משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
???? תודה לכל העונים!!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
עדיין לא החלטתם האם הפרק השלישי בסדרת משחקי העולם הפתוח הוא בשבילכם או שלא? הסרטון החדש הזה ללא ספק יסייע לכם להחליט אנחנו ממשיכים את הספירה לאחור לקראת חודש אוקטובר הגדול של שנת 2016, שאמור להעניק לנו גישה לכותרים כמוCivilization 6, Titanfall 2, Battlefield 1 – וגם Mafia 3 כמובן, שממשיך להתעצב בתור משחק העולם הפתוח הגדול והמסקרן ביותר שנחת בחנויות מאז GTA 5. אם הייתם מאלה שהתאכזבו מ-Mafia 2 וכעת עדיין לא משוכנעים שהפרק החדש יצליח להימנע מהשגיאות של קודמו – סרטון משחקיות חדש וארוך במיוחד בן כמעט 25 דקות אשר מופץ כעת במסגרת תערוכת E3 הגדולה עשוי לסייע לכם להחליט. Mafia 3 בהחלט נראה עמוס באקשן ברמה גדולה הרבה יותר מקודמו, אם כי ראוי לציין שאחת מהטענות המרכזיו…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ניתקעתי במשימה שאני צריך להוציא איזה מישהו מהכלא הויקינגי, איך לכול הרוחות אני אמור להכנס לעיר? [משימה רביעית אם זכור לי נכון]. הכול מסביב גדרות ??? [נכנסתי עם המרגל וגילית איפה הוא נמצא, אבל מה עכשיו?].
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אמור לצאת בסוף אוגוסט http://www.gametrailers.com/player/35862.html הקודם: http://www.gametrailers.com/player/32525.html
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
-
שלום, לפני זמן קצר הורדתי את המשחק Gta San andreas כקובץ iso , ופתחתי אותו בעזרת deamon tools. הגעתי להתקנה , באמצע ההתקנה מופיע לי :
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז מה היה לנו? כרטיס יעודי לגראפיקה של משחקים - קיים צרוך עז ואמיתי לזה. כרטיס יעודי לפיזיקה - דעות חלוקות אבל מתקבל על הדעת. כרטיס רשת עם מעבד ו64 מגה זיכרון להעלמת לאג - נעשה מגוכך. http://www.tgdaily.com/2006/07/14/bigfoot_killer_nic/
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הורדתי דרך emule את המשחק... championship maneger 01/02...והמשחק לא כל כך עובד..אני זוכר שיש משהו עם crack אבל אני לא זוכר בדיוק מה.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד...!!!!!... בתודה מראש..BAMIA5
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני מתקין את הסטים על המחשב שלי ונכנס לחשבון שלי(לפחות פעם אחת) אני יכול לשים את הסטים על מצב Offline ככה שכשאני רוצה להכנס לסטים הוא נכנס בלי להתחבר לאינרנט...זה נכון? אם כן אז...אני יכול להתקין מהחשבון משחק לדוגמא:hl2 ולשים את הסטים על מצב Offline ואז להעביר את הדיסק קשיח למחשב אחר בלי אינטרנטוזה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי לכם , יש לי מחשב שאיתו אני משחק ויש לי עוד מחשב. אז ככה : המחשב הזה הוא לא משהו - מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce 9500 GT Operating System : windows 7 ultimate 64-bit ובמחשב השני יש לי : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce GT 640 Operating System : windows 7 ultimate 64-bit במחשב הראשון בבלאק אופס יש לי 90FPS ובמחשב השני יש לי 30FPS שזה לא הגיוני לפי דעתי כי יש לי את אותו המעבד וכרטיס מסך יותר טוב... אם משהו יודע מה הבעיה ו/או איך לסדר את זה תרשמו פה בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אני נמצא על הספינה והקטע שאני אמור לעבור הוא הקטע שבו איזשהו מהנדס נותן לי מפתח לCARGO רק שיש בעיה, במעבר לחיפוש אחרי הCARGO יש כבשן לוהט מאיפה שאני אמור לעבור ויש שם מן שסתום שאני אמור לסובב אותו (בקומה התחתונה) ואז אני אמור לסובב שסתום אחר ואז לעלות באיזה סולם שיש עליו מנעול (צריך לירות על המנעול) ואז לעלות על הסולם אבל אז כל העסק מתפוצץ ואני מת... איפה אני טועה?!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אחד המשחקים הטובים ששיחקתי! לפי דעתי לוקח את Oblivion מכל הבחינות: הרבה יותר דברים לעשות. גראפיקה מדהימה! חוץ מהדם שממש מפריע לי, נראה כמו משחקי המורטל קומבט הישנים... קסמים מגניבים ותיכנות הרבה יותר טוב, אין נפילות FPS גם במדשאות גדולות או ביער. אבל יש לי בעיה: אין סאונד... קרה למישהו? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך x1800xt 512 מעבד כפול ליבה 3800 אי אמ די ו 2 גיגה זיכרון האם הטסט הזה של פייר החדש משקף את המערכת המשחק על המקסימום שלו והאם אפשר לשחק חלק אם התוצאות האלו תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק- rainbow 6: lockdown ואני לא יודע למה אבל אני שומע הכול בסדר חוץ מאת עצמי, אני לא שומע את הנשקים שלי כאשר אני יורה בהם או זורק רימון וכאלה. רק אחרי כמה זמן ששיחקתי ( חשבתי שאולי הבעיה היא בשלב או משהו כזה ) אז שמתי לב ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש את הקול של הנשקים שלי, אין לי מושג למה זה ככה ואולי אני חושב שהמשחק חושב שיש ל רמקולים 5.1 או משהוא כזה אבל בכלל יש לי 2.1. גם בדקתי את ה-setting של ה-audio של המשחק ולא נראה לי שיש שם בעיה. ושוב אני חוזר שחוץ מאת עצמי אני שומע הכול מצוין. מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נתחיל בזה שכבר הרבה מאוד זמן לא שיחקתי במשחיקם בסגנון של Gothic לכן אני זקוק להסבר מינימלי על המשחק ואם יש איזה שהם טריקים שאינ אמור לדעת לעשות? ומה אני אמור לעשות אחרי שהרגתי את כל היצורים בעיר אספתי כל מיני חפצים ודיברתי עם האנשים, הבנתי שאינ אמור למצוא איזה LEADER אבל אינ לא יודע איפה!!!
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים אני משחק במשימה שנקראת good, bad, bloody של אורקים אחרי שתופסים אותי יש סרטון אחרי סרטון מראים לי את ארמונות ואני לא נלחץ לי לחצן "close" זה בעיה במשחק או שאני לא מבין מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יצא מוד חדש של ימי הביניים - http://age-of-chivalry.com/ המפות ממש יפות ואין בעיות של FPS מה שכן, האנימציה של הנשקים דפוקה ויש בעיות פינג. אבל זה עדיין בבטה וזה השיחרור הראשון שלהם.. בכל מקרה זה די נחמד סך הכל ויש פוטנציאל.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כל משחק שאני נכנס אליו הוא מראה שהוא טוען מגיעה למשחק ונתקע לפני כמה ימים הכל היה בסדר והמחשב שלי הוא חדש למשל GTA4 סיימתי אותו ועכשיו אני מפעיל אותו הוא עושה loading וזהו לא עובר את זה ככה גם בgodfather 2 ועוד כמה משחקים והכרטיס הגרפי של הוא g-force 9800 GTX והוא מעודכן ובסדר גמור עכשיו מה יכול להיות מקור הבעיה ומה אפשר לעשות!?!? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אולי אני טיפה לא אובייקטיבי כי אני אוהב את סדרת המשחקים של ספיידרמן... אבל המשחק הזה שונה טיפה. אתה רוכש קומבואים, רוכש בני ברית, אתה יכול להשתנות לספיידרמן ההסגול ובעצם כל המשחק הזה פשוט חוויה ואני באמת אומר את זה בלב שלם. מי שלא קנה\"השיג" שירוץ לדעתי נ.ב אין לי מושג כמה המשחק ב-GS אבל באמת שזה משחק שלא שווה לפסוח עליו... תנו לו הזדמנות.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי האף לייף 2 והCD KEY שלו לא טוב מה אני יכול לעשות???
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Natural selection הינו מוד לhalf life 1, בעבר היה למוד קהילה גדולה. כיום הקהילה קטנה ומבוססת על שרת ישראלי אחד. יש ניסיון "לחדש" את הקהילה ע"י משחק מאורגן. מי שמעוניין מחר לשחק שירשום את השם שלו בtopic בirc channel #ns.israel @ quakenet שרת:80.179.151.252:27019 המשחק יתחיל בשעה 16:00-17:00 מחר. (יום שישי ה14.4.06) להורדה: http://www.nsarmslab.com/files/ns_install_v31.exe מקווה לראות אתכם שם, Blade
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-