משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
הגעתי לקטע של הקפיצות..... מע להמים הירוקים. סיימתי הכל והגעתי לאיזה מקום עם חץ ירוק גדול שמצביע לכיוון מטה, לרצפה. ויש 2 כניסות - מימינו ומשמאלו, שמובילות סתם לחדר ארוך מה עושים שם?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
International Superstar Soccer 3 ?! שווה ?! גרוע אני לא מצאתי עליו סקירה או משהו הוא יצא .. למחשב
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש את המכונית ששמה CODDY מישהו יודע איפה אני מוצא אותה. אני צריך אותה(זאת היחידה שחסרה לי כדי לקבל 9000$ ממרוצי המכונית)
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
פתחתי כרגע קלאן חדש ואני צריך שחקנים טובים ואקטיבים לקלאן קוראים quality כרגע אנחנו 4 ואנחנו צריכים עוד 3-6 שחקנים כל מי שמועניין וחושב שהוא מתאים שיצור איתי קשר זה הטימספיק שלנו 212.143.230.120:2008
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עוד שבוע אני מקבל את המשחק עם סידיקי מקורי ואני רוצה לדעת איך להתקין אותו עם הפטצ' ... אמרו לי פה שצריך להתקין את הפטצ' אחרי ההתקנה של המחשק עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק.. זה ככה אמור להיות? האם זה צריך להיות ככה: מתקינים את המשחק (גרסה 1.0) מתקינים את הפטצ' עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק או שאפשר להתקין את הפטצ' מתי שרוצים?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה לגבי הדו שיח במשחק הדברים שאני עונה משנים את מה שיקרה במשחק ? ואם יש ויש, אז איזה כן ואיזה לא
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממליץ בחום לקנות את המשחק cod2 ולשחק ברשת כי זה מהנה מאוד ומי שיקנה את המשחק אני אשמח עם יקנה גם שרת באתר הבא www.vif.com ב90 שקל שרת משחק +שרת דיבור TEAM SPEAK ואפשר להוריד ת התוכנה מפה www.teamspeak.com ותיקנסו לשרת הזה 84.94.230.4:2222 סיסמה 1212 ושם אני יסביר לכם כול מה שצרייך לדעת!!! משחק מהנה מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מצאתי את הלינק בפורום אחד באינטרנט, יצאו 12מפות חדשות, לא רישמיות למשחק השחקן היחיד. המפות שוקלות 80מגה, מקווה שהם טובות. את המפות ניתן להוריד מפה: http://fear.fragland.net/index.htm
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני לא יודעת אם מותר לדסקס כאן על משחקים לא חוקיים כביכול אבל אני אעלה את השאלה אולי תוכלו לעזור לי בכל מקרה .. הורדתי לאחרונה את המשחק קינג קונג לפי הסרט ועשיתי כפי שההוראות אמרו לי עם הפאטצ' והכל וכשאני צורבת את זה דרך האלכוהול זה מפסיק לצרוב לי ב73 אחוז כל הזמן... הוספתי קובצ תמונה שמתאר את המצב בבקשה עזרה מהר!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו יודעה Battlefield 2 עובד אם Windows® XP 64-Bit Edition
-
אני כבר באמצע וזה אחד המשחקים היותר טובים שיצאו השנה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תצביעו העם תיקנו,לא תיקנו,תחכו לBETA המשך יום טוב
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הסדרה הנודעת של Square Enix צומחת ומתרחבת עם מצב ארקיידי מקוון עבור Mankind Divided, משחקי מובייל חדש ואפילו פרוטזות אמיתיות שיעוצבו ברוח ובסגנון עולם המשחק ב-Square Enix ובמפתחת Eidos Montreal לא חיכו לתחילתה הרשמית של תערוכת E3 לשנת 2016 – ושפכו לנו כבר עכשיו את כל המידע וכל התוכניות שלהן בנוגע למותג Deus Ex: החל מעוד סרטון משחקיות חדש ומרשים עבור Mankind Divided שמגיע אלינו באוגוסט, דרך חשיפת מצב מקוון עבורו שלא ממש דומה לשום דבר שנעשה בסדרה עד עכשיו, דרך משחק Deus Ex GO למכשירים ניידים וכלה באחד משיתופי הפעולה הכי מפתיעים שהזדמן לנו להכיר. נתחיל מהעיקר. Deus Ex: Mankind Divided ממשיך להתקרב אלינו וממשיך להיראות טוב מאוד בסרטון משחקיות חדש בן 17 דקות. עם זאת,…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי כל מני סקינים של הצבא הישראלי להורדה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
תקוע בשלב הראשון של S.T.A.L.K.E.R מה עושים? עם האיש השמן http://www.gamespot.com/features/6167656/p-2.html Money And Supplies
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעיית שליטה במשחק אחרי כמה זמן שלדוגמא אני הולך ישר ויורה... אני מנסה ללחוץ גם על חץ ימינה והוא לא מגיב, הוא מגיב רק אחרי כמה זמן (שנייה בערך) וגם העכבר מפסיק להגיב לפעמים... לעוד מישהו זה קורה??? יש איזשהו פאטץ' שאני צריך להוריד??? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח לשמור את המשחק! אני רק התחלתי לשחק. אני בדיוק בשלב שאני צריך להביא עצים כדי לחפור מחילה, אציתי לשמור לפני שאני לוקח את העצים אבל אי אפשר, מה אני צריך לעשות? נ.ב. רק התחלתי אבל המשחק נראה חביב.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה עושים במשימה הזאותי? השם שלה montebourg למי שמכיר צריך לאבטח אתה הכיביש אבל אני לא מצליח לעבור אותה וגם לא מבין את ההסבר שנותנים ...משהו יכול בטובו להסביר לי שלב שלב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
בהתחלה שנותנים לי משימה למצא חפץ כלשהו ב-RUINS אני מוצא את החפץ הזה בתוך תיבה איפה שהלטאות ואז חוזר לאיש שנתן לי משימה והוא פונה אליי בתגובה כאילו ולא מצאתי את החפץ,קצת עזרה תעזור פה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קשה במשימה של הריקודים במסיבת החוף אני מגיע ל DJ לוחץ לה Y ואין לי את העיגול והחצים היא פשוט סתם עומדת מולי מה הבעיה? למה לא נותנים לי לרקוד? מה הקטע שלהם? איזה קישורים חסרים לי? הצילו מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המלצתי על איזה tweak שמשפר את הטקסטורות הרחוקות (LOD tweak). מסתבר שבעקבות תיקון זה יש ירידה משמעותית בביצועים ותוספת באגים על המים פה ושם. עכשיו, אני שמח להציג בפניכם את הדבר הבא !!! הבחורים שהרימו את זה פשוט גאונים. אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייהם ישנם 2 מודים שבהחלט משפרים את הגראפיקה ("הרחוקה") ואין ירידה בביצועים. בנוסף, 2 המודים מחמיאים אחד לשני ושימוש בשניהם יחד מומלץ. בסך הכל מדובר בקבצי טקסטורות נוספים שהוכנו במיוחד. הגדילו את הרזולוציה שלהם ובכך הם נראים טוב יותר מרחוק. אין ירידה בביצועים, אולם טעינת השלב יכולה להתארך \ שימוש גדול יותר בזיכרון - הקבצים הוגדלו משמעותית - 80mb ו-20mb - ביחד 100mb תוספת. מידע ותמונות על המוד של sahaja: http://…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הגיע לי משחק מחשב בקובץ rar מה שקורה זה שאני עושה לו extract here הוא מתקין אבל בסוף ההתקנה הוא שולח לי שגיאה שאומרת כך: unable to locate component this aplication has failed to start because d3dx9_3.dll was not found re-installing the application may fix this problem חיפשתי את הקובץ המדובר אבל לא מצאתי עשיתי התקנה מחדש וזה לא עבד ושלח את אותה השגיאה מה זה? איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש בכל הרשת את המשחק הזה הוא משחר ישן מאוד שיצא בערך ב 1995 אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסא המלאה אני ממש אודה לו תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אין ספק שהמשחקים של ימיינו מתחילים לראות מדי יום יותר אמיתיים, אם מסתכלים 15 שנה אחורה, רואים איזה התקדמות עבר עולם המשחקים אין ספק שהמשחק הכי יפה היום הוא CRYSIS הוא נראה פשוט מדהים, וזה גורם לחשוב איפה עולם המשחקים יהיה בעוד 15 שנה, אז הנה תמונה ליד תמונה, מצד ימין תמונה מהמשחק, ומצד שמאל תמונה אמיתית
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-