עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yonib5,

היי, תגידו אנשים מישהו אולי בטעות יודע על אימולטור טוב למשחקי DOS בא לי לחזור אחורה עם המשחקים הישנים רק עד שאני מוצא אימולטור הוא לא על כול המסך והוא מריץ לי את המשחק באיטיות נוראית אה וגם אין סאונד... סומך עליכם תותחים. תודה ביי.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

איזה משחקי DX10 יצאו כבר, נכון לעכשיו? BIOSHOCK LOST PLANET מה עוד ?

3. Started by *Roe.S,

שלום, חוץ מ F.E.A.R הגירסא הראשונה ישנים עוד משחקים... אני צריך שתגידו לי מזה כל משחק ומה יצא אחרי מה... אז יש את F.E.A.R "הרגיל"- הראשון והמקורי combat - משחק הרשת של fear ומה אלה: ??? Extraction Point Perseus Mandate ויש עוד?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by orlupo,

איזה משחקי FPS שווים יש חוץ מ-FAR CRY, DOOM 3, CALL OF DUTY ו-HALF LIFE 2? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by vourt,

בעיקבות מעבר המחשב לסלון והנוחות חושב לעבור ולנסות להתרגל לשחק במשחקים כמו COD , FEAR בגמפד אכותי. אפשר להתרגל ולשחק עם גימפד באותה רמה כמו מקלדת ועכבר? תודה!

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  6. יש איזשהם משחקי FPS מה-3 שנים האחרונות שירוצו בצורה טובה על אינטל HD 3000 ? וסתם ליידע כללי, HD 4000 הרבה יותר טוב למשחקים מ-3000 ? תודה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  7. Started by guy_intel,

אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ישבתי וחשבתי, לאחר שקניתי עכבר אלחוטי איכותי וטוב שנועד לGAMING, האם עקב היותו אלחוטי הוא עדיין מספק את הסחורה? ולפי דעתי - עדיין לא, הDELAY עדיין גדול מידי. רציתי לדעת מה אתם חושבים. האם מישהו הצליח להתרגל לעניין?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by RDS,

שמעו, פשוט משעמם לי (המחשב שלי בתיקון... אני עם הלפטופ שלא מריץ פיפא), ככה שדי משעמם... אז אם זה נושא מטומטם כל כך עד כדי נעילה, אל תעזרו את עצמכם... אה וד"א יש סקר למעלה..

10. Started by yot,

יש לי שאלה דיי פשוטה, האם אפשרי לשלב HDTV במשחקי מחשב (כמו שאתם יודעים יש כבר מסכי מחשב שתומכים ב-HDTV) כמו שה-XBox תומך בזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zgd,

משחקי MMORPG הם משחקים בעלי תשלום חודשי. אלו משחקי אינטרנט מסיביים על שרתים חזקים במיוחד. משחקים כדוגמתם:STAR WARS GALAXIES, NEOCRON ועוד. רציתי לדעת מה דעתכם על משחקים אלה ועל התשלום עליהם. שווה? לא שווה? פתרון אחר? הביעו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by HuGeMouTh,

לצורך קידום קהילת משחקי ה MOBA בפורום אני פותח דיום מרוכז לכל המשחקים שיכלול רשימת שחקנים לכל משחק אני אשתדל לעדכן את הרשימה בשביל שלא יהיה צורך לחפש כינויים בהודעות. אני אוסיף ואוריד משחקים מהרשימה בהתאם להתעניינות במשחק ומספר השחקנים. Dota 2: *המשתמשים במשחק הם משתמשי STEAM משתמש בפורום: HuGeMouTh , משתמש במשחק: HuGeMouTh משתמש בפורום: Kak , משתמש במשחק: Hubris משתמש בפורום: IlanF , משתמש במשחק: BujBuj משתמש בפורום: Dima67 , משתמש במשחק: Dima משתמש בפורום: TheReaper , משתמש במשחק: TheReaper משתמש בפורום: rngkay , משתמש במשחק: NidNik משתמש בפורום: TomL94 , משתמש במשחק: TomL --------------------------------------…

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by מעינוש הממוש,

היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Chain ReAction,

יש פה מישהו שמשחק במשחקי אוןלין... למשל UTOPIA?

• 32 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. Started by Eden 6600,

התקנתי את הפיפא 2007 ובסיום ההתקנה הייתה הודעה על הירשמות לאיזה שירות כלשהו אז אני לא נרשמתי. עכשיו אני רוצה לשחק במשחקי ONLINE אבל אני לא מצליח כי רשום שאני צריך להרשם לחשבון של EA SPORTS. איך עושים את זה ואיך אני יוכל סוף סוף לשחק ברשת? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. Started by __MIKO__,

איפה ניתן להשיג משחקי PC יד שניה? ניסיתי בtradezone אבל עדיין לא עובד שם. אשמח להצעות בפרטי.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...קניתי השבוע 2 שלטים למחשב.... (אגב הצ'ילסטריים של לוג'יטק 10).... אני רוצה לדעת איזה משחקים יש ל2 שחקנים??... נכון לעכשיו יש לי מיקרו משין 4 יש לי פרו 2009...(עדיין לא ניסיתי אבל אני מאמין שהוא עובד עם גיימפד) אז מה עוד יש??... כדורסל כלשהו??..מירוצים (NFS???)??? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אשמח להמלצות

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Morphine,

עם כניסתם של המחשבים הניידים, הסמארטפונים ומחשבי הכיס (ככה קוראים לזה? ???) נפגע בצורה משמעותית מעמדו של המחשב הנייח. הפגיעה מתבטאת בירידה במכירות, אך יותר מזה, משחקי הPC שכל כך אהבנו, כבר לא נראים בשטח. (לא משחקים איכותיים, בכל אופן). אני נהייתי גיימר באופן רשמי בערך משנת 2000. לא היה לי אינטרנט אז, ואת רוב השיחות עם חבריי הייתי מעביר בדיבורים על משחקים. הייתי אז בכיתה ז', וכל היום הייתי מדבר על משחקי מחשב. לא ממש עניין אותי משהו אחר. הרבה משחקים עברו בהארד-דיסקים שהיו ברשותי משנת 2000 עד היום. ההתלהבות ירדה בערך משנת 2007, כאשר כל מה ששיחקתי מאז היה פיפ''א ופרו אבולושן. (חוץ מזה, המחשב שלי כבר לא יכול היה להריץ משחקים חדשים באותה תקופה). היום, כשהמחשב שלי כבר ישן ומ…

• 74 תגובות
    • 8.8k צפיות
  20. Started by imac,

אני מחפש לקנות משחקי PS2 (לא חובה חדשים..) במחירים זולים. תודה מראש ד"א - אני לא מחפש שיתנו לי הצעות כאן, אני צריך שיתנו לי לוח מכירות עם משחקים יד שניה או משהו כזה..

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by lmlm,

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12764 או שהם מסבסבים לנו תמחיר או שנינטנדו רוצה להרוויח עלינו כסף גדול (50$ למשחק ל ווי)

22. גאןבאונד- חרשתי פעם עכשיו נמאס לי - יפה www.gunbound.net סרויול פרוג'ט -ממש יפה http://www.survival.com.my/ מאפל סטורי התחלתי לשחק בו - מעצבן קצת ולא מובן אבל חמוד http://www.mapleglobal.com/ יש לכם להוסיף משחקים יפים לאוסף ? (בגייםאקסטרה אין משהו מעניין)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קיצר חברה שלי חולת RPG אבל המחשב שלה לא במצב ממש טוב מישהו יכול להמליץ על משחקי RPG טובים שיעבדו אצלה.... ניראה לי שיש לה P4 2400 FX5200 עם אני לא טועה חוץ מדיאבלו וטיטאן קואסט... יש עוד משהו להמליץ לה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by rikus,

מסתבר שיש לא מעט ואולי אפילו טובים- THRONE OF DARKNESS http://www.mobygames.com/game/windows/throne-of-darkness/screenshots/gameShotId,93117/ אם אתם מכירים כאלה, אבל רק נדירים/לא מוכרים בבקשה ואם הם טובים אז אדרבא.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by FatallChill,

טוב אז ככה אני סיימתי לפני כמה ימים את Freelancer משחק פשוט ענק אבל אני לא ממש אוהב להמשיך לשחק אחרי שסיימתי את העלילה, זה משעמם. אז אני מחפש עוד משחקים כמו זה עם עלילה מעניינת. כמה דברים חשובים : 1) שהגרפיקה תהיה סבירה לא כמו Freespace או משהו משנות 2) שיהיה אפשרות לקנות דברים חדשים כמו נשקים חדשים וחלליות 3)כמו שאמרתי כבר עלילה טובה. אמרו לי שStarlancer דומה לfreelancer אבל נראה לי הגרפיקה לא משו. וגם שמעתי על X3 אמרו שהעלילה ממש משעממת ,זה נכון או סתם ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים