משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חברים היכונו היכונו מחר מתחילים מרתון דאבל XP ההכפלה נמשכת 96 שעות ממחר(23.5) עד ה27.5 הכפלת הXP תחל גם על השרת שלנו! הפרטים המלאים והדיון בבאטלוג על כך נמצא כאן
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני תקוע במשחק,בנקודה שאני לייד המכונית הצהובה שרואים לה את השילדה ואת המנוע מקדימה הגעתי ואז הייתה רעידת אדמה ומין דברים כחולים כאלה באוויר והגשר שאני עומד עליו נחצה לשניים מטפסים לחלק השני והוא נחצה לשלוש ואז אני תקוע לא יודע לאן ללכת מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם אפשר לכבוש ערי בירה ואם כן איך דרך אגב זה הראשון בסדרה?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני תקוע במאפיה בשלב שבו אני צריך לגנוב סיגרים, אני אמור לעקוב אחרי המשאית למקום שאף אחד לא יראה ואז לחטוף אותה ולקחת את המסמכים מהנהג... אני עושה את זה, לוקח את המסמכים וחוזר עם המשאית אל המקום... אבל השומר לא נותן להיכנס! הוא מבקש רשיונות! איך אני מביא לו אותם? האם אני צריך לעשות בכלל משהו אחר? אודה לכם אם תעזרו לי...
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למולטיפלייר ולשחק ברשת המשחק פתאום קורס ויש הודעת שלח/אל תשלח. זה גם קורה לי בקריירה שלי לפני איזה משחק לקראת סוף הליגה ועכשיו אני לא יכול להמשיך איתה. מה לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הורדתי את הפאטצ' והתקנתי אבל זה לא שינה ולא הוסיף כלום אפילו בתחילת המשחק רשום שזה גרסא 1.1.משהו התקנתי בלי שום בעיה מיוחדת אבל זה כאילו לא עשה שום דבר, מה אני עושה??
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מימינכם...? מישהו מפעיל בULTRA?(טקסטורות)
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
אם הוא משתמש במנוע ה RAGE שזה המנועשל הדמו של R600 אז הוא תומך ב- DX10 לא ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי אנשים קניתי את המשחק לפני חצי שנה, שיחקתי מעט.. לא זוכר את הפרטים בכלל.. עשיתי אחזור סיסמה.. לא עוזר, רושם שיש בעיה. (הוא מבקש שלושה דברים : אימייל, סריאל ושם של אחת הדמויות) אימייל - כמעט בטוח שזה אותו אחד שהשתמשתי, סריאל - יש כאן מולי, שם של אחת הדמויות... ממש לא זוכר. בכל מקרה, שלחתי מייל ל SUPPORT, הם בדקו שזה אכן אני ושלחו לי מייל חזרה שהם יצרו לי Support account לא רשמו מה לעשות איתו.. לאן ללכת עכשיו.. שום דבר.. אני קצת תקוע, למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אפילו לפורום אני לא מצליח להכנס **הסתדר
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז כמו שצינתי איני יכול להשים את ההגדרות על ULTRA HIGH ב CRYSIS ניסתי להשתמש ב מוד Ultra High Quality Custom Config עשיתי מה שכתוב בו החלפתי בין התיקיות/שמתי את ההגדרות על הכי גבוה/ והעתקתי את הקובץ autoexec.cfg לתוך התיקיה GAME האם יש פיתרון לזה אין לי מקום בקשיח להתקין ויסטה עד שאכוש אחד http://i40.tinypic.com/2nw0egl.jpg הנה תמונה של ההגדרות ומה שאיני יכול לבחור.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למה הדשא ב-PES5 אפור??? זה ככה אצל כולם? יש לי כרטיס מסך טוב(6800GT) אז זה לא הסיבה... תמונה: http://img284.imageshack.us/my.php?image=pes6yz.jpg עריכה: לא משנה כנראה היה בעיה האיזה מגרש אחד כל השאר טובים אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
מבצעי סוף השבוע הנוכחי של פלטפורמת הגיימינג כוללים הנחות על משחקי Dead Rising ו-Borderlands, וגם אפשרות לנסות את משחק המירוצים F1 2015 חינם יום שבת כבר כאן ואתם מתקשים למצוא משחק להנעים בו את זמנכם? ל-Steam, כמו תמיד, יש פתרונות: מבצעי סוף השבוע הנוכחיים בשירות של Valve כוללים אפשרות להוריד, להתקין ולשחק בחינם במשחק מירוצי הפורמולה 1 העדכני של חברת Codemasters, שנקרא פשוט F1 2015, עד לשעה 23:00 לפי שעון ישראל מחר (דרך תוכנת ה-Steam במחשב שלכם). התרשמתם לטובה מהמשחק? הוא זמין לרכישה בעלות מוזלת של 22 דולר. כמו כן, ישנן הנחות נאות בהחלט על המשחקים של סדרת הפעולה המשובחת Borderlands: חבילה שכוללת את הכותרת הראשון בסדרה בגירסת ה-Game of the Year המלאה שלו ואת …
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני בערך ב83% אחרי שהגעתי לשעון חול ואחר כך היא נעלמת ואני מגיע למזרקה ואין לי מושג מה עושים שם! תודה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת... יש מישהו שעוקב באופן צמוד אחר התפתחות המשחק ומתכנן לשחק בו?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הכירו את המשחק הבלתי נשכח שמוכיח אחת ולתמיד כי רושם ראשוני עלול להיות מטעה מאוד בימים אלו די קשה למצוא משחקים שמצליחים להשאיר אתכם בפה פעור, וכזה בדיוק הוא Undertale, משחק אינדי מבית היוצר של אדם אחד בלבד – Toby Fox, שאם הייתי צריכה לתאר אותו בשתי מילים בלבד, הן היו "בלתי צפוי". למרות שמהפתיח של המשחק אתם עלולים לקבל את הרושם שמדובר בעוד משחק תפקידים, כזה עם סיפור סתמי, קרבות אקראיים ועליית רמות, תוך חמש דקות תגלו שאין טעם לנסות ולהדביק עליו תויות, הוא פשוט משחק בפני עצמו, שעושה דברים בלתי שגרתיים, ולכן מצליח להפתיע ולשמור על עניין לכל אורכו, ואפילו לאחר שתסיימו אותו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%94%D7%9B%D7%99-%…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
האם צריך CD KEY צקורי בישביל לשחק HALO באינרטרנט?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לא יאמן לפני חודש לא היה שום דבר לשחק ופתאום לא מספיקים להתאושש ממשחק אחד וכבר יוצאים עוד 3 לא מספיקים להתאושש גם מהם וכבר יוצאים עוד ועוד ועוד.. הלוואי וכל הזמן זה יהיה ככה! מי אמר שעוברים לקונסולות ו PC זה OUT?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התמונה נתקעת, ומתעוותת במסך, ותוך כמה שניות נשמע רעש מוזר של תקיעת המשחק, והמחשב מרסט את עצמו. הבעיה מופיעה במשחקים Crysis ו GTA San Andreas. ב Crysis זה קורה עוד לפני שאני מתחיל לשחק, וב GTA לוקח כמה דקות של משחק בדר"כ. מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני תקוע פה במשימה של הקינג פין הינה תמונה: http://www.2send.us/uploads/35726bbe86.JPG עכשיו הוא ממש חזק למישהו יש טיפים איך אני הורג אותו? שיטות משו טוב? תודה מראש אנשים
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה זה הפריט הזה? Spearman http://img329.imageshack.us/img329/7604/screen032121350000ww0.jpg
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-