עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by EliranB,

הבעיה נמצאה ב2 המשחקים (CS:S ו DOD:S ) מצורפות תמונות על הבעיה 1. 2. ידוע לי שהבעיה היא בVAC והמערכת טוענת שהשתמשתי בCheats אבל אף פעם לא שיחקתי עם צ'יטים למי אני יכול לפנות בקשר לזה ? חיפשתי אי מייל באתר ובFAQ והיה רשום שלגבי הנושא לא תנתן תמיכה באי מייל בתודה מראש לכל העוזרים אלירן

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

vpu recover קופץ לי מוציא אותי לדסקטופ מה יכולה להיות הבעיה הכרטיס הוא חדש בלי אוברקלוק ....radeon 9800 זה מזיק לכרטיס הדבר הזה שקופץ? 5.6 הדריבר....

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by Mighty,

יש לי את המשחק sunset riders.smc אני צריך אימולטור לשחק או את אותו משחק רק עם סיומת SMD

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by [NOS],

שאלה בכותרת, איזה חלק במחשב הפנק-באסטר בודק? יש לי hardware ban מלפני שנתיים שלא רוצה להיעלם ... תודה לעוזרים, דור

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  5. שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש מעבד פנום 2 965 5850 כרטיס מסך לוח גיגבייט GA-770TA UD3 בכל מקרה כשאני מנסה לשחק בבטלפילד החדש כאילו העכבר לא מצליח להגיע להגדרות וכו הוא פועל אבל אי אפשר להתמקד על האפשריות ולהתחיל את המשחק. אותו דבר מתרחש במשחק קרייסיס הראשון עם העכבר שאני מסמן נגיד ללחץ על להתחיל משחק ואין תגובה.עידכנתי את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך.. מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  6. Started by xXDevil4Xx,

שמעו כרגע במשחק יצאתי מרכבת שהייתי בתוכה עם איש כלשהו ואז הרגתי כמה מפלצות וזה מראה לי להגיע לאיזה חדר בקרה שם והדבר היחיד שיש בחדר בקרה זה מחשב שצריך לרשום סיסמא כלשהיא כדי לפתו דלת מה עושים????

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  7. שלום רב לכולם..כתבתי סקירה מורחבת על משחק שנקרא Armies of Exigo והייתי מעוניין לפתוח פה דיון לגביו. הוא נמצא כרגע בדף ההמלצות בדף שלישי בסוף. בנוסף נפתח הטורניר הרישמי הראשון של הקהילה בישראל אפשא להירשם בלינק הבא [url=]http://groups.vgames.co.il/comm_community_page.asp?CommID=12303

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. Started by SpeeNTro,

חברים היכונו היכונו מחר מתחילים מרתון דאבל XP ההכפלה נמשכת 96 שעות ממחר(23.5) עד ה27.5 הכפלת הXP תחל גם על השרת שלנו! הפרטים המלאים והדיון בבאטלוג על כך נמצא כאן

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by Konchi,

היי, לא מזמן רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו דום, הוא מתאים את עצמו אוטומטית בהגדרות לעבוד עליו High (אחד לפני "הכי טוב") שיחקתי והכל פעל כמו שצריך, יום למחרת נכנסתי למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא פשוט נתקע ולא מגיב ומאלץ אותי לסגור אותו. ניסיתי לשים את המשחק על הגדרות נמוכות יותר אבל זה לא עוזר. אני חייב לציין שבמחשב הקודם שלי שהיה הרבה יותר חלש מהנוכחי, המשחק פעל על ההגדרות הנמוכות ביותר גרוע, אבל לפחות הוא היה רץ יש למישהו מושג?

10. Started by ben_amitai,

מאז 4X4screamer לא מצאתי משחק ג'יפים איכותי וסקרימר כבר זקן, מישהו מכיר משחק ג'יפים חדש בסגנון?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by 2Fluffy4U,

היי.. ראיתי שיצאה גרסת פורט למשחק האדיר הזה לאייפד.. היא עולה 80 שקלים.. אני מתלבט אם לקנות או לא אז אשמח לשמוע לדעתכם.. אם יש מישהו שיצא לו לשחק בגירסה הזו..

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by yotam360,

האם ל-PSP יש אזורים כמו שיש ל-PS2??? כלומר אם אני קונה PS2 מארצות הברית ואני קונה משחק מהארץ, המשחק לא יעבוד. נראה לי שהאזור שלנו שלנו זה PAL או משהו כזה... אז אפשר??? ושאלה שניה: האם אפשר לקנות סרטים ל-PSP?? תודה לכל העונים ;D :

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by johnwoo,

המשחק הוא משחק אונליין למי שלא יודע. לשם שינוי זה משחק שאני ממש נהנה לשחק בו. דומה מאד ל-LINEAGE 2, רק עם גרפיקה טיפה יותר משופרת. יש לי כמה שאלות: כדי לשדרג את הנשק ולגרום לו לזהור אני צריך 2 משאבים: XEON ירוק ו-XEON-אדום. את הירוק אני יכול להשיג ע"י פירוק חפצים שאני מוצא. האם יש איזה אתר שמראה אילו מפלצות נותנות את האדום? בנוסף, יש עוד רכיב שקשור לקסאון שנקרא: COMPOUND XEON. כשניסיתי לקנות אותו מופיעה לי הודעה: U DONT HAVE ENOUGH BATTLE EXPERIENCE (הוא דורש 30). איך אני פותר את הבעיה הזאת? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  14. Started by constantine,

מה ההבדל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by daphne_n,

שלום אני לא יודעת אם מותר לדסקס כאן על משחקים לא חוקיים כביכול אבל אני אעלה את השאלה אולי תוכלו לעזור לי בכל מקרה .. הורדתי לאחרונה את המשחק קינג קונג לפי הסרט ועשיתי כפי שההוראות אמרו לי עם הפאטצ' והכל וכשאני צורבת את זה דרך האלכוהול זה מפסיק לצרוב לי ב73 אחוז כל הזמן... הוספתי קובצ תמונה שמתאר את המצב בבקשה עזרה מהר!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by shefi,

מישהו יודעה Battlefield 2 עובד אם Windows® XP 64-Bit Edition

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  17. Started by pergola,

יצא לאקסבוקס ולפלייטישן.. מישהו יודע אם גם יצא גירסא למחשב?

18. Started by DS,

אני בשנת 1960 ואני עדיין לא יכול לכתוב תסריט עם 4 כוכבים. למה? יש לי גם רק 2 כוכבים(אחד במאי אחד שחקן) ועוד איזה 7 EXTRAS. קיבלתי תואר 5 אני חושב ב Rewards

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום אני בעיר השנייה במשימה שאני צריך לחסל את הנהג שנהיה סוכן משטרה אני לא מצליח להרוג אותו כל פעם אני רק נוגע בו וכל המשטרה מחסלת אותי

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by marlboro,

http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13733

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by haimon_v,

מישהו יכול קצת להסביר על המשחק? האם זה רק מולטי או שיש אופציה ליחיד? בכלל, איך המשחק נחשב ומה רמת הגרפיקה שלו? אין עליכם....

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by carbon1,

מה דעתכם על המשחק flat out2?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. המתנקשים הלונדוניים של יוביסופט והכותר החדש הראשון של היילו לדור הקונסולות החדש זוכים לקבלת פנים חמימה מהמבקרים לכתבה: http://hwzone.co.il/סיפתח-נאה-לעונת-השקות-המשחקים-הגדולה-ש/

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by Tranquility,

כל משחק שאני משחק אחרי זמן לא מוגדר קופץ בחרה ל WINDOWS קיצר זה ממש הורס את המשחקים וגם אחרי שאני חוזר למשחק זה קורה שוב ושוב ... פשוט מתסכל ... החלפתי כרטיס מסך מ 4200 ל 9550 ... ככה שגם השתנו הדריברים קיצר זה לא הכרטיס או הדריברים למישהו יש רעיון מה יכול לעזור ? למישהו אולי זה קרה ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  25. באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?

• 9 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים