עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alex125,

היי לכולם אני בקובע במשימה אחת ואין לי כוח אליה אז תעזרו לי אך לעשות את קודים במשחק Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by YinnoN,

מוזר אמרו שב12 ולפי מה שהבנתי הוא לא יצא \: מתי יוצא ? מה איתו ? תודה

3. Started by HitmanX,

"קניתי" את המשחק מנהנט ל-PS2 כי אין כוח לחכות עד שיצא למחשב אז אז אני יודע שאיפושהו שם מתחבא לו אמולטור שיעבוד ! אם אתם יכולים גם תתנו קישור. תודה !

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. Started by LazyBoy,

THQ תראה בפעם הראשונה את הMMO החדש שלהם שמבוסס על העולם של 40K Warhammer מעולם לא היה לי חשק לנסות MMO, אפילו לא אחד. זה המשחק הראשון שאני דווקא כן רוצה לנסות http://kotaku.com/5532110/warhammer-40k-game-to-make-long+awaited-debut-at-e3 For the Emperor!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. מישהו מעונין?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  6. היי יש לי את המשחק- rainbow 6: lockdown ואני לא יודע למה אבל אני שומע הכול בסדר חוץ מאת עצמי, אני לא שומע את הנשקים שלי כאשר אני יורה בהם או זורק רימון וכאלה. רק אחרי כמה זמן ששיחקתי ( חשבתי שאולי הבעיה היא בשלב או משהו כזה ) אז שמתי לב ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש את הקול של הנשקים שלי, אין לי מושג למה זה ככה ואולי אני חושב שהמשחק חושב שיש ל רמקולים 5.1 או משהוא כזה אבל בכלל יש לי 2.1. גם בדקתי את ה-setting של ה-audio של המשחק ולא נראה לי שיש שם בעיה. ושוב אני חוזר שחוץ מאת עצמי אני שומע הכול מצוין. מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  7. שלום לכולם. האמת שאני כבר עומד לסיים את המשחק ..אבל בכל זאת: יש לי בעיות בהצללה במשחק הנ"ל.. ישנם מצבים שמסתכלים על צל מסויים שנובע מאיזה שולחן או קיר ורואים שהמחשב "לא יודע להחליט" מה לעשות.. הצל מרצד מזויות מסויימות ומתחלף בין לבן לשחור.. או שצל של חפץ מסויים חופף עם צל של חפץ אחר נוצר לפעמים מין צל שהוא חצי לבן וחצי שחור בקיצור כל מיני דברים מוזרים שקשורים בהצללות.. או שתאורה בחדר מסויים מרצדת בזויות מסויימות ... קראתי ב README FILE שיש למשחק כמה בעיות ידועות בכרטיסים של NVIDIA.. יש אולי לעוד מישהו את הבעיות הנ"ל ?? ואני לא נכנס בכלל לבעיות מעצבנות עם הצליל שמזכירות לי בול את אותן הבעיות עם FEAR (אותו מנוע הרי..) המחשב שלי מופיע במפרט. יש לי את הדרייברים הכי עדכניים לכ…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by SoundingBro21,

אני מחפש משחק מחשב ישן שהיו בונים בו קניון,המשחק היה דו מימד ודומה לזה: http://www.google.co.il/imgres?q=mall+tycoon+maxis&um=1&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&tbnid=Ip1KdD0mAkRWiM:&imgrefurl=http://www.ecommercetimes.com/story/73169.html&docid=XFkS3qkvGEX-7M&imgurl=http://www.ecommercetimes.com/images/article_images/73169_450x300.jpg&w=450&h=300&ei=UPb2Tt_UCMq18QOb-4CfAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1444&vpy=154&dur=711&hovh=183&hovw=275&tx=149&ty=119&sig=102945978433470229973&page=1&tbnh=116&tbnw=174&start=0&ndsp=51&ved=1t:429,r:0,s:0&amp…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by stas pug,

מי שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד את המשחק the secret of monkey island special edition ?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by aviram20,

היי חברים המחשב הוא של HP פבילון דגם DV9000 ויש לי בעיה איתו הורדתי את פוקר סטארס מהאתר .. ושאני מפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה שרשום בה: signature expired or wrong time settings וכדאני לוחץ OK זה יוצא לי מהמשחק.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה ? נ.ב מערכת ההפעלה היא ויסטה . אבירם

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. שלום, יש GTS88 320 ואני משתמש ברזול 1280X1024 ואין לי אפילו אפשרות לעבור את ה4 בתפריט המקס' הוא 4X

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by maverick,

מאז שהורדתי את הגירסה החדשה של יאקי 1.09a אני לא מצליח לשחק ברשת. הוא מתחבר. ניסיתי לבטל את הפיירוול אך לשווא. אני זוכר שבגירסאות הקודמות v1 ולא v2 של עכשיו אפשר היה לשחק ברשת. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by Black Knight,

משחק חדש בפיתוח ישראלי בשם מפקד צבאות. יש בלינק (לחץ פה..)) 5 דפי הוראות לגבי מהלך המשחק ופעולתו. במשחק אתה מנהל מתקפות ובודק את מהלך ההתפתחות שלה ע"י קניית שיפורים ופיתוח המחקרים. המשחק עצמו די נחמד למרות שהוא לפעמים סובל מבאגים מעצבנים, אך פניה למנהל תעזור. הרשמה וכניסה פה: לחץ כאן. שם המדינה שלי היא LegendaryHeroes.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by bogdant,

סמתי לב שיש ירידיה בביצעים למשל בOBELIVION פעם בשתח הפתוח הכול עבד חלק החשב יש ירידה בFPS וזה עובד לאט וגם SC DA הדמו עומד לאט המערכת שלי E6300 1G 667 GEFORCE 7600GS 256 ASROCK CROSSFIRE 250GB SATA2 מה הבעיה אולי אני מצפה ליותר מדי מעמרכת לגבי SC או שזה בעיה שאפשר לפתור גם לגבי OBLIVION תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. ואם הוא ל-ps2 אז איך משתמשים ב-patch לקונסולה זו בתודה מראש?

16. Started by Bug2000,

המשחק אצלי בשפה האיטלקית אני רוצה בכל זאת שיהיה באנגלית. יש אולי איזה PATCH שיכול לשנות את השפה של המשחק לאנגלית ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  17. משום מה הסרבר תמיד אבל תמיד על OFFLINE למרות שאני מחובר לאנטרנט משהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by Shadowman,

יכול ליהיות מצב כזה שהוא לא עובד אצלי בגלל הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by lader,

אני בצ'פטר 13 ואני די לא יודע מה אני אמור לעשות, בכל דרך יש שדה מגן. http://img91.imageshack.us/img91/7066/d3citadel030000hr0.jpg http://img91.imageshack.us/img91/5795/d3citadel030001qy3.jpg

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

איך מסדרים ועם אני מוחק ומתקין תמשחק מחדש זה לא מוחק את המשתמש עם הכול?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by lidorosh,

חברה נתקעתי בטוניוק בכמה משימות בבקשה תעזרו...!

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  22. מולטיפלייר אבל לא באינטרנט...זה אפשרי? יענו כמו פיפא כזה שמחברים שלט או מקלדת נוספת ומשחקים ביחד בקמפיין?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by manganga7,

שלום. יש לי בעיה במשחקים. רוב המשחקים שאני מפעיל במחשב שלי (NFSMW, POP2 ועוד) פועלים לי מהר מידי. זאת אומרת רמת ה-FPS גבוה מידי. עכשיו העלתי את קצב רענון המסך והורדתי את גרסת הדרייברים הכי חדשה לכרטיס שלי. עכשיו שאני מחליף כרטיס מסך ומנסה את המשחק עם geforce FX5200 תתפלאו, במשחקים פועלים ביותר עקביות. כמובן שההגדרות הרבה יותר נמוכות וכו אבל אין כמו קפיצות כאלה באמצע המשחק. מה אני צריך לעשות (במשחקים אין שום פגם והם תקינים ב-100% אחוזים). (אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד) למישהוא יש רעיון :nixweiss

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by nondos,

משהוא הצליח להפעיל את המשחק??? בהוראות רשום ********* INSTRUCTIONS FOR PLAYING ********* ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ 1. Unrar all files and mount image using ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ Alcohol or DT4. ▀█ █▀ ▄█ █▄ ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ 2. Reboot when the game asks for it in ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ order to install newest starforce3 ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ drivers. ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ ▀█ █▀ ▄█ █▄ 3. Unmount your image file and use mini ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ im…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  25. ממש מעצבן לשחק ככה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים