עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי ASE ואני רואה שאין אפילו שרת אחד .. אני זוכר שהיו הרבה שרתים , כולם נסגרו?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הייתי בכמה אתרים בכולם כתוב Q1. מישהו יודע מה התאריך המדויק?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  3. אי אפשר להעלות את המשחק, שאני מעלה אותו הוא נטען ויוצא לשולחן העבודה ובחלון צ"טים כזה הוא רושם לי... אפשר קצת עזרה אני מיתבאס רצח.....תודה. אני על Q6600 וX1950PRO כך שאין סיבה לבעיה מבחינה חומרתית... ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query ******************** --------------- BSE Shutdown ---------------- --------------------------------------------- Shutting down OpenGL subsystem ...releasing DC ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL idRenderSystem::Shutdown() Shutting down performance queries Error during initialization

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Jack_g,

לפי מיטב ידיעתי המשחק היה מתוכנן ל קונסולות ה PS2 ו ה XBOX ו ל GC אבל לפני חודש או חודשיים הייתה כתבה ב GAMESPOT שראו את הלוגו של XBOX 360 ב PREVIEWS של המשחק והשיקו מסקנה שהמשחק יצא לקונסולת הדור הבא אבל לא היו בטוחים אז איך תקרא הקונסולה של MICROSOFT ועכשיו שכן יודעים שהיא תקרא XBOX 360(ככה לפחות הבנתי) אז מה יהיה עם המשחק כי ב GAMESPOT כתוב שהוא יצא ב 2005 בלי תאריך מדוייק וזה ל XBOX ול PS2 כתוב רבעון רביעי של 2005. מישהו פה נתקל במשהו חדש?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by LeftRight,

היו שמועות שיוצא MAFIA 2 לפני הרבה זמן מישהו יודע משהו? אם זה באמת נכון?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. שמעתי שמועות על זה ואני רוצה לאשר את המידע

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. היי, פשוט לא מזמן סיימתי את השני עוד פעם מהתחלה, ונהנתי מכל רגע. אז חשבתי אם יש באופק אולי קומנדוס 5 ... מישהו יודע משהו ? אגב סדרה מאוד מוזרה קומנדוס הראשון היה מעולה ההרחבה הייתי מיותרת לגמרי קומנדוס 2 היה הכי טוב, ולפי דעתי 1 מהמשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם. קומנדוס 3 היה אכזבה כזאת גדולה אחרי ה-2, במקום לשפר או לפחות להשאיר מה שהיה פשוט הרסו שם הכל. קומנדוס 4... מה יש להגיד? ערמה של חרא צרובה על דיסק. CrapShooter אז בתקווה שיעשו אחד אחרון כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
    • 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. מישהו יודע מתי PC: Age of Empires III: The WarChiefs Expansion Pack אמור להגיע? לחנויות בארץ?

9. תודה לעונים

10. התאריך באירופה הוא 13 באוקטובר, יום שישי...התאריך בארה"ב הוא 22 נובמבר או משהו, השאלה אם החברות משחקים המפוזרות שיש בארץ עובדות עם משווקים אירופאים או אמריקאים, והשאלה בכלל אם הם יקבלו את זה בשיווק ישיר מהמפעל או דרך חנות אחרת בהזמנה מיוחדת וכולי וכולי...

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  11. השאלה בכותרת.... שבוע טוב! איתן

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. מישהו יודע מתי יוצא BATTLEFIELD 2 ? בבקשה לענות בקשר לשאלה ולא למשהו אחר תודה ! ו- נ.ב אם מישהו יודע את דרישות המערכת אודה לכם תודה !

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by eegg,

אתם יודים מדי יוצא הדמו של battlefield 2142??

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  14. השאלה בכותרת?? חשבתי שאמור לצאת ב2.11, מישהו יכול להביא לי תאריך אמיתי?

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  15. מתי יוצא delta force team sabre?

16. ??

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. וד"א מתי יוצא WOW המלא? תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  18. תאריך ספציפי לא חודש!!! תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. הכוונה ל 9800Pro 9600XT וכולללל השאר (גם 5900XT ועוד)... מישהו יודע מתי? אלא אם כבר יצאו ומישהו יוכל לתת לי לינק....תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. אני מחכה שהוא יצאה יש לכם מושג מתי הוא יוצא מאיפו אפשר להוריד אותו תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  21. Started by X-_PLOSIVE,

מישו יודע מתי יוצא serius sam 2? כי שמעתי שהוא הזדהב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. היי אתם מכירים את המשחק Alone in the Dark? קיצור... יש לי את the new nightmare מהסדרה שלו והוא פשוט משחק מבהיל בצורה קיצונית!!!! אתה (או את לא משנה) הולך באיזה מסדרון הולך הולך הולך... פיתאום נכבה לך האור!!! אז אתה כבר יודע ובטוח שמשהו יקפוץ עליך ויבהיל אותך אבל דווקא כשאתה הולך להדליק את האור מפוחד (אחרי שכבר "נכנסת" לאווירה של המשחק) כלום לא קופץ עליך, ואז כשאתה חוזר לקטע שהיית בו כשנכבה לך האור פיתאום אתה שומע איזה צרחה "בבבבווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!" או שאיזה חרק ענקי מעופף לך לשניה מול העיניים ויש קולות כאלה של זאבים וזה מה זה מפחיד!!! קיצור זה משחק קווסט שמאוד מאוד מאוד מומלץ!!! משחק אדיר!!! שלוש דיסקים... טוב אחרי שרשמתי משהו לא קשור למה שאני רוצה לישאול …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by liav12,

שאלה בכותרת... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. יש בכלל מידע על הגרסא למחשב?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים