משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
המשחק חינמי, ID שיחררה אותו לרשת לפני זמן מסוים שנה נראה לי אני לא זוכר בדיוק, אבל זה לא חשוב, מה שחשוב זה האם מישהו רוצה לשחק ביחד ברשת? למצוא לינק למשחק לא בעיה, ביחוד כאשר הוא חינמי. אם תהיה היענות אני אחפש לינק, אז אני מחכה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
-
התקנתי , עדכנתי , לא עובד (משום מה לא הופתעתי : ) קראתי מלא דיונים על הבעיה הזאת אבל לא מצאתי שום פיתרון שעובד...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק הוא נותן לי הודעה שהמשחק לא עובד בצורה תקינה ויוצא. ב XP MODE המשחק עובד אבל זה לא נוח כל פעם לעבור לשם בשביל לשחק. ראיתי באינטרנט שהמשחק אמור לעבוד ב WIN 7, ניסיתי גם להשתמש בדרייברים שונים (10.10,10.10C,10.9 ו 10.8), ראיתי שב 10.8 הוסיפו דברים שקשורים ל OPENGL ובגלל זה חשבתי לחזור ל 10.7/10.6, בחי]פוש בגוגל ראיתי אנשים שהצליחו לשחק איתם ב SOF2. הבנתי שיש בעיה עם הדרייבר של NVIDIA וששינוי של אחת ההגדרות ב OPENGL סדרה את זה אבל צריך בשביל זה את אחת מהתוספות שיש לדרייבר שלהם, לא מצאתי אפשרות לעשות שינוי כזה ב CCC או ATT. למישהו יש רעיון? לא כל כך רוצה לחזור לדרייבר ישן, היו הרבה שינויים בחדשים והם גם עבדו לי טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר עם החשבון הקיים, ולא מצליח ליצור חדש. ספקית זבל בין לאומי
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל את call of duty 2 ואת elder scrols 4 בויסטה. גם לא את farcry. ניסיתי לחפש patch באתרי המשחקים ולא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני מחפש חברה לשחק במולטי. או להתחיל דמות חדשה מאפס ולהתחיל להתחזק, או למצוא דמות ביניים כזאת ולהתחיל איתה. מה שרוצים, יהיה טוב. אז דברו. ואפשר לדבר איתי גם באייסי: 86492320
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אם כן, תעזרו לי רגע המשחק עולה לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות ושומעים טוב והDX מעודכן (9.0c) אבל עדיין המשחק מתרסק לוינדוס במסכי טעינה... הורדתי את כל ההגדרות והכל ועידכנתי דרייברים מה שעזר בהרבה לגרפיקה ואפילו התקנתי את המשחק מחדש ועדיין לא עזר! גם שמתי את הפאצ' החדש 1.1 וכלום! help!@!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מעניין אותי אם יש פה מישהו שמשחק במשחק. יצא לי לשחק בו בעבר (לא יותר מידי), עכשיו התקנתי אותו שוב והפעם אני מתכוון לשחק קצת יותר ברצינות... המשחק עצמו נראה חמוד ביותר, גרפיקה ציורית קומיקסית. זה MMO שבו אתם יוצרים גיבור על משלכם ויוצאים להלחם בפשע (לא שמתי לב ממש לעלילה, אבל יש פה איזשהי ) המשחק כאמור F2P וכמובן שאיך לא, עם מערכת Mini transactions כמו רוב משחקי הF2P... http://www.champions-online.com או בסטים: http://store.steampowered.com/app/9880/
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ב-Steam יש הרבה ביקורות שליליות של צרכנים - בעיקר לגבי צ'יטרים ובאגים שלא תוקנו. רציתי לקבל אישוש לטענות מהקהילה הישראלית.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמשחקים DAOC - Dark Age Of Camelot ואם כן באיזה שרת ואיזה realm תודה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
התחלתי אתמול ונראה משחק ממש יפה קצת god of war קצת קסמים קצת RPG אני אוהב את הז'אנר והמשחק ממש כיף עם בקר xbox
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מוריד את המשחק הזה נראה משהו יפה תגידו הוא עולה כסף או שהוא חינמי אפשר לקבל הסבר קצרצר על המשחק ?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום!!! אם מישהו משחק במשחק Sniper Elite אולי אתם יכולים להביא לי שמירה שלכם. כי שלי לא עובדת פתאום....מוזר. הייתי במשימה משהו...AGENT E-MAIL: lizard666@hotmail.co.il
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ב-CHAOS THEORY?אני בשלב של הפנטהאוז ואני כל הזמן נופל מהחבל לבינין ממול.. מה לא ניסיתי...
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני כבר באמצע וזה אחד המשחקים היותר טובים שיצאו השנה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
-
כשהאנשים מדברים איתך תוך כדיי משחק יש רק טקסט, נראה לי מוזר? אני לא שומע אותם מדברים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
שלום ! רציתי לדעת כמה דברים על המוד Rock 24 ? מה זה בדיוק ? המשך של HL2 או מה ?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני נמצא בגשר והוא לא רוצה לעבור לי מה אני עושה עכשיו?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-