עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tazok,

אני מת לשחק את המשחק הזה ברשת כבר הרבה זמן... אני רוצה לדעת אם כדאי להשקיע בכלל במשחק 210 שקל ואם יש שרתים ושחקנים בכלל בישראל שאפשר לשחק איתם בפינג נמוך....

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  2. עדיין לא החלטתם האם הפרק השלישי בסדרת משחקי העולם הפתוח הוא בשבילכם או שלא? הסרטון החדש הזה ללא ספק יסייע לכם להחליט אנחנו ממשיכים את הספירה לאחור לקראת חודש אוקטובר הגדול של שנת 2016, שאמור להעניק לנו גישה לכותרים כמוCivilization 6, Titanfall 2, Battlefield 1 – וגם Mafia 3 כמובן, שממשיך להתעצב בתור משחק העולם הפתוח הגדול והמסקרן ביותר שנחת בחנויות מאז GTA 5. אם הייתם מאלה שהתאכזבו מ-Mafia 2 וכעת עדיין לא משוכנעים שהפרק החדש יצליח להימנע מהשגיאות של קודמו – סרטון משחקיות חדש וארוך במיוחד בן כמעט 25 דקות אשר מופץ כעת במסגרת תערוכת E3 הגדולה עשוי לסייע לכם להחליט. Mafia 3 בהחלט נראה עמוס באקשן ברמה גדולה הרבה יותר מקודמו, אם כי ראוי לציין שאחת מהטענות המרכזיו…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום, ראשית אציין שהמשחק לא מקורי לי והוא רץ בפורום אחר... הרעיון הוא להמציא חידה הקשורה למשחק / דמות ידועה ממשחק ועל שאר הגולשים לפתור ולהגיע לתשובה. מי שפתר ראשון (!) את החידה נותן חידה משלו וכך הלאה. מדי פעם אציין את מצב הנקודות של כל גולש לפי מספר תשובותיו הנכונות בת'רד. אציין שהחידות צריכות להיות אובייקטיביות ולא נוטות לפרשנות אישית. נא לשים לב, רק אותו אחד שענה נכון על שאלה רשאי לתת חידה משלו !!! בהצלחה ותהנו! הערה חשובה: על מנת שרצף המשחק לא ייעצר, אם עניתם נכון ואתם לא מתכוונים לכתוב חידה משלכם, ציינו זאת ומישהו אחר מהגולשים יכתוב חידה משלו. אתחיל בחידה קלה: הוא מתמחה בלא להיראות משתק את אויביו במעט או ללא יריות מגיח מן הצללים, מנפץ מנורות סוכן חשאי ל…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by game kILLer,

התקניתי את המשחק לפני שבועיים הכל טוב ויפה היום אני נכנס לשחק ואין שרתים....... יש איזה פאץ או חידוש למשחק שצריך??? תנו לינק אם אפשר ??? :'(

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. שלום לכולם משחק ענק חולה על קרייסיס אבל יש בעיה שכל הזמן צריך מה שנקרא "לרדוף אחרי המתים" זתומרת לקחת להם את הנשק ומה שלוקחים נגמר מהר וגם אני נהרג מהר על הרמת קושי easy השאלה שלי זה האם אפשר לשחק כמו בcall of duty 4 שהנשק לא נגמר?? חיפשתי בהגדרות המשחק ואין אופציה כזו לנשק שלא נגמר אבל אולי מישהו ראה במקום מוסתר מאוד בהגדרות את ההגדרה הזו?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by aviv_ni,

שלום יש לי משחק וחילצתי את הראר ויצא לי תיקיה והקובץ setup הוא קובץ אצווה .. איך אני מתקין את המישחק ??

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

אז מה היה לנו? כרטיס יעודי לגראפיקה של משחקים - קיים צרוך עז ואמיתי לזה. כרטיס יעודי לפיזיקה - דעות חלוקות אבל מתקבל על הדעת. כרטיס רשת עם מעבד ו64 מגה זיכרון להעלמת לאג - נעשה מגוכך. http://www.tgdaily.com/2006/07/14/bigfoot_killer_nic/

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. היי לכם , יש לי מחשב שאיתו אני משחק ויש לי עוד מחשב. אז ככה : המחשב הזה הוא לא משהו - מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce 9500 GT Operating System : windows 7 ultimate 64-bit ובמחשב השני יש לי : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce GT 640 Operating System : windows 7 ultimate 64-bit במחשב הראשון בבלאק אופס יש לי 90FPS ובמחשב השני יש לי 30FPS שזה לא הגיוני לפי דעתי כי יש לי את אותו המעבד וכרטיס מסך יותר טוב... אם משהו יודע מה הבעיה ו/או איך לסדר את זה תרשמו פה בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by rhin0,

מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  10. משחק הפעולה האלמותי ממשיך למצוא פלטפורמות נוספות לפעול עליהן - הפעם כתחליף למשחק אלמותי אחר שעבורו נוצרה המערכת במקורלכתבה

11. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. אחד המשחקים הטובים ששיחקתי! לפי דעתי לוקח את Oblivion מכל הבחינות: הרבה יותר דברים לעשות. גראפיקה מדהימה! חוץ מהדם שממש מפריע לי, נראה כמו משחקי המורטל קומבט הישנים... קסמים מגניבים ותיכנות הרבה יותר טוב, אין נפילות FPS גם במדשאות גדולות או ביער. אבל יש לי בעיה: אין סאונד... קרה למישהו? יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

אם כן אז איך??

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by stas pug,

מי שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד את המשחק the secret of monkey island special edition ?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  15. היי מחפש משחק FPS שיעביר לי את הזמן הפנוי עד אשר RO:HOS יצא. כמובן שבזמן האחרון נתקלתי ביותר מידי בעיות עם ה-012 במשחקי MMO ו-STEAM. מבקש הצעות מאנשים שבאמת יכולים להציע משחק טוב שיעבוד לי בצורה כמה שיותר טובה. המשך יום נעים!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by adibs7,

חייב את הקראק הזה מישהו יכל להשיג אני מחפש בנרות

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by yotam360,

קניתי האף לייף 2 והCD KEY שלו לא טוב מה אני יכול לעשות???

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

החברה עומדת לשחרר בימים הקרובים פאטצ' שאמור לסדר את כל בעיות הקריסה למינהם וכמובן את בעיית ה - Low Fps תחת ויסטה ו DX 10

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. אני זוכר שלא 8)

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. Started by wombatz,

אני סטודנט לפסיכולוגיה ומריץ מחקר בנושא שינה ומשחקי מחשב/וידאו. אשמח אם תוכלו לענות על השאלון המצורף. תודה! https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5mYuIn4kNzFFPFz

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משחק כרגע ב HL2 E2 אורנג בוקס.ממש בהתחלת המשחק כאשר אני רואה את הוידאו הראשון ביחד עם אלכס על המסך לאחר תיקון החשמל המשחק לאחר דקת וידאו על המסך נתקע ויוצא למסך של וינדואס.מישהו נתקל בבעיה הזאת??? אפיזוד 1 עבר ממש חלק. ???

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. למי שלא הספיק לקבל סידיקי לבטא של קרייסיס ,קבלו עוד הזדמנות : http://ve3d.ign.com/articles/news/34858/In-House-Crysis-Multiplayer-Beta-Key-Giveaway חשוב לציין שלא מומלץ לשלוח 2 בקשות או יותר,אחרת תימחקו מהרשימה. בהצלחה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by methodman,

http://www.gametrailers.com/player/48084.html הטריילר החדש מגלה לנו משהו שפחות או יותר כבר ידענו ומגלה שהמשחק יתרחש באיטליה בתקופת הראנססנס

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by q1234,

מתי הוא צפוי לצאת ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by mega1234,

במיוחד מעניין אותי איזה שריון וכלי נשק אתם משתמשים כי אני עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב מהציוד של הCRUSADER. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.