עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by swampfrog,

היתי מודה לכם אם היתם יכולים להביא לי רשימה של כל המשחקים הכי טובים שיצאוב בבערך 3-4 החודשים האחרונים ל-pc 8)

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  2. מיזם הגיימינג ממשיך לספק לכם הזדמנויות טובות להעשיר את ספריית המשחקים האישית שלכם חבילת Humble Bundle עדכנית זמינה לרכישה בימים אלה, ולמרות שלא כל הכותרים שנכללים בה מומלצים באותה המידה – אנחנו חושבים שבהחלט כדאי שתעיפו עליה מבט, ואולי גם תשקלו להשקיע בה מעט מהממון שלכם. כמו ברוב המקרים, גם הפעם המעוניינים יוכלו לבחור באחד מבין שלושה מסלולים שונים שיעניקו להם כותרים בזול: מי שיבחרו לשלם דולר אחד בלבד ומעלה יקבלו גישה למשחק האקשן-תפקידים Sacred 3 בגירסת ה-Gold המלאה שלו, למשחק התפקידים Risen מבית חלק מיוצרי סדרת Gothic הנודעת, משחק התפקידים Risen 2: Dark Waters בגירסתו המלאה, משחק העולם הפתוח המטורלל Saints Row 2 וגם משחק הפעולה-הישרדות Dead Island, בגירסת ה-Game…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Royz,

אני צריך שמות של משחקים טובים וישנים שיעבדו על pentium 4 2000 , 256 ram , intel gfx card 64mb בינתיים יש לי : Golden axe Star Control StarCraft World craft 2 Diablo 2 Heroes of might and magic 3 יש לכם רעיונות? (אם כן תפרטו קצת על אותו משחק שאתם מציעים)

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by ariel-ro,

אהלן! קנינו לבן-דודה שלי היום מחשב חדש, הוא יגיע שבוע הבא, אני רוצה למלא לו אותו קצת במשחקים. איזה משחקים טובים אפשר לשים לילד בן 7?(שכמובן אוהב יריות ומכוניות) כמובן שאני שואל את זה כי אני לא רוצה לשים לו משחקים לא חינוכיים כ"כ. המפרט הוא מפרט לא חלש ומתאים לילד שמתחיל לשחק בפעם הראשונה.(מפרט כניסה) amd athlon II X3 445 4GB DDR3 GTS450 תודה, אריאל

• 26 תגובות
    • 8.5k צפיות
  5. Started by free fraek,

אני מחפש כאלה לאחי הקטן..

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by Omerole,

ערב טוב , אני מקבל עוד שבוע את המאקבוק החדש כשאני אטוס לארצות הברית. רציתי לדעת עם יש איזה משחקים טובים למאק (ד"א הליבה היא X86 ואני חושב שאפשר להתקין ווינדוס,אני אבל מקווה שזה מיותר.) אני חושב שWC3 תומך מאק,עכשיו רק נשאר למצוא אותו. אם מישהו מכיר עוד משחקים טובים אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by hagadi,

אהלן חברה, אני מחפש משחקים טובים למולטי פלייר כמו שר הטבעות שובו של המלך או אקס מן לג'נדס 2 וכו' אפילו משהו בסגנון קראש בנדיקוט יהיה סבבה, עדיף עם תמיכה בג'וייפדים ולPC יש הצעות? גם סתם משחקים טובים לרשת יתקבלו בברכה העיקר שליותר משחקן אחד

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Ok אז הכרטיס מסך הקודם שלי נדפק לפני 3 חודשים ובשבוע שעבר סוף סוף קניתי אחד חדש (1950pro) היתי רוצה לדעת איזה משחקים טובים יצאו בתקופה הזו שהחסרתי... ? תודה

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  9. טוב אני מחפש משחקים טובים עם דרישות נמוכות, למחשב הנייד שלי Hp Pavilion Ze4949, כעיקרון עכשיו אני משחק בו Warcraft III על הגדרות הכי גבוהות =] ואני מחפש עוד משחקים לא משנה מסוגים ומהמינים, רק שיהיה משחק טוב שאפשר לעביר איתו ת'זמן =] ותודה רבה לעוזרים, טימור.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.businessweek.com/innovate/content/jun2006/id20060622_036076.htm?chan=tc?campaign_id=rss_tech

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  11. http://www.tradelair.com/LoGD/ http://www.idlepimps.com קראו לי מטומטמת, קראו לי סטומה, אבל את המשקים האלו אוהב ללא סיבה! (רק למען הרקורד, אני צלולה כמו רוסי זקן ביום ה-14 למאי...)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. אם עוד נשאר לכם קמצוץ תקציב, ב-Steam יש כמה כותרים עדכניים בהנחות מעניינות שממתינים לכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/11/10/epic-second-hand-games-are-a-huge-issue/1 אני מסכים שפירטיות זה זוועה, אבל הפעם זה נשמ כמו "וי וי וי, אכלו לי, שתו לי..." הגזימו! כמה שאני נגד פירטיות במשחקים, להגיד לי מה לעשות עם מוצר שרכשתי? ומחר אולי גם יאסרו עליי למכור דיסקים מוויקה או ספרים כיד שנייה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by __MIKO__,

מאיפה אפשר לקנות משחקים יד שנייה ? האם יש אתר באינטרנט ? נ"ב אשמח גם לתגובות במסרים פרטיים.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by Moty_p,

שלום אנשים איזה משחקים ישנים יש שכייף לשחק איתם בLAN? בנוסף אני מחפש בנרות את המשחק virtua cop 3 אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא אותו אני ידאג להחזיר לו טובה (כמובן בפרטי כי בפורום זה כנראה לי חוקי) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sherlock1212,

מאיפה אפשר להוריד משחקים נוסטלגיים(וישנים)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by dash78,

הורדתי משחק ישן והוא לא עובד לי איזה תוכנה אני צריך להוריד כדי שהוא יעבוד

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by Access Denied,

אני ממש חייב עזרה אם משהו יכול לעזור לי עם משחק שאני מחפש ממש ישן, כבר די הרבה זמן זה משחק של מפציץ משהו בסגנון הארקייד שטסים לאורך המסך ופשוט יורים (כמו Chicken Invaders ) עם אפשרות לשדרוג נשקים וכו... (השם אם אני זוכר זה TYAN אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום ולכן אני חושב שזה לא זה...) אני ממש חייב עזרה בזה ומי שיכול בבקשה תנסו לעזור לי!! המון תודה... וחוצמ"ז אם משהו מכיר אתרים ישראלים של משחקים ישנים, חמודים כאלה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ori83,

מישהו יכול בבקשה לשים לינק לגירסת פקמן שעובדת ב windows. אני חיפשתי מלא אבל אני לא מצליח למצוא את הגירסא המקורית. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by stingeR-,

אני מחפש משחקים ישנים להתקין על מחשב ישן שיש לי כאן.. סתם בשביל הנוסטלגיה... יש עליו VOODOO 3 3000 וP3 550MHZ עם 768MB SDRAM תתנו הצעות לכל מיני משחקים.. בינתיים מצאתי כבר : Tony Hawk Pro Skater 2 FIFA2000/2001 UT 99 RA2 מה עוד יש? אני פשוט לא מצליח להיזכר במשחקים של התקופה ואני ממש רוצה כי אני זוכר שהיו הרבה משחקים שונים וטובים.. ואל תזכירו בכלל את סיאס - לא מעניין אותי.

• 60 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by waizman,

אני מחפש בנרות כבר ה-מ-ו-ן זמן את המשחקים Spy Hunter (מרוץ מכוניות ע-ת-י-ק) Transformers (מעין חלליות) ואת Maximum Carnage (ספיידרמן - הגרסה עם וונום)... את 2 המשחקים הראשונים שיחקתי עם מחשב XT ישן, אז קשה מאוד למצוא אותם, אבל את השלישי היה לי לא מזמן. אם למישהו יש אותם או יודע מאיפה להשיג - צרו איתי קשר באייסיקיו (מספר 122768787), או דרך הפורום. נ.ב. אני מ-מ-ש שונא אימולטורים, אז תשכחו מזה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by omri_ro,

הם לא פועלים ;D משחקים כדוגמת MONKEY ISLAND1 ו2, DOTT, TRANSPORT TYCOOM ,אני מאמין שגם הקווסטים של דןקררש לא יעלו וכנראה גם עוד כל מיני שטויות שאני מתכוון להוריד.... ניסיתי לשנות את ההגדרות של הזכרון וכל RUN THIS PROGRAM COMBABILITY BLABLABLA...כלום, NADA NIET GORNISHT... אני צריך דיסק דוס עם דרייברים של כ.קול או שאם יש לכם הצעות לשיפור ויעול השירות (עאלק) דברו....! (אגב מישהו יכול להסביר לי למה אני כל הזמן כותב עם נקודות?, אני לא מצליח להגמל מזה....בעעע!....)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by eegg,

יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה לשים בו כמה משחקים כיפים יש למישהו רעיון הנה מפרט: ibm x23 866mhz pentium 3 768mb~ memory 30 giga hdd 10 free 4mb graphix card no 3d כל המשחקים שכיפים

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  24. למי אין רשימה נוסטלגית של משחקים שהוא ממש אהב והיה רוצה לשחק בהם שוב, סתם בשביל הכיף, או סתם בשביל להיזכר בתקופה שבה זה שהדמויות מזיזות את השפתיים (!!!) נחשב לחידוש מהפכני (אני זוכר שממש התלהבתי מזה ב Tomb Raider 3). אז, מהם המשחקים שאתם הייתם רוצים לשחק בהם שוב/מתכוונים לשחק בהם שוב? כי אני ממש מתגעגע ל- Shogo, מוכן למכור את נשמתי בשביל לעבור עוד פעם עם אחי את Fighting Force, התקנתי שוב את The Longest Journey הראשון, ומתכוון לנסות להשיג את Final Fantasy 8 והפעם לסיים אותו (כל הזמן היה נתקע לי קצת לפני שמגיעים לפעם האחרונה נגד סייפר). ועוד...

• 100 תגובות
    • 12.2k צפיות
  25. Started by alex15,

אני צריך שמות של משחקים כבדים . כי יש לי אקסבוקס ונמאס לי לשחק באותו משחקים . אני רוצה משחקי אקשן . ספורט . האם ה PRO EVOLUTIN 2010 יצא למדפים ? האם battlefield 1943 נחשב למשחק כבד ?האם כדי לקנות אותו או כל משחק מ battlefield

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים