עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nireee,

מישהו יכול להביא שוב את הקישור למשחק נחמד שהתפרסם פה לפני כמה ימים שמשחקים עם העכבר וצריך לקפוץ על פעמונים ומידי פעם יש ציפור...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3015 חמוד ביותר

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by R-E-L,

זוכרים את המשחק "נקודה קו"? המשחק שישי נקודות וכל אחד בתורו צריך לחבר שתי נקודות ובסוף המשחק מי שסגר הכי הרבה ריבועים הוא המנצח... אז עכשיו הגרסא האינטרנטית! תמונה אפשר לנסות להוריד את קובץ ה-EXE בלבד מפה אם קובץ ה-EXE לא עובד לכם אז תורידו את ההתקנה מכאן have fun! and let me know what u think...

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  4. המחשב בוודאות לא מתחממם . המשחק פשוט נתקע בלופ של סאונד , שומעים ברקע איזה שלשה צלילים של ארור וזהו נתקע . עידכנתי דריוורים עדכנים הכרטיס קול הוא ON BOARD של REALTECK הלוח MSI NEO 4-F אודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  5. rising storm 2:vietnam עד העידכונים האחרונים של המשחק הכל היה תקין כך שכרטיס המסך והספק (700W !!!) עשו ועושים את העבודה - החומרה שלי עומדת בקריטריונים של מקסימום משחק. יש לי משחקים "כבדים" יותר שם אין בעיה. יש לי משחקים נוספים בסטים כולל של החברה שיצרה את המשחק המדובר ושם אין בעיה רק המשחק הזה לאחר העידכונים האחרונים מאתחל לי את המחשב ברמה שכבר רציתי לזרוק את המשחק הזה לפח האשפה אבל האתגר לנסות למצוא פתרון למשהו שמעולם לא ניתקלתי בו (ותמיד בסוף מצאתי פתרון, אבל פה נאדה) החזיר אותי. ניסיתי כל מיני דברים שנכתבו ברשת אבל שום דבר לא סייע. הסרתי התקנתי מחדש, עידכנתי דרייברים ואפילו הוצאתי מהשקע לדקה.... התיסכול שזה רק המשחק הזה בלבד כל השאר עובד ותקין (כאמור אפ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תקופת המבחנים החלה! מי כאן מכיר משחק מחשב למשחק הלוח סטרטגו (או בוורסיות השונות שלו - טקטיקו, סופר טקטיקו וכו') הכולל משחק רשת (LAN ו/או אינטרנט)? יש לי גרסה של סטרטגו: www.hwzone.co.il/newspics/mor/save/strat.zip אבל אין שם משחק רשת נראה לי. יש עצה?

• 8 תגובות
    • 11.6k צפיות
  7. Started by triple_maxim188,

מישו יכול להימליץ לי על משהו טוב

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. הורדתי את משחק הסנוקר cue-real pool אבל שאני מתחיל לשחק הוא רושם את ההודעה הבאה ואני ל מצליח ל"ברוח" ממנה.. מזה?!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  9. Started by liav12,

היי, אתם מכירים משחק סנוקר / פול או אחד שיכיל את שני המשחקים האלו משהו איכותי ונחמד שאפשר להעביר איתו שעות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by redti,

תיכנסו לאתר WWW.GAMEXTRA.COM זה בעברית שם אתם יכולים להוריד את זה בחינם קוראים למשחק CAROM3D תורידו תעשו לכם משתמש ונראה מה אתם שווים (סתם)!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by tani4,

התקנתי פיפא ב-XP והכל פעל לי טוב. אחרי זה התקנתי ויסטה וכל המחשב פועל מצוין אבל הפיפא עצמה פועלת לאט!!! ניסתי לשנות רזולוציה וזה עדיין נשאר ככה. מה עוד אפשר לעשות??? משחקים אחרים פועלים טוב. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש amd 3200+ giga byte k8ns כל משחק שאני מנסה להעלות יוצא ישר מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by BeN-T,

ערב טוב. בגלל המשימה האחרונה של call of duty 5 נכנס בי דודה לשחק משחק עם זומביים שצריך לחסל וכל זה. יש לכם איזה משחק טוב וחדש להמליץ? :s05:

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by lvionok5,

הורדתי מקאזה את המשחק ut 2003 . המשחק ירד לי בשלושה קבצים גדולים של 700 mb כל אחד עם סיומת bin . בנוסף לקבצים אלו הורדתי עוד שלושה עם סיומת cue לכל אחד מהם ובגודל של 120 bytes כל אחד. אמרו לי שחייבים להוריד את הקבצים עם סיומת cue יחד עם קבצי ה - bin , אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה . בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקבצים האלה ומה עושים איתם כדי שאוכל להתקין את המשחק ? ואולי יש למישהו קישור הוכל להוריד את המחשחק הזה בצורה נורמלית ......... please :-\

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. http://www.megagames.com/news/html/pc/shadowops64-bitready.shtml

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. אף כרטיס מסך שזמין בשוק אינו מסוגל לספק חוויית משחק איכותית ויציבה בכותר התפקידים המלהיב החדש - לפחות במצבו הטכני הנוכחילכתבה

17. Started by Jeka90,

מישהו יכול לתת לי שם של משחק פאזל נחמד? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by The_magament,

הכותרת אומרת הכול... תיכנסו ותראו. הגעתי לשלב 11 ונשארו לי 3 להרוג!!!!!!! באסה... http://www.gamingdelight.com/games/infectevolverepeat.php

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. הי, אני מחפש משחק פלטפורמה, אבל לא בשלושה-מימדים כמו כל המשחקים שמוציאים היום, אלא ב-2 מימדים, כמו המשחקים של פעם (כמו ה-RAYMAN הראשון למשל). חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום דבר חדש ואיכותי בשני מימדים. מישהו מכיר ? תודה מוטי

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. הי חברים, הייתי שנים רבות מכור WOLFET. אני מחפש לאיזה משחק יריות דומה ברשת יש קהילת PUBLIC ישראלית סבירה. הרבה אנשים מעל גיל 18 יתרון.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הכותר Toxikk מושק רשמית עם גירסה חינמית חדשה, ועם סגנון שיעורר בכם נוסטלגיה ל-Unreal Tournament ו-Quake 3 לכתבה

22. פשוט כנסו לאתר ואתם לא תבינו איזה משחק ענק זה הולך להיות- http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2089 יש במשחק פשוט כל מה שאפשר לחלום עליו, גרפיקה מרהיבה, נשקים מגניבים, כשפים שולטים, אופן לחימה מטריף, משחקיות וטקטיקת משחק, ואי אפשר להתעלם מהסביבה והאויבים החייתיים שיש שם, תהיו בטוחים שאני קונה את המשחק ישר כשזה מגיע לחנויות ;D פשוט אי אפשר לתאר במילים את ההתרשמות שלי, אתם חייבים להיכנס לאתר ולראות בעצמכם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי ההשקה המוצלחת בהחלט של Bayonetta, משחק ייחודי נוסף של הסטודיו היפני PlatinumGames עשוי לנחות ב-Steam בקרוב מאוד לכתבה

24. Started by Galos,

שלום לכולם. יצרתי משחק פשוט ומאתגר , מתאים לחובבי שח וחשיבה קצת לעומק. המשחק אומנם בגרפיקה פשוטה של דוס אבל מה שמשנה כאן זה המשחקיות. הבינה המלאכותית נותנת פייט טוב. ניתן להוריד את המשחק מכאן : http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=519. כמו כן אשמח לקבל הערות או הארות על המשחק. מה ניתן לשפר או להוסיף,אוסיף ואומר שבתכנון כבר לעשות אותו בממשק גרפי יותר יפה ושליטה יותר קלה, ועוד אופציה שתעלה את הרמה לדיי מסובכת לחשיבה זה היהי בעיקר למתקדמים. בנוסף אני מחפש שם מקורי למשחק אשמח לשמוע הצעות. מקווה שתהנו (אשמח אם תדרגו אותו). קצת על המשחק: ניתן לשחק אחד על אחד (כרגע רק על אותו מחשב - זה לא מולטיפלייר אונליין) ניתן לשחק נגד המחשב עם בינה מלאכותית שנותן פייט , לא לה…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by sMoCHTa,

שלום שחקני קהילת באטלפילד! אנו צוות מנהלי קהילת באטלפילד החלטנו לארגן משחק קהילתי. מטרת המשחק הוא לגבש את הקהילה ולנסות להפגיש בין שחקנים חדשים. המשחק ייערך בצורה הבאה: - המשחק ישוחק במפות של AIR MAPS במוד CONQUEST. - כל קבוצה תחולק ל2 סקוואדים. - כמות הכרטיסים למשחק תהיה 500. - אם לכל השחקנים יש פרימיום, ויש הסכמה על מפה, המשחק ישוחק במפה של פרימיום. המשחק ישוחק בשרת הקלאב שלנו 16 השחקנים שיירשמו ראשונים, ישחקו במשחק הראשון. לאחר 16 הרשומים הראשונים, השחקנים אשר יירצו לשחק ייבחרו שחקנים מהקבוצה המפסידה וישחקו מול הקבוצה המנצחת. אני מזכיר שבמהלך המשחק עליכם לכבד את החוקים הבאים: • חל איסור מוחלט על קללות. • חל איסור מוחלט על גזענות. • יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים…

דיונים חדשים בפורומים