משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני עם 8800GTX, אני ממש אבל ממש אוהב לשחק איתו, יש קטעים מעצבנים שיש FPS נמוך. למשל במשחק Test Drive Unlimited. הכל על המקסימום, 1920X1200 ,antialiasing X16Q/anisotropic X16/HDR, בקושי על איזה 10 FPS בלחץ. העם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי לאחותי הקטנה ליום ההולדת FIFA 06 (בת 8 טומבוי ) המשחק רץ נפלא על הגדרות מדיום על המפרט הבא AMD x2 3600 512Mb http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1165&maincat_no=1&cat2_no=171 אבל על המחשב לי הוא נתקע ולא מגיב טוב מישהו יודע מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני תקוע במשחק,בנקודה שאני לייד המכונית הצהובה שרואים לה את השילדה ואת המנוע מקדימה הגעתי ואז הייתה רעידת אדמה ומין דברים כחולים כאלה באוויר והגשר שאני עומד עליו נחצה לשניים מטפסים לחלק השני והוא נחצה לשלוש ואז אני תקוע לא יודע לאן ללכת מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בעלי מינוי לשירות ה-PlayStation Plus מתחילים לקבל משחק חינמיים גם עבור קונסולות הדור החדש של סוני, ואילו בעלי מינוי Xbox Live Gold מקבלים תזכורת לכך שכל הכותרים אותם צברו בדורות הקודמים אמורים לפעול כהלכה גם אם החליטו להשתדרג עם Xbox Series S/Xלכתבה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
מימינכם...? מישהו מפעיל בULTRA?(טקסטורות)
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים הודעה ראשונה שלי התקנתי את המשחק ג'י טי אי סאן אנדראס והמשחק עובד בצורה טובה עד שמגיע קטע שצריך לראות איזה סרטון קישור או לשמור משחק בבית של סי ג'יי המשחק נתקע לי ועושה ריסט למחשב מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מטפל בה מקווה שתוכלו לעזור לי בדחיפות בתודה מראש לכל העוזרים ובכלל
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קובעים הגדרות וידיאו בדבר הזה? פ'סדר. מצאתי
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את המשחק הפעלתי את הקראק עם ה DAEMON Tools המשחק עולה יש מסך שחור וכתוב OUT OF RANGE וזהו זה נשאר ככה מה אני עושה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את Need for speed most wanted - Black edition. עשיתי career חדש, ושמתי לב שלפעמים זה מדלג לי על מתמודדים ב-Blacklist, כלומר, אחרי שניצחתי את מספר 11 ברשימה, הוא קפץ לי למספר 9 (דילג על 10), וכו'. מישהו יודע למה זה קורה? אולי ישנו באג במשחק? יש אולי דרך לפתור את זה? דרך אגב, המשחק סוף הדרך!!!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הינה רשימה קצרה של כמה משחקים שהתאריך יציאה שלהם לפי האתר gamespot היו אמורים לצאת כבר אבל עדיין לא יצאו, הרשימה מסודרת מהישן ביותר לחדש, אם מישהו מכיר עידכון כלשהו נא לרשום כאן (למה עדיין לא יצא, מתי יצאו או אם בכלל התבטלו...) הרשימה: Field Ops - Mar 3, 2008 -> משחק שמשלב אסטרטגיה ויריות ממבט ראשון כאשר ניתן בכל רגע לעבור ממצב אחד למצב אחר. Dusk12 - Q1 2008 -> יריות ממבט ראשון, מודרני-עתידני. Ubersoldier 2 The End of Hitler - Jul 22, 2008 -> יריות ממבט ראשון, היסטורי. Diamon Jones Amulet of the World - Q3 2008 -> הרפתקאות, קווסט. כמו שידוע עברנו כבר את הרבע השלישי של 2008 וזה התאריך יציאה המעודכן
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני בערך ב83% אחרי שהגעתי לשעון חול ואחר כך היא נעלמת ואני מגיע למזרקה ואין לי מושג מה עושים שם! תודה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מאז שהורדתי את הגירסה החדשה של יאקי 1.09a אני לא מצליח לשחק ברשת. הוא מתחבר. ניסיתי לבטל את הפיירוול אך לשווא. אני זוכר שבגירסאות הקודמות v1 ולא v2 של עכשיו אפשר היה לשחק ברשת. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הורדתי מולטיפלייר לסאן אנראס מפה [http://light.mtavc.com/] אבל אני לא יודע איך משתמשים בו אם מישהו יודע אז שיגיד או יתן מדריך תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
משום מה, כשאני מפעיל את הבנץ' אז במקום להריץ את הטסט כמו ב3DMARK הוא מפעיל לי את המשחק מהשלב הראשון כשבצד ימין כתוב לי כל מיני נתונים של המשחק(ביניהם גם כמה FPS בשידור חי). אני רוצה את הטסט האוטומטי
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
היי, נכון ב-BF2, יש רובים שמגיעים עם החיילים שנותנים תחמושת, שיש להם רגליות כאלה שעוזרות ליציבות של הרובה וכך לדיוק, אז אפשר במשחק באמת לפתוח את הרגליות כשאתה עלהאדמה או כשאתה שם את הרובה על חומה נמוכה או משהו כזה? תודה, יובל
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
הערה קטנה ובלתי צפויה בתמונה מתוך טריילר רשמי של סוני עשויה להעיד על כך ש-Demon's Souls עשוי לסיים סוף סוף את הבלעדיות שלו בקונסולות החברהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeFroce FX 5200 Heroes Of Might And Storm V יפעל לדעתכם על המשחב הזה?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. היום באתי להיכנס למשחק מייפל סטורי, ואז הופיעה לי הודעה של עדכון אוטומטי של המשחק. אז הוא הוריד את העדכון, סיים, ואז כשלחצתי על Play Game, הופיעה לי ההודעה הבאה: גם אחרי זה שניסיתי להיכנס למשחק רגיל ההודעה הזו הופיעה... מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי אסטרטגיה ו FPS שירוצו על המחשב הנייד שלי ברזולוציה 800X600 לפחות. Centrino 1.7GHZ, video card 855GME, 1GB RAM. תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני חושב שהגעתי לשלב האחרון... אני נמצא בפריז, והימ"מ מסתער עלי... אני צריך לחסל 3 אנשים, כששניים מהם כבר מתים, ורק מפקח המשטרה נשאר... איך אני עובר את הימ"מ??? (בלי להרוג את כולם... אני רוצה לשמור על הדרוג שלי- פרופשיונל 8)... אהבתי את המשימה לפני זו- לחסל את ראש המאפייה היפנית ולגנוב את הפסל... )
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-