משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש חנויות שמוכרות משחקים, אפילו האתרים המקוריים של החברות משחקים (נניח EA) ככה שאפשר לשלם בPAYPAL לדוגמא, וישר אחרי זה להוריד את המשחק המקורי אני יודע שלדוגמא לEA יש את זה, אבל זה תקף לארה"ב, אני לא בטוח שמישהו מישראל יכול לקנות ולהשתמש בשירותים האלו מישהו יודע? ניסה בעבר? יכול לעזור לי בבקשה למצוא חנויות כאלו וכו'?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בערך מהשלב שמפציצים את המפלצות הכחולות עם המטוס אפשרי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בין 70ל-80 אחוז בטעות פתחתי קרייה חדשה ואין לי כח להתחיל מחדש הכל :-\
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
Medal Of Honor : En Premiere Ligne Medal of Honor Soleil Levant Medal of Honor: Dogs of War Medal of Honor: European Assault Medal of Honor: Frontline Medal of Honor: Rising Sun אמרו לי ש-Frontline ו-En Premiere Ligne זה אותו דבר ו-Soleil Levant ו-Rising Sun גם אותו דבר לא כל כך הבנתי מה למשחק אחד יש שתי שמות ?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום את המשחק לי ולאחי, מההתלהבות והאי תאימות של האגו שלי עם המסך הקטן של אחי הרגתי חבר לקבוצה בסיבוב הראשון שלי עכשיו אני מתקין את המשחק אצלי (ומה זה פאקינג פאטצ' של 4GB? מה קרה לימים שבהם היית קונה דיסק, מתקין ומשחק?) ולפני שאני נכנס ברצינות למשחק רציתי לדעת קצת על כללי התנהגות מקובלים כדי לא לצאת טרול. אני חדש לגמרי בסידרת הBATTLEFIELD לכן לא לבנות על נסיון קודם.
-
- 42 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, פרמטתי את הכונן ושכחתי לגבות את השמירה שלי. אני רוצה להמשיך בקמפיין של הסקרין ולא הצלחתי למצוא שמירה פועלת ברשת. מישהו יכול בבקשה לשלוח לי שמירה של המשחק למייל? anatoli16@gmail.com תודה רבה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי את שני המשחקים, ובשניהם הגעתי לאמצע המשחק והפסקתי לשחק בהם. אבל עכשיו אני נהייתי מאוד סקרן לגביי העלילה של שני המשחקים: מי רצח את המשפחה שלו, מה קורה בגרסה השנייה? בקיצור מההתחלה עד הסוף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
על מה מדובר בכלל במשחק? אף פם לא שיחקתי אפילו לא בראשון..אני מפסיד משהו?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וגם בגוגל. תעשו טובה חברה שימו כאן להורדה תודה . אפילו ב GamersHell אין.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איך הוא בהשוואה למשחקי ראלי הטובים ? (אני מכיר רק את COLIN MCRAE) וצריך עוד המלצה על משחק ראלי טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את NWN ואני מתלבט איזה גזע לבחור אז אני צריך הרבה מידע אם אפשר???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך סקרין שוט של המפה של NEED FOR SPEED MOST WANTED בבקשה אני לא מצליח לצלם אותה משום מה אם אפשר שתהיה כמה שיותר גדולה תשלחו לי למייל אם זה גדול מדי בשביל פה tal_levi1000@hotmail.com תודה מראש לעוזרים טל
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי פאב להורדה של NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2!!! פאבים מהירים וטובים להורדה של הניד פור ספיד החדש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור ל VC Patch?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ואני רוצה לקנות איזה משחק שידרוש את כל הביצועים של מחשב תותח, עם כרטיס מסך תותח(איזה משחק יריות :AR15:)
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו שיחק בזה פעם? (חוץ ממני) יש לי כמה מוסיקות יפות שעשו למשחק. מין מיקסים כאלה בשילוב של טרנס עם מוסיקות מהמשחק... אז אם מישהו מכיר את המשחק זה יכול להישמע נחמד בשבילו ואם מישהו אחר רוצה אז תבקשו אני אהבתי אותם...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש כאן שחקנים רציניים לשחק בLFS? אין לי בעיה גם בדמו וגם במלא(רכשתי). אני משחק עם הגה DFP 900 מעלות!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן באיזה שרת אתם משחקים ומה השם של הדמות? יש סיבה למה אני לא מצליח למצוא את האתר של ה cash shop?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ ממני ומIDANP (אני מקום 2 בארץ ועידן מקום 3 בארץ... כאשר אנחנו בין ה40 הטובים בעולם(אני בין ה10... ) סתם מעניין אותי למה אני רוצה עוד שותפים למשחק הזה... משחק חזק ביותר... ניתן להורדה מהאתר הרשמי : www.trackmanianations.com
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ומשום בא כשאני בא להירשם באתר הבית שלהם אני לא מוצא את ישראל ברשימת המדינות.מה שנקרא Supported Regions http://warrock.net/supported_regions.php זו הסיבה שהוא גם לא נותן לי להירשם. למישהו יש רעיון ובכלל,אשמח לדעת אם המשחק הזה שווה הורדה. רמת המשחקיות קרובה ל Wolfenstein או שזה משהו אחר לגמרי ? ניסיתי לשחק גם ב AA אבל המשחקיות שם ,מה אגיד לכם ,מוציאה את כל החשק :-\
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשארה לי משימה אחת ב- Golden Hills שבה כתוב לי: "Find a way to the other side of the mountain" וחרשתי כבר את כל העולם המחורבן הזה...ואני לא מוצא דרך. חרשתי כבר בגוגל למצוא פיתרון, אך ללא הועיל אנא עזרתכם HF
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להוסיף מודים ל משחק כדי לשנות את האוירה ואני צריך עזרה איך להפעיל את המודים.. יש לי MTWII מותקן בגירסה האחרונה.. עכשיו התקנתי את המוד LAND TO COUNQER והכול פועל מצויין עכשיו אני מעוניין להוסיף את שני המודים הבאים: Blood, Broads, & Bastards! v1.9 + burrek's Textures עכשיו הבנתי שאני צריך לדחוף את הקבצים של המודים לתיקיה של המוד הראשי שזה LTC.. ויש איזו פקודה שצריך לרשום באיזה קובץ ולא הבנתי בדיוק איפה?!? נ.ב האם אני צריך לפרוס את הטקסטורות של המשחק ואז להעתיק את הקבצים של המודים על זה ורק אז לעשות להם REPACK? בקיצר תסבירו איך כול העסק הולך.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
פשוט קניתי מחשב חדש (E6600 88GTS) ואני מתלבט אם להתקין XP או ויסטה, אם יש משחקים שלא תומכים בה.. נתקלתם בכאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא לפני יומיים ה DEMO של המשחק הבא בסדרת SPLNTER CELL, מישהו כבר ניסה ? 558MB של הורדה. http://www.filerush.com/download.php?target=sc_chaos_theory-sp_demo.zip יש עוד הרבה מקומות להוריד את זה... (המשחק המלא צפוי לצאת עוד חודש בערך...).
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו ניסה את Medal of Honor: Airborne פה אשמח לשמוע חוות דעת עליו... וגם את הדרישות מערכת שלו.. ואם כבר פתחתי נושא פה אז מה הדרישות מערכת של crysis ??? תגידו יש אתר שאומר את הדרישות מערכת של כל משחק (גם לפני שהוא יצא) ??? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-