עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by iatia,

מהם המשחקים הכי חדשים וטובים במשחקי מרוץ ופעולה ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך GeFORCE 2 MX/400 32 MB" NVIDIA" וגם WINDOWS XP אז רציתי המלצות למשחקי פעולה, משחקי אסטרטגיה ומשחקי תפקידים טובים שיעבדו על המחשב שלי. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לחברי הפורום, אני בונה כרגע מחשב לפי המפרט הבא: מעבד AMD 4200 DUAL CORE, זכרון 1G DDR2 800 כרטיס מסך GFORCE 8400GS 256MB לוח בסיסי, דיסק קשיח SATA2 אני רוצה למצוא מחשקים שיכולים לרוץ על מפרט שכזה, בעיקר בתחום האסטרטגיה והספורט (כדורגל ומכוניות) אשמח לקבל רשימה ממי שמכיר משחקים שרצים על מפרט מסוג זה, אני פשוט לא מתמצא במשחקים שקיימים בשוק (אלא אם מדובר ב-COD4, CRYSYS ודומיהם) המחשב אגב משמש את הבן של השכן שלי לצורכי משחקים (ועקב בעיית תקציב זה הכרטיס מסך הכי חזק שיכולתי לשים), המחשב יעבוד עם מסך CRT 17. אני מודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by miaoo673,

בעקרון יש לנו מחשב משרדי. לא גרוטאה, אבל משרדי (AMD 4800x2, 2GB RAM) עם כרטיס מסך משולב מסוג 7100gs. ניסיתי את Carmageddon 2 והוא עובד סבבה. יש מצב למשחקים קצת יותר מתקדמים, כמו HL הראשון ודומיו? אולי אפילו משהו מהמילניום הנוכחי? ז'אנר מועדף - FPS/אקשן. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by m83b4,

מפרט של המחשב - Pentium II 400MHz 128MB Sdram ATi Rage Pro 8Mb היה לי בזמנו מחשב כזה, אבל אני לא מצליח להזכר באיזה משחקים שיחקתי שם... אפשר שמות של משחקים שיעבדו על מחשב כזה? אני מתכוון משחקים מעניינים שזכורים לכם מהימים הטובים.. אבל את תגזימו, אל תציעו דיגר ודייב... תודה מראש ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Omerole,

מישהו יודע עם המשחקים הנ"ל יעבדו תחת ויסטה? כל משחקי STEAM למיניהם (CSS DODS וכו') Dark Messiah Of Might And Magic Warcraft 3 Diablo 2 Heroes 5 Company Of Heroes והתוכנה Hamachi . תודה

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  7. מה לפי דעתכם הם משחקים שיצאו לא מזמן אבל איכזבו... לפי דעתי: SOUL RIVER 2 EMPIRE EART ממש לא אהבתי את השתיים האלה... ממש ממש לא...

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, תודות ל-Amiel, יצא לי לשדר חלק מהגמר של טורניר PokerStrategy על 300$ דולר בין Destiny, אחד השחקנים האהובים עליי, נגד שחקן זרג גרמני חזק בשם HeNfy - והנה התוצאה! לינק לסרטון הבא בסוף הסרטון. תיהנו!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by דודים דודים,

אם אני קונה משחקים מהאתר http://www.theriftarcade.com/oculus-rift-games/ של אוקולוס איך אני מפעיל אותם על ה VIVE ?

10. Started by watch out,

gta vice city לא עובד לי gothic 2 לא עובד לי

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. הבעיה היא שמשחקים כמו Oblivion וGTA SA לא עבדו טוב אצלי גם בXP וגם בVISTA.. ממש כמו חוק שמשחקים כאלה בחיים לא יעבדו על המחשב שלי לא משנה מה אני אעשה. הבעיה בGTA היא תקיעות וFPS נמוך. הבעיה בOblivion היא שתמיד יש FPS נמוך לא משנה מה אעשה... יש בעיה בSTALKER שתמיד שאני מפעיל תHDR וגם תרמה הבינונית יש תקיעות וFPS נמוך.(גם עם הגדרות נמוכות)? המערכת שלי בלחצן "מפרט מחשב". מותקן אצלי בויסטה DirectX SDK של חודש פבואר. דרייבר של ATI 7 ומעלה. אין לי בעיה של חום והרבה משחקים עובדים לי מצויין - F.E.A.R PREY COD2 BROTHERS IN ARMS

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by omri_ro,

פירמטתי את המחשב ושחכתי לשמור את הSAVE GAMES של המשחק( איזה באסה!) מאיפה אפשר להוריד משחקים שמורים (לPC כמובן) הייתי בדיוק בתחילת משימה שהנחיתו אותי באיזה מקום באיזור של ביצות וכאלה (אחרי שמאצאי את הCONTROL CENTER שלהם)

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אני לא מביען למה זה קורה??? לפני כמה חודשים הייתי משחק ב need for speed בלי בעיות על האיכות הכי גבוהה והיום הסימן של העכבר זז לאט וכאלה ויש את זה בעוד כמה משחקיםם אז למה זה קורההההה?? ומה צריך לעשות כדי שזה יפתרר(חוץ מפרמוטטט)???

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  14. חוץ מ- MAFIA 2,שאולי עוד צפוי להיות משחק השנה,איזה עוד משחקים טובים יגיעו למדפים של החנויות עד סוף השנה? וכן,בלי להזכיר את Medal Of Honor החדש,גם אם המשחק היה בחינם לא הייתי משחק בו.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  15. Started by IlanF,

זאת תופעה מוזרה ביותר ששמתי לב שקוראת ברוב המשחקים שיש לי בסטים... משחקים רשת נתקעים במסך הMOTD, וסינגל נתקעים... מתי שבא להם, בזמנים שנראים לי רנדומליים לגמרי... חשבתי זה בעיה עם הווינדוס, פרמטתי וזה עדיין קורה. (וכאן כבר אפשר לשלול בעיות דרייברים לא מעודכנים, הורדתי והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שמצאתי) חשבתי שאני יוכל להפתר מהתקיעות אם אני יעשה DEFRAG לדיסק. ישבתי 5-6 שעות, חיכיתי שיסיים את הDEFRAG, והמשחקים עדיין נתקעים. יש הצעות מה עוד אני יכול לנסות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לפני שאני קונה מסך בדגם מסך מחשב גיימינג Samsung Odyssey OLED G6 S27DG602SM OLED QHD ''26.7 בחנות KSP שימו לב במסך חדש עובד משחקים קצב רענון 360Hz וזמן תגובה 0.03ms האם זה 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms יעבוד כל המשחקים גיימרים שונים במסך שלי ? למשל משחק Call of Duty: The Board Game חדש 2024. אני בדקתי באינטרנט דרישות חומרה משחק וחיפשתי בגוגל לימצוא מילים שמשחק עובד קצב רענון 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms ולא מצאתי באתר. איך בודקים באינטרנט משחקים שונים שרשום לי כמה קצב רענון וגם זמן תגובה ? אני חושב כולם משחקים אחרים שונים מתאימים רק קצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01ms ? אם אני אקנה מסך אחר שקצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01…

17. Started by HumanFly,

שלום, בתור בעל מעבד 64 ביט - גם אני מחכה שמשחקים יעברו השקות ותמיכה ב-64 ביט. למי שכן יצא לטעום למשל את הדמו של אינויזיה הBLOOB דנסר, ב64 ביט הוא רץ פי 2 יותר מהר (32X2 = 64 מן הסתם ) השאלה הנשאלת היא, האם לדעתכם נתחיל כבר לראות בזמן הקרוב משחקים שיתמכו ב-64 ביט ? חוץ מההתקדמות של מערכת ההפעלה שעדיין אין ממש הסבה רישמית שכוללת דריבירים מתי לדעתכם או שאתם יודעים בידיוק מתי יצאו משחקים בגירסאות 64 ביט או פאצ'ים ותלאים שיהפכו אותם למסונכרניי מערכות 64 ביטים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Or94,

האם אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים שיצאו וייצאו בקרוב שתומכים בסאונד דולבי דיגיטל AC3?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by ytoledano,

שלום! למזלי, נפלו בחלקי, למשך השבועיים הקרובים, שני מסכי dell 2407. כן, אני יודע, יותר מדי. מישהו יודע איזה משחקים (חוץ מFlight Simulator, אין לי כוח אליו) תומכים ברזולוציה של 1920x1200 כפול 2? יש מצב שאני אוכל לשחק עם Radeon9800pro בצורה נורמאלית? ראיתי יש לי אפשרות לעשות Stretch של הdesktop לשני מסכים, במקום expand. לצערי, זה לא נותן לי 3840x1200 אלא רק 3200x1200, אז זה די מתוח.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by lidorosh,

יש לי שאלה אם אני רוצה לנפעיל משחקים שהדרישות המומלצות שלהם ג'יגה ולי יש 512 ראם וכרטיס עם זיכרון של 256 mb כיצד יעבדו המשחקים? האם כדאי להתקין ולשנות רזולוציה?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  21. מה יותר שווה?? ואיפו הגרפיקה יותר טובה?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by gameri,

אתמול בלילה סיימתי את GTA V על 100% כולל משימות עלילה כולל משימות צד כולל אתגרי ספורט כולל רנדומלים וכו' וכו' גם בהגדרות זה רושם לי 100% הבעיה היא שאין לי שום סימון למשימה האחרונה של פרנקלין זאת שאחריה מקבלים חולצה עם הכיתוב 100 או משהו כזה בקיצר מה עושים מה יכולה ליות הבעיה לדעתכם (כמה הערות ) קודם כל מדובר במשחק חוקי ולא פרוץ הורדתי אותו מSTEAM במחיר מלא של 150 אם זיכרוני אינו מטעיני למען האמת גם הורדתי אותו ליפני מאתר של ROOKSTAR גם במחיר מלא אבל בגלל ששכחתי את הסיסמה והאיימל אז נאלצתי להוריד אותו שוב מSTEAM שזה אני יותר מסדר איתו וזה כמובן זיאה אותי בשם משתמש הישן דבר שני כן עבר זמן 3 וכן כיביתי את המחשב 4 וכן שיחקתי עוד בסינגר פלאי סתם כאדי למשוך זמן אז בקיצר מה יכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. יש את משימה 7 (נדמה לי) זאת עם הטיל שצריך להרוס את הבסיס שלו.. עכשיו אני שעה מפציץ אותו עם רימונים, מטענים, טנקים ומה לא והוא לא מתפוצץ.. יש פה משהו שאני מפספס?

24. Started by מושון,

איך גומרים את המשימה PAYDAY FOR RAY שצריך לענות לכול הטלפונים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Bug2000,

אני תקוע במשימה בעיר הראשונה :'( :-\ ;D כאשר ה S אומר לפוצף אוניה ואני צריך לנסוע למקום שכתוב במפה 8 שם לקבל פצצה ומה אני עושה אחרי זה? (כמה עוד משימות יש לסיום העיר?)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים