משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
תגידו לי,זה Stand Alone או שזה צריך את HL2 הבסיסי ?? ועוד משהו,יש לזה Single Player?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בדקתי בסטים ובD2D, אבל לא ראיתי שם את המשחק. איזה עוד אתרים דומים יש?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא כתוב שהמוצר לא למכירה!! http://mediagame.co.il/catalog.asp?cat_id=177
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
Fallout נכנס למכונת הזמן ויוצא בתקופות שונות בהיסטוריה. אז איך הוא היה נראה אם היה יוצא בשנה אחרת? מזל שיש את פינת "משחקים חוזרים בזמן", שעונה על השאלה הזאת בדיוק! (כולל לינקים להורדת הדוגמאות!)
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי התלבטות די קשה:לקנות כרטיס מסך חדש HD4850 או לקנות PS3 מה יהיה עדיף בשבילי?איפה אני אצטרך לשים פחות כסף על שידרוגים?מה יחזיק יותר זמן?יעני כמה זמן HD4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?לעומת זאת כמה זמן PS3 עוד יחזיק בשוק כמו שהוא מחזיק היום? תעזרו לי להחליט תודה לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
-
שלום! התקנתי את המשחק ובסוף ההתקנה הוא מבקש ממני להתקין הגנה מסויימת על הדרייברים. זה הודעה שבאה מהמשחק,מה היא קשורה להורדה? מי אמר שהורדתי את המשחק בכלל? זאת שאלה שבאה עם יצרן המשחק שקשורה למשחק עצמו. המשחק דווקא עובד לא רע בכלל,זה לא ניראה שזה מעורר בעיות גרפיקה או משהו. מישהו יכול להגיד לי מה זה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי את ARMA אבל הכל בגרמנית.כלומר הדיבור באנגלית אבל כל ה-OPTIONS בגרמנית.. יש מצב לשנות לאנגלית?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
סדרת המלחמה המפורסמת של EA Games מבצעת חזרה נוספת אל העתיד הקרוב - ומשילה מעצמה את מצבי המשחק המסורתיים ליחידים לטובת התמקדות בקרבות ענק מקווניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודעת מה צריך לעשות פה: זה החלק של הדבורים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=6IZup2sPc7M תגידו מה אתם חושבים ואיך אפשר לשפר אם אפשר לייק וסאב (:
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני נכנסתי לתוכנה Your Uninstaller! 2008 ופתאום אני רואה אחרי התקנה של ספיידרמן את כל ה-FRAMEWORKS האלה, זה תקין ? אי אפשר להסיר ולשים אחד וזהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקי מחשב. אני מעוניין לחזור קצת לכך, ואני מחפש כמה משחקי casual שאפשר לשחק בזמן הפנוי, משחקים קלילים, לא משהו שיש בו מיליון כלים וכל מיני דברים שצריך ללמוד כדי להתמחות במשחק. המחשבים שיש לי מבוססי Windows, וגם משחקים בדפדפן (מבוססי HTML5 למשל) יכולים להיות אופציה טובה. תודה לכל מי שימליץ
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הורדתי את ה UPDATE מהאתר הרישמי http://syberia2-game.com/syberia2/english/downloadCenter/updates/updates.asp וזה אומר לי: Cannot install this patch: syberia is not installed
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
נורא מאוכזב מתעשיית ההורדות הפיראטיות. פעם יכולת להוריד משחק ב IRC, שבוע לפני שיצא לחנויות, במהירות מטורפת של 150ק"ב. פעם יכולת להוריד ג'גות של שירים וסרטים מבלי לדאוג שיחסמו את אתר ההורדות. מה קורה לעולם הזה? אנשים צריכים לפקוח עיניים! נחייה בעולם אומלל מאד אם לא נוכל להוריד כל אלבום וכל משחק בכל זמן, בכל מקום. כאות מחאה, אני מבקש מכולם לא להוריד שום שיר או משחק למשך יום שלם ....טוב נו .....למשך שעה.....טוב נו....תורידו מתי שתרצו, אבל אני עדיין מאוכזב.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, אחרי ששיחקתי ב UNREAL Tournament החדש שמעתי שם כמה קולות מגניבים לאללה, ורציתי לדעת אם אני יכול להוציא אותם מתוך הקבצי UAX שבספריית ה Sounds... אם מישה יודע דבר על הנושא, אני שימח לשמוע תגובה... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? קיבלתי לפני חודשיים מדוד שלי מאנגליה את המשחק Halo 2 במתנה. המשחק עצמו היה סבבה וחבל שהוא רק ל-Windows Vista והייתי צריך להסתבך בפאצ'ים שיאפשרו לשחק על XP וכו' וזה הוציא את החשק. (אין לי Vista) קיצר את המשחק עצמו לא ממש אהבתי ונאלצתי להשאיר אותו תמיד בצד ליד המחשב ללא עטיפה. קיצר יום אחד אני חוזר מחבר ואני רואה את הדיסק שבור בצד..(אחד מהאחים לא שם לב) חשבתי שזה לא ישפיע ממש אבל זה אכן השפיע והדיסק לא עבד, כלומר לא ניתן לקריאה. קיצר זה מה שקורה שלא שומרים על דיסקים. אבל ת'אמת לא הייתי מבואס - המשחק גם ככה לא עניין אותי ממש. קיצר, לכן חשבתי למכור את המספר הסידורי. אשמח לשמוע הצעות מחירים. (בבקשה להיות רציניים, אני מנסה להיפתר כמה שיותר מהר ולהרוויח ע…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה לפני כמה חודשיים שמעתי שיצאו שתי תוכנות חדשות למשחק(במחשב) ורציתי קצת פרטים עליהם וקישור להורדה עם אפשר תודה נ.ב נראה לי שאחת התוכנות יכולה לעצב שלבים או מודים או שעם זה תוכנה נפרדת אז אפשר בבקשה קישור תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/461711/battle_field_2_yea_right/ lol!!!!! :lol:
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לאלה שמשחקים במישחק מה אני אמור לעשות בשלב השני שהוא ניקרא ה-כפר אני מגיע לעיר שהכול אש ובסוף לשער כזה שסגור מה אני עושה תודה... ???
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי אמריקז ארמי 2.2 (הגרסה הכי חדשה), אבל משום מה נעלמו לי כמעט כל השרתים. אני מקבל רק רשימה קטנה של שרתים (שניים, שלושה) ואף אחד מהם לא רשמי. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-