משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי שאני מתקין את המשחק נפתח החלון של הגדרות המיקרופון, אני מבצע את התהליך כפי שמוסבר שם, ונקלט שמע מהמיקרופון, ואז כשאני לוחץ SAVE אז הוא אומר ERROR SAVING SETTINGS מה פשר הדבר?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בסטים, והתקנתי אותו על כונן ה SSD שלי, עכשיו הכונן מתחיל להתמלאות ויש משחקים שאני לא יכול להתקין עליו, אז חיפשתי ומצאתי את שיטת ה mklink בכדי לחסוך במקום. עשיתי הכל כמו שצריך ונוצרה התיקייה המכוונת, אבל כשאני מתחיל את המשחק דרך סטים הוא נותן את ההערה "the game is currently unavailable please try again later" יש למישהו פתרון? ד"א, Windows 7 ultimate 64bit תודה!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אנ נכנס למשחק בפעם הראשונה ומשנה את הרזולוציה הדיפולטית ל-1680X1050 וכשאני עושה Apply זה לא שומר וחוזר בחזרה ואז גם חלק מהכפתורים לא מגיבים אלא אם כן אני יוצא והמשחק ונכנס בחזרה. אני עם ויסטה 64 ביט וכרטיס מסך 4870 עם הדרייבר האחרון והפאצ'ים החדשים ביותר (ומשחק מקורי). יש איזשהי דרך לגרום למשחק להיפתח ברזולוציה של המסך שלי (אני יודע שצריך לרשום משהו בהגדרות של הקיצור דרך). תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
תוכלו לתת שמות של משחקים שכבר יצאו ותומכים בכרטיס? תודה לעוזרים...JTF ו COH תומכים?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין את זה על המפרט שלי (בצד) ואחרי שאני מכניס סריאל הוא נותן שגיאה כזו ... לא משנה שיש לי SP2 שכבר בא איתו הDIRECTX 9C הורדתי התקנתי וזה אומר שיש לי ... מה עושים ? אצל אחי עובד .... ויש לו מחשב יותר ישן ...
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עוד שבוע אני מקבל את המשחק עם סידיקי מקורי ואני רוצה לדעת איך להתקין אותו עם הפטצ' ... אמרו לי פה שצריך להתקין את הפטצ' אחרי ההתקנה של המחשק עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק.. זה ככה אמור להיות? האם זה צריך להיות ככה: מתקינים את המשחק (גרסה 1.0) מתקינים את הפטצ' עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק או שאפשר להתקין את הפטצ' מתי שרוצים?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הזו כשאני מנסה להפעיל אותו , וניסיתי להתקין להסיר ולמחוק לגמרי את כל התיקייה לנקות רג'יסטרי , כלום לא עוזר , כל פעם אותה הודעה מעצבנת , והמשחק מקורי זה מה שהכי מעצבן אותי. מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי את המשחק mafia 2 על המחשב שלי והוא עושה לי ריבועים כאלה.. , זה המפרט שלי בקצרה: מעבד: core to duo e6600 כרטיס מסך: ati radeon x1950 xt זיכרון 2gb וזהו פחות או יותר. הנה תמונה של הבעיה: http://www.*צונזר*/codes.php?i=wgqem2mm3uzm.jpg אם אתם שמים לב הבעיה היא שזה עושה לי צל כזה, ריבועים.. נסיתי להוריד תהגדרות על low ואפילו זה לא עוזר. בבקשה ממכם תעזרו לי, תודה מראש ויום טוב אני לא מבין למה אי אפשר לעלות תמונה כאן באתר? אין אוכל להראות לכם את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם ניתן עדיין להרשם לתחרות? אם כן האם אפשר לשחק לבד או שחייבים קבוצה?? והאם יש שם קונסולות/מחשבים אן שצריך להביא מהבית??
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר את השאלה ולא קיבלתי מענה. האם מישהו יודע למה במשחק הספציפי הזה גיים פד לא עובד? (רק בזה, גיים פד של לוג'יטק) מישהו ניסה לשחק במשחק הזה עם בקר שהוא לא מקלדת? ועוד שאלה, אחרי שמגיעים למקום 1 בעולם.. זהו :-[ ? כי הטורנירים הכי קשים זה של 16 הראשונים וזה כבר קל..)
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן ! טוב הורדתי את הדמו של המישחק ואני בא להיכנס והוא לא ניכנס לי למישחק הוא רושם לי בעיה לא ידוע (unknown error) וזהו יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?? תודה מראש....
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחפש משחקיי מכות למחשב. רציתי לדעת בנוסף על משחקים שיש גם באקס בוקס ופלייסטיישן וגם בגרסאות למחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://img81.exs.cx/img81/4682/d2prison0700001dw.jpg איך עוברים את המקום הזה זה "בבית הכלא" אני מישתגע כבר....
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
חייב עזרה בפרוווווווו 2013 המאמןןןןןןןןןןןןןןןן משנה לי טקטיקה באמצע המישחקקק ושאני רוצה ליבעוד חזק הוא לא מביא ליייי כאילו הסוני משחק לי תמישחקקקקק אי אפשר ככה סעמקקקקקקקקק מה עושים אחים שלייייייי ? אני בועט חזק והוא כזה מרים והמקשים על בעיטה לא על הרמה זה לא הבעיה אני בועט חזק והוא מרים כזה משהו מטומטם כאילו מקשיט לי מעליו ואני רוצה ליבעוט טיל אני מדבר על המאמאן הקטן בתמונה הקטנה למטה הוא משגע לי תמישחק איך אני מבטל אותו מה זה החרא הזה ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חבילת ההרחבה של COH לא מחדשת המון, חשבתי בקטע הזה שהם יוסיפו את הצבא הסובייטי, אבל הם לא הוסיפו, הם רק הרחיבו בלבד את הרכבים, טנקים וכו'... http://www.gametrailers.com/player/22539.html קצת מאוכזב
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג את המשחק הישן עם השועל הקטן FOX?? זה ממש נוסטלגיה בשבילי.. תודה לכל המגיבים!
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משחק במשחק PRO STREET ונתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, במחשק עצמו, למכונית יש נטייה ליסוע שמאלה.... כאילו יש איזה פנצ'ר או משהו כזה... למכונית פשוט יש נטייה שמאלה! שאני נוסע ישר המכונית פשוט נוטה קצת שמאלה ולא הבנתי ממה ואיך זה נובע! אין כפתור לחוץ או משהו כזה.. וניסתי כם לבדוק בהגדרות של המשחק אך ללא הצלחה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חבר שלי התקין NFS אנדרגרוונד וכשהוא מנסה להפעיל את המשחק זה אומר שהתוכנית צריכה להסגר יש לו כרטיס מסך ATI READON 7200 אז אמרתי לו בטח להוריד דרייברים יותר חדשים. מישהו יכול לתת לי בבקשה קישור לדרייברים האלה לוינדוס XP? ומה דעתכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%97%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%a1%d7%9e%d7%99-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%a6%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי חבר'ה, הוידיאוים בxplay מסרבים לעבוד לי... דוגמא: http://www.g4tv.com/xplay/reviews/1905/Rise-of-the-Argonauts-Review.html אני רק רואה מסך שחור ותו לא... לא הצלחתי למצוא פיתרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-