משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום. מישהו מכיר שרתים של MU שעולים בהם רמות מהר אני לא מדבר על האקים אלא פשוט שמקבלים XP גבוה כמוש היהי ב MUISRAEL למי שמכיר.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מי יודע איך במשימה הראשונה איך מפעילים את הקוד לפתוח את השער
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זה רק אני, או שבזמן האחרון כבר לא מייצרים משחקי 3th person טובים כמו פעם? אני לא גיימר מטורף, אבל נהנה מידי פעם לשחק באיזה משחק טוב, בעיקר 3th person, משחקים כמו Hitman, מקס פיין, אפילו Freedom Fighter הטובים והישנים. בזמן האחרון כמה שלא חיפשתי לא מצאתי משחק חדש בסגנון הזה.. אני מפספס משהו? או שפשוט אין כאלה יותר? ולמה..? :\ ואם יש.. אז יש המלצות? ;D תודה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחקי בוקסינג למחשב, אך לא מצאתי :\ אז מי שמכיר, הגיבו פה תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אז מה דעתכם ? באילו משחקים אתם משחקים? אני מחפש להגדיל את ספריית המשחקים החברתיים שלי (במיוחד אחרי שחיברתי תשלטים של הסוני למחשב). אני פחות מתעניין בSHOOTERS כי אני ממש לא מבין איך מישהו יכול לשחק עם ג'ויסטיק אחרי שהוא שיחק עם עכבר ומקלדת. בכל מקרה? איזה משחקים אתם מכירים שניתן לשחק עם אנשים נוספים??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחי החורג יצא לחופש הגדול אך יש לו מחשב מחריד e7XXX וכרטיס מסך DDR2 2GB GT 210 יש איזשהו משחק co - op נחמד וקל להרצה חינמי שבו נוכל לשחק יחדיו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחקים של direct 3d ולא opengl יש לי בעיה עם הכ. מסך.... אז בינתיים עד שאני אשלח לתיקון הייתי רוצה לדעת איזה משחקים בDIRECT3D אפשר לשחק?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, תגידו אנשים מישהו אולי בטעות יודע על אימולטור טוב למשחקי DOS בא לי לחזור אחורה עם המשחקים הישנים רק עד שאני מוצא אימולטור הוא לא על כול המסך והוא מריץ לי את המשחק באיטיות נוראית אה וגם אין סאונד... סומך עליכם תותחים. תודה ביי.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איזה משחקי DX10 יצאו כבר, נכון לעכשיו? BIOSHOCK LOST PLANET מה עוד ?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, חוץ מ F.E.A.R הגירסא הראשונה ישנים עוד משחקים... אני צריך שתגידו לי מזה כל משחק ומה יצא אחרי מה... אז יש את F.E.A.R "הרגיל"- הראשון והמקורי combat - משחק הרשת של fear ומה אלה: ??? Extraction Point Perseus Mandate ויש עוד?
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה משחקי FPS שווים יש חוץ מ-FAR CRY, DOOM 3, CALL OF DUTY ו-HALF LIFE 2? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקבות מעבר המחשב לסלון והנוחות חושב לעבור ולנסות להתרגל לשחק במשחקים כמו COD , FEAR בגמפד אכותי. אפשר להתרגל ולשחק עם גימפד באותה רמה כמו מקלדת ועכבר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש איזשהם משחקי FPS מה-3 שנים האחרונות שירוצו בצורה טובה על אינטל HD 3000 ? וסתם ליידע כללי, HD 4000 הרבה יותר טוב למשחקים מ-3000 ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ישבתי וחשבתי, לאחר שקניתי עכבר אלחוטי איכותי וטוב שנועד לGAMING, האם עקב היותו אלחוטי הוא עדיין מספק את הסחורה? ולפי דעתי - עדיין לא, הDELAY עדיין גדול מידי. רציתי לדעת מה אתם חושבים. האם מישהו הצליח להתרגל לעניין?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו, פשוט משעמם לי (המחשב שלי בתיקון... אני עם הלפטופ שלא מריץ פיפא), ככה שדי משעמם... אז אם זה נושא מטומטם כל כך עד כדי נעילה, אל תעזרו את עצמכם... אה וד"א יש סקר למעלה..
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי שאלה דיי פשוטה, האם אפשרי לשלב HDTV במשחקי מחשב (כמו שאתם יודעים יש כבר מסכי מחשב שתומכים ב-HDTV) כמו שה-XBox תומך בזה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחקי MMORPG הם משחקים בעלי תשלום חודשי. אלו משחקי אינטרנט מסיביים על שרתים חזקים במיוחד. משחקים כדוגמתם:STAR WARS GALAXIES, NEOCRON ועוד. רציתי לדעת מה דעתכם על משחקים אלה ועל התשלום עליהם. שווה? לא שווה? פתרון אחר? הביעו דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לצורך קידום קהילת משחקי ה MOBA בפורום אני פותח דיום מרוכז לכל המשחקים שיכלול רשימת שחקנים לכל משחק אני אשתדל לעדכן את הרשימה בשביל שלא יהיה צורך לחפש כינויים בהודעות. אני אוסיף ואוריד משחקים מהרשימה בהתאם להתעניינות במשחק ומספר השחקנים. Dota 2: *המשתמשים במשחק הם משתמשי STEAM משתמש בפורום: HuGeMouTh , משתמש במשחק: HuGeMouTh משתמש בפורום: Kak , משתמש במשחק: Hubris משתמש בפורום: IlanF , משתמש במשחק: BujBuj משתמש בפורום: Dima67 , משתמש במשחק: Dima משתמש בפורום: TheReaper , משתמש במשחק: TheReaper משתמש בפורום: rngkay , משתמש במשחק: NidNik משתמש בפורום: TomL94 , משתמש במשחק: TomL --------------------------------------…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
התקנתי את הפיפא 2007 ובסיום ההתקנה הייתה הודעה על הירשמות לאיזה שירות כלשהו אז אני לא נרשמתי. עכשיו אני רוצה לשחק במשחקי ONLINE אבל אני לא מצליח כי רשום שאני צריך להרשם לחשבון של EA SPORTS. איך עושים את זה ואיך אני יוכל סוף סוף לשחק ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג משחקי PC יד שניה? ניסיתי בtradezone אבל עדיין לא עובד שם. אשמח להצעות בפרטי.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה...קניתי השבוע 2 שלטים למחשב.... (אגב הצ'ילסטריים של לוג'יטק 10).... אני רוצה לדעת איזה משחקים יש ל2 שחקנים??... נכון לעכשיו יש לי מיקרו משין 4 יש לי פרו 2009...(עדיין לא ניסיתי אבל אני מאמין שהוא עובד עם גיימפד) אז מה עוד יש??... כדורסל כלשהו??..מירוצים (NFS???)??? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-