, עשיתי את כל מה שצריך לעשות חוץ מלהציל את כל האזרחים. הצלתי את כולם חוץ מאחת שעושה לי קצת בעיות עם לשים את האזיקים... היה כתוב בתדרוך שהיא חולת נפש P: מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
part 2:a binary choice chaoter two in the middle of someting נכנסתי לכול חור בשני הבינינים והרגתי את כולם אני יוצא החוצה לכוון השער איפו שהאוטו מסחרי השחור ואני כבר לא יודע מה לעשות אף אחד לא בא אלי מה עושים בתודה עמית 8) נ.ב משחק פעולה הכי טוב ויפה שיש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כאשר מקבלים משימה מהcommander ומבצעים אותה אני פשוט יודע שהפשר לשדר לו לתת לי משימה חדשה אבל אני לא הבנתי איך
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום היום אני רוצה להכיר לכם או\ להזכיר לכם על "נארוטו מלחמת השינובים" משחק דפדפן הנוסטלגי, והתחרותי ביותר , חוזר בפעם האחרונה ולתמיד לקהילה הישראלית . המשחק עצמו מבוסס על הסדרה : Naruto Naruto-Shippuden הסדרה בין המצליחות כרגע בעולם האנימה. אז בואו אספר לכם קצת על המשחק הדפדפן הזה: בתחילת המשחק כולם בדרגת "תלמיד אקדמיה". כמו שאתה מתחיל אתה גם עולה בדרגות כגון : גנין [הדרגה הראשונה אחרי "תלמיד אקדמיה"] צ'ונין [לאחר עבודה קשה ומשימות רבות שהייתה "גנין"] ג'ונין [לאחר מאבק מטורף בעלית רמות ועשרות על גבי עשרות משימות שהייתה צ'ונין] אנבו [לאחר מאבק שלם מ"תלמיד אקדמיה" ועד סיומת "ג'ונין"] הלו הם 4 הדרגות שיש לנו במשחק , כמובן ש"תלמיד אקדמיה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נארוטו מלחמת השינובים נפתח בגרסא המלאה, משחק דפדפן איכותי לנארוטו קישור: http://narutowar.co.il
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נארוטו מלחמת השינובים נפתח בגרסא המלאה, משחק דפדפן איכותי לנארוטו קישור: http://narutowar.co.il
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המיזם המפורסם מציע לכם שמונה משחקים שקיבלו ביקורות אוהדות באופן גורף ומובהק במיוחד ב-Steam - במחיר כולל של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
כותר המירוצים המסקרן יכיל כמות מרשימה עד מאוד של רכבים רשמיים, מסלולי מירוץ ותנאי סביבה על מנת לאתגר אתכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
תכנסו תיראו ותשפיעו ! אם אי אפשר לפנות לנציגי ישראל של התחרות נפנה אל הממונים אליהם, תשקיעו דקה מזמנכם זה בשביל כולנו ! http://www.atzuma.co.il/csgoisrael
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז מי שלא יודע ולא שמע על נבחרת ישראל אז ככה השחקן רפי Lafa למי שלא מכיר שהוא הקפטן של נבחרת ישראל בCoD החליט מי יהיו בנבחרת של ישראל, רשימת השחקנים: Lafa Lynch sEEdy cEntiX blwz GolanN Divine rhino fano הקבוצה ב ESL: http://www.esl.eu/eu/codbo2/country_championship/2013/groupstage/team/7760680/ אז קצת פרטים על הטורניר, כרגע שלב הבתים סוג של הסתיים חסרים משחקים בודדים באמת שהיו אמורים לשחק כבר מזמן לא של ישראל. בית D הוא הבית שישראל משחקת בו יש איתה את נבחרת טורקיה, נורבגיה ובריטניה. אבל ישראל כבר סיימה את שלושת המשחקים שלה בתוצאות הבאות. תיקו 24-24 עם טורקיה ניצחון 39-9 על נורבגיה וניצחון טכני על בריטניה מכיוון שהם לא הופיעו למשחק אז ישראל מסיימת את…
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הי אנשים מה קורה? אני רוצה להזמין אתכם לשידורים של משחק המוקדמות של נבחרת ישראל מול נבחרת רומניה במסגרת אליפות אירופה של ארגון Clanbase! את השידור ינהלו 2 שחקני טופ qTp|Nightmare ו qTp|wAZARY !!! השידור יתחיל בשעה: 22:00! לשידור החי: http://www.twitch.tv/IGAIsrael
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. בחודש ינואר יפתחו שני טורנירי סטרקרפט2 לאומות, אחד באתר בשם Clanbase ואחד ב ESL. נתחיל ונציין שאין כרגע פרסים בטורנירים האלה. כמה פרטים טכניים חסרי חשיבות: באתר Clanbase הקבוצה "ישראל" מנוהלת על ידי עמיאל, הוא מינה אותי למנהל הסטרקרפט ויש כרגע בחירות לקפטן, לצערי אני היחיד שנרשם ולכן ככל הנראה גם אבחר לקפטן. באתר ה ESL כל אדם יכל לפנות לאדמינים כדי להתמנות למנהל הנבחרת של המדינה שלו. לא ידוע לי מי עוד פנה אליהם אבל אני יודע שהם בחרו בי כמנהל הנבחרת (אין אף אחד מעלי, אני יכול למנות קפטן ושחקנים וכו). מכיוון שזה מגוחך לנהל קבוצה נפרדת לכל טורניר. הקבוצה תהיה גוף אחד שישתתף ב2 הטורנירים במקביל (על פי הזמינות של השחקנים כמובן). אם לשחקן יש בעיה עקרונית/דתית/רוחנית …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק מבית C בגביע האומות באתר Clanbase, נבחרת ישראל תפגש נגד נבחרת שוויץ ביום ראשון הקרוב (5/2) בשעה תשע בערב. המפגש כרגיל יתקיים בפורמט של ארבעה סדרות 1על1 וסדרת 2על2, כל הסדרות הטוב משלוש. לבקשתם של השוויצרים סדרה אחת שוחקה ביום חמישי, ו Blight פגש את המקצוען השוויצרי biGs. סרטונים מהסדרה הזאת: חלק 1 חלק 2 השחקנים שישחקו וכתובת השידור תפורסם לקראת תחילת המפגש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגמר, ויותר אי-אפשר לשחק אפילו עם ה Non-steam.. בעסה, אני יושב מאתמול ומנסה להבין למה זה לא עובד :\ עכשיו צריך לקנות אותו.. יש למישהו מושג איך ואיפה ? וכמה בכלל הוא אמור לעלות ? (אני לא רואה אותו ב STEAM שם)
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז היופ לפנות בוקר נגמר לי רשמית החשבון של WoW. כי מה לעשות.. אחרי 5 חודשים ו2 דמויות רמה 60 (ודמות אחד רמה 51), המשחק דיי ממצה את עצמו (ד"א, אם מישהו מעוניין, אני מוכר את החשבון שלי, צרו קשר באיסיקיו 118056895). בקיצור, אני עכשיו מחפש משחק חדש וטוב (או אולי כמה משחקים ישנים וטובים, למרות שאת רוב המשחקים היותר ישנים שכדאי לשחק בהם, יש לי כבר) שיחזיק לי לפחות חודשיים על המחשב (יש כנראה אפשרות שאינ אקנה 2 משחקים). אני אוהב לשחק המון אסטרטגיה (תורות וזמן אמת)/תפקידים/פעולה בעיקר. לדוגמא, המשחקים שכרגע אני משחק בהם הם בעיקר WC:TFT וUT99 (את שניהם אינ משחק רק במולטי כמובן) חשבתי על לקנות את AOE3 + קוויק4, אבל אין לי מושג מתי כל אחד מהם יגיע לארץ (למרות שקניה מהיאנטרנט היא גם א…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הורדתי פאטצ' 1.2 וגיליתי עכשיו שהוא גורם לבעיות מה כדאי לעשות לעשות התקנה מחודשת או לחכות?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
לפני לא מעט שנים, הייתה תקופה שלא ידעתי מה זה מחשב והמשחקים שהכרתי היו מכונות המשחקים ההם בקניונים. עברו השנים, הכרתי את המחשב, ואחרי כשנה הכרתי גם את האמולטורים שחסכו לי כמה שקלים/אסימונים היו שני משחקים שאני מאוד מקווה להיתקל בהם אך עדיין זה לא קרה, אנסה לתאר את המשחקים ואולי מישהו כאן ייזכר... המשחק הראשון הוא משחק כדורגל (אני לא אחד שאוהב משחקי כדורגל בכלל) המיוחד במשחק הזה, זה שלכל קבוצה יש 'כוח' מיוחד להתקפה והגנה לדוגמא: - לקבוצת ברזיל יש כוח, כשהיא נמצאת ברחבה של היריב אז יש לה אפשרות לתת בעיטת כח שגורמת לכדור לעוף לכיוון השער במהירות אדירה כזו שלרוב, השוער לא מצליח לעצור את הבעיטה ונכנס עם הכדור אל השער. - לקבוצת גרמניה יש כח, כשהיא ברחבה של היריב היא יכול…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נהניתי בזמנו מאוד מ-commanche4,האם יש עוד משחקים טובים בסגנון דומה? אני לא מחפש משחקים שהם ריאליסטיים מדי ודורשים קריאת מדריך עב כרס ,אלא יותר בסגנון ה-arcade בדומה ל-commanche4. תודה מראש על המלצות אפשריות.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש משחק שקוראים לו נהר הקולורדו מימי ה 286 ראיתי שמישהו העלה אותו אבל הקישור לא עובד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156415.new#new מישהו יודע ? זה משחק כזה עם אינדיאנים
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
Chapter 11 - Anticitizen One אם תוכלו בבקשה לתת לי SAVE מהשלב הזה (ההתחלה שלו ככה), אני מאד אודה לכם!! פשוט נהרס לי ההארדיסק עם המשחק...אין לי כוח להתחיל אותו מההתחלה. תודה! bennyv@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי להתקין גיליתי שהמחשב לא קורא את הדיסק . האם יש אפשרות להוריד את זה מ ea לאור העובדה שיש לי סי די קיי מקורי או אולי ליצור קשר עם הד ארצי? הדיסק של bf2142 כן בסדר אבל עכשיו ש- bf2 לא עובד אני רוצה לשחק רק בו (you dont know what you got till its gone)
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, לבעלי קופון ה"ל 2 שלא יודעים, אפשר כבר עכשיו לשחק ב-CS:S. אני צריך חוות דעת של מי ששיחק בו - איך המשחק? הוא טוב (ולא לדבר רק על הגרפיקה אלא גם על המשחק כי אני לא שיחקתי בישן...)? תודה.
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתי זה יוצא כבר המשחק שמחכים לו כל כך?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מזה שנים משחק אסטרטגיה, משהו כמו פחות או יותר 10 שנים שהוא קיים. אינני יודע את שמו, לכן אני נעזר בכם, אגיד דברים שמוזכרים לי ממנו בתקווה שתעזרו לי. 1. יש מלך אחד, שהוא דמות בפני עצמו ומתהלך ואני פוקד עליו, הוא יכול להלחם יש לו הרבה חיים וכו' אבל לרוב עדיף לסגור אותו בטירה. 2. המשחק מתקדם על פי תקופות, ככל שעובר הזמן ככה אני משתדרג יותר, זאת אומרת בהתחלה המבנים שלי הם מעץ, אחרי זה אבן ואחרי זה פלדה, אם אני זוכר נכון. 3. אני מנצל משאבים סביבתיים, צד חיות וכדו'. 4. דבר שנורא זכור לי, האוכלסיה זה כאילו שהם מסביב למדורה קטנה במרכז העיר, ויש לי בפאנל מין שני אייקונים כאלה של מסכות של ליצנים שאחד שמח ואחד עצוב, ככה ניתן לי לזהות את מצב האוכלוסיה כמה שהם שמחי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-