משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מחשב מאוד חזק(למטה המפרט) ואני צריך לבערך עוד חודש חודשים משחקים הכי חדשים הכי חזקים לא משנה הכסף לא משנה שהם לא יצאו אבל אני צריך משחקים חזקים מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: לא יודע (לא משנה) זכרונות (256+512+1024) SAMSUNG DDR 1800mb 400mhz צורב DVD:NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB /eVGA 7800GTX KO 256MB קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 _נראה לי שזה לא בטוח לא משנה) טוב אז תקפיצו שמות של משחקים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש משחקים ללפ-טוב שלי (X61, מעבד T7100, כ.מסך 3100). האם מישהו יכול להמליץ על משחקים שהלפ-טופ "יסחוב" בהצלחה? לאוו דווקא משחקי "סנייק" למינהם, אפילו משהו ישן שעדיין לא נס לחו... תודה ויום טוב,
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ראיתי את ההגה G25/7 של לוגיטק נראה ממש טוב וגם יקר בהתאם חח איזה משחקים יש למחשב שאפשר להשתמש גם בקלץ שיש בארכה? או בכלל בכללי משחקי סימולטור שמדמים עד כמה שאפשר נהיגה אמיתית תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משחקים טובים שיכולים לעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם? (3100X)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים מומלצים ל-PC שמותאמים לשימוש בג'ויסטיק (לצורך HTPC בסלון) מכל הסוגים, עם עדיפות למשחקים קלאסיים ישנים יחסית ולאו דווקא למשחקים החדשים ביותר שיצאו ודורשים מפלצות מחשוב עם כרטיסי מסך יקרים. קחו בחשבון שאם יהיה שדרוג כלשהו לכרטיס המסך המובנה, זה יהיה לכל היותר GTX750Ti ולא מעבר לזה. ה-obvious ברשימה שלי זה need for speed, mortal kombat, פיפא כלשהו... מה עוד מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עריכה: מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג משחקים לסוני במחיר מוזל? מצטער על ההודעה מקודם שלא היתה במקום
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לכבוד יום העצמאות, ספיישל של משחקים לסמארטפון שמוקדש ליוצרים ישראלים!
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתרים של משחקים ותוכנות (בעיקר משחקים) לפוקט פיסי? (לא מדבר בהכרח על דברים לא חוקיים, אז אל תסקלו אותי ) הפוקט פיסי הוא Mio 168 תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עריכת המודר: קנייה ומכירה על גבי הפורום אסורים בהחלט , לשם כך יש את מערכת הטרייד-זון. ננעל.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי כבר רשימה חלקית, שכוללת את סאגת הwastelands, הלא היא wastelands+fallout1&2, פליינסקייפ (אני יותר אוהב את פולאאוט, אבל רק בקצת. פליינסקייפ הוא בהחלט מהמשחקים המדהימים שהיתה לי הזכות לסיים), מורווינד (סוף סוף אני אוכל לסיים כמכשף, וגם לשחק בטריביונל ובלאדמון), ואולי הגות'יקים(עוד לא שיחקתי). אכן, אין באלדורס גייט ברשימה. אני אמנם מעריץ ענק, אבל אני חושב שכבר טחנתי את כל הסדרה, מכל כיוון אפשרי... אז אני מחפש המלצות למשחקי תפקידים נוספים מהסוג הזה - עמוקים, חכמים, ארוכים, מסובכים, ומספקים - כלומר לא דיאבלו ודאנג'ן סיג'. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני במוצב ויש לי 2 ג'ויסטיקים למחשב אנחנו משחקים פרו דרך המחשב בבסיס כי אין לנו פלייסטיישן יש עוד משחקים שאפשר לשחק בהם באותו מחשב עם הג'ויסטיקים? תודה טל.
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני משער שהמנוע הוא הSOURCE המפורסם. פורטל היה מותקן ומחקתי רק כדי להתקין מחדש לראות אם פועל, לא פעל, השגתי את הקופסא הכתומה, התקנתי משם, גם PORTAL וגם EP1 לא פועלים. האמתי פועלים, רק עד שאני עושה משהו והמשחק מתרסק. להראות את דו"ח השגיאה? ד"א המפרט שלי הוא מעבד E2200, לוח אם G33MS2, כרטיס מסך מובנה. לפי CAN YOU RUN IT אני מסוגל להריץ את HL2 על המומלץ. המשחק אפילו רץ עד שהוא מתרסק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי אנשים יש למישהו חדשות על המשחקים שבפיתוח אצל בליזארד? כבר חודשים מאז שיצאו פיסות מידע חדשות על המשחקים (דיאבלו 3 וסטארקראפט 2) אני חורש את הרשת ולא מוצא כלום =\ ואגב מישהו יודע מה נסגר עם המשחק הזה שהיה להם Ghost שבסוף לא יצא?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אתמול, ברמת השרון, גל זוהר אירח את שני הקבוצות ל-CW שהיו בו אחלה של משחקים, והנה כולם! משחק 1 - משחק 2 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes משחק 3 - משחק 4 - משחק 5 - משחק 6 - משחק 7 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes אני מקווה שלא התבלבלתי בסדר מקווה שתיהנו, היה כיף מאוד לשדר, הרבה תודה למארח והמארגנים
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמה זמן בממוצע לוקח למחיר של משחק חדש לרדת ובכמה? לדוגמה: אם CRYSIS עולה עכשיו 220 ש"ח, מתי סביר להניח שהוא יירד במחיר ולכמה (200 ש"ח לדוגמה?, 180 ש"ח?...)
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הייתי רוצה שבתר'ד הזה נכתוב את הרשימה הכי גדולה של משחקים שאפשר אז תצטטו את הרשימה הקודמת ותוסיפו משחקים שלכם אני אתחיל Warcraft 3 Unreal Tournament Serious Sam 1 Serious Sam 2 StarCraft StarCraft - Brood War Half Life Counter Strike GTA3 Need for Speed Porshe Rune SpiderMan - The Movie
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
-
היי חבר'ה, מה הם משחקי המחשב שאתם ממליצים עדיף קווסטים (יפים :AR15: ) ??? 8) :asthanos:
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למשחקים שיתאימו למסיבה קטנה של 10-12 מחשבים. מנסיון קודם CS:S תמיד מוצלח, UT2004, Quake3 Instagib ונעשה גם ניסיון לשחק CrashDay בלי הרבה הצלחה. אני אשמח לקבל המלצות.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-