משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
טוב לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה שהקו טעינה נתקע באמצע ואז המחשב נתקע. התקנה מחדש לא עזרה וכלום. הבעייה הסתדרה מחקתי כל מיני זבל מהמחשב עכשיו לא שיחקתי במשחק איזה חודש עכשיו אני בא להפעיל אותו ואותה בעיה אבל הפעם הוא שם את ההודעה המוכרת של xp עם שגיאה בקובץ aclayers.dll מישהו יודע מה זה הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
עם ה DOSBOX הקול עובד בדרך כלל עם כל המשחקים פשוט יש כאלה משחקים ששומעים את הקול ואת המוזיקה בצורה מקוטעת ואני לא יודע אם זה פגם במשחק , קובץ או בחירה לא נכונה של כרטיס קול . ב SETUP אני עובר כרטיס כרטיס ואין אותו דבר שומעים טוב ולרגע מקוטע .
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אז אחרי שהצלחתי לגרום למשחק הזה לעבוד קודם כל ולהיפטר מרוב הבעיות עדיין נשארה בעיה מעצבנת נורא , כל חצי דקה\דקה יש לי פריזים מעצבנים כמו לאגים כאלה אך הפינג לא קופץ בכלל . אין דבר יותר מעצבן מלבוא עם איזה טנק לראות קבוצת חיילם חסרי ישע לכוון עליהם את התותח ואז לירו... פריז !!!!!!!!!!!!!! ואז זהו באותם 1-3 שניות של הפריז אני כבר יודע שאני מת ... שלא נדבר על הפעמים שאני בחי"ר ואז אני צריך לנחש מה הרג אותי בכלל בקיצ קוץ מישהו יודע מה לעשות עם הפריזים האלה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי כולם אני ב nova prospkt בשלב הכלא פרק 9 entilgent משהו כזה קיצר מצאתי את אבא של אלכס והיא מקונטרול פאנל עוזרת לי לפתוח מעברים וככה עכשיו הגעתי למקום שיש בו 2 חדרים ארוכים ומעבר קטן פיצפון בינהם שבתוכו יש תמתקן של ה3 מכונות ירייה קיצר הצבתי 2 בצד שמאל 1 צד ימין קרוב למעבר אבל יש מילון כניסות והם מפרקים לי תצורה המליון חיליים ודיסקים המועפפים ומה לא הנה תמונה http://img383.imageshack.us/img383/2962/d2prison0700057ge.jpg ועוד שאלה ראיתי שיש 14 פרקים ואני בפרק 9 לקראת הסוף שלו אז אני קרוב לגמור תמשחק לא ?
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בזמן האחרון משהו ממש מעצבן קורה לי, אחרי 5-10 דקות של משחק המחשב נתקע פעם זה לא היה קורה ושיחקתי עם אותן הגדרות ובמשחקים אחרים זה לא קורה מה אפשר לעשות?? אני כבר מת לשחק
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
פתחנו ערוץ גאטרם חדש במירק של CSS Gathers-4Ever.IL# אז בבקשה אם אתם יכולים להיכנס לערוץ שלנו להישאר ולתמוך.. אפילו אם אתם לא משחקים תודה לכל מי שנכנס ועוזר !!!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מחפש סגנון משחק כמו SRS או JUICED או ניד פור ספיד שיכלול מכוניות כמו AUDI או רנו ארופאיות בקיצור יש חיה כזאת? ואגב מה לפי דעתכם יותר יפה SRS או JUICED ?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום!!! לא הצלחתי למצוא קטגוריה אחרת שבה אני יכול לשאול את השאלה אז חשבתי שחומרה וציוד הקפי יתאם... יש לי פליסטישן 1 וקיבלתי מעיין מחבר שמחברים בכניסה האחורית שלו וכשמפעילים את הפליסטיישן יש מעיין מסך שבו כתוב start game, games codes וכו'... רציתי לדעת האם המחבר הזה הוא גם הצי'פ שקורא משחקים צרובים... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הצעות למשחקי פעולה טובים. בוא אני יתן לכם דוגמה קניתי לא מזמן מחשב חדש...התקנתי דום 3,האף לייף 2,פאר קרי בקיצור המשחקים שנחשבים לטופ... כל אחד מהם לא יכלתי לשחק בו יותר מ10 דקות...למה ? הם פשוט משעממים...אני ממש מתבאס תוך כדי משחק...האף לייף סיימתי אותו פעם אחת אז בגלל זה זה כבר לא כיף... אבל באתי אמרתי נתקין מקס פיין 2...התקנתי חרשתי סיימתי אותו בפעם ה 100 ועדיין יש חשק לשחק בזה...!!! אז אני מחפש משהו בסגנון של מקס פיין הכוונה שאתה רץ מחורר את כולם מפוצץ מה לא...המשחקים שציינתי למעלה הם ממש לא ככה... יש הצעות ? תודה מראש,עידן.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את הפאצ' 1.01.... עכשיו שמתי לב שכל השרתים בכלל בגירסא הישנה יותר... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחזור חזרה למצב המקורי ??? (ללא הפאצ') או שאני צריך להתקין שוב את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי הלף לייף 2 ואני רוצה לנסות לשחק ברשת ואני לא מכיר סרברים שרתים בשביל לשחק האם יש איזשהו אתר שיש שם רשימה של סרברים הוא משהו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הפרומואים בהתחלה המשחק נתקע על מסך שחור ולא ממשיף עד שווינדוס עוצר אותו. לפי מה שראיתי הבעייה נפוצה באינטרנט רק לא מצאתי פיתרון תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני תקוע בשמימה אצל טורינו בסוף העיר השניה תחילת העיר השלישית הוא מבקש ממני ללכת לקנות איזה שדה תעופה נטוש וזה עולה 80 אלף ולי יש כולה 35 אלף.. איך לכול הרוחות אני אמור להרוויח עוד 50 אלף ואין לי שום משימות אחרות לעשות..??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קניתי הלף לייף 2 ושיחקתי ועברתי שלבים אבל לפני שבועיים נדפק לי המחשב ופירמתתי אותו והתקנתי אותו שוב היום אז אין לי כוח להתחיל את כולו מחדש אז אני מחפש קודים שפותח לי את כל השלבים ואיך להפעיל אותו ועוד כל מיני קודים בשביל לשחק סתם בשביל הכיף תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
באיזה סגנון הוא? איך הגרפיקה? העלילה? ספרו לי קצת....
-
ניסיתי להפעיל את המשחק ZOD שקניתי לפני איזה 10 שנים אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק כל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק אני רואה רק מסך שחור למישהו יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
I got the game and its German unfortunately... can someone help me ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
bet on soldier: blood sport single-player demo http://dlx.gamespot.com/pc/betonsoldier/moreinfo_6132457.html?tag=boxcar_pc_download_image
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הגדרות המשחק רמה :WORLD CLASS. מהירות:FAST. מזג אוויר: בהיר. זמן משחק: 6 דק' מחצית. חל איסור להשתמש ב-OTB במהלך המשחק (מקש Z). חל איסור לשחק עם טלאי(ליגה ישראלית) *משך הליגה הוא שני סיבובים *משך מחזור הוא 48 שעות. *מי שמשקר בתוצאה עף מהליגה ישר! *למניעת בעיות תעשו צילום מסך. *אם המשחק נפסק באמצע מכל סיבה שהיא המשחק יתחיל באותה תוצאה ובאותה דקה! *שחקן שיתפס שנתן לשחקן אחר לשחק לו יעוף מהליגה . בבקשה לא לעבור על החוקים ! הליגה תפתח כשיהיו 16 שחקנים אני הראשון אני לוקח את המנצ'סטר יונייטד איסי 274371689
-
- 90 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
או קי אז יש לי AREA51 הגעתי לאיזה שלב שאני פשוט לא מצליח לעבור זהו שלב יחסית התחלתי שבו נשארנו רק 3 לאחר שאחד בוטר בזוועתיות ואז נכנסים לתוך חדר(אחרי העכבישים)ואחד החברה שלוח אותי למצוא כרטיס A1 אם אני לא טועה.אז סרקתי את כל המקום גם מצאתי איזה יד קטועה שאני מנסה להניח אותה על הזיהוי כף יד הדלת לא נפתחת!שמתי לב שבחדר יש 2 מקומות להניח את היד ניסיתי את שתיהים אך ללא הועיל! אז מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הורדתי Screen Fix Patch שמאפשר לשנות resolution איפה אני אמור לשים אותו 1. Unpack & Intall. 2. Select your screen resolution repertory. 3. Copy "user.ltx" in game repertory. 4. Run Game.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את המשחק Far Cry גירסת שלושת החלקים (כל אחד 700 מגה), ההתקנה עוברת בשלום- ובסיום ההודעה ההתקנה עברה בהצלחה. אבל אז אני שם את הקראק המתאים למשחק- והמשחק מסרב לעלות!!! אני מקבל הודעת שגיאה: ניסתי עוד כמה קראקים- על כל אחד מהם מתקבלת אותה ההודעה. הסרתי את המשחק, התקנתי בהזדמנות מערכת הפעלה- ואח"כ עוד פעם התקנתי את המשחק- ובול אותה ההודעה מתקבלת!!! ממש לא ברור. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לזו?? מישהו שיכול לעזור?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קנו לי האף לייף 2 מקורי יש לציין שהדיסק נקי משריטות! ואחרי כמה דקות של משחק המשחק פשוט קופא ונתקע ורק ריסט של המחשב פותר את הבעיה מפרט המחשב: AMD 3500+ NEWCASTLE GIGABYTE RADEON X800XL 1GB RAM GEIL DUAL CHANNEL ASUS A8N-SLI DELUXE Windows XP pro SP2 WD 160GB HD אלו ניראים לי הפרטים החשובים... בנוסף התקנתי את הדריברים הכי חדשים CATALYST 5.8 והבעיה עדיין לא נפתרה אין לי שום וירוסים ושום תוכנות ריגול במחשב, הוא די חדש קניתי אותו לפני חצי שנה בנוסף יש בעיה עם הסאונד יש לי מערכת רמקולים CREATIVE 5.1 ומשום מה במשחק שומעים רק מהרמקול האמצעי, ונגיד אני מסתובב מאחורי דמות שמדברת אז אמורים לשמוע את זה מהרמקולים האחוריים ולא שומעים בכלל. מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 861 צפיות
-