משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חוץ מGTA IV איזה עוד משחקים אמורים לתמוך במרובעי ליבות
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי RPG ל2 שחקנים (מבט מלמעלה), נהנתי מאוד מTitan Quest ומהתוספת. ניסיתי את Diablo2 אבל עד כמה שאני לא זונת גראפיקה, הוא לא ממש עובד בWIN7 וגם נורא מפוקסל לימינו. יש עוד הצעות למשחקי RPG ל2 שחקנים? (אפשר גם ז'אנרים אחרים)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד משחקי מחשב בחינם מישהו יודע מאיפה אפשר?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי במחשב NBA 2K13,NBA 2K14,PES 13 ויש לי אותם דיי הרבה זמן והם עובדים מעולהה! פתאום מיום רביעי בערך...כשניקיתי קצת את המחשב שלי (מחקתי כל מיני קבצים וסידרתי קצת..) שלושת המשחקים האלה עובדים מאוד לאטטטטטט! כשאתם לוחצים על האייקון המשחק נפתח רגיל ועולה רגיל וברגע שלוחצים על משחק מסוים זה מתחיל לעבוד לאט. לדוגמה: אתם נכנסים לnba 2k14 אז שאתם נכנסים זה עולה רגיל והכול בסדר, אתם בוחרים קבוצות כדי לשחק עם חבר או נגד המחשב וכשהמשחק מתחיל הוא נהיה ממש ממש איטי והכול תקוע כזה... אז יכול להיות שמחקתי משהו ובגלל זה זה תקוע? כי יש לי גם בטלפילד 3 והוא עובד מצויין! תודה לכל העוזרים. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד- קניתי אותו לפני איזה שנה בשביל גימינג.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב למשהו...ואני תוהה אם יש עוד אנשים שחושבים \ מרגישים כך.. בתקופה האחרונה [החל מספטמבר ועד דצמבר], היה גל רציני של משחקים חדשים. תקופה שכל גיימר מושבע חיכה לה כדי להתחיל ולנסות את מכונות המלחמה [AKA PC] שיושבות להן בחדר. ולמרות שממש ציפיתי לתקופה הזו כדי להעשיר את ספריית המשחקים שלי ההולכת ומתיישנת, שמתי לב למשהו - אני פשוט לא מצליח להכנס לאף משחק, הכל כ"כ לא מעניין שזה מדהים. וזה לא שהמשחקים הם לא כיפיים - להיפך - הם יותר דינאמיים, יותר מתוחכמים, יותר יפים יותר "הוליוודיים" מפעם, ובכל זאת - משהו שם פשוט...משדר תחושת BEEN THERE DONE THAT. אני אזרוק כמה וכמה דוגמאות: RED ALERT 3 - אומנם המשחק מחזיר אותנו לסדרת C&C הקלאסית שאנחנו כ"כ אוהבים, אבל זה כבר לא זה…
-
- 57 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
סוף השבוע הנוכחי בפלטפורמה המקוונת נפתח בסימן הנחות על סדרת משחקי GRID הנהדרת מבית Codemasters, לצד הנחות על רוב קטלוג הכותרים של חברת סגה עוד סוף שבוע הגיע, ואיתו לשמחתנו גם הגיע גם עוד סט של מבצעים והנחות קורצות בחנות הגיימינג של פלטפורמת ה-Steam. מבצע ראשון ישנו על הכותרים בסדרת משחקי המירוצים האורבנית של Codemasters הבריטית – GRID, אשר הפרק הראשון והמהולל שבה זמין לרכישה בעבור 2.5 דולר בלבד, הפרק השני מוצע ב-7.5 דולר ואילו GRID Autosport העדכני ביותר (שהושק בשנת 2014) זמין ב-10 דולר. מי שאוהבים גם את תכני DLC, יוכלו לבחור לרכוש חבילה שכוללת את כל שלושת המשחקים וכל חבילות התוכן המוסף שנוצרו עבורם (סה"כ 20, עבור GRID 2 ו-GRID Autosport) במחיר של 34.67 דולר. …
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אחים שלי אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מישחקי מכוניות שיעבדו לי בהגה שלי הינה הסוג של ההגה אם זה משנה: microsoft sidewinder force feedback wheel תודה רבה למי שיעזור לי.....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש משחק מכוניות טוב שאפשר להוריד מהאינטרנט (עם הרבה גרפיקה, שלבים) - משהו נחמד. חוצמזה, אני אשמח בכלל שמישהו ידריך אותי מאיפה הכי טוב להוריד משחקים, והאם יש אתר שמסביר (בעברית עדיף) על כל מיני משחקים חדשים וטובים שאפשר להוריד. אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי חברה זה אני אני רציתי לשאול אמכם לגבי משחקי מכוניות 2004 hhhheeeeelllllllllpppppppppppppp! please
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר משחקי מכות בסגנון מורטל קומבט לPC ? נראה שלא יוצאים יותר משחקים כאלה יותר...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דבר אחד שאני מקנא בו בשחקני הקוסנולות וזה משחקי מכות מישהו מכיר משחקים טובים מהז'אנר לPC? (לא רק 3D ,אם יש).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי די מיושן ואני לא הכי משחק במשחקים אבל לאחרונה בא לי קצת Tekken וזה משחק לפלייסטיישן , יש משחקים דומים ל PC שאפשר לשחק אותם עם ג'וסטיק?
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חוץ מ- Street Fighter IV שלא אהבתי, האם יש DOA/Tekken/WWF/WWE למחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר כמה שנים טובות לא יצאו משחקי מכות טובים ואני אוהב את זה משהו אולי יודע על משהו יפה שעומד לצאת או שיצא?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
היי האם יש לכם המלצות ל - SHOOTHERS ממלחמת העולם הראשונה ? כל המשחקים שנתקלתי בהם עד עכשיו עסקו רק במלחמת העולם השניה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך השנים, מעריצים של סדרות משחקים שונות יצרו משחקי שיכולים להוות תוספת לא רשמית לאותן הסדרות. חלקם מוצלחים במיוחד וקשה להאמין שהם לא משחקים רשמיים.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איזה משחקי מרוץ טובים יתאימו ל הגה של לוגיטק מומו??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע לכם אחרי היציאה של החודש שעבר של הראללי הריאליסטי של ליצ'ארד ברנז לא יצא משהו שווה ובכלל משמעמם בזמן האחרון. הייתי רוצה לדעת לאילו משחקי מרוצי מכיניות / אופנועים (לא משנה הסוג) אתם מחכים. זאת הרשימה שלי: Colin Mcrae Rally 05- 19/10 Mtx Mototrax - 25/10 Driver - 2005 NFSU 2- 15/11 זהו בעצם. דיי מאכזב שכמות משחקי המכוניות כולכך קטנה לתקופה הקרובה. תאמת הייתי עושה סקר אבל הרוב כמוני היו הולכים על המשחק האחרון. בכל זאת היית רוצה לדעת למה אתם מצפים מכל.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אשמח לכמה שמות מרוצי אופנועים, מכוניות, וגם חלליות / שונות מהחדשים ביותר, לאלה שפחות PC אם יש גרסה מחודשת / משהו דומה ל road rash, stunts, stunt car racer , מעולה! תודה : )
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם יש משחקי מירוצים למחשב שאפשר להכניס את ה playlist של השירים שלי למשחק ולשמוע אותם בזמן מירוצים וכו כמו ב gta ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני קונה את ההגה של לוגיטק g25 ורוצה לקבל. מלצות על משחקי נהיגה איך ההגה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,דוד שלי ביקש ממני להביא לו משחקי נוסטלגיה ישנים בשביל הבן שלו,כמו אלאדין,דום וכו'. יש אתר שעדיין אפשר להוריד ממנו את המשחקים האלה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-