משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בקוד ארבע יש היום ומחר לאן גדול עם 10 אלף יורו לפרסים, מקום ראשון 5 אלף יורו. שלושים קבוצות נרשמו ומתוכן יש לפחות חמש קבוצות טופ זה הולך ליהיות לאן מטורף המשחק הראשון התחיל. http://www.tek-9.org/coverage/district_prague_10000_challenge-1257/introduction-1.html Phan vs Reason משחק ראשון נגמר סטרים: http://www.twitch.tv/districtprague
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני אכתוב כאן דעה אישית, בתור שחקן ולא בתור מנהל קהילה(וכן אני יודע שאני די "מת" בתקופה האחרונה). אבל בכל זאת, הקהילה שגשגה והייתה עצומה בחודשיים הראשונים מאז פתיחתה, ואז משהו קרה. משהו "השתבש". השאלה היא מה? בואו נתחיל בדבר אחד שהכנסת המשחק קוד4 לא באמת גרמה לנזק לקהילת הBLACK OPS2, אולי קצת בגאטרים, אבל היא הייתה צעד טיפשי, כי אני בתור מישהו שניהל קהילת COD4 ישראלים בערך חצי שנה. השנה. יודע שבשלב הזה של הזמן, המשחק בלתי ניתן להחייאה. המשחק פשוט מת. אתה יכול לשחק CG ולירות דרך קירות כמו איזה דפוק וזהו , לירות ולראות כמובן. המשחק מ-ת. כשהיוצר של הANTI CHEAT הקודם והנודע T-ZAC מכר את הSCRIPTS שלו ליוצרי צ'יטים, תכלס זו עסקה גאונית חח. ואז הגיע הUAC שלא חוסם צ'יטים שיוצרו ב…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כבר מעל שבוע אני מנסה לראות ממה נובעת הבעיה שהופיעה פתאום כך. http://i.imgur.com/0pZVtRB.jpg זאת ההודעה שמופיעה לי שאני מנסה להתחבר כמעט לכל שרת .. דרך origin עשיתי repair והורדתי PB מחדש והגדרתי אותו ועדיין הבעיה .. עזרה מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כולם כבר יצאו ...... ובדקתי את כולם... לדעתי MOH !!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1053402
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה כאן. מאז ההקשה המשחק עבד לי מעולה. מאתמול כל חמש דקות קורס לי. חשבתי בעיה במחשב שלי. פירמטתי, התקנתי הכל מחדש - עדכונים, דרייברים, הכל. שוב פעם קריסות כל חמש דקות. וזה רק אצלי או שהפינג קובץ כל הזמן מ70 ל-120? עריכה: וואללה סבלתי שבוע עם נשק התחלתי מעאפן. רק פתחתי את SCAR - קריסות. אני עם המזל שלי....
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
איך אפשר להיכנס לבסיס הצבאי בלי לעורר את כל העולם וגם בלי קודים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק ושאני מתחיל לשחק יש 2 בעיות למרות ששמתי את הקראקפיקס: 1) שזה עולה כתוב שזה לא נסגר טוב בפעם הקודמת וצריך מצב בטוח משו כזה...(למרות שעשיתי ריסט) -אבל אח"כ שאני עושה כן זה פועל... 2) אני לא מצליח לשים בכמה הגדרות HIGH! זה פשוט עובר בין מדיום לLOW ולא היי! בקשה עזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שינה רזולוציה מעל מה שהמסך שלו מאפשר במשחק, וכל פעם שהוא רק מפעיל את המשחק עולה לו מסך שחור.. לא הצלחנו לסדר את הבעיה, הוא מחק והתקין את המשחק מחדש ולא עזר, יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לקהילת המומחים! אני מחפש עבור הבנים שלי, בגילאי 9 ו-11 משחק אסטרטגיה שלא דורש לקרוא המון אנגלית, מקסימום מילים בודדות אבל ללא טקסטים שלמים. ושיהיה משהו איכותי בסגנון הסדרות: civilization, sim city, age of empires ועוד אפשר בהחלט גם משחק מלפני יותר מ-10 שנים (שיהיה יותר קל למצוא להורדה) ניסיתי sim city אבל צריך לקרוא שם טקסטים שלמים ניסיתי civilization 4, וצריך לקרוא הרבה בשביל דיפלומטיה, כדי להבין איזה המצאות לפתח, את שמות המבנים בעיר ועוד ניסיתי age of empires, אבל המשימות בכל שלב הן באנגלית אולי מישהו יוכל לעזור למצוא משחק טוב לשני בנים שנמצאים הרבה בבית בגלל הקורונה?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב כיצד אני משנה את זוית המצלמה במישחק הזה? lord of the rings: the return of the kink תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
טוב מקווה שזה קשור לכאן, אני צריך אתר של חנות בחו"ל שמוכרת ps2 עם משלוחים לארץ ואני רוצה לדעת האם זה משתלם ...
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היי חברי הפורום, אני חובב מושבע של משחקי התגנבויות, טקטיקה, תכנון ומחשבה מאחורי משחקיות וחוויה של משחקים - בעצם המשחק ראשון ששיחקתי שהייתי קטן, היה המשחק המדובר Hitman: Codname 47, ביניהם ספלינסטר סל, ועוד'. אז לפני יומיים, שיחררו סרטון חדש על המשחק Gameplay למשחק Hitman 5, נהניתי לראותו, אגב הסרטון באורך 12 דק': http://youtu.be/NWf3dPKYf1E תהנו
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לוחץ על האיקון המסך מהבהב ובזה זה נגמר המשחק לא עולה .... (מפרט בצד) יש לי WIN XP PRO
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בתודה מראש... אני מחפש תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות [cache[ האפשרות היחידה שלי היא לעבוד קשה ולחפש בין הקבצים ולהפוך אותם אנחנו כבר ב2008 ואני מאמין שיש בידכם לעזור לי תודה אמיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי אני מחפש שמירה למשימה 2 עם אורקים כי נתק לי המשחק אני לא מצליח לסגור את חלון איפה אני מוצא שמירה אחרי הקטע זה http://img508.imageshack.us/img508/2525/dy2011118231225.png תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בואו לערוך היכרות ראשונה (או שנייה) עם כמה מהמשחקים הגדולים ביותר שנמצאים בשלבי הכנה ממש עכשיו, לקראת השנה שבפתחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר (אם בכלל) לטוס עם המטוס פייפר הזה DODO שבעיר ה-2 או ה-3? אני מנסה להמריא, וזה ממריא לי ל-4 שניות. יש אפשרות שזה יטוס ממש או שזה רק עולה ויורד כל הזמן?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היה לי אותו מותקן על ה XP והוא פעל חלק עכשיו עברתי לvista וכשהו מגיע לשלב של תעינת המשחק הוא יוצא לי החוצא מהמשחק משהו אולי יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זוכרים את המשחק Red Faction? משחק לא מהזקנים ביותר, כבן שנתיים בערך, אך לדעתי הביא איתו משהו שבהחלט לא רואים בכל משחק, או יותר נכון בשום משחק והוא מנוע ה-Geo Mod המאפשר להרוס בזמן אמת כ-99% מהסביבה שלנו. אם במשחקים אחרים כאשר אתם מתחבאים מאחורי קיר ויורים עליכם טילים שלא עושים כלום לקיר, הרי שעם ה-Geo Mod אין לכם ממש מקום להסתתר מכיוון שהטיל פשוט יעבור את הקיר ויפגע בכם... רילאיסטיות במיטבה. אם הייתם מחובבי המשחק, חדשות טובות לכם. חברת THQ החלה לפתח את משחק ההמשך גם ל-PC. בנתיים אין הרבה מידע על המשחק, אך תמונות יש בשפע. כמו כן גם שתי טריילרים מגרסת ה-X-Box של המשחק. תהנו
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשחק עם המחשב נגד 2 גם שהמחשב משחק אותם..ב CUSTOM.ז"א אני ועוד CPU משחקים ביחד כALLIES נגד עוד 2 CPU שהם ביניהם ALLIES גם כן.אם אפשרי אז איך?ואני חזרתי לשחק במחשק עכשיו אחרי מלא זמן שלא נגעתי בו ואני גרוע..לא שאז הייתי טוב שהוא יצא,אני משחק על נורמאל והמחשב פשוט קורע אותי בא אלי אחרי בערך 7 שבועות עם צבא שלם (כולל המפלצת הכי חזקה שלהם) שלי יש חצי מהכח שלו יש.טיפים בבקשה..מדריכים באנגלית אפילו אני רוצה ללמוד שיטות וכו'.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו עליו ? מתי הוא יוצא .. ? מה הדרישות ..? הולך להיות משחק אחד הכי חזקים שהולכים לצאת בהיסטוריה ...! דברו על המשחק אחים שלי! ראיתי את הסרטון שלו נדלקתייייייייייייייייייייייייי...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-